Overnatte

Det har værr en utrolig hyggelig og fin dag i dag med fine film, gode venner og god mat. Nå er det jo ganske seint og jeg begynner å kjenne at det snart er på tide å sove. Men før noe som helst så tenkte jeg at jeg skulle fortelle litt mer om dagen her hos venninna mi. Det er alt foe lenge mellom hver gang vi får møttes og det blir jo ikke bedre fremover når hun er nødt til å spare opp og få betalt gjeld. Vel, sånn er det bare av og til. Så da er det jo bra at hun har gode familiemedlemmer som sier i fra at nå må det stoppes og hun må komme hjem når ting ikke går rundt. Man skal ikke bli psykisk sliten av å bo for seg selv og betale regninger. Nå er det jo sånn at mange sliter økonomisk, men det går hvertfall rundt.

Så i morgen skal vi fortsette å rydde og pakke ting så hun får en del unna. Jo fortere det blir gjort jo bedre. Og her er jeg og hjelper til som vanlig. Jeg var med på å hjelpe henne å flytte tingene inn i leiligheten og nå får vi det ut. Jeg syns man skal hjelpe og støtte vennene sine når de trenger det. Jeg rekker alltid ut en hånd for henne for hun er min aller beste venn og er alltid der for meg!

Men før morgendagens kaos begynner så kan det være lurt å få seg litt søvn. Nå faller snart øynene igjen.

Vi koset oss med en kopp varm kakao. Hun er ikke helt i form så hun trengte noe varmt å drikke. Og når hun spørr om jeg vil ha kakao så sier jeg ikke nei takk til det. Det var skikkelig godt!

God natt!

For en dag

Da har vi sittet og sett på en film om en gutt som ble født gammel og vokste opp til å bli yngre og yngre og døde som et barn. Ganske spesiell film. Den var søt, trist og spennende. Nå har kompisen våres dratt og vi skal lage noe mat, se en film til og bare kose oss. Jeg blir her til i morgen og skal hjelpe venninna mi med å pakke. Nå har det voksne livet begynt å vises og det går ikke vis det ikke er fast inntekt og alt går nedover. Så da får man hjelpe til og håpe at fremtiden vil være snill med henne og kjæresten. De er jo fortsatt unge så som oss har de hele livet foran dem. Neste gang de flytter sammen så går det nok bra for da har dem lært mye av å bo sammen nå.

Nå skal vi se beauty and the beast med Emma Watson i hovedrollen.

Hvordan er deres kveld?

Dagens outfit og sminke

Da har jeg, gubben og bikkja vært ute en liten tur i hagen. Det ble mye snakk om hvordan vi ønsker å gjøre det videre med hagen og planene er ganske store. Dette er ikke helt sikkert at kommer til å skje i nærmeste fremtid, men om det skjer så vil jeg ikke jeg ikke spolere en så stor overraskelse nå. Dette er for øyeblikket hemmelighetstemplet om man kan kalle planene det.

Men som dere ser over så ble det ikke bare prating om videre planer. Gubben tok også et par bilder av meh og bikkja mens vi var ute. Jeg ble skikkelig fornøyd med begge to så da ble det vist 2 bilder av meg i dag.

Nå er det ikke lenge før jeg blir hentet så da er det bare å lade opp mobilen og sitte å vente. Det blir veldig fint å komme seg ut av huset til en forandring. Kose meg med venner og bare nyte en fin søndag.

Men da har dere hvertfall sett dagens antrekk, bikkja og hvor koselig det er å sitte på gresset. Og under ser dere at jeg faktisk har sminket meg. Jøsses!

Vel, da er jeg vel klar for en tur ut a  huset da. Ikke mer dårlig hårdag. Bare et stort smil og en positiv innstilling til denne dagen. Dette blir bra!

For dere som lurer så har jeg stjerner stemplet under øynene. Det er favoritt eyelineren min med stempel i ene enden og pensel i den andre.

Ønsker dere alle sammen en fin slndag. Kos dere masse for i morgen kommer mandagen igjen.

Frokost med samboeren

Da var søndagen her og i natt har jeg hvertfall fått sove litt bedre. Jeg våknet litt tidlig, men jeg føler meg allikevel litt bedre enn jeg gjorde i går.

Nå har jeg og gubben fått i oss litt frokost. Det ble rundstykker i dag siden det er helg og vi kan sitte sammen og spise. Det er jo mye koseligere når man er to ved matbordet. Maten smaker liksom litt bedre og man koser seg med maten og snakker sammen. Helgen er så koselig!

Dette skjer i dag
Jeg snakket jo med ei venninne om å finne på noe i dag. Så nå blir det å vente på at hun kommer å henter meg siden jeg ikke har råd til å ta bussen og ikke har førerkort selv. Det er jammen ikke lett å være ung i dagens samfunn og det blir bare verre og verre. Men nå sporer jeg litt av igjen. Jeg skulle fortelle hva som skjer i dag. Først så skal jeg og venninna mi ned til leiligheten hennes. Der skal jeg hjelpe henne å rydde litt før vi skal møte en kompis vi møtte på Desucon i fjord. Det blir veldig koselig å møte han igjen. Det er helt sykt at vi ikke har møtt han på så lang tid. Han bor nemlig ikke så langt unna heller. Det er like langt til han fra venninna mi som det er fra henne og opp til meg. What!? Jeg burde virkelig bli flinkere til å finne på ting med venner generelt, men det er jo ikke alltid like lett. I dag blir det hvertfall veldig koselig å se han igjen og hjelpe venninna mi. Hvor lenge jeg blir og hva vi skal finne på er jeg ikke helt sikker på, men en fin dag blir det nok uansett! Men siden jeg ikke vet når jeg er hjemme så vet jeg heller ikke hva som skjer i kveld eller om det skjer noe mer i kveld enn å være på besøk. Her får man bare ta ting på sparket.

Men nå må jeg hvertfall få gjort noe med dette håret for jeg ser ikke ut. Takk og lov for hette eller så ville dette blitt et grusomt bad hairday bilde. Siden jeg skal bort i dag så kan jeg hvertfall se ut som at jeg har stått opp. Jeg tenkte jeg skulle rette håret og ha det i en strikk eller noe. Det skal hvertfall være helt enkelt. Jeg gidder ikke bruke hundre år på hår. Hva er vitsen med det? Nei, her blir det helt enkelt. Jeg har andre ting jeg kan bruke tiden min på som er mye viktigere.

Bilde kommer så klart før jeg blir hentet.

Hvor mye tid bruker du på hår og sminke i hverdagen og til fest?

Et rørende øyeblikk!

Dagens konkuranse på skal vi danse handlet om følelser og det å uttrykke dem igjennom dans. Det var så nydelig å se disse dansene. De som virkelig fikk meg på gråten og rørte meg var Sophie Elise sin flotte dans om netthat og alt hun har kjempet mot. Morten og han sin flotte dana for sin kjære mann. Jan Gunnar sin dans til sin avdøde søster. Jeg ble så trist på slutten da danseren nr. 3 danset seg vekk som et farvel til søstern hans. For ikke å snakke om den flotte dansen som var for bestefaren. Jeg snakker så klart om Amalie som desverre måtte forlate skal vi danse denne gangen. Jeg stemte på henne i duellen, men desverre var ikke det nok. Jeg likte også veldig godt Einar og Thea også. Åhh… så mange flinke dansere i årets skal vi danse.

Men alle kan ikke vinne så det blir veldig spennende å se hvordan det går videre. Jeg gleder meg til neste uke, neste lørdag. Det blir moro å se hvordan danser det blir og hvem som har trent hardest! Jeg ønsker alle gjenværende deltakere masse lykke til med treningen. Jeg sitter alltid like spent og ser på hva dere klarer å få til på kun én uke. Det er rett og slett helt utrolig!

Jeg tror jeg aldri har vært så emosjonell ved å se på skal vi danse noen gang. Det var rett og slett nydelig å se på. Jeg kan ikke forestille meg hvor moro det er å være med på noe slikt, men det må virkelig være en vakker reise med mange flotte minner man kan ha med seg videre.

Men nå er skal vi danse over for denne uken og her sitter vi å ser på en batman film på tv (MAX). Jeg kjenner jeg begynner å bli småtrøtt, men det er jo velsig koselig å sitte oppe og se på en film på lørdagskvelden da.

Hva har dere gjort i dag?

Glemte det nesten!

Når gubben finner ut at han skal gå ut å gjøre noe så vet man aldri hva som skjer. Så jeg ble litt nygjerrig på hva han driv med og tok med bikkja ut i hagen. Da har han satt opp gelender på veggen til trappa ved utgangsdøra og holdt på med å legge steiner rundt det ene blomsterbedet i hagen. Og hvem vet hva mener han har drevet med. Han er hvertfall full av gode idéer og hagen ser utrolig fin ut. Han rydder nemlig vekk store steiner som har ligget rundt husveggen siden i fjord også bruker han dem til noe nytt. Jeg må jo si at jeg er utrolig glad for at jeg bor sammen med en så kreativ og arbeidsom mann. Han finner på mye rart, men også veldig mye fint. Han bruker ting til å lage nye ting. Det må være en av de tingene jeg liker best ved han og grunnen til at jeg blir bare mer og mer forelsket i han for hver eneste dag. Han er unik, rett og slett!

Så jeg gikk inn med hunden og hjalp gubben for han sliter litt med tunge løft, men han stopper jo ikke av den grunn. Resultatet ble nå utrolig flott da. Han har jo gjort mesteparten selv.

Men nå glemte vi nesten skal vi danse. Vi løp nesten inn nå og nå sitter vi klistret til tven. Stem på din favoritt. Min favoritt er som sagt Sophie Elise. Vis du ser den samme gnisten i Sophie som jeg gjør så stem på henne. Hun syns jeg fortjener dette. Mange flotte dansere så klart!

Og bare et par kan vinne.

En liten oppdatering

Jeg gir opp med å prøve å få denne dagen til å bli bra. Nå har jeg skikkelig magekramper og en kropp som verker. Hodet mitt er utslitt og jeg er så ferdig med denne dagen.

Vi har hvertfall fått lagd middag. Jeg fant 2 hamburgerbrød og hamburgere i frysern så da ble det en skikkelig fin middag. Desverre er ikke bare min form dårlig. Gubben sliter skikkelig med kroppen og hodet selv. Nå slapper vi av i sofaen og prøver å roe ned kroppen etter en god middag vi lagde sammen. Selvom begge har problemer med kroppen og hodet akkurat nå så var det veldig koselig å gjøre denne middagen sammen.

Nå blir det tvtid og bare slappe av i sofaen så får vi se hvordan kroppen er i morgen evt.

Jeg snakket med ei venninne og vi har egentlig planer i morgen. Om kroppen min er helt ødelagt i morgen så blir jo det litt verre. Jeg får vel bare håpe at det går over etterhvert.

Jeg skjønner ikke hvorfor det skjer så mye nå, men jeg gleder meg til det er over for å si det sånn!!

Håper mine flotte lesere har det bedre. Ønsker dere en flott helg videre. Kos dere masse.

Det var jo kjipt

Ja, da har man våknet etter å ha sovet over hele morgenen. Jeg var jo våken en stor del av natten og våknet igjen tidlig på morgenen. Tydeligvis trengte kroppen min mer søvn og koblet helt ut. Alt jeg skulle gjøre var å slappe av i ryggen en liten stund. Det endte med ganske mange timer med søvn. Takk og lov at dette ikke skjedde midt på dagen for da hadde nattesøvnen vært helt ødelagt. Nei, jeg har heldigvis våknet nå og har hele dagen foran meg. Veldig dumt at jeg ikke fikk den søvnen jeg trengte i natt, men det er jo litt vanskelig å gjøre noe med. Nå føler jeg meg hvertfall mye bedre. Jeg har ikke vondt i ryggen lengre og jeg føler meg mer opplagt etter litt søvn.

Det som var litt kjipt med å sove så lenge på morgenen var at jeg og Oliver gikk glipp av en gåtur med Charlie og eieren. Det hadde jo vært så utrolig koselig, men jeg sovna jo og gikk glipp av alt. Når jeg våknet så jeg en melding på mobilen som ble sendt en halvtime før jeg våknet. Der stod det Hei. Vil du og Oliver væra med på en runde nå? Men når jeg fikk svart tilbake så var dem allerede ute på tur og jeg lå i senga og var stuptrøtt. Så den får vi ha til gode. Det kommer jo heldigvis flere dager selvom det var litt kjipt at hele dette med søvn skulle ødelegge for at Oliver skulle gå tur med kompisen sin.

Jaja, sånn gikk nå det. Jeg får heller prøve å fokusere på det positive og peke nesa fremover i stedenfor å tenke på ting jeg har gått glipp av. Jeg har jo ennå ikke fått i meg frokost så det er jo kanakje på tide å gjøre nå. Magen min er hvertfall sulten der den rumler og skriker.

Siden jeg har sovet så lenge og formen ikke er helt der jeg håpet så vet jeg faktisk ikke helt hva som skjer. Jeg håper jo jeg kommer meg en liten tur ut sammen med bikkja hvertfall. Vi har godt av tur begge to trur jeg. Vi kan hvertfall ikke ligge på sofaen og sove, det er nå helt sikkert. Nå har det vært nok søvn og nok sløsing med denne dagen. Nå vil jeg holde meg våken og faktisk få noe ut av dagen.

Jeg har desverre ikke fått fikset håret, men nå har jeg jo heller ikke gått noe steder. Jeg pleier alltid å stelle meg etter at jeg har fått i meg noe mat. Det viktigste kommer først. Hår og sminke er ikke veldig viktig for meg. Dere ser jo bare hvor blast og stygt håret mitt er for tiden, men det er min absolutt minste bekymring. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor utseende blir vurdert og dømt i så høy grad som det blir. Jeg finner nok heller aldri ut hvorfor. Jeg vil heller gå frem som et godt eksempel og vise at skjønnhet kommer innenfra. Ingen sminke i hele verden kan skjule et råttent hjerte.

Så det var mine kloke ord for i dag.

Nå venter frokosten.

La meg få spole tilbake

I natt
Jeg tror aldri jeg har hatt så det vanskelig med å sovne før. I såfall er det veldig lenge siden. Jeg lå å vrei meg og tankene i hodet kvernet rundt hele tiden. Jeg lå til slutt med vondt i magen og skikkelig deppa. Jeg trodde seriøst jeg skulle bli gal der jeg lå. Ingenting var behagelig og jeg ønsket bare å sove, men det var den eneste tingen jeg ikke klarte. Klokka var 11 og så var den halv 1. Etter det sluttet jeg å følge med på klokka og etter en stund sovnet jeg.

Tidlig morgen
Når man nesten har brukt hele natta på å prøve å sove så er det ikke veldig koselig å våkne så tidlig og kjenne at hele ryggen verker og halsen er tett. Nei, dette var virkelig ikke sånn jeg så for meg at lørdagen skulle starte. Forhåpentligvis blir det bedre utpå dagen. Jeg vil hvertfall ikkr spve bort dagen bare fordi jeg hadde en dårlig natt. Nei, da får man vente til kvelden igjen.

Planer for dagen
Jeg håper jeg hvertfall orker å ta med  bikkja på en gåtur i dag. Så må jeg finne ut hva vi skal ha til middag i dag. Det er jo lørdag så da må man være oppfinnsom. Finner jeg noe god lørdagsmat i frysern tro? Og i kveld skal vi jo få med oss gjengen på skal vi danse. Heia Sophie Elise, Morten, Thea… Nei, det er jo alt for mange å heie på. De er jo så fli ke og gjør sitt beste. Men vis jeg måtte velge kun én favoritt så hadde det blitt Sophie fordi hun stråler og viser hvor sinnsykt sterkt hun ønsker å gå videre, hvor mye hun ønsker å danse på parketten og hvor glad hun er i dans. Men samtidig er det er sinnsykt høyt nivå i år. Jeg har faktisk aldri sett så mange sinnsykt flinke dansere på skal vi danse. Mange ser jo proffe ut! Så her må man virkelig stemme på sin favoritt!

Flere enn meg som syns Sophie fortjener å gå videre?

Husk å stemme på tv2.no eller sms i kveld.

Skulle nesten tro jeg hadde gått feil

Siden jeg er så utslitt så tenkte jeg å ta tidlig kvelden. Så får vi se om det hjelper eller om jeg bare ender opp med å våkne midt på natten og ikke klare å sove igjen. Nå er jeg hvertfall utrolig trøtt og helt utslitt. Det skal faktisk bli veldig godt å gå å legge seg så tidlig for en gang skyld.

Så kommer jeg opp på rommet og det er så varmt. Det er som å ligge i en badstue. Det er helt ille. Vi har en varmovn som varmer opp soverommet, men dette var litt vel varmt syns jeg. Så da får man prøve å skru ned varmen og håpe at man får sove. Det var jo faktisk litt deilig også nå som det begynner å bli kaldt ute, men kanskje ikke sååå varmt. Hadde dere vært her så hadde dere skjønt det.

Den lille krabaten på bildet over var heller ikke særlig glad når han måtte komme opp i senga når rommet var så varmt. Han hoppet fort ned og krabbet under senga i stedenfor. Jeg foestår han egenrlig veldig godt. Skulle ønske jeg fikk plass under senga og at det var behagelig å ligge der. Allikevel tenker jeg at det er bedre å ha det litt for varmt på rommet enn at det er iskaldt og dyna ikke hjelper. Jeg er veldig takknemlig for at gubben skaffet en ovn til å ha på soverommet. Jeg vet ikke hva vi skulle gjort uten den. I fjord hadde vi nok fryst i hjel om vinteren vis det ikke var for den.

Men da får jeg nesten prøve å sove og se hvordan formen er i morgen. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men jeg håper jo at jeg orker å få gjort litt hvertfall!

Ønsker alle mine fantastiske lesere en riktig god helg!