Glemte det nesten!

Når gubben finner ut at han skal gå ut å gjøre noe så vet man aldri hva som skjer. Så jeg ble litt nygjerrig på hva han driv med og tok med bikkja ut i hagen. Da har han satt opp gelender på veggen til trappa ved utgangsdøra og holdt på med å legge steiner rundt det ene blomsterbedet i hagen. Og hvem vet hva mener han har drevet med. Han er hvertfall full av gode idéer og hagen ser utrolig fin ut. Han rydder nemlig vekk store steiner som har ligget rundt husveggen siden i fjord også bruker han dem til noe nytt. Jeg må jo si at jeg er utrolig glad for at jeg bor sammen med en så kreativ og arbeidsom mann. Han finner på mye rart, men også veldig mye fint. Han bruker ting til å lage nye ting. Det må være en av de tingene jeg liker best ved han og grunnen til at jeg blir bare mer og mer forelsket i han for hver eneste dag. Han er unik, rett og slett!

Så jeg gikk inn med hunden og hjalp gubben for han sliter litt med tunge løft, men han stopper jo ikke av den grunn. Resultatet ble nå utrolig flott da. Han har jo gjort mesteparten selv.

Men nå glemte vi nesten skal vi danse. Vi løp nesten inn nå og nå sitter vi klistret til tven. Stem på din favoritt. Min favoritt er som sagt Sophie Elise. Vis du ser den samme gnisten i Sophie som jeg gjør så stem på henne. Hun syns jeg fortjener dette. Mange flotte dansere så klart!

Og bare et par kan vinne.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg