Fruktfat på deling

Etter en god middag og prøving av klær så ble det litt brettspill. Alltid like koselig å spille brettspill med samboeren min, men i dag var det litt ekstra koselig. Jeg tok litt ekstra tid før vi satt oss ned, for å lage et fat med masse god oppkuttet frukt. Man må jo kose seg selvom vi prøver å bli litt sunnere. Jeg vil jo gjerne ned i vekt så jeg får på meg det siste skjørtet jeg har kjøpt, men det betyr ikke at jeg skal sulte meg selv. Nå har faktisk matlysten min blitt litt bedre. I tillegg har kvalmen fra natta før forsvunnet helt. Jeg har fått mye søvn i natt og begynner å komme meg på riktig spor igjen.

Sånn så altså fruktfatet ut. Jeg kuttet opp mango, ananas, appelsin, kiwi og jordbær. Også la jeg på blåbær og bringebær. For å unngå så mye kliss fra frukten så la jeg frem gaffel til begge 2. Dette er definnetivt noe jeg kommer til å gjøre igjen. Det smakte utrolig godt og det var så koselig å ha noe å spise på mens vi spilte. Sunt og friskt fruktfat. Genialt egentlig.

Dragefigurene som står til pynt på hver side av rammen er forresten nye. Jeg har alltid kjøpt slike figurer i Sverige, men så fant jeg mange fine på nettet og måtte jo kjøpe et par da. Dette var et sett og kostet 279,- for dem. Jeg syns de er så fine. Når det kommer til pynteting så går det mest i drager, ulver, feer ol. Jeg liker den gotiske og litt dystre stilen. Litt som klesstilen min. Samtidig som jeg liker at huset er lyst. Jeg liker kombinasjonen av hvite møbler og mørke pynteting.

Allikevel, hvis jeg kunne valgt sofa og stoler i stua så ville de nok vært mørk lilla og svarte i gotisk design med et matchende, svart trebord. Det må jeg si er drømmestua mi. Helst med en svart lysekrone over bordet. Det ville vært awesome, men slike møbler er nok alt for dyrt for meg. Det er lov å drømme da. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde ordnet slike møbler om jeg hadde hatt mye penger. Denne drømmen har jeg hatt helt siden ungdomsskolen og det kommer jeg nok alltid til å ønske.

Når det kommer til interiør så er jeg veldig klar på hvordan jeg ønsker å ha det og hva som ser bra ut. Lidenskap har bare ikke kommet frem før nå i det senere. Det er først når jeg fikk råd til å kjøpe mine egne møbler og pynteting at det ble moro å pynte opp og se hva som passer best sammen. Nå blir jeg jo kjempe glad når jeg ser at det blir fint. Enda mer glad når ting faktisk får stå der i fred og ro. Tvbenken er jeg veldig fornøyd med. Det eneste som mangler nå er å få ryddet gulvet fri for papp og plast fra pakkene, rydde og vaske på kjøkkenet og legge sammen klærne på tørkestativet. Det skal vi få gjort før helgen er omme. Mulig jeg begynner smått i dag.

Outfit Ragnaråkk

Når det kommer til gothklær så er jeg aldri helt sikker på om det kommer til å passe. Jeg har hatt noen klær som jeg har kjøpt på eBay og wish. Noe har jeg vært fornøyd med og annet har absolutt ikke passet. Allikevel gav jeg det et forsøk og kjøpte 1 bukse, 1 skjørt og 1 vest fra Ragnaråkk. Dette er en norsk butikk i Trondheim med alt til goth egentlig. Ikke så veldig godt utvalg, men jeg kjøpte det som jeg trodde passet og som jeg likte. Det er litt dyrt, men ikke sånn at lommeboka ikke tåler det.

Vesten 720,-

Skjørtet 600,-

Buksa 500,-

En helt grei pris for ganske fine klær. Dette er allikevel de dyreste klærne jeg har kjøpt til min garderobe nå. Jeg tror faktisk det eneste som har kostet mer er kjolen jeg kjøpte på eBay for 800,-. Som regel kjøper jeg heller på tilbud, men det var nesten umulig å finne en norsk butikk med gothklær. Derfor tok jeg det når jeg først kom over det. Grunnen til at jeg kjøper fra norske butikker og ikke bare handler fra Amerika eller noe sånt er fordi jeg ønsker å støtte de norske butikkene fremfor andre lands butikker.

På bildene over kan dere se buksa og vesten fra Ragnaråkk. Det eneste problemet med denne buksa er at jeg er for kort i beina. Her har jeg på de høyeste skoa jeg eier og ennå er dem litt for lange. Mulig jeg bare legger dem litt opp. Med mindre jeg kjøper et par sko som er et hakk høyere enn de jeg har da. Vi får se hva det blir til. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hvordan buksa og vesten sitter. Jeg kjøpte vesten for at den skulle være åpen. Jeg ser ikke helt poenget i å lukke en så kort vest. Dessuten ville jeg ikke hatt sjans i havet til å lukke den. Jeg tror ikke den vesten er beregnet for kvinner med store bryster for å si det sånn. Uansett var den helt perfekt til slik jeg ønsker at den skal sitte.

Da jeg først så vesten på nettet så tenkte jeg at den må jeg bare ha. Jeg så egentlig ikke på hvordan den så ut bak fordi jeg er vant til at de ikke har noe bak. Så når denne ble pakket ut og jeg fikk se hva det stod bak så ble jeg ekstra glad for at jeg hadde kjøpt akkurat den. Det var rett og slett perfekt.

Teksten bak på vesten:

SHE WAS LIKE THE MOON; PART OF HER WAS ALWAYS HIDDEN AWAY.

Så ja, selvom den var litt dyr så var det verdt det. Jeg er så fornøyd med mine kjøp fra Ragnaråkk.

Desverre er det et par kilo fra før jeg kan bruke skjørtet jeg kjøpte. Jeg lover at når den tiden kommer så skal dere få se det. Samboeren om og jeg ble enige om at om 2 uker så skal det passe. Så da er det egentlig bare for meg å fortsette med å drikke vann, spise frukt og lage sunne middager. Jeg gleder meg litt ekstra til morgendagens middag. Dag skal jeg lage en litt annerledes salat til kyllingfilet. Følg med på bloggen hvis du vil få det med deg.

 

Den fantastiske fotografen er som alltid min samboer. Så heldig er jeg.

#ragnaråkk #killstar #outfit

ny hårfarge(r)?

Jeg må si jeg er ganske overrasket over hvor bra hårfargene til manic panic har holdt. Jeg trodde det skulle være skikkelig stygt og blast, men det er eneste stygge med håret er etterveksten. Jeg husker ikke når jeg farget det, men det begynner å bli noen uker siden nå for å si det sånn. Det er jo veldig bra at det holder såpass lenge, men samtidig har jeg lyst til å prøve flere farger. Jeg vil egentlig se hvordan rød blir på håret mitt. Hvis det varer like lenge som rosa så skal ikke jeg klage. Problemet nå er egentlig at jeg begynner å bli lei av denne fargen jeg har nå. Jeg hadde ikke veldig lyst til å bleke det, men jeg lurer litt på om jeg snart må det. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg tror at det må blekes den dagen jeg skal bytte hårfarge uansett. Dette ser jo ikke ut som går av i det hele tatt.

Hvordan er det egentlig mulig at fargene ser helt like ut som den dagen jeg farget det? Nå har jeg farget håret mitt lilla, grønt, blått, rosa og rødt. Ingen av disse fargene satt like bra som det manic panic har gjort. Jeg husker når jeg farget det rosa så begynte fargen å gå allerede første vask. Det så helt grusomt ut etter en måned. Jeg hadde oransj-rosa hår til slutt og det var helt krise. Bak så det jo ut som jeg var skallet. Så ja, jeg er veldig overrasket over at jeg ikke har helt grusomt hår nå.

Jeg må si at jeg angrer litt på hvordan jeg farget håret i disse fargene da. Den fine blåfargen syns ikke noe særlig. Jeg har jo vurdert halvt/halvt bare som Cruella De Vil. Ikke akkurat hvit og svart, men kanskje blå og rød. Det ville blitt gøy. Da må det hvertfall blekes godt først for at resultatet skal bli bra. Eller så er det jo et annet alternativ. Med andre farger så klart, kanskje stilen til Harley Quinn kunne vært no. Fargene jeg har å bruke her er hvertfall grønn, rosa, rød, blå og lilla. Noen som kanskje har noen forslag til neste fargeeksperiment? Jeg har veldig gjerne lyst til å høre hva dere syns og om dere har noen forslag.

Tenker tilbake på Mallorca

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen og første gang på lenge var det virkelig godt å komme seg i dusjen. Som regel er det bare slitsomt, men ikke i dag. Det er virkelig bare en setning som går oppi hodet mitt nå og det er at denne kroppen jeg har vært så heldig å bli født med GIR IKKE MENING! Gi den masse søvn og den er utslitt, gi den lite søvn og den har masse energi. Men du må ikke tro den er sånn bestandig. Å neida. Plutselig er det omvendt. Er det rart det er vanskelig for meg å finne en balanse jeg kan leve etter? Nei, det er ikke det. Det er rett og slett til å bli sprø av og det blir jeg når ting ikke gir mening. Vel, akkurat nå er jeg egentlig bare takknemlig for at jeg ikke er utslitt etter en dusj. Det kunne jo være fint å ikke være utslitt om kvelden for en gang skyld. Jeg tror allikevel jeg skal holde på minst mulig. Hvem vet, kanskje jeg sovner tidlig(ere).

Dagen i dag har faktisk gått ganske greit etter at samboeren min kom hjem fra jobb. Da hadde jeg fått noen få timer på øyet etter å ha ligget våken hele natta. Jeg pakket ut klær, prøvde dem og la dem i skuffen. Det var noen plagg som ikke passet og jeg orker ikke det styret med å sende tilbake så jeg lurer på om jeg skal selge dem etterhvert. De er jo ikke brukt og merkelappene er fortsatt på. Kanskje noen som er medium kan få brukt for dem.

I morgen tenkte jeg å få ryddet litt her. Det begynner å bli en del papp her så kanskje få ryddet opp i det. Også fortsette på oppvasken som jeg begynte på i dag. Jeg har hvertfall fått skyldt alle asjetter og skåler så nå ser det ikke like ille ut.

Åja, så lærte jeg at ananas får tunga mi til å gjøre vondt på ene siden. Dette viste jeg jo egentlig, men det er jo så godt pluss at lukten og smaken minner om den gangen jeg var i Mallorca sammen med mamma og lillesøstern. Det er utrolig gode minner. Vi spise melon og ananas på stranden, nydelige middager på hotellet og hadde det utrolig fint sammen. Jeg husker ikke om det var melon eller ananas, men søstra mi skulle hente den også mistet hun den i sanden. Jeg husker hun var så stolt av at hun fikk lov å hente den. Hun var så glad. Så når den falt i sanden så ble hun jo så klart veldig lei seg. Så mamma kjøpte en ny også hentet jeg. Resten av turen gikk perfekt. Jeg fikk rastafletter og ble solbrent som en kokt hummer. Vi kjørte esel og jeg. Vi fikk gjort utrolig mye og det er en ferie jeg ikke kommer til å glemme. Så da er det litt verre det når jeg spiser ananas og tungen min gjør vondt etterpå. Nesten som nåler. Det går jo over etterhvert, men det er ganske irriterende.

Ny(delig)e sko

Siden jeg mest sannsynlig ikke orker å gå ned til bussen og ta bussen til sentrum for å hente pakke, så fikk jeg ordnet det sånn at samboeren min kunne hente ut det som var på posten til meg.

Jeg hadde jo bestilt noen fine skoletter som jeg egentlig hadde tenkt å bruke nå om sommeren, men så var de foret og derfor alt for varme å gå med nå. Så da bestilte jeg nye skoletter og passet på at disse ikke var foret. Litt kjedelig å sitte med to par vintersko og ingen sommersko nå som det straks er sommer.

Jeg lette litt på nettet og fant til slutt noen fine skoletter på motehus. Merket er Jumex og de kostet 139,-.

Grunnen til at jeg valgte akkurat disse skoene er fordi dem har litt tykkelse på sålen og litt høyde på hælen. Jeg ønsket noen som ikke var for høye siden jeg føler meg ikke vel når det blir for høyt.

I tillegg likte jeg veldig godt utseendet på disse skoene. De er veldig enkle, men med utrolig flotte detaljer på beltespennene. Nøyaktig sånn jeg liker det. Ikke for mye dilldall, men ikke helt basic heller. Spørsmålet nå er om de er noe gode å gå i over lengre tid. Det er litt vanskelig å vite før man har gått ute med dem. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg skal ikke klage på noe som helst når man får sko til den prisen. De er veldig lette hvertfall så det vil ikke bli tungt å gå med de på. Solide vil jeg nok ikke si at de er, men jeg har ingen planer om å verken løpe, herje eller sparke med disse skoene. Også får dem holde så lenge de holder. De blir hvertfall nydelige til den looken jeg skal gå for. Nå er det bort med alt annet og fokusere på den stilen jeg egentlig vil ha.

Kvalm hele natta endte med shopping

Hvordan er det egentlig mulig at jeg ikke får sove om natta og er våken helt til samboeren min drar på jobb. Så søvn er jeg en liten stund etter og sover i kun 3 timer. Hallo! Kroppen min trenger vel mer søvn enn som så. Nå har jeg ligget her og prøvd å sove litt til, men nå er jeg lys våken. Dessuten er det mye bråk utenfor og jeg må ha opp vinduet. Det blir så fort innestengt luft her. Det er helt vilt. Og da klarer ikke jeg å sove. Faktisk klarer jeg ikke være her inne i det hele tatt. Jeg får nesten ikke puste.

Også går jeg ut i stua. Der henger urteplanta som et slips over glasset. Jeg gir opp. Jeg gav den vann og gikk å la meg. Den var helt fin i stad så det var irriterende. Får håpe den kommer seg. Det hadde vært kjipt hvis den dør. Jeg skulle jo bruke den oppå rekebaguetter. Skal man først ha reker så skal man gjøre det skikkelig. Så jeg har kjøpt inn minibaguetter, crispy salat, majones, reker med skall, sitron og dill.  Det kommer til å bli en veldig koselig og fin helgemiddag. Man må jo kose seg litt ekstra mye sånn av og til. Det trenger jo ikke koste mange hundre for at det skal smake godt og være litt ekstra koselig. Jeg kjøpte 1kg reker nå til 100,- og resten koster jo ikke så mye. Også finnes det jo mange andre ting man kan lage som også er ekstra koselig. Jeg har for eksempel tenkt til å kjøpe inn til ost og kjeks en dag. Eller så har jeg også tenkt på å kutte opp masse frukt. Da går det an å ta frem sjokoladefontenen og dyppe frukten i smeltet sjokolade. Så det er mye man kan kose seg med om man bruker fantasien.

Eller hvis du bor sammen med noen du er veldig glad i og har lyst til å gjøre noe koselig så kan du gjøre som meg. Jeg fikk ikke sove så jeg pyntet en tallerken med sjokoladekake, bær og melis. Jeg har desverre ikke en sikt så det ble ikke så veldig fint, men jeg prøvde. Han ble hvertfall veldig glad og hadde en fin og god frokost-dessert etter suppe og fuccassia. Nei, han er ikke bortskjemt. Jo, kanskje litt. Jeg syns det er så koselig å gi det lille ekstra i hverdagen. Å få folk til å smile verden beste gaven jeg kan få. Det finnes ikke en bedre følelse.

Desverre ble godfølelsen ganske fort borte da morgenen min endte med vondt i magen, kvalme og svimmelhet. Nå har jeg flydd til badet to ganger i natt fordi jeg var sikker på at jeg kom til å kaste opp. Jeg lå også med kvalme i hele natt. Så begynner jo hodet mitt å tenke siden jeg har slitt med å spise osv. Jeg er jo livredd for at jeg skal ende opp syk, ende opp med spiseforstyrrelser. Så jeg lå i senga og var kjempe kvalm og så til meg selv “du skal ikke kaste opp!” Mens jeg scrollet nedover siden på Nelly for å distrahere meg. Det var jo egentlig ikke en god idé fordi nå har jeg kjøpt noen ganske crazy klær. Jeg gleder meg jo helt vilt til å bruke dem, men det er nok ikke noe hvem som helst ville kjøpt, tror jeg. Dere får vente å se. Jeg gleder meg til å vise dere det når et kommer.

Pyntet opp litt

Siden vi bruker stuebordet til å spille og spise middag osv. Så tenkte jeg “hvorfor ikke gjøre det litt ekstra fint på tvbenken i stedenfor. Nå har jeg fått kjøpt inn masse forskjellig frukt og jeg syns jo det er utrolig koselig med fruktfat til pynt. Det er i tillegg lett tilgjengelig for oss om vi ønsker å spise frukt, men det står ikke i veien når vi skal spille eller spise. Jeg syns det var en ganske genial idé. Og jeg må jo si at det ble utrolig fint også. Jeg hadde ikke tenkt til å pynte opp så veldig mye der, men jeg ble faktisk fornøyd med hvordan det ble allikevel.

I tillegg til fruktfatet på tvbenken så har jeg kjøpt dill. Jeg skal bruke det når jeg skal lage rekebaguetter. Den måtte jo ha et sted å stå i mellomtiden så jeg går den litt vann og satt den i vinduskarmen sammen med avokadoen. Nå har ikke jeg noe potte til den så da ble det et glass, men det var ikke så ille det. Jeg har alltid hatt lyst på urter til dekorasjon på kjøkkenet og det vinduet er rett ved kjøkkenet så det passet veldig fint der.

Ja, som dere kan se over så er det både fruktfat og dill til pynt her. På fruktfatet ligger det klementiner, kiwi, pærer og epler. Jeg har også kjøpt mango, bananer, ananas, appelsiner og vannmelon. Jeg syns det er bedre å kjøpe litt av hvert enn å kjøpe mye av en ting fordi jeg blir veldig fort lei av å spise en ting hele tiden. Nå er jeg veldig glad i frukt og syns det er en veldig fin måte å holde seg unna godteri på. Har jeg frukt i huset så kan jeg f.eks kappe opp til en fruktsalat eller bare spise et eple når jeg har lyst på noe godt. Dessuten syns jeg frukt, bær og grønnsaker smaker mye bedre enn kaker og godteri. Det er allikevel en kake jeg har lyst til å lage så fort jeg orker. Dette blir hemmelig frem til jeg har lagd den og kan legge ut bilde men det blir nok før helgen.

Nå har jeg vist frem fruktfatet og min lille urte i vinduet, men jeg har også plukket fra hverandre 3 hele kyllinger. Det var akkurat nok plass til at jeg fikk dem inn i frysern. Og før dere får hakeslepp. Frysern våres er like stor som en mikrobølgeovn. Allikevel klarer jeg å stappe inn 30 middager (minst). Samboeren min sier jeg har tetris skills, men jeg har aldri vært noe god i tetris. Organisere skuffer og skap derimot er jeg veldig flink til. Jeg må si at jeg gjør heller husarbeid enn å spille dataspill. Med mindre det er Mario, GTA eller Tekken, da er jeg med! Ja, da ble det også en liten fun fact om meg.

Chiliboller og energidrikk

Der var energien! Jeg hadde ikke mistet den, bare lagt den et veldig lurt sted. Så etter å ha spist middag og sett på film sammen med samboeren min (som det går mye i nå) så tenkte jeg å gå løs på ting jeg må gjøre i dag. Det første var å pakke kyllingfiletene i posjoner. De fikk sin plass i frysern. Så ventet 2 pakker med kjøttdeig på å bli lagd til chillboller. Dette er en oppskrift jeg fikk på videregående som egentlig bruker lammekjøttdeig, men jeg har funnet ut at all mulig kjøttdeig kan brukes til denne oppskriften. Det smaker godt uansett. Som regel bruker jeg krydder oppi i tillegg til chili og løk, men nå ble det ikke noe krydder. Det er såpass mye smak i løken og chilien så man trenger egentlig ikke sant og pepper. Dessuten skal jeg ha saus til ved servering så jeg tror dette blir bra. Oppskriften jeg brukte i dag var ganske enkel egentlig.

Denne oppskriften trenger man kun

800g kjøttdeig, 2 løk og 2 chili.

Finhakk løk og chili. Bland det inn i kjøttdeigen. Når du skal lage kjøttbollene så pass på at du er våt på hendene. Jeg stod ved vasken og dusjet fingrene for hver gang jeg skulle rulle en kjøttbolle og syns det fungerte ganske greit. Pass også på at du har rikelig med smør i pannen så de ikke blir svidd eller tørre. Denne oppskriften blir ca. 25 store kjøttboller av. Liker du litt spicy mat så anbefaler jeg deg å prøve disse. Dette er en av mine absolutt favorittretter. Den kan serveres til det meste. Enten du vil ha poteter, potetbåter, potetmos, ris eller pasta så smaker det godt uansett. Min favoritt er potetmos, brun saus og salat. Prøv ut det du syns høres best ut. Si gjerne i fra hvis du prøver disse.

Nå har jeg kun stekt dem sånn at jeg kan fryse dem og ta opp så mange jeg trenger. Da pleier jeg å pakke ned 1 middag for oss 2 i 1 pose. Det syns jeg er det enkleste. Når jeg tar dem opp så lar jeg dem tine og varmer med opp inni ovnen.

Om du ikke liker chili så kan du bruke paprika og vårløk f.eks. Det blir like godt. Det syns hvertfall jeg. Men når jeg har brukt paprika i kjøttboller så har jeg pleid å bruke kyllingkjøttdeig. Jeg serverer det med pasta og tomatsaus. Så det er jo faktisk mange ting man kan gjøre om man bare har kjøttdeig og litt grønnsaker. Kun fantasien setter grenser. Og det syns jeg er en utrolig flott ting ved å eksperimentere på kjøkkenet. Nesten alt jeg har lagd har smakt godt. Klart jeg har vært borti noen ting som jeg ikke burde ha puttet sammen, men som regel går det greit. Hvis dere husker loffen med pesto jeg lagde for en liten stund siden så er dette en av tingene jeg har gjort uten noe oppskrift eller inspirasjon fra nettet. Jeg hadde bare pesto tilgjengelig i kjøleskapet og så ble det pestoløff. Helt sikkert mange andre som har gjort, men jeg har ikke kommet over det før. Samboeren min så det smakte godt. Jeg fikk ikke smakt på den fordi jeg glemte den i ovnen (uten å sette den på) når vi skulle ha tomatsuppe. Jeg fikk meg en god latter da. Jeg er bare glad den ikke stod på. Det kunne blitt litt verre. Så siden jeg ikke har smakt det så kan ikke jeg uttale meg om den annet enn at samboeren min har meg 2 tomler opp og vel så det. Derfor fikk jeg lyst til å eksperimentere mer. Nå har jeg kjøpt urtesmør og hvitløksmør fra MENY. Merket er jacobs utvalgte og er små pølser av smør for dere som kanskje kunne tenkt dere å prøve det. Jeg kommer så klart med bilder og full pakke når jeg har prøvd det ut, men da må jeg jo ha en suppedag og det blir ikke enda. Dere får smøre dere med tålmodighet for i morgen blir det taco med guacomole, grillet kylling og masse annet godt.

Men nå får jeg komme tilbake til det jeg skulle gjøre før jeg må sove. Jeg har drukket 2 battery nå så jeg tror det blir en liten stund før det blir natta. Og derfor kjøper jeg veldig sjeldent energidrikk. De blir som regel drukket på ettermiddagen og kvelden også får jeg ikke sove før seint på kvelden. I det minste får jeg gjort litt. Her er forresten min nye favoritt.

Nytt undertøy

Vel, dagen i dag har ikke akkurat gått sånn som jeg håpet. Jeg fikk sove når jeg gikk å la meg i senga for andre gang, men så våknet jeg kl.10:00 og var enda mer utslitt enn da jeg la meg. Så frem til nå har jeg egentlig bare ligget å stirret i veggen eller taket. Jeg har ikke orket å gå ut av senga engang. Bare ligget å tenkt på Jennie og begravelsen. Jeg har grått og følt på så mye smerte, mens jeg har ligget i senga uten noen krefter. Kroppen føles tung og jeg vil egentlig bare ligge i senga resten av dagen, men når samboeren min kom hjem så viste jeg at jeg måtte prøve å komme meg opp hvertfall.

Det hadde kommet en pakke i posten til meg da. Jeg hadde nemlig bestilt 2 Bher fra mymuse. Jeg var veldig spent på om de passet fordi jeg kjøpte 85 i stedenfor 90 denne gangen. Så jeg prøver den på og den passer perfekt. Jeg ble så glad. Så selvom jeg føler meg stor så har jeg faktisk gått ned. Aldri i livet om 85D hadde passet meg før. Det var virkelig en stor glede på denne kjipe dagen. Så da har jeg faktisk 2 nye Bher som jeg kan bruke og jeg kommer definnetivt til å kjøpe mer derifra. Også får man veldig fint undertøy i riktig størrelse. Jeg har slitt med å finne fine Bher i min størrelse. Også har jeg ikke hatt råd til dyre ting før nå. BHene kostet 500,- stk, men det var absolutt verdt det! De er myke og behagelige å ha på seg. Og selvom det er push up så har dem ikke masse hardt innlegg og er stive. For meg var dem helt perfekt rett og slett.

Så var det resten av dagen da. Vel, i dag kommer varene jeg bestilte fra MENY i går. Så alle mine krefter går vel til å pakke ut. Ikke at jeg har så mye krefter, men det må gjøres og jeg er vel den eneste som klarer å stable i den lille frysern og vet hvor alt skal. Men nå er det jo jeg som er mest på kjøkkenet også. Samboeren min lager som regel bare frokost der.

Så håper jeg egentlig jeg bare kan slappe av med en film og litt middag. Så krysser vi fingrene for at det vil komme litt mer energi min vei snart og at jeg slipper enda en lang periode med dette. Det orker jeg faktisk ikke nå som det er varmt ute. Jeg vil bare gå turer og nyte solen så mye jeg kan. Er det noe jeg ikke orker så er det å ligge inne over lengre tid. Da legger jeg meg ute på den bittelille flekken vi kaller hage.

Ekkel følelse i beina

Jeg har ikke vært veldig aktiv på bloggen og egentlig ikke sånn generelt heller. Det begynte med at jeg hang opp klærne og ble så sliten at jeg måtte legge meg. Jeg våknet litt før samboeren min kom hjem og følte meg egentlig ikke noe særlig bedre etter ekstra søvn. Jeg prøvde å drikke vann, men følte meg bare verre. Beina mine begynte å drikke som om det skulle vært tusen maur inni beina mine. Det var så ekkelt og jeg holdt på å bli gal. Jeg måtte holde beina i bevegelse for at jeg ikke skulle bli sprø. De var ikke numne eller noe. Faktisk har jeg aldri følt det så ille før. Det pleier å komme en lignende følelse i beina og magen når jeg blir rastløs og nesten slår hodet i veggen. Da må jeg bare ut, men hadde jeg gått ut nå så hadde jeg nok ikke kommet langt før beina mine hadde sviktet.

Når vi fikk spist og jeg var sånn passe mett så hadde det gått over. Jeg vet ikke om det kun var det eller at jeg slappet av med en film. Borte ble det hvertfall. Så da kunne jeg fokusere på filmen jeg og samboeren min så på. I tillegg har jeg fått betalt noen regninger og bestilt undertøy og en liten sekk. Jeg begynner å bli lei av veska som sklir ned fra de små skuldrene mine. Overarmene er store, men skuldrene er så små at den sklir av uansett. De stygge overarmene mine er ikke til hjelp engang. Så når jeg skal ut og trenger litt plass til saker og ting då kan jeg bruke sekken.

Da var det bare én ting igjen å gjøre og det er å sove. Får jeg sove? Nei! Har jeg prøvd? Å jada. Jeg gikk å la meg samtidig som samboeren min fordi jeg var helt utslitt. Mens jeg ligger der så blir jeg mer og mer våken og det endte med at jeg gikk ut i stua og satt meg der. Det er så irriterende når man har lyst til å sove, men ikke klarer det. Noen ganger går det helt fint, men som regel ender det opp med at jeg må sette meg i stua alene og han sover alene på soverommet. Han merker som regel ikke noe til det. Det er verre med meg som sitter oppe om natta og gjør meg selv gal. Jeg skjønner bare ikke at søvn kan være så vanskelig når jeg faktisk er helt utslitt.

Dagen i morgen var egentlig satt av til å gjøre noen ting, men nå er jeg jaggu ikke sikker på om jeg kommer til å orke det. Jeg håper jo det. Det er ting som må gjøres. Akkurat nå er jeg veldig glad for at jeg ikke har noe samtale med psykologen før mandag igjen. Jeg tror jeg bare trenger litt tid til å få kommet meg tilbake igjen. Det har hvertfall ikke vært noen panikkanfall eller angst/depresjon i dag og det er jeg veldig takknemlig for. Nå vet jeg ikke hva det som skjedde faktisk var, men jeg har ikke opplevd sånt på den måten før så det er nok ikke “det vanlig”.

Men nå tror jeg at jeg skal prøve å sove. Jeg må nesten bare prøve helt til det går. Jeg kan ikke være utslitt i morgen. Bare å krysse fingrene og håpe på det beste.