Egon med familien hans

Da var urnenedsettingen ferdig og vi sitter nå å venter på maten på Egon. Når vi stod ved graven så bare knakk jeg helt. Tårene rant og jeg følte at jeg ikke hadde kontroll på hva som skjedde. Jeg ble dratt tilbake til Jennie sin begravelse og da falt alt fra hverandre. Det var utrolig tungt å være der, men jeg er veldig glad for at jeg var det allikevel.

Nå er det endelig over og faren til samboeren min kan endelig hvile i fred. Så nå skal det bli veldig godt å få i seg litt mat. Jeg har brukt all energien min på å prøve og holde følelsene i sjakk i hele dag. For i dag har det virkelig vært en utfordring å ikke gråte. Det endte allikevel med tårer, men det var kanskje like greit. Nå føler jeg meg litt bedre.

Allikevel skulle jeg ønske at vi bare kunne dra rett hjem nå. Begge to er slitne og her vi sitter nå er det ganske mye bråk, men det er jo også greit å komme seg litt ut. Vi sitter jo her med familien hans og det er jo veldig fint med litt tid sammen med dem. Det er jo ikke så ofte vi ser dem så da er det jo greit å være med på denne middagen. Desutten er jeg veldig sulten så greit å få i seg litt mat før man svimer av.

Men når vi kommer hjem så skal jeg hvertfall slappe av og ta det helt med ro. Kroppen min verker og er utslitt av alt sammen. Nå gleder jeg meg bare til ferie med verdens beste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg