Ny dag med nye muligheter

I går hadde vi en skikkelig god middag. Jeg lagde en veldig smakfull tomatsuppe med pølsebiter og makaroni, men også med chili. Ja, det var en meksikansk versjon og den ble så god. Og til suppe må man jo ha loff eller lignende, så jeg har også bakt noe skikkelig godt som er perfekt tilbehør til hvilken som helst suppe. Oppskriften kommer neste uke.

I tillegg til god middag bakte jeg også noen veldig gode rundstykker som ble kveldsmaten min i går. Så nå har jeg faktisk noen oppskrifter for dere i de neste par ukene. Det jeg lagde til middagen ble jo borte i løpet av gårsdagen, så den gleder jeg meg veldig til å dele med dere.

Utenom det så har det gått i oppvask, vasking av kjøkkenbenken og sånne småting bare. Jeg begynte på et maleri, men det har jeg ikke blitt ferdig med ennå og jeg vet ikke når jeg blir ferdig. Også avsluttet jeg dagen med å spille inn noen TikTok videoer.

Så det var altså min dag i går. I dag derimot startet jeg dagen med å henge opp klær og rydde i den store fryseren i gangen. Det er noe jeg har hatt lyst til å gjøre en stund nå, men ikke har kommet i gang med. Jeg vet ikke helt hvorfor. Det tok jo ikke lang tid før jeg hadde fått ryddet og sett igjennom alt sammen. Heldigvis ikke noe særlig der som måtte kastes, men vi har hvertfall nok middager for en stund. Jeg har også nok frukt til smoothie for resten av året. Faktisk har jeg drukket et par ganger i vinter, men den stavmixern bråker sykt mye og er ganske tung å bruke når jeg sliter ekstra mye med leddene om vinteren. Så jeg har ikke drukket like mye smoothie som jeg egentlig har lyst til. Det er i slike øyeblikk jeg skulle ønske jeg hadde blender. Vel, jeg hadde en blender, men enten står den i garasjen hos mamma eller så har den blitt stående igjen i Modum. Uansett hjelper det meg fint lite her i Gjerdrum.

Så var jo det store spørsmålet, hva skjer i dag? Og helt ærlig har jeg ikke kommet så langt. Jeg tror jeg bare skal slappe av og gjøre det beste ut av dagen. For i morgen har jeg psykologtime igjen. Noe jeg faktisk gleder meg til fordi forrige uke ble timen min avlyst. Da trengte jeg egentlig den timen så sykt masse, men heldigvis klarte jeg å komme meg opp og riste av meg depresjonen på egenhånd. Og det måtte jeg jo uansett, men det ville vært fint å ha noen å snakke med (profesjonell). Så ja, det er planene for morgendagen. Og da er det greit å ta det litt med ro i dag. Eneste jeg må gjøre er å rydde vekk malesakene og få ryddet stolen i stua fordi det er her vi har samtalene.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Jeg har malt igjen

Da var det en ny dag og jeg føler meg faktisk ganske bra. Så dette lover godt. Det er fint å ha energien tilbake og ikke minst humøret. I dag har jeg et par planer, men før jeg starter med å fortelle om dagen i dag tenkte jeg vi kunne se litt på gårsdagen.

Jeg hadde mye smerter i magen, men så rastløs som jeg var så gjorde allikevel noe sånn inni mellom. Det ble vafler til middag og jeg satt i noen timer for å male. Planen var egentlig å male ei jente som kryper igjennom skogen, med en lang, hvit kjole. I stedenfor endte jeg opp med dette.

Ja, hvordan jeg i det hele tatt klarte å male dette vet jeg ikke. Når det kommer til bakgrunnen så er dette det beste jeg har malt hittil. Jeg skulle nok ønske at denne skikkelsen var mer detaljer og kanskje litt mørkere, men samtidig ville jeg at håret skulle være synlig. Planen var også å gjøre området rundt skikkelsen mye mørkere, men så ble jeg så fornøyd at jeg ikke ville gjøre noe mer. Og det aller viktigste var at jeg hadde det utrolig gøy med dette. I utgangspunktet gikk jeg ut i fra et bilde jeg fant på Pintrest, men det eneste som faktisk er tatt derfra er formen på trærne som ligger. Mosen, soppene og alt annet har jeg lagt på selv. Så dette ble mye mer fantasi enn jeg hadde planlagt. Kanskje derfor skikkelsen ikke ble så detaljert, for jeg hadde ikke noe å se etter. Det eneste jeg søkte opp var hvordan jeg skulle male hendene og de soppene på trærne som var venninna mi sin idé. Utrolig bra detalj. Og hvem vet, kanskje jeg maler flere slike bilder snart.

Så var det over til dagens planer. Som jeg har mest lyst til å legge til side og bare hente et nytt lerret. Skal jeg male mer i dag? hm… Vel, uansett så har jeg faktisk fått gjort noe ut av dagen allerede. Jeg fikk lagt sammen det som var tørt på tørkestativet og satt på en ny vask. For nå prøver jeg å få vekk denne haugen med klær som har vokst enormt den siste tiden. Og er det noe jeg virkelig hater så er det store hauger med klær på badet. Særlig med et så lite bad som vi har.

Når jeg har fått vasket mesteparten så skal jeg bære ut at som står på gulvet der også skal jeg vaske gulvet, vegger og skap. For nå er både stua og kjøkkenet ganske ryddig og da kan jeg bevege meg videre, til den verste jobben av dem alle.

Så det er planene for både dagen i dag og for dagene videre. Jeg skal også få bakt mye mer fremover, men også få mer tid til hobby. Det vil si lese, hekle, tegne og male. I fjor ble det veldig lite tid til hobby og det er den tingen jeg slapper mest av med, utenom turer i skogen. Så det skal jeg få til å gjøre masse av. Jeg har blant annet et hekleprosjekt som jeg ikke har blitt ferdig med. Også er det jo dette maleriet, som jeg har lyst til å male flere lignende av. I tillegg har jeg lyst til å tegne en youtuber (Toxic Tears) på nytt og se om jeg kan få tegnet enda bedre enn den forrige. Med andre ord er det mange prosjekter jeg har lyst til å starte på, men så får vi se hva jeg får til.

Men før noe som helst annet skal jeg få i meg litt frokost og så får vi se hva denne dagen blir fylt med. For selvom jeg legger planer så skjer det alltid mye mer eller noe helt annet. Så det blir spennende. Også vil jeg ønske alle dere en utrolig fin dag.

Husk at hvis du følger meg på Instagram(link under her) så vil jeg komme med masse oppdateringer fra dagene mine, i storyen (de små bildene av folk du følger, øverst på Instagram) om du er interessert i det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Jeg kan gjøre tusen ting på en gang

Altså, gårsdagen. Hvor skal jeg begynne? Det gikk vist litt vilt for seg når jeg først klarte å gjøre noe. Så la oss ta en titt på hva jeg faktisk gjorde i løpet av gårsdagen.

Jeg fikk vasket ned toalettet og vasken/benken på badet.

Jeg hang opp klesvasken etter å ha vasket en runde.

Etter å ha tatt resten av oppvasken (minus bestikket) så vasket jeg over alle benken, komfyren og vasken.

Så pyntet jeg opp på benkene jeg bruker som kjøkkenbenker.

For å toppe det hele så begynte jeg å bake.

Når det var gjort så fikk jeg vasket benken nok en gang og vasket opp det jeg hadde brukt.

Tror dere det stopper der? Neida, jeg stod opp i dag tidlig og bakte enda mer. Så ja, neste uke vil det hvertfall bli oppskrifter igjen og jeg har nå et vakkert kjøkken jeg kan bruke til fremtidige bakedager.

Nå skal jeg ta en velfortjent pause. Ikke at jeg har så mye valg nå som jeg sitter her meg magesmerter. Gøy å være kvinne… Så da får jeg vel sitte i denne sofaen i dag da. Ikke så veldig mye annet å gjøre, men helt ærlig så gjør det ikke noe. Når jeg ser tilbake på alt det jeg faktisk har klart å få til på disse få dagene så er jeg kjempe glad. Jeg har et rent og ryddig kjøkken, stua ser faktisk veldig fin ut og badet er ikke like ille som det var. Så jeg sitter egentlig bare her med et smil om munnen og håper jeg snart kan bake enda mer. For det var så utrolig gøy å sette i gang igjen etter alt for lenge uten.

Jeg har allerede begynt å jobbe litt med fremtidige oppskrifter jeg skal prøve ut. 4 av dem skal jeg bake i nærmeste fremtid. I tillegg har jeg 2 nydelige oppskrifter jeg skal vente med til påske. Ja, jeg har allerede planlagt så langt frem i tid. Grunner til det er egentlig at jeg fant 2 bra oppskrifter til jul som jeg ikke fikk prøvd ut, men de passer også veldig godt til påske.

Kanskje det er det jeg skal gjøre i dag. Bruke tiden min til å finne flere gode oppskrifter og idéer. I tillegg skal jeg prøve å få kommet ut med mer middager og slikt fremover. Jeg vet ikke om det blir hver uke, men vi får se. Noe godt utenom baking skal jeg hvertfall få lagt ut nå og da. Også har jeg lyst til å prøve meg litt ut med air fryer. Noen som kunne tenkt seg noen oppskrifter/tips til det? Fortell meg gjerne i kommentarfeltet. For den bruker jeg faktisk ganske mye.

Ikke glem å sjekke ut youtube og Instagram da. Linkene ligger rett under her. Jeg er veldig aktiv på Instagram og det er minimum 1 ny video på youtube hver uke. Mye å følge med på så følg meg gjerne der også om du vil det. Jeg setter veldig stor pris på det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Youtube: blått landskap

Ny video er nå ute på youtube. Selvfølgelig legger jeg den i dette innlegget også. Du kan trykke på videoen under her og se på det som ble en veldig fin tur. Dette var turen som jeg egentlig bare skulle ta en liten rundtur. Så begynte jeg å gå og kom til krysset borti her. Da fant jeg plutselig ut at jeg ville gå nedover veien og opp til boligfeltet ved siden av. Som jeg også kommer til om jeg går igjennom den lille stien i skogen her, men denne gangen ble det altså ned den lange bakken. Utrolig vakker tur i et helt blått landskap. Lyset var jo helt fantastisk ute når jeg var ute. Det var faktisk derfor jeg fikk lyst til å gå mye lengre denne dagen. Så la oss ta en titt på dagens video.

Og hvis du vil se flere videoer som dette så burde du gå inn på linken under her som heter Youtube. Da kommer du til min kanal og der ligger det mange flotte videoer som dette. Det kommer også mange fine videoer fremover. Minimum 1 tur i uken blir lagt ut. Jeg legger også ut andre ting som f.eks reiser. Så det ligger jo mye fint fra i sommer blant annet. Verdt å sjekke ut om du liker naturvideoer og sånt. Og abonner gjerne på kanalen. Det vil gjøre meg veldig glad. Også håper jeg du likte videoen.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Det er ikke opp til meg å fortelle

Jeg er så fornøyd med gårsdagens innsats. Nå har jeg faktisk kommet halvveis i oppvasken og det hjelper veldig mye på humøret. Og i dag skal jeg selvfølgelig fortsette. Så får vi se hvor mye jeg får gjort i dag. Om jeg blir ferdig med hele kjøkkenet i dag så blir jeg kjempe glad, men uansett skal jeg være fornøyd med det jeg får gjort.

Når det kommer til psyken så går det litt sånn opp og ned, men jeg kjenner at den blir litt lettere for hver dag. Det går hvertfall an å få i seg frokost og komme seg litt opp av sofaen. Selvom jeg tror kanskje gårsdagen ble litt mye av det gode. For da ble jeg så svimmel på kvelden at jeg måtte sette meg, men det gikk heldigvis bra. Jeg tok det rolig resten av kvelden og det ser ut som hjalp en god del.

Jeg har fått et spørsmål om samboeren min ikke gjør noe og det er ikke noe jeg vil snakke så mye om her inne. For det er ikke opp til meg å dele hva han går igjennom osv. Så det jeg har delt er jo at han er veldig svimmel og han har vært hos legen og MR, men ikke funnet noe. Det er derfor vanskelig for han å gjøre noe og bli bedre. Han går hjemme for en grunn. Mer enn det vil jeg ikke uttype. De som vet de vet og det får være sånn.

Ja, jeg står med ganske mye av husarbeidet og noen ganger er det faktisk ganske godt. Da har jeg noe å holde på meg, men så er det jo perioder der det ikke er så gøy og leiligheten da blir veldig rotete når ingen orker å gjøre noe. Heldigvis er jeg bedre nå og jeg kan få ting i orden her. Det er en veldig god følelse. Så jeg utnytter muligheten nå til å få gjort mest mulig, men ikke så mye at jeg blir dårlig igjen.

Jeg har så vidt startet med oppvasken i dag. 4 ting er vasket opp og noe bestikk er skylt. Så det går ganske tregt, men jeg kommer i mål til slutt. Jeg er bare glad for at jeg endelig klarer å gjøre noe igjen. Det verste jeg vet er å ligge rett ut og ikke orke noe. Da bygger jeg opp til å bli så rastløs at jeg bare rydder og vasker i mange dager etterpå. Og det sirkelen går det i hele året egentlig. Uavhengig om samboeren min gjør husarbeid eller ikke.

Nå som jeg har vært ganske ille siden julaften, var det godt å komme i gang og føle at det slipper litt. Det er ganske lang tid å gå utmattet og ødelagt. Så til slutt falt jeg i bakken fordi det var for tungt. Heldigvis er hele den perioden nå over (forhåpentligvis) og jeg kan legge alt det bak meg. Nå skal jeg bare fokusere på fremtiden, på 2022 og alt det positive som skal skje. For jeg skal gjøre dette til et bra år! Selvom det startet helt forferdelig så skal jeg ikke la det stoppe meg fra å gjøre resten av året sånn jeg vil ha det. Og det beste av alt er at jeg får ta med dere på det hele. Så la oss virkelig sette i gang med det positive i 2022 og legge dette bak oss.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Jeg klarer det!

I dag føler jeg meg litt bedre. Det er fortsatt en god del igjen før jeg faktisk klarer å bake eller gå tur, men jeg er på god vei. Bare ta en titt på dagen i dag. Jeg klarte å få i meg frokost. Så var jeg ute med pappsøppel. I tillegg har jeg fått ryddet i kjøleskapet og kastet ut at av syltetøy som vi ikke har spist. Vanligvis hadde jeg aldri kastet sånne ting, men samboeren min kan ikke lengre spise syltetøy med sukker og da har det bare stått der. For jeg spiser det ikke med mindre vi har vafler eller pannekaker f.eks. Så jeg har glemt det bort også har det bare stått der, nederst i kjøleskapet. Utenom det så er det egentlig veldig lite som blir kastet.

Men ja, kjøleskapet er nå blitt ryddet ut av og da tenkte jeg å starte smått med oppvasken. Og her kommer et lite tips til deg som ikke orker å ta all oppvasken på en gang. Det jeg måtte gjøre i dag var å ta en og en ting. Så jeg skylte bollen og så tok jeg en dråpe med såpe for å vaske den. Etter det fikk jeg skylt av såpen og satt den bollen til tørk. 3 andre ting klarte jeg å vaske og så måtte jeg sette meg ned. Da er det litt bortkastet å fylle kommen med såpevann. Derfor tenkte jeg at dette kunne være et godt tips til dere som ikke orker en veldig lang oppvaskrunde. Ta en om gangen og bruk bare en dråpe med såpe på hver ting. Når det kommer til bestikk så skyller jeg det alltid først, legger i den største bakebollen og vasker alt oppi kommen etterpå. Igjen så er det jo mulig å ta litt om gangen. Kanskje bruke en bolle med litt såpevann og vaske så mye du orker. Til slutt blir du ferdig, men uten å slite deg helt ut.

Hvor mye mer av oppvasken i klarer i dag, vet jeg ikke, men jeg kommer hvertfall til å ta litt og litt frem til det er borte. Akkurat nå har det egentlig bare vært viktig å gjøre NOE. Så jeg har fått lest ferdig en bok som jeg begynte på for lenge siden, jeg har vasket en klesvask og skrivd litt spøkelseshistorier. Jeg er så rastløs så det har vært fint å ha litt energi igjen til å sette i gang med litt husarbeid. Fortsatt har jeg lange perioder der jeg bare stirrer ut i luften eller ikke klarer å holde fokus på en ting, men det blir bedre.

Når det kommer til depresjon så er det viktig å være tålmodig. For dagen vil komme da du føler deg bedre. Du vet det er der et eller annet sted, selvom dagene ser helt svarte ut. Jeg har hatt tidenes verste depresjon nå, men takket være venninna mi så klarte jeg å riste av meg mye av dette på de siste dagene. Hva skulle jeg gjort uten henne?? Vi skulle alle hatt en så god venn som henne i livet. Hvertfall på slike dager jeg har vært igjennom. Du vet det er vanskelig her når jeg må trekke meg bort fra bloggen og alt. For dette gir meg egentlig så mye glede, men jeg har ikke hatt energi til å holde på. Så nå håper jeg at det er lysere tider fremover.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Youtube: sår frø

Ny video på youtube. Du kan se den ved å trykke på videoen under her. (Beklager lite tekst, men håper du liker videoen).

For mer sjekk ut linken under her.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Bare du kan snu dagen til noe positivt

Nå har jeg vært ganske borte i noen dager og det ser ikke ut som det blir borte med det første. Jeg ligger i senga og klarer faktisk ikke å gjøre noe. Bare det å skrive dette innlegget er slitsomt, men jeg føler at jeg må komme inn hit og blogge litt. For jeg har jo hatt en ganske bra periode for bloggen der jeg fikk ut masse oppskrifter, men som dere sikkert har lagt merke til så har det ikke kommet noe mer etter tirsdag. Grunnen til det er at jeg faktisk ikke har orket å bake.

Ja, jeg vet at jeg har brukt tiden min på å gå lange turer i skogen og noen tenker kanskje at da kunne jeg heller brukt tiden min på baking, men det er ikke så enkelt. Disse turene jeg har tatt i det siste har vært et forsøk på å slippe depresjonen inn. Denne leiligheten er grei nok, men å sitte inne hele dagen er ikke bra for noen. Selvom man gjør noe så gøy som baking så kan det faktisk gå veldig utover psyken. Jeg hadde heller ikke en veldig bra romjul og det har egentlig gått nedover etter det. Så turene jeg har tatt var et forsøk på å stoppe depresjonen å ødelegge hverdagen min.

Dessverre vant depresjonen til slutt og jeg er derfor “fanget” hjemme i senga. Jeg klarer nesten ikke få i meg mat og jeg vil bare sove hele tiden. Oppå alt dette så tenker jeg på alt som må gjøre både med husarbeid og jobben. Og jeg klarer ingen av delene sånn jeg er nå. Dette innlegget tar lang tid å skrive fordi jeg mister fokus og stirrer ut i luften. Så frem til jeg føler meg noe bedre så vil det ikke være mye som skjer her. Jeg beklager veldig at det ble sånn, men det er ekstra ille i år og jeg må derfor ta dagene som de kommer.

Dere vil høre fra meg når jeg føler meg bedre, men frem til da så kommer jeg til å ligge i senga, prøve å få i meg mat og tvinge kroppen min til å ta noen få øvelser for å holde kroppen i gang. Jeg hadde virkelig gledet meg til en ny start og et nytt år, men hittil har ikke 2022 vært så veldig bra. Skulle ønske jeg kunne kommet innpå her med gode nyheter og masse gode oppskrifter, men helt ærlig føler jeg meg verre for hver dag som går. La oss håpe at jeg klarer å snu det. Jeg jobber hvertfall veldig mye for å finne det positive i hver dag og gjøre en ting (øvelsene) slik at jeg har noe bra å fokusere på og være stolt av. For det er det ikke mye av i min hverdag for tiden.

Så hvis du har depresjon så har jeg bare et tips til deg og det er å gjøre det til en bra dag. Selvom det kun er den dusjen eller turen til postkassen. Jeg sitter i senga og gjør noen øvelser for armene. Selvom det bare er 5-10 minutter av en hel dag så betyr de få minuttene utrolig mye for meg. Jeg vet hvor vanskelig det er, men når du har tatt første steget så er du allerede halvveis til en god dag!

Jeg vil bli forfatter

Frem til nå har dagen min bestått av frokost, trening, tur i butikken og skriving av spøkelseshistorier. Eller jeg vet egentlig ikke om de kun kan kalles spøkelseshistorier denne gangen fordi det er så mye mer enn det. Så kanskje horrorstory passer bedre. Uansett har det vært utrolig gøy å sitte ned med pcen og skrive historier som popper opp i hodet mitt. Jeg er jo veldig stor fan av horror og gleder meg jo alltid kjempe mye til spooky season og halloween. For da kan jeg være kreativ på mine plattformer med ting som jeg virkelig liker. Det passer jo ikke akkurat til jul. Hvertfall ikke for de fleste. Så jeg bestemte meg for å skrive noen historier som jeg kan bruke på bloggen i september og oktober, sånn som jeg gjorde i fjor. Da får jeg gjort litt arbeid samtidig som jeg får hatt det gøy med noe jeg liker å gjøre, nemlig å skrive historier. Det beste hadde jo vært å kunne skrivd en bok med masse skumle, korte historier samlet i en bok. Jeg syns hvertfall de jeg skriver er bra og jeg håper og tror at mange andre også ville satt pris på en sånn bok.

Så hvorfor begynner jeg ikke bare på en slik bok? Jo, fordi alt sånt koster penger og det er penger jeg ikke har. Kanskje det er en drøm som kan bli virkelig en dag, men da må det spares først. Også må jeg jo finne ut om mine historier faktisk er bra nok for noe sånt. Det hadde jo vært veldig moro og absolutt noe jeg kunne gjort. For det å skrive bok har vært noe jeg har hatt lyst til å gjøre i flere år. Og horror er jo noe jeg virkelig elsker. Så hvem vet, kanskje en dag får jeg muligheten til det. Om noen hadde spurt om jeg ville lagd en slik bok så hadde jeg grepet muligheten med en gang.

Er du på utkikk etter nettopp dette og kan gjøre drømmen min til virkelighet så ta kontakt på mailen min.

Men seriøst. Jeg hadde elsket å skrive bok. Det er en million historier i hodet mitt og jeg har allerede skrivd så mange. Jeg skrev jo en hver søndag i fjor (september og oktober) og idéene bare strømmet inn. Så det er nok noe jeg ikke hadde hatt noen problemer med å skrive. Og i en bok kunne jeg jo hatt litt andre type historier som er mye skumlere. Hadde ikke det vært kult? En bok fylt med horror. Jeg ville kjøpt en sånn. Ja, faktisk har jeg en sånn type bok i hylla, men den er på engelsk. Jeg har ikke fått lest den ennå, men jeg skal absolutt lese den når jeg orker. For jeg er ikke så flink i engelsk og da tar slik lang tid, men absolutt en bok jeg ser frem til å starte på etterhvert.

Så ja, det er hva som skjer i dag. Jeg har lyst til å bare skrive og skrive hele dagen. Kanskje jeg bare skal sette meg ned og skrive masse horror historier for moro skyld. For jeg har ikke lyst til å legge ut for skumle historier på bloggen, selvom det er til spooky season. Og ja, jeg vet det er lenge til. Jeg tenkte bare det kunne være gøy å ha noe å gjøre, men også få disse historiene klare om de er bra nok. To fluer i en smekk.

Det var en liten kikk inn i hodet mitt for tiden. Hvertfall når det kommer til dette med et ønske om å skrive bok. Dere vet jo dette allerede, men da har jeg jo snakket mer om en selvbiografi. Nå tenker jeg at det kanskje er litt mer interessant for meg å gå mer mot horror. Selvom mitt liv til tider har vært horror. Det er en grunn til at jeg har angst og depresjon, men ja. Før dette innlegget blir 1 mil lang så tror jeg at jeg avslutter her. Ikke glem å sjekke ut Instagram og Youtube. Linkene ligger under her. Der poster jeg også mye forskjellig spennende fra hverdagen min. Følg meg gjerne. Det vil gjøre meg veldig glad. Også håper jeg dere får en flott dag videre. Nå skal jeg tilbake til å skrive flere historier.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Hatt det så gøy at kroppen ble ødelagt

Siden det har vært såpass greit i skogen at det var mulig å gå der, så har jeg gått 3 dager på rad. Nå tenker dere sikkert “men har ikke du sagt at kroppen din verker av å være mye ute i kulda?” og det er sant, men jeg har ignorert alle tegn på nettopp det og bare hatt de 3 beste dagene på veldig lenge. Og som dere sikkert da skjønner så har kroppen min nå begynt å gjøre så vondt at jeg ikke kan gå ut mer. Vel, hvertfall ikke på en stund. I det minste fikk jeg filmet masse på disse turene og har mye å redigere fremover.

Problemet mitt er at når noe virkelig gir meg glede så vil jeg gjøre det hele tiden. Naturen hjelper på humøret mer enn noe annet, så jeg overdrev “litt”. Konsekvensene er ledd som verker og stivner. Så bare det å komme opp av sofaen er vanskelig, men heldigvis ikke umulig. Derfor har jeg nå bestemt meg for å ta en liten pause fra turer og heller fokusere på andre ting. Jeg har jo ikke bakt noe på en god stund, så det er jo noe jeg kan gjøre i dagene fremover.

Akkurat nå derimot skal jeg slappe av og dele noen bilder med dere fra turene mine i skogen.

Jeg har begynt å ta med kameraet mitt på turer igjen og det er så gøy. Hvertfall når man møter en hakkspett. Den var faktisk veldig fotogen. Om du følger meg på Instagram så har du allerede fått med deg hakkespetten. Så ja, det er smart å følge meg der om du vil se hvilke andre ting som skjer i min hverdag. Både store og små ting blir lagt ut der. Jeg er spesielt aktiv på storyen der. Hvis du ikke vet hva storyen er så er det de små, runde bildene øverst på Instagram av de du følger. Om du vil følge meg så ligger det en link rett under her. Samme gjør min youtubekanal som jeg også vil anbefale deg å følge. Der kommer det mye spennende. Jeg driver å jobber med noen teknikker for å gjøre videoene mine bedre. Så forhåpentligvis blir det mye kult fremover.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube