Positiv-liste

Endelig har vi kommet hjem. Beina mine gjør så utrolig vondt og smertene i armene er tilbake. Jeg har slitt sinnsykt mye med angsten i dag. Litt av en dag kan man si. Så nå skal jeg nyte resten av dagen på sofaen med småkaker, iste og tv. Den beste følelsen var allikevel å få av bhen. Er du jente så vet du følelsen, er du gutt burde du være glad for at du slipper.

Men siden jeg nå kommer til å bli her på sofaen og ingenting spennende kommer til å skje så tenker jeg at jeg kan ta listen med positive hendelser nå. Det jeg har lært er at det finnes noe positivt i alle dager. Ingen dager er kun negative. Så her er dagens liste.

1. Jeg fikk treningstøyet mitt i dag. Det kan du se bilde av hvis du klikker Her. Det gjorde meg veldig glad fordi det satt så bra på og det var så godt å gå i.

2. Pizza på Egon med familien til samboeren min. Det kan du lese mer om Her. Maten var hvertfall god og vi var utrolig heldige med været. Plutselig kom solen frem etter skikkelig regnvær på vei til bussen tidligere på dagen.

3. Det var også veldig deilig når jeg kunne komme hjem og slenge meg på sofaen. Det er en så utrolig god følelse.

4. På vei til kirkegården så tok vi ikke tog slik jeg trodde, men buss. Det er virkelig den beste måten å ta kollektiv transport. Jeg fikk se så utrolig mange fine blomster, havet og alt mulig. Det var så koselig og det hjalp meg å få tankene over på noe annet. Litt som å kjøre bil egentlig.

Så nå venter tv og noe godt å spise. Også blir det vel tidlig kvelden siden vi skal opp tidlig i morgen. Da venter det en busstur og en veldig lang togtur før vi endelig kommer frem til hotellet og kan slappe av 1 uke på ferie. Det blir veldig koselig. Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg får sove,men etter å ha slitt ut kroppen min på alle mulige måter så tror jeg det skal gå fint.

Egon med familien hans

Da var urnenedsettingen ferdig og vi sitter nå å venter på maten på Egon. Når vi stod ved graven så bare knakk jeg helt. Tårene rant og jeg følte at jeg ikke hadde kontroll på hva som skjedde. Jeg ble dratt tilbake til Jennie sin begravelse og da falt alt fra hverandre. Det var utrolig tungt å være der, men jeg er veldig glad for at jeg var det allikevel.

Nå er det endelig over og faren til samboeren min kan endelig hvile i fred. Så nå skal det bli veldig godt å få i seg litt mat. Jeg har brukt all energien min på å prøve og holde følelsene i sjakk i hele dag. For i dag har det virkelig vært en utfordring å ikke gråte. Det endte allikevel med tårer, men det var kanskje like greit. Nå føler jeg meg litt bedre.

Allikevel skulle jeg ønske at vi bare kunne dra rett hjem nå. Begge to er slitne og her vi sitter nå er det ganske mye bråk, men det er jo også greit å komme seg litt ut. Vi sitter jo her med familien hans og det er jo veldig fint med litt tid sammen med dem. Det er jo ikke så ofte vi ser dem så da er det jo greit å være med på denne middagen. Desutten er jeg veldig sulten så greit å få i seg litt mat før man svimer av.

Men når vi kommer hjem så skal jeg hvertfall slappe av og ta det helt med ro. Kroppen min verker og er utslitt av alt sammen. Nå gleder jeg meg bare til ferie med verdens beste.

Nytt treningstøy

Nå sitter vi på bussen inn til Oslo. Derfra skal vi ta toget videre. Med pøsregn og dårlig humør så er ikke dette akkurat den beste dagen vi har hatt, men vi kommer hvertfall igjennom dette sammen. Jeg er hvertfall her i dag for å støtte samboeren min så godt jeg kan.

Nå er vi altså på vei bort til kirkegården, men før vi dro så var det en pakke til meg i posten med treningssettet fra Nelly. Selvfølgelig måtte jeg prøve det med en gang jeg fikk det og det passet utrolig godt. Bare se her.

Jeg ble så fornøyd med både jakka og tightsen. Det passet perfekt og det ser så utrolig bra ut. På sidene både på armene og lårene er det et mønster, men det fikk jeg ikke med på bildet og glemte det egentlig helt bort da samboeren min tok bildet.

Jeg kjøpte også en bikini, men selvom jeg kjøpte str L så tror jeg den er alt for liten. Hvertfall overdelen. De små reklanglene kunne liksågodt vært bikini til en pornostjerne. Det var helt latterlig liten størrelse, men det gjør ikke noe. Jeg kjøpte en mye bedre bikini fra Ragnaråkk som jeg tror passer mye bedre. Jeg har desverre ikke fått prøvd den ennå, men den ser veldig mye større ut enn det frimerket fra Nelly. Bikiniene der er ikke for kropper som mine. Jeg elsker klærne ellers da. Det er veldig mye fint. Denne treningsdressen var jo utrolig god å gå i og passet så bra på meg så ikke alt er som bikiniene.

Etter å ha prøvd klærne og alt det der så kjente jeg at humøret bare datt rett ned. Selvom jeg ble veldig glad for klærne så klarte jeg ikke være i godt humør lenge. Det var som å bli dyttet ned med kraft. Umulig å kjempe i mot. Jeg prøver å puste dypt og rolig, men klumpen i magen føles ut som bare vokser og vokser. Det blir nok bedre når alt dette er over.

Planer for dagen

Idag blir det altså å dra til Sandvika for å gi faren til samboeren min en siste farvel og gi han sitt siste hvilested. Jeg sitter med vondt i magen og jeg kan ikke forestille meg hvordan de andre har det akkurat nå. Kona til faren, sønnene og mammaen til gutta. Det må være helt forferdelig å miste noen som er så nær. Jeg kan ikke tenke meg hvor vondt det ville vært om en av mine foreldre forlot oss.

Ventetiden fra begravelsen og til urnenedsettingen har vært lang. Jeg tror nok det skal bli godt å bli ferdig med det nå og kunne gå videre i sørgperioden uten å ha den tanken at det fortsatt er ting som må fikses med begravelsen. For dette er jo en del av begravelsen selvom det ikke er på samme dag.

Jeg prøver å stenge ute begravelsen til Jennie, men det spinner rundt i hodet mitt hele tiden. Den begravelsen har virkelig satt sine merker. Det er som at det har brent seg fast. Så da får man bare puste med magen og håpe at alt går bra i dag.

Etter at den verste delen er fullført så skal vi ut å spise. Det blir hvertfall hyggelig. Så er det bare å hjelpe hverandre igjennom det tunge først og prøve å senke skuldrene etterpå.

Vi har hvertfall noe å se frem til i morgen. Da drar vi jo til Bergen.

Prøve ut nye oppskrifter

Jeg så litt rundt på nettet for å se om jeg fant en god oppskrift på eggesalat. Det endte med at jeg kom borti mye annet godt som jeg bare måtte lagre oppskriftene på. Så nå har jeg mye godt å lage når jeg kommer hjem igjen fra ferie. Jeg fant bl.a en oppskrift på kremet kyllingsalat. Når jeg har fått testet oppskriftene selv så vil jeg så klart dele dem med dere her inne. Det blir veldig spennende å se hva mer jeg finner. Jeg syns det er så gøy å bare sitte på mobilen og finne nye oppskrifter og kunne teste de ut. Teste ut nye ting er veldig spennende. Derfor prøver jeg meg av og til på noe nytt. Det er når vi har ingrediensene og jeg har energi til det. Det skjer desverre ikke så ofte som jeg skulle ønske, men det har da blitt noen spennende ting til middag.

Bare det å kunne lage noe godt og legge opp maten fint. Det å kunne gjøre maten til kunst og få en enda bedre matopplevelse. Faktisk er det ganske mye ved matlaging og baking jeg syns er gøy. Det gir meg mye glede å kunne bruke fantasien og kreativiteten min. Også liker jeg å lage god mat som andre kan nyte. Jeg liker å lage mat til andre. Når jeg er alene så har jeg ikke lyst til å lage mat, så jeg er veldig glad for at jeg har noen å lage mat og kaker til. Noe vi kan kose oss med sammen. Det er derfor jeg liker matlaging og baking så mye. Man samles for å spise og kose seg. Det å bruke lang tid på en middag som blir bra og som folk liker betyr mye for meg. Så det å kunne be folk og lage noe er virkelig noe jeg savner, men det er ikke alltid like lett når man er fanget i denne kroppen.

Man må gjøre det beste ut av det og derfor ville jeg prøve å finne noe helt enkelt, men utrolig godt som jeg kan lage fra bunnen av og dele med dere. Så blir det veldig spennende å se hva som er godt og hva som ikke er så godt. For alt er jo ikke like godt. F.eks vegetar sushien jeg lagdd. Det var ikke godt, men samboeren min likte det. Så kanskje sushi ikke er noe for meg. Ikke all mat passer for alle, men man vet ikke om det er godt eller ikke hvis man aldri prøver. Så det er altså det jeg skal gjøre, prøve. Så ser vi om det er noe godt de oppskriftene jeg har funnet.

Positiv-liste

Dagen i dag har vært så tung og vanskelig. Jeg har derfor sovet veldig mye av dagen. Smertene i armene er fortsatt like ille og det har gjort at jeg nesten ikke har klart noe. Så samboeren min har vært veldig hjelpsom i dag. Han har kuttet melon for meg og han har skjært ost til ristet loff. Også lagde han middagen i dag. Jeg har den snilleste og mest hjelpsomme mannen. Han gjør meg så glad selvom jeg ikke har det bra. Får meg til å smile, le og glemme alt det vonde. Allikevel er det litt vanskelig å glemme noe som stadig minner deg på det. Disse smertene i armene kommer og går. Hvis jeg ikke bruker armen så er det ikke fult så ille, men når jeg skal bære asjetter eller kutte grønnsaker så høgger det tak og jeg klarer ikke holde fast i noe. Det er en plutselig, intens smerte som nesten gjør meg sprø. Derfor er jeg veldig glad for at jeg har verdens beste kjæreste.

Siden jeg har sovet i flere timer så har det heller ikke skjedd så veldig mye, men noe positivt har jeg jo fått ut av dagen. Så her er dagens liste over positive hendelser i dag.

1. Endelig kom vi oss ned til posten og jeg fikk hentet pakka mi. Det har jo vært et par ganger jeg skulle også har jeg ikke fått gjort det av diverse grunner, men nå er den altså hentet og klærne har kommet hjem.

2. Jeg ble så utrolig fornøyd da jeg prøvde kjolen jeg hadde kjøpt. Den satt utrolig fint, hadde de rette detaljene og var helt perfekt for meg. Killstar er virkelig det fineste klesmerket når det kommer til gotherklær. De har så utrolig mye fint. Også er klærne så behagelige å gå i.

3. Noen som gjorde meg veldig glad var all hjelpen jeg fikk av samboeren min i dag. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Sånne ting tar jeg aldri forgitt. At noen er villig til å hjelpe meg når jeg har vondt i kroppen gjør meg veldig glad. Jeg er så takknemlig for å ha en helt fantastisk mann å dele hverdagen min med. Han får meg alltid i bedre humør og gjør dagene mine lysere.

Og selvom jeg har sovet mye på dag så føler jeg at det er på tide å sove litt mer. Kroppen min er så utslitt og vond så jeg vil helst prøve å sove det av. Det er som regel alltid min løsning på ting. Med litt søvn så føler man seg faktisk litt bedre. Jeg gjør hvertfall det. Veldig ofte. Noen ganger så skal det mer til, men søvn er jo en godløsning på ganske mye. Særlig når det kommer til fibromyalgien og alle smertene den kommer med. Jeg er bare glad det ikke er verre enn dette. Klart jeg skulle ønske at jeg var frisk, men dette er hvertfall smerter jeg fint kan leve med. Og jeg er veldig takknemlig for hver dag som er god.

Så da er det vel bare en ting igjen for meg å si og det er: god natt. Håper alle får en god natt søvn.

Tirsdag blir en tung dag

Det er en stund siden begravelsen til faren til samboeren min, men i morgen er dagen her. I morgen skal urnen settes ned på hans siste hvilested. Jeg får en skikkelig vond følelse i magen av å tenke på det. Det er så utrolig trist at han mistet faren sin så tidlig. Nå sovnet han bare stille inn og våknet aldri igjen, men å miste noen er uansett veldig vondt. Det vondeste av alt er å se kista (i dette tilfellet urnen) bli senket ned i jorden. Jeg har aldri vært i en begravelse der noen har blitt kremert før. Alt dette er helt nytt for meg.

Men når jeg tenker på hva som skal skje så blir jeg dratt tilbake til Jennie sin begravelse. Å sitte inne og høre på sanger og taler er en ting, men å se kista og vite at den søte, lille jenta ligger der er så vondt. Hele min verden bare falt fra hverandre. Det er den verste begravelsesminnet jeg har. Ikke klarer jeg å legge det fra meg heller. Det traff meg så hardt at det har brent seg fast inni hodet mitt. Jeg prøver å ikke snakke om det eller skrive så mye om det. For når det blir dratt opp igjen så er det som om jeg er tilbake til det øyeblikket hvor alt bare falt sammen. Det var som om bakken under meg ble borte og jeg falt uten å finne bunnen. Det var som om hjertet mitt ble revet i stykker. Jennie tok med seg en bit av mitt hjerte den dagen hun valgte å forlate oss. For jeg har ikke følt meg hel siden da. Det er noe viktig som mangler i livet mitt.

Så det å dra ut i morgen og oppleve dette med faren hans blir veldig tungt. Selvfølgelig skal jeg være der og støtte han, men det kommer til å bli en veldig tung dag for oss alle. Jeg syns det er så utrolig trist at han ikke fikk mer tid med pappaen sin. Det er også trist at jeg ikke fikk bli bedre kjent med han. Samtalen om Nedre Eiker, der jeg kommer fra er noe jeg kommer til å huske i en lang tid. Det var veldig gøy å se at han var så glad og hadde så mye å fortelle. Steder han kjente fra langt tilbake. Det var gøy å bare sitte og høre på. Jeg skulle ønske vi hadde fått flere sånne øyeblikk. Men det aller beste var når far og sønn skulle se fotballkamp sammen. Når de sang sammen, heiet sammen og klagde på dommeren sammen. For et herlig øyeblikk å være vitne til. I det minste har samboeren min mange fine minner med faren sin foran skjermen når det var fotballkamp. Alle dagene han snakket med faren sin på telefonen om fotball og musikk. Det var som regel det de snakket om.

Og i morgen skal han altsåpå sitt siste hvilested. I det minste har samboeren min og han sin familie et sted å gå til om de ønsker. Et sted å legge blomster, tenke, gråte og savne han. Det er hvertfall det jeg skal gjøre når jeg får besøkt Jennie sin grav. Faktisk skal jeg det snart. Jeg har hatt så dårlig samvittighet at jeg ennå ikke har vært der etter begravelsen. Jeg er bare glad det er med venninna mi og ikke noen andre. Samboeren min hadde vært greit da, men vi har jo ikke bil. Så det at venninna mi kan kjøre meg dit betyr så utrolig mye for meg. Jennie er i hjertet mitt, men det er fint å ha et sted å gå til også. Jeg gruer meg masse og blir helt kvalm av tanken på at jeg må besøke graven til min 13 år gamle niese, men hun orket ikke mer og fikk ikke hjelp i tide så da blir det sånn. Hele tiden tenker jeg på siste gangen jeg så henne. Jeg kommer aldri til å glemme hvor stilig hun så ut og hvor mye mer voksen hun hadde blitt på så kort tid. Verdens søteste jente med et vakkert smil, gutteprating og modellkropp. Hun var perfekt på alle måter. Så trist at hun ikke kunne se det selv.

Så det er ganske mye som skjer her. Noe vondt og mye fint også. Man kan ikke bare tenke negativt på ting selvom det gjør så utrolig vondt å miste noen. De er fortsatt i hjertene våres. De vil aldri forlate oss, ikke egentlig! Faren til samboeren min vil alltid være i musikken samboeren min spiller. Han ville vært så stolt av sønnene sine og alt de gjør.

Ny kjole

Da har jeg endelig fått hentet pakka på posten og jeg er så glad. Når jeg kom hjem så pakket jeg den opp med en gang og kjolen var amazing. Jeg elsker den og jeg gleder meg skikkelig masse til å bruke denne i Bergen. Jepp, den skal få lov å være med på ferie. I tillegg til kjolen så hadde jeg kjøpt bikini og strandkimono. Okay, hvis det blir bading så skal dere få se bikinien og kimonoen. Egentlig er jeg ikke komfortabel med å legge ut bilder av meg selv i bikini, men jeg får ta det som en utfordring.

Akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en fine kjolen jeg har kjøpt. Den måtte jo prøves på og jeg ble så in love da jeg så den på. I tillegg er det et skikkelig godt og behagelig stoff å ha på seg. Jeg elsker alt ved kjolen. Definnetivt den fineste kjolen jeg har hatt. Den er perfekt på alle måter. Så her er den.

Den vil nok se enda bedre ut med BH, men jeg kommer rett fra dusjen og gadd ikke rote med det akkurat nå. Det er jo ikke sånn at jeg skal noe sted. Det blir nok lagt ut noen antrekksbilder i løpet av ferien uansett så da får dere se det bedre da.

Kjolen i seg selv er hvertfall veldig stilig. Bare de armene er en veldig fin detalj. Og sløyfebåndene øverst. I tillegg har denne kjolen snøring nederst som man kan dra den opp og på meg blir det hvertfall en genser. Så da kan jeg faktisk bruke denne både sommer og vinter. Både med strømpebukse og med bukse. Det syns jeg er ganske kult! Det beste ved hele kjolen er allikevel witch armene. At den sitter helt etter også er den skikkelig stor på slutten av armen. Det er ikke første plagget mitt med sånne armer. Jeg digger klær som har den detaljen. Det gjør hele plagget. Det sammen gjelder bukser egentlig. Når dem sitter helt etter øverst og begynner å gå utover fra kneet og ned. Jeg digger slengbukser. Heldigvis for meg har Killstar slike bukser. Jeg har vel kjøpt 2 av dem hittil. I tillegg til en bukse fra Gina Tricot som også har samme detalj. Utrolig gøy når jeg finner noe som faller i smak så mye som disse plaggene gjør. Særlig denne kjolen. Jeg elsker alt ved den. Så jeg gleder meg til å ta den i bruk på ferien vi skal på.

Mye å gjøre før vi reiser

En ny dag er her. Hva skal man finne på i dag mon tro? Vel, først og fremst har jeg en pakke å hente. Denne gangen må jeg huske ID sånn at jeg faktisk får ut pakka mi. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg klarte å glemme lommeboka mi hjemme forrige gang vi skulle hente pakka. Den har jeg jo alltid med meg. Når jeg har lommeboka mi med meg så er det som om noe av bestemor fortsatt er med meg. Jeg fikk nemlig lommeboka hennes etter at hun hadde gått bort. Den har vært en av mine kjæreste eiendeler og jeg tror aldri jeg kommer til å bytte den ut. Jeg har sett mange fine lommebøker, men jeg klarer bare ikke bytte. Den betyr alt for mye for meg til at jeg kan bytte den ut. Desutten er den like hel så hvorfor skulle jeg?

Jeg gleder meg sånn til å få hentet den pakka. Det er virkelig på tide. Og i dag er absolutt siste sjans. Så ja, det må skje i dag.

Egentlig så er det ganske mye jeg skulle gjort før vi reiser, men jeg har klart å pådra meg noen seriøse smerter i armene de siste dagene. Jeg klarte ikke brette de tørre klærne og alt var egentlig veldig vondt å gjøre. I går kveld kjente jeg at den andre armen hadde begynt å tulle også. Det begynte i høyre, men tydeligvis er problemet i begge armene. Så yeay…

Mest sannsynlig er det fibromyalgien som har begynt å merke at jeg går turer og prøver å gjøre litt her hjemme i tillegg, men det er bare å fortsette å gå turer. Derfor skal jeg gå ned til bussplassen for å hente pakka og opp igjen. Vondt i armene skal ikke få stoppe meg. Litt smerte kan ignoreres.

Resten av dagen har jeg ikke planlagt enda, men det blir sikkert bra uansett hva som skjer i dag. I morgen derimot skal jeg gå igjennom alt jeg har pakket og se om jeg har fått med meg alt. I tillegg skal jeg få pakket ned klærne til samboeren min som jeg nettopp har vasket og han var så snill å henge opp i går, da jeg ikke klarte det. Så da får jeg bare håpe at armene mine ikke gjør vondt lengre. Da er det nesten umulig for meg å gjøre noe, men det skal nok gå bra. Vi kommer i mål på en eller annen måte. Det har hvertfall ikke vært noe problem før.

Gro-Helen Tørum sin bok

Det tok meg en stund å få lest boka, men jeg brukt mye tid på lørdag til å få den lest. Nå sitter jeg igjen med så mange tanker som jeg har lyst til å dele med dere. For dette er en bok jeg virkelig kan anbefale. Det er en reise fra hennes barndom og frem til nå. Med mange spennende, triste, gode og flotte historier har hun og mange andre klart å fortelle en helt fantastisk historie om en veldig flott dame som har jobbet hardt og aldri gitt opp. Det er utrolig bra gjort av Gro-Helen å være så åpen og ærlig om hvordan det er å være henne. En historie om hvordan reisen hennes har vært og hvordan det er å være en sjaman.

Den reisen Gro-Helen har vært på har tatt mange år og det er helt utrolig hvor sterk hun er som har kommet så langt. Hun har oppnådd så utrolig mye ved å jobbe med seg selv. Den reisen hun forteller om kan umulig ha vært lett. Jeg kan jo ikke si at jeg kjenner meg igjen i noe av det hun forteller om sin reise inn i seg selv og alt sånt, men det er allikevel et par ting som virkelig treffer meg.

hva vil du få ut av dagen og hva skal du bruke energien din på? Når jeg leste det så var det som om jeg leste ut av hodet mitt. Dette er nøyaktig det jeg spørr meg selv hver morgen. Kanskje ikke hver morgen, men vel ofte hvertfall. Det er tankene til et menneske med begrenset energi og en kropp som ikke fungerer som den skal. Gro-Helen forteller om hvordan det er for henne å ha ME, så det er jo egentlig ikke rart at hun skriver dette. Det er allikevel en bra tanke å ha uansett om du har ME, fibromyalgi eller noe annet som gir deg begrenset med energi i hverdagen, men også hvis du ikke har det. Hva vil du få ut av dagen er en fin måte å lage en plan på hvordan du vil dagen skal gå. Få mest mulig ut av den tiden du har her på jorda. Ha en plan på en fornuftig og bra dag. Hva skal du bruke energien din på er en fin måte tenke. Kanskje du skal unngå alt som tapper deg for energi på en negativ måte. Bruke energien din på noe bra og viktig. Kanskje det vil være lurt å tenke sånn hver morgen og leve livet fult ut.

Hvis vi skal lete etter feil, må vi ikke bruke kikkert, men speil. Denne syns jeg også var veldig bra. Det å lete etter feil hos andre vil ikke hjelpe noe, men å lete etter feil i seg selv og få muligheten til å bli en bedre person er virkelig verdt bryet. Kanskje neste gang du finner feil hos andre eller vil finne de feilene så snur du det speilet mot deg selv og jobber med dine egne feil og mangler i deg selv. Hva kan du gjøre for å bli en bedre person?

Så er det en ting til jeg bare må skrive og det er når hun forteller om tankens kraft. Det at man kan tenke seg bedre og føle seg bedre om man snur det negative til det positive. Det er nøyaktig det jeg har gjort og det var før jeg begynte å lese om det i boka til Gro-Helen. For meg var det veldig fint å se at jeg ikke er den eneste som føler at det å tenke positivt hjelper på så mye. Mye av det som er skrivd i denne boka om slike ting kan jeg kjenne meg igjen i på grunn av psyken og fibromyalgien.

Denne boken gav meg så mye mer enn jeg hadde trodd. Da jeg kjøpte den så trodde jeg det skulle være noe helt annet. Jeg trodde hun hadde sett spøkelser som liten osv. Ja, fantasien løp løpsk da jeg først fikk se boka på nettet og når jeg hadde kjøpt den. Det viste seg å være så mye mer og den gav meg så utrolig mye mer enn jeg kunne forestilt meg. Dette er faktisk den beste boka jeg har lest og jeg er veldig glad for at jeg kjøpte den. Det var som om jeg var med på reisene og noen ganger kom det til og med tårer da jeg leste.

Om du vil lese om ei tøff, rå, modig og flott dame som har vært igjennom mye og som hele tiden jobbet hardt med seg selv så anbefaler jeg å lese denne boken. Du kan syns noen ting er rare og vanskelig å tro på, men jeg tror allikevel det er en reise du har lyst til å være med på.

Da blir det ikke mer lesing før jeg sitter på toget til Bergen. Nå er det ikke lenge igjen. Denne gangen valgte jeg Lena Ranehag sin bok. Det blir veldig spennende å se hvordan type bok det er. Og når jeg er ferdig så vil det komme et innlegg om den også. Har du noen spørsmål om boka jeg nettopp har fortalt om så er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Eller så er det bare å følge med på bloggen for flere bøker og mye annet.