Oppskrift: cupcakes

Fy søren! Denne oppskriften gir utrolig luftige og fine cupcakes som smelter på tunga. Cupcakes er egentlig noe jeg aldri lager fordi det blir litt mye sukker for meg, men alle disse cupcakesene på Pintrest ser så gode ut. Så jeg måtte jo selvfølgelig prøve og de ble himmelsk! Derfor vil jeg dele oppskriften med dere. Under her får dere både oppskriften på cupcakesene og glasuren. Glasuren er helt grei, men om du har en annen som du liker veldig godt så ville jeg heller lagd den. Jeg har aldri vært noe glad i å lage glasur, men jeg gjorde et forsøk. Den er jo luftig og fin, men jeg skulle kanskje ønske at den smakte litt mer sjokolade og kremete. Allikevel vil jeg si at det er en veldig fin og grei glasur, men kanskje bedre på muffins (i forhold til mengden per kake). Søte ble de hvertfall, uten tvil.

Du trenger:

2,25dl sukker

2,25dl hvetemel

1dl kakaopulver

1dl melk

0,75dl olje

1ts bakepulver

1ts vaniljesukker

1ts natron

1ts salt

1 egg

1dl varmt vann (ca. 40°c)

Slik gjør du:

Forvarm ovnen på 175°c.

Bland alt det tørre i en bolle. Pass på at det ikke er noen klumper.

Ha i melk, egg og olje. Bland dette godt sammen sånn at du har en jevn og fin røre.

Tilsett vannet litt etter litt, mens du rører (Bruk gjerne en håndmixer eller kjøkkenmaskin).

Fyll muffinsformer ⅔ fulle.

Stekes i 20 minutter i midten av ovnen.

Avkjøl.

Glasur

Du trenger:

125g smør

4½dl melis

3-4ss kakaopulver

1dl melk

1ts vaniljeestrakt

Slik gjør du:

Smør og melis blandes godt sammen.

Ha i vaniljeestrakt og kakao, bland godt.

Bland litt og litt melk til du har en luftig og fin krem.

Putt kremen i en sprøytepose med en taggete, stor tyll.

Sprøyt på kremen når cupcaken er avkjølt.

Og slik lagde jeg altså mine aller første sjokoladecupcakes. Til å være første gang er jeg egentlig ganske fornøyd. Jeg har jo så klart lagd muffins mange ganger før, men cupcakes er litt annerledes. Da må jo glasuren være stiv nok sånn at man får lagd en slik topp, mens på muffins kan man bare smøre på en melisglasur. Jeg er som sagt ikke noe fan av masse glasur så jeg tar heller muffins med sjokoladebiter, men det var veldig gøy å lage da.

Hva liker du best? Muffins eller cupcakes?

Følg bloggen på facebook HER for mange flere oppskrifter

Min første youtubevideo

Ja, da var det på tide å komme med mine aller første youtubevideo. Jeg kunne sikkert sittet her og unnskyldt meg for både hår og sminke, men man lære seg å bare gi litt blanke også. Derfor filmer jeg meg selv med en enorm ettervekst og full pakke, men dette skal jo heller ikke være en glam video. Så la meg bare ta dere med på en liten skogstur.

Videoen vil på ingen måte være perfekt. Jeg har jo nettopp begynt å lære meg hvordan man redigerer videoer. I tillegg har jeg ikke noe særlig erfaring med å snakke med et kamera. Allikevel velger jeg å poste denne videoen fordi jeg må jo begynne et sted. Håper dere liker denne videoen. Fortell meg gjerne om dere ønsker lengre videoer osv.

Følg bloggen på facebook HER

Planteoppdatering

En uke til har gått og jeg kan nesten ikke tro at jeg sier det, men det er mye mer å vise dere. Så mye har skjedd denne uken og jeg håper dere syns dette er like spennende som jeg syns det er. For å ha disse plantene rundt meg nå har gitt meg så mye gleder og særlig nå som de har kommet så langt, men jeg skal ikke skrive så masse nå. La oss bare komme i gang. Jeg har lyst til å vise dere alt som har skjedd. Så her er alle plantene nå.

Rød cherrytomat: Som dere ser så har det skjedd ting her. De har fått mange knopper og det betyr at de kan få tomater når som helst nå. De er jo også blitt kjempe flotte. Stammene er tykke, de har mye blader og grener. Dette er virkelig suksess. Disse tomatplantene er jeg veldig stolt av og passer veldig godt på. Jeg kjenner hele tiden om jorden er grei og jeg sprayer dem med vann nå og da (når solen ikke skinner på dem). Utenom det så er det disse jeg ser mest på fordi dem har kommet så utrolig langt og er så vakre. Også er det veldig deilig å ha litt skjerming sånn at folk som går forbi vinduet ikke kan se så mye inn. Derfor har jeg ikke noe problem med å fylle vinduskarmene med planter. Og som dere kan se på første bildet så har den minste plantene også kommet seg veldig etter at jeg pottet den om. Så jeg tror det kommer til å bli helt nydelig i vinduskarmen fremover (noe det alt er).

Gul cherrytomat: Selvom de ikke er fult så store som de over så har dem jo vokst utrolig masse siden jeg pottet dem om. De hadde litt problemer med å komme i gang, men nå er dem virkelig i full gang med å vokse seg store og flotte. Det hjelper med litt ekstra plass og mer lys. Nå har jo solen begynt å skinne litt mer igjennom dette vinduet på ettermiddagene og det ser ut som plantene virkelig setter pris på. De har fortsatt et stykke igjen før de får blomster og frukt, men de har virkelig kommet seg etter at jeg flyttet dem bort til dette vinduet. Så da er det bare å gi dem litt tid også har vi nok noen veldig gode tomater til sommeren.

Miniagurk: Blomstene har dere jo sett allerede, men forrige fredag sa jeg at det bare hadde kommet Han-blomster. Det var også riktig, men bare et par dager senere dukket det opp Hun-blomster. Nå blir det forhåpentligvis noen nydelige agurker. Jeg har allerede brukt en Q-tips inni blomstene siden det ikke kommer noen humler/bier og gjøre jobben. Så da er det bare å vente og se. Jeg må si at det var på tide med tanke på hvor stor den i kjøkkenvinduet har blitt. Nå har den til og med fått grener, så nå går den alle veier. Dette er så klart noe jeg kommer til å få orden på så fort grenene blir lange nok, men akkurat nå må den se litt rotete ut. Ikke at det gjør meg noe. Jeg syns bare det er koselig å ha en jungel i vinduet. Allikevel er det greit å få samlet den sånn at dette ikke går helt ut av kontroll. Gøy er det hvertfall. For her kan vi faktisk få ganske mange agurker i løpet av sommeren. Dette er et veldig spennende prosjekt som jeg gleder meg masse til å se hvordan går.

Pæretomat: Og så har vi mitt andre monster som har begynt å bli veldig stor allerede. Jeg tenker fortsatt om jeg skal splitte denne og ha den i flere kurver/kasser fordi det er såpass mange planter i en. Det krever også veldig mye mer plass så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre, men akkurat nå går det veldig greit med den og det er derfor ikke noe vits å rote med dem. Hvertfall ikke de største. Uansett om jeg lar de store stå sammen eller ikke så må jeg hvertfall flytte ut de små. For dem får jo verken nok næring eller sol til å vokse. Så det blir nok uansett 1 kurv/kasse til. Jeg ser nå at dem virkelig trenger et eget sted før de blir tatt liv av. En liten ting jeg kan gjøre nå i helgen. Ellers har den det veldig bra og trives utrolig godt i den store kurven jeg har plassert den oppi. Jeg har også gitt den litt mer jord, men den trenger nok enda mer etter hvert siden den er så stor.

Mandarin: Denne planten er så søt. Den er jo bare sådd for moro skyld. Jeg hadde jo ikke trodd at dette frøet kom til å spire, men det gjorde det altså. Så her sitter jeg altså med en flott, liten mandarinplante/tre. For det er jo egentlig et tre. Når jeg pottet den om så var det jo akkurat som å se et tre. Røttene var ikke bittesmå og all over the place, men kun en rot som var tykk og fin. Så jeg har jo egentlig et minitre på kjøkkenet. Det jeg liker aller best ved denne er de nydelige bladene. De har så frisk og fin grønnfarge. Også er det veldig fint å se at den trives såpass mye. Så nå venter jeg bare på å se at den får mange flere blader og vokser seg stor og fin. For dette er et tre jeg har veldig lyst til å ha i mange år og se hvordan det blir.

Sukkerert: Ja, som dere ser så har jeg ikke fått klippet bort det som har visnet, men det kommer jeg til å gjøre i løpet av helgen. Jeg har faktisk bare glemt det bort. Selvom jeg går rundt og kikker på alle plantene mine heletiden så har jeg faktisk klart å glemme det. Nå har jeg hvertfall satt det på timeplanen så da skal jeg få gjort det. Så da har jeg litt å finne på i helgen, men utenom denne ene som ikke har overlevd så ser det hvertfall ut som om det går bra med resten av plantene. Og det er jo gøy å se at jeg har klart å holde sukkererter i live i vinduskarmen. Det er utrolig hva man kan dyrke i vinduskarmen. Jeg ville så klart vært veldig glad om jeg hadde hatt en stor terrasse eller en vinterhage som jeg kunne hatt masse planter på, men siden jeg ikke har det så får jeg gjøre det beste ut av det jeg har. Og det endte med sukkererter i vinduskarmen.

Og det var alle plantene jeg hadde. Dere som har fulgt meg en stund har jo fått med dere at jeg hadde både chili, paprika, avokado og salat. Alt det er borte nå. Jeg oppdaget jo at både paprikaplantene og chiliplanten hadde fått svarte prikker på seg (mest sannsynlig sopp), så de måtte jeg hive ut med en gang jeg oppdaget det. Avokadoplanten prøvde jeg mange ganger å få til å vokse i bredden og få flere grener, men til slutt gav jeg opp og den gikk også samme vei. Salaten ble ikke bra og jeg endte derfor med å kaste dem også. Om jeg kommer til å så salat ute i år vet jeg ikke, men om jeg gjør det så blir det hvertfall ikke i potter. Da bruker jeg den lille jordflekken i hagen, men vi får se hva som skjer. Jeg må si at jeg savner paprikaplante og chiliplante, men det tror jeg ikke blir noe av før neste år. Noe jeg virkelig kunne tenkt meg er jordbærplanter, men jeg har sett etter frø og ikke fått tak i noe. Så kanskje det blir neste år også. Nå har jeg hvertfall alle disse flotte plantene over her å ta meg av i år.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Planlegger

Dagen i dag startet ganske seint, men jeg har da fått noe ut av dagen. Faktisk har jeg fått gjort ganske masse. Det startet med at jeg planla hva jeg skulle bake. Jeg har ikke fått planlagt ferdig, men jeg har hvertfall noen idéer til de andre dagene. Så får vi se om det er det jeg ender opp med å bake eller ikke. Det har hvertfall blitt bakt litt i dag og første oppskriften kommer ut allerede i morgen.

Når jeg hadde bakt ferdig (og så klart smakt litt) så var det å slappe av. Da satt jeg og samboeren min å spiste middag og så på Lucifer. Vi har kommet ganske langt i den serien nå og det er nå det virkelig begynner å bli spennende fordi disse episodene har ikke samboeren min sett. Så det var veldig gøy å sitte sammen og se noen episoder sammen før jeg forsvant inn på soverommet for å sitte på pcen og snakke med “gutta”. Sikkert godt for han å ha litt tid sammen med dem også. Han har jo ikke akkurat så veldig mye fritid nå som han har begynt å jobbe igjen.

Så nå sitter jeg egentlig bare her og lurer på om jeg skal finne på noe mer eller om jeg bare skal slappe av resten av kvelden. Klokken har blitt ganske mye, men jeg våknet jo så seint i dag så jeg er jo selvfølgelig ikke trøtt enda. Kanskje jeg skal pusle med et eller annet småtteri også får jeg prøve å sove snart. Jeg har jo fortsatt litt jobb å gjøre når det kommer til denne helgens bakeprosjekter. Ett er i boks og det har jeg bakt, men helgen har jo ikke begynt enda og jeg har så mange planer. Så det er bare å sette se ned og jobbe. Ja, jeg tror det blir kveldens oppgave. Også er jeg klar til morgendagens planer. Det kommer til å bli så gøy. For jeg har egentlig hatt lyst til å bake mer i dag, men så har jeg tenkt at det kanskje er greit å starte i det små.

Planene for morgendagen er jo baking, men på bloggen blir det også planteoppdatering. Og det må jeg bare si dere. Jeg har ventet i flere dager på å vise dere alt som har skjedd her. For etter at jeg postet forrige ukes planteoppdatering så tok det 2 dager også hadde det skjedd masse her. Så dette vil du ikke gå glipp av om du syns det er gøy å følge med på plantene mine. Da vil du garantert se dette. Jeg syns hvertfall det er kjempe gøy å følge med på andre som deler om sine planter og kan nesten ikke vente med å se oppdateringer fra dem. Forhåpentligvis er ikke jeg den eneste som er sånn.

Så da blir det jobb resten av kvelden, planteoppdatering og oppskrift på bloggen i morgen også skal jeg bake mer. Det er jo en ganske god plan. Også tror jeg det blir en veldig fin dag i morgen.

Har du noen planer for morgendagen og helgen?

Følg bloggen på facebook HER

Jeg er godt i gang

Hva skjedde egentlig med dagen i dag? Jeg stod opp og plutselig er klokka blitt 18:00. Denne dagen har gått så fort fordi jeg har sovet så lenge i dag. I det minste har jeg fått noe ut av dagen fordi nå er jeg i full sving på kjøkkenet. Vel, ikke akkurat nå, men jeg var. Nå venter jeg egentlig bare på at det skal avkjøles og så blir det enda mer baking. Dette er så utrolig gøy og det er sikkert derfor tiden har gått så forferdelig fort også. Tiden går alltid fort når man har det gøy.

Før jeg begynte å bake satt jeg og skrev liste over hva jeg ønsker å lage disse dagene, men jeg ble jo ikke ferdig før jeg spratt opp av sofaen og begynte å bake. Så det gjenstår ennå litt jobbing der. Heldigvis har jeg mer enn nok av tid til å finne ut av det mellom heving av gjærbakst og steking, avkjøling. Så det blir litt jobbing inni mellom baking, tenker jeg.

Samboeren min var innom butikken i dag og fikk kjøpt inn litt mer hvetemel også, så nå skal jeg ha det meste og mer til for å bake akkurat det jeg har lyst til. Kanskje jeg også baker noe godt til middag i helgen. Mulighetene er uendelige. Så jeg skal kose meg med å finne inspirasjon på Pintrest og bruke kreativiteten min. Greit å få gjort ting når man har motivasjon til det. Og mange ting kan man jo putte i frysern. Eller så kan man kose seg litt ekstra. Det er jo tross alt snart helg og da må man jo ha litt godt.

Om du har noen ting du skulle ønske at jeg lagde og delte oppskrift på så fortell meg gjerne i kommentarfeltet. Det er alltid spennende å prøve ut nye ting og perfeksjonere oppskrifter. Så hvis du er på leting etter en god oppskrift på noe så fortell meg gjerne om det så skal jeg gjøre mitt beste for å lage en god oppskrift på det. Og hvem vet, kanskje flere leter etter det samme.

Følg bloggen på facebook HER

Bakehelg

Da var en ny dag i gang for meg også. Jeg har sovet litt lenge, men nå er jeg hvertfall klart for en ny dag. Og det er jo bra for i dag har jeg nemlig store planer. Det blir å bake, men jeg tenkte jeg skulle bake mer enn bare en ting. Kanskje jeg tar en langhelg med baking til og med. For det er så mye jeg har lyst til å prøve ut og jeg finner hele tiden nye ting. Så i dag og hele helgen tenkte jeg å lage masse godt. Oppskriftene vil komme i løpet av neste uke, men også 1 oppskrift i helgen. Med andre ord vil det bli veldig mye spennende innhold på bloggen fremover, men før jeg kan gjøre noe som helst så må jeg jo jobbe litt. Jeg må jo lage disse oppskriftene og det krever jo litt tid. Så da blir hele denne dagen til forberedelser og baking. Også er det bare å se hvor mye jeg får bakt i løpet av langhelgen. Dette kommer til å bli så gøy.

Jeg har jo allerede noen ting som jeg har veldig lyst til å prøve ut. Derfor skal jeg sette meg ned og skrive en liste på hva jeg kan bake i forhold til hva vi har av ingredienser. Dette kommer til å bli så gøy og dere kommer til å få alle oppskriftene som blir vellykket. Så det er bare å glede seg til mange oppskrifter fremover. Både kaker og gjærbakst er planen denne helgen. Kanskje jeg også får lagd noe middag jeg kan legge ut oppskrift på, men hovedfokuset er baking hvertfall. Grunnen til at jeg skal bake så mye på en gang er rett og slett fordi jeg har savnet å bake og nå som det snart er helg så passer det jo bra med noe godt.

Det er ikke HELE grunnen, men det er også fordi jeg har kjøpt noe på Wish som jeg ønsker å teste ut. Jeg kan ikke si hva det er, men det finner dere snart ut. Så der har jeg allerede 1 ting som SKAL på listen. Det blir spennende å se hva annet jeg finner på og hvor mye jeg faktisk klarer å få bakt i løpet av disse dagene (uten å slite meg helt ut). Og slik ser altså planene mine ut gjennom hele helgen. Baking og jobbing. For det krever en del forberedelser før jeg kan starte med å bake. Derfor tenker jeg å spise frokost og bare sette i gang med jobben med en gang. Også håper jeg dere gleder dere til mange nye oppskrifter her på bloggen.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av noen oppskrifter.

Mine blomster

Jeg har jo fått en del blomster og det har blitt utrolig koselig her. Med både grønnsakplantene og blomstene så føler jeg at det er mye lettere å holde humøret oppe. Og derfor syns jeg det er ekstra koselig å dele bilder med dere. Så jeg tenkte skulle gjøre det nå.

Ja, som dere ser så har det kommet noen nye blomster. Jeg har blant annet skaffe 2 små blomster som står på tvbenken. I tillegg fikk samboeren min en orkidé på bursdagen sin av jobben. Så nå er det 3 orkidéer i stua i stedenfor 2. Det er jo veldig koselig, men nå har vi 3 rosa så nå trenger vi noen andre farger her. Rosa er nydelig da og alle er forskjellige, men det hadde vært veldig fint med noe gult for eksempel. Jeg vet hvertfall om en orkidé jeg bare må kjøpe, men det får dere se når jeg får råd til det. For blomster er noe jeg aldri får nok av.

Ellers er jeg veldig glad for de tulipanene som jeg fikk gratis på REMA 1000. Så søte farger og ikke minst har de holdt seg godt med tanke på at de ble gitt bort. Nå tok jeg også de fineste jeg fant da. Og de står ennå, like fine som da jeg fikk dem. Faktisk finere nå som de har åpnet seg litt opp.

Også har vi den julestjernen som jeg kjøpte i fjor. Det vokser som bare det. Hvorfor kaste dem når de er like fine lenge etterpå? Bare gi den litt kjærlighet og bedre plass så kommer den seg som bare det. Jeg er veldig spent på hvordan den kommer til å se ut og hvor stor den blir etterhvert.

Det er en blomst som ennå står på ønskelisten min, men som jeg ikke har fått kjøpt ennå. Jeg har nemlig veldig lyst på hawaiirose. De er så vakre, men vi får se når/om jeg får kjøpt det. Nå er det jo så mye annet her som tar opp plassen, men jeg har virkelig lyst på hawaiirose.

Følg bloggen på facebook HER

Med naturen i fokus

Nå har jeg kommet hjem fra en lang tur. Ja, faktisk gikk jeg 4km i dag. Det var så godt å komme seg ut så beina mine gikk egentlig bare av seg selv. I tillegg har jeg filmet og tatt mange fine bilder. Om jeg får lagt ut video på youtube før mai vet jeg ikke, men den kommer hvertfall senest i begynnelsen av mai. Det er bare noen få ting som mangler før jeg kan sette sammen videoen, men nok om det. Dette innlegget skulle handle om den flotte turen jeg gikk i dag. Så her får dere de fineste bildene jeg tok. Hadde jeg lagt ut alle så ville det blitt alt for mange, men dere får hvertfall se de fineste nå.

Først må jeg bare si at denne turen var helt fantastisk. Jeg fikk mange flotte bilder, men selve turen kan jeg virkelig ikke beskrive med ord hvor nydelig var. Dere ser jo hvor vakker natur er så dere kan jo selv tenke dere hvor koselig det var å gå og oppleve alt dette. I tillegg møtte jeg flere hyggelige mennesker som hilste og jeg stoppet til og med å pratet med en som gikk tur med hunden sin. Så koselig og veldig fin tur. Jeg har sett hestehov, blåveis, hvitveis og andre fine blomster. De vakre endene var glad for å bli tatt bilde av og gav meg noen skikkelig bra bilder. Og været var rett og slett perfekt.

Nå er jeg ganske sliten, men det er jo ikke så rart etter 4km tur i skogen. Så da tenker jeg å slappe av, jobbe litt og så er vel snart samboeren min hjemme igjen fra jobb. Dette var en av de korteste turene i skogen, men det var absolutt nok etter å ha ligget rett ut på sofaen i mange dager. Jeg er veldig glad for at jeg klarte å gå såpass langt og fikk oppleve så mye fint i dag.

Og ikke nok med at jeg har hatt en så flott tur. Når jeg var på vei ut av skogen og hjem igjen så kom det plutselig en søt pusekatt og ville ha litt kos. Så det var også en veldig koselig avslutning på hele denne turen. Derfor tar jeg nå en velfortjent pause på sofaen med et stort smil om munnen.

Følg bloggen på facebook HER

Skogstur og baking

Som jeg fortalte i går så har jeg planer om å ta meg en tur ut i dag. Det kommer til å bli så deilig og bare komme meg ut, men først må jeg jo få i meg noe mat. Jeg kan jo ikke gå tur på tom mage. Også er det en fin måte for meg å komme i gang med dagen på og få slappet litt av. Når det kommer til dagens tur så vet jeg ikke hvor langt jeg orker å gå, men det kommer til å bli veldig godt bare å komme seg ut. For å sitte inne dag ut og dag inn er virkelig ikke meg. Derfor vil jeg prøve å gå en lang tur, men vi får se hvor langt jeg kommer før jeg må snu.

Sånn været ser ut i dag så tror jeg det kan bli en veldig fin dag. Det er ikke veldig mye sol, men selvom det er skyer på himmelen så ser det veldig fint ut ute allikevel. Kanskje det blir enda finere vær og kanskje det blir mer skyer, men uansett blir det en tur og det blir så langt som beina mine orker. Nå er det jo en stund siden jeg sist var på tur så det kan jo hende at jeg blir veldig fort sliten, men jeg skal uansett gjøre det beste ut av det. Uansett hva som skjer og hvor mye jeg orker så skal jeg gjøre denne dagen til en skikkelig fin dag. Og jeg håper dere gjør det samme.

Nå blir det altså en lett frokost og så skal jeg pakke med meg litt mat til turen sånn i tilfelle. Jeg må også tegne på brynene fordi nå har jeg jo ikke noe bryn i det hele tatt. Det er ikke akkurat en look jeg har lyst til å gå ut blant folk med. Så det blir en liten stund nå på morgenen før jeg kommer meg ut, men da er det jo bra at jeg kom meg litt tidlig opp om morgenen.

Resten av dagen så blir det å jobbe. Jeg tenkte å lage en ny oppskrift som jeg kan teste ut en av de nærmeste dagene. For det er noe jeg har hat veldig lyst til å prøve ut. Vel, det er faktisk ganske mange ting, men jeg har én ting i hodet nå som jeg har hatt lyst til å prøve ut en stund nå. Så det blir det neste jeg skal lage og da trenger jeg jo en oppskrift. Og hvem vet, kanskje jeg finner noe annet spennende også. Jeg tenker hvertfall å bake litt nå mot helgen og det betyr jo at det vil komme nye oppskrifter snart. Så da er det bare å følge med for masse nytt og spennende. Denne gangen er det ikke rundstykker som står på listen, men noe enda mer spennende.

Nå blir det hvertfall litt frokost og så skal jeg pakke med meg kameraet mitt, litt mat og komme meg ut på tur. Bildet over her er fra forrige skogstur så nå er jeg veldig spent på hvordan det ser ut i skogen etter veldig mange dager. Masse bilder vil komme i løpet av dagen.

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noe.

Høres ut som en god plan

Dagen i dag ble ikke akkurat slik jeg hadde planlagt, men den ble veldig fin. Jeg har slappet av og hatt det utrolig koselig sammen med samboeren min. Etter å ha hatt en spadag hjemme, mens samboeren var på jobb så ble det Lucifer resten av dagen. Ja, vi har faktisk sett på flere episoder helt frem til nå. Så utrolig koselig å tilbringe tid sammen med han og se på noe som begge liker. Og det er altså hvordan dagen i dag har gått. Ikke noe mer det er å si om det egentlig, men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere om planene for morgendagen.

For nå har jeg vært ganske mye inne og jeg begynner å bli litt lei av det. Så i morgen tenkte jeg å la husarbeidet ligge nok en gang. Det er jo ikke sånn at noen kommer til å se det (utenom oss). Derfor vil jeg heller prioritere en lang tur i morgen. Jeg vet ikke hvordan det ser ut i skogen nå, men det er lov å håpe at det er fint der nå fordi jeg vil virkelig komme meg ut og nyte en lang tur i skogen nå. Så det blir planen for i morgen. Bare å pakke sekken og komme meg ut. Nå har det jo vært ganske mye bra vær i det siste så vi får satse på at morgendagen ikke er et unntak.

Utenom det så tenker jeg det blir en del jobbing, som det er hver dag. Alltid noe å gjøre enten det er mail eller finne inspirasjon. Så jeg pleier å sette av litt tid hver dag for nettopp dette. Og det er altså slik dagene min blir i morgen om ikke det begynner å regne… Eller verre! Jeg håper virkelig ikke det vil komme mer snø, men det kom opp på telefonen min (en nyhetssak) der det stod at man ikke burde skifte til sommerdekk helt ennå. Da var humøret mitt litt på vei ned, men jeg ristet den tanken bort fordi det er ikke noe jeg ønsker å tenke på nå. Vi er jo så godt i gang med en nydelig vår og trenger ikke mer vinter.

Utenom det så går alt bra. Ja, til og med de tulipanen fra butikken har det bra. Jeg trodde helt ærlig at de kom til å visne etter en dag, men de holder hodene hevet ennå så de var jo virkelig verdt å ta med hjem. Blomster er noe av det som får meg i virkelig godt humør, særlig hvis de lukter godt. Det er noe ved duften av blomster som gjør meg så utrolig glad. De små tingene i hverdagen er noe man virkelig må nyte og en av de tingene er å lukte på blomster eller bare se på dem. Nå begynner det jo å bli en god del blomster her så jeg tenkte jeg kunne vise dere alle blomstene som er stua for øyeblikket, men det blir ikke før i morgen. Akkurat nå begynner jeg å bli trøtt og kunne virkelig trenge litt søvn før morgendagens skogstur. For det er noe jeg bare må få til, med mindre det begynner å pøse ned. Det er meldt overskyet, men ikke noe regn så da får vi håpe på det beste. Uansett kommer det et innlegg med masse blomsterbilder i morgen. Så da blir det hvertfall noe å glede seg til om du liker blomster.

Følg bloggen på facebook HER