Juleoppskrifter: kaker

De siste årene har jeg lagt ut mange spennende oppskrifter. Julekaker har ikke vært et unntak. Så det ligger mange gode oppskrifter på bloggen. Det er ikke alltid like lett å finne dem igjen når julen kommer året etter. Så jeg har nå fått samlet alle de bra oppskriftene for dere. Alt du trenger å gjøre er å klikke på bildet av den kaka du ønsker å bake, så kommer du til oppskriften. Se på det som en liten kokebok til jul. Denne kommer også til å ligge linket på facebookgruppa til bloggen som du finner HER og på Instagram HER på høydepunkter på profilen min (oppskrifter). De kommer til å ligge lett tilgjengelig slik at du lett kan finne frem dette innlegget senere, når du er klar for julebaksten.

Lussekatter

Berlinerbrød

Pepperkakebrød

Cappuccino crinkle cookies

Brownie pepperkaker

Kanel og kremostkjeks

Sitron crinkle cookies

Nutellastjerne

Julekake

Pepperkaker

Fyrstikker

Knapper

Sjakkruter

Serinakaker

Krumkaker

Brune pinner

Kokostopper

Jeg kommer også til å prøve ut et par nye oppskrifter. Så her er det bare å glede seg. Jeg ville bare få ut disse oppskriftene så tidlig som mulig, for dere som allerede er i gang med julebaksten eller bare er på leting etter litt inspirasjon. Alle oppskriftene er prøvd ut og finpusset av meg. Så her er det bare å følge oppskriftene nøyaktig og så får du nydelige julekaker.

Ikke glem å følge bloggen på Facebook HER og Instagram HER for ennå mer spennende innhold til jul. Så håper jeg alle sammen koser seg masse med årets julebakst! Og har du noen spørsmål så er kommentarfeltet alltid åpent. Enten du lurer på noe om oppskriftene eller har et ønske om at jeg skal legge ut en annen oppskrift.

Det vil også komme en liste over julemat og drikke. Ikke gå glipp av det. Kjekt med gode oppskrifter i julen. Spesielt når alt ligger på et sted.

16 kommentarer

Siste innlegg