Den fremmede mannen

Da er det klart for en ny spøkelseshistorie og denne blir den nest siste. 

*Dingdong*

Hvem kan det vare så sent? Tenkte jeg og så på klokka. 02:00 på natten. Det gikk kaldt nedover ryggen, men jeg lukket allikevel opp døren. Der stod det en lang og tynn mann. Han så litt sliten ut i ansiktet og klærne var fillete.
Hva gjør De ute så sent? Spurte jeg mannen, men jeg fikk ikke noe svar. Han bare stirret på meg med et tomt blikk og rakk ut hånden. I hånden hadde han et drops. Jeg ristet på hodet og takket nei. Så lukker jeg døren. Kroppen min ristet og jeg var livredd. Derfor låste jeg døren og gikk inn i leiligheten igjen. Når jeg snudde meg med ryggen mot døra så kjentes det ut som om noen kikket på meg, men jeg ristet den følelsen av meg. Før jeg viste ordet av det så hadde jeg sovnet på sofaen.

*Dingdong* 

Klokka var blitt 02:00 på natten igjen og det ringte på nok en gang. Skulle jeg gå å lukke opp eller skulle jeg bare late som jeg ikke var hjemme? Ufrivillig lukket jeg opp døren og der stod han igjen. Denne gangen var han enda tynnere og huden var helt posete. Det var skikkelig ekkelt å se på han, men jeg klarte ikke la være. Han rekker frem hånden denne gangen også. Samme dropsen som forrige natten. Jeg rister på hodet. Jeg sa jo jeg ikke ville ha. Hvorfor kommer du hit? Spør jeg med en skjelvende og lav stemme. Han ser på meg og denne gangen er det han som snur seg og går. Idet han skal runde hjørnet så ser det nesten ut som om ryggen hans kroker seg, men det var sikkert bare innbilning. Jeg lukker derfor døren og passer på å låse den. Så sovner jeg igjen på sofaen etter en stund.

Den tredje natten hører jeg ikke ringeklokken. Jeg ser på klokka og den har blitt 02:05. Kanskje han har gitt opp, tenkte jeg og senket skuldrene. Da ser jeg noe i sidesynet. Det er en skikkelse i vinduet. Kroppen stivner og jeg får nesten ikke puste når jeg endelig klarer å snu meg. Han er tilbake, men det er nesten ikke noe igjen av han. Øynene er bare to sorte hull og jeg kan sa tennene igjennom råttent kjøtt. Han var helt krokete i ryggen og fingrene var bare skjelett igjen. Han knuste vinduet og tok tak i beinet mitt. Jeg ble dratt ut av leiligheten min og nedover gaten. Helt til kirkegården ble jeg dratt. Etter det kastet han meg ned i et hull og begravde meg levende.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Rolig helg for bloggen

Venninna mi kom sent på fredag og etter det har jeg koblet ut alt av jobb. Vel, jeg har filmet litt til youtube, men for det meste har jeg valgt å legge bort jobb og fokusere på å ha det gøy. Nå er det så utrolig lenge siden jeg så venninna mi sist. Derfor valgte jeg å bruke tiden med henne i stedenfor å sitte med nesa nedi mobilen/PCen for å jobbe med bloggen.

Det har vært en helt fantastisk helg hittil og den er ikke over enda. Alt sammen vil komme i en youtubevideo så det er bare å følge med der inne. Jeg har ikke fått filmet super masse, men jeg har hvertfall prøvd å få med det meste vi har gjort i helgen. Og der er jo en hel dag igjen, så moroa er ikke over ennå.

Siden det aller meste kommer i videoen så tenker jeg det ikke er noe vits i å oppsummere helgen eller noe sånt før den videoen er ute. Den skal jeg prøve å få ut på tirsdag, for på fredag kommer det en annen video som jeg må filme i løpet av neste uke. Så det er mye jobb som skjer til uka. Derfor har det vært veldig deilig å slappe av og bare ha det gøy sammen med venninna mi denne helgen.

Og mer gøy skal vi ha det i dag. Planene er allerede klare og jeg skal selvfølgelig filme det også. Så jeg kommer nok til å være ganske stille i dag også, men det vil komme en spøkelseshistorie i kveld, som alltid. Nest siste historie i år. Og så må vi vente helt til neste spooky season for flere skumle historier. Litt trist egentlig for jeg liker virkelig å skrive disse historiene, men da har jeg noe å glede meg til når høsten kommer igjen til neste år.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Youtube: Halloween Decor Haul

Da var tiden endelig her. Videoen er ute og dere skal nå få se alle tingene jeg kjøpte nå sist, alt som har kommet etter den første videoen der jeg dekorerte stua og kjøkkenet (som du kan se ved å trykke HER). Jeg vil også komme med en house tour neste uke sånn at dere kan se hele leiligheten ferdig pyntet, men i dag skal dere få seg meg pynte litt i gangen. Så det er mye som skjer i dagens video. Håper dere liker den. Og hvis dere ikke vil gå glipp av flere videoer kan dere klikke dere inn på linken under videoen for å komme til min youtubekanal. Abonner gjerne for å få varsel om neste video. Det er så mange videoer som jeg har planlagt fremover, men først… La oss se på dagens halloweenvideo.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Oppskrift: Edderkoppbrød

Noe av det morsomste jeg har lagd denne måneden er definitivt denne store edderkoppen. Den er også veldig enkel å lage, men jeg kommer til å komme med noen tips til hvordan du kan gjøre den enda bedre. Så la oss hoppe til oppskriften og se hvordan man kan lage en edderkopp ut av deig.

English recipe is under the norwegian. 

Du trenger:

4,5dl vann

1ss sukker

1pk gjær

1ts salt

1,1L hvetemel

Solsikkefrø (øyne og tenner)

Slik gjør du:

Ha vann(40c) og sukker i en bolle.

Ha oppi tørrgjær når sukkeret har blitt oppløst i vannet.

Tilsett resten og bland alt godt sammen.

La deigen heve til dobbel størrelse (20-30 minutter).

Ta en del av deigen og lag en ball.

Lag så en litt mindre ball. Disse to blir kroppen til edderkoppen.

Lag beina ved å rulle tynne pølser.

Tips! Du kan også kjevle disse flate og putte ost inni beina til edderkoppen.

Legg dem så på plass slik som på bildet. Om du ikke vet hvor lange hver av dem skal være kan du bare klippe av det som blir for mye når du legger opp. Eventuelt skjøte på om du trenger mer på et av beina.

Pensle med egg og sett på solsikkefrø som øyne og tenner.

Varm opp ovnen til 200°c og stek den i 20 minutter.

Og så er det bare å nyte!

Om du vil se mer innhold som dette bør du følge bloggen på facebook. Linken finner du rett under her. Sjekk også ut youtubekanalen min som jeg poster videoer på hver uke. Masse spennende som skjer der hele tiden. Også kan du sjekke Instagram om du ønsker det for bilder og videoer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

You need:

1 1/2 cup water

1tbs sugar

1tsp salt

4tsp dry yeast

4 1/2 cups flour

Sunflower seed (for eyes and teeth)

Do it like this:

Take water(104 °F) and suger into a bowl.

Put dry yeast into the water.

Take the rest of the ingredients into the bowl and mix all the ingredients together until you have a smooth dough.

Raise the dough to double size.

Make two balls, one larger than the other. This will be the body of the spider.

Make the legs for the spider by roll thin sausages of the dough.

Tip! You can also roll it flat and put cheese inside the legs of the spider or you can have some grated parmesan over the legs before you put it in the oven.

Then you can put the legs on the spider as shown in the picture.

Brush with an egg and put on the eyes and teeth of sunflower seeds.

Preheat the oven and bake for 20 minutes.

Enjoy!

Wanna see more halloween stuff? Click on the link below (Youtube) and you can watch videos of me decorating for halloween, halloween decor haul and more is coming.

Follow me here:

Facebook(my blog) Instagram Youtube

Fra veldig dårlig til bra

De siste dagene har jeg vært veldig stille. Det har ikke kommet så mange innlegg pr. dag og det sa jeg jo tidligere, at jeg skulle roe det litt ned. Så hva har jeg egentlig gjort med den ekstra tiden? Noen lurer kanskje på hva jeg har gjort siden jeg ikke har snakket så veldig mye med dere om det i det siste. Derfor tenkte jeg å ta en liten oppdatering og fortelle dere litt av hva jeg har drevet med.

Mye av tiden har gått til å sove og ligge på sofaen fordi jeg ikke har klart å få i meg noe særlig mat. Noen dager har jeg bare spist en gang om dagen, men nå kjenner jeg at ting begynner å bli bedre igjen. Det var så ille i et par dager at bare tanken på mat gjorde meg skikkelig kvalm. Og når man ikke får i seg noe mat eller drikke så fungerer kroppen veldig dårlig.

De stundene jeg har orket å gjøre noe som helst så har vi enten vært i butikken, jeg har gjort husarbeid, heklet på det store prosjektet eller skrivd videre på disse julekortene jeg holder på med. Med andre ord har det ikke skjedd så veldig mye spennende, men jeg har kommet ganske langt på dette hekleprosjektet da. Jeg gleder meg til det er ferdig sånn at jeg kan vise dere, men det vil nok ta en god stund.

også har jeg farget håret. Dette får dere se bedre litt senere. 

Utenom det så ser helgen min ganske annerledes ut enn den pleier. Det kan hende jeg blir litt stille i helgen også, men det er fordi jeg skal ha besøk av venninna mi. Vi har ikke sett hverandre på… tror faktisk det begynner å bli 1 år siden nå. Så med andre ord var det på tide. Og da har vi planlagt en skikkelig koselig helg her hos meg. Jeg gleder meg utrolig mye til å se henne igjen, men det betyr også at jeg har litt å gjøre. Jeg har allerede vasket badet og holder nå på med oppvasken. I går satt jeg alle plantene mine i vann så da fikk jeg ikke gjort så veldig mye annet. Derfor må jeg få ryddet og vasket kjøkkenet og støvsugd i dag. Utenom det er det ikke så veldig mye å gjøre heldigvis. Ikke før helgen starter. Da er timeplanen full.

Sånn går det altså med meg for tiden. Det har vært noen veldig vanskelige dager, men det ser ut som det begynner å løsne litt opp. Også kan det jo ikke bli en dårlig dag med venninna mi på besøk. Vi har det alltid kjempe gøy. Jeg tror nok ikke denne helgen blir noe annerledes. Så får vi se om jeg ikke kan få til en youtubevideo fra helgen. Om du ikke vil gå glipp av youtubevideoene så burde du følge kanalen min. Du finner linken under her. Trykk abonner og få varsel når jeg legger ut neste video.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Maleri “The Good Witch”

Jeg ble jo egentlig ferdig med dette maleriet for en stund siden, men så har jeg rett og slett ikke hatt ork til å skrive et innlegg til dette. Nå er det på tide å få vist dere det før oktober er ferdig. Så her er jeg for å vise dere maleriet og hvordan jeg malte det. For det kan jo være gøy å se steg for steg og ikke bare maleriet når det er ferdig. Derfor tok jeg noen bilder underveis. Så la oss ta en titt på hvordan maleriet ble malt, men først et bilde av det ferdige resultatet.

Det jeg er mest fornøyd med er nok hatten og bakgrunnen, men det grønne i heksegryta er ganske stilig det også. Jeg brukte utrolig lang tid med dette maleriet og jeg vet jeg er veldig dårlig på å male mennesker. Jeg er mye flinkere til å tegne mennesker enn å male, men et sted må man jo begynne. Så her er altså det ferdige resultatet, men hvordan er det malt? Vel, la oss ta en titt på bildene jeg tok underveis.

Jeg startet med bakgrunnen. Det er forskjellige nyanser av grønn og litt svart helt på kanten. Jeg prøvde å få en fin overgang fra hver nyanse, men også få litt mønster i det sånn at bakgrunnen faktisk fikk litt liv i seg. Og jeg syns hvertfall at jeg klarte det ganske bra. Noe av det morsomste jeg har malt er bakgrunnen til dette maleriet. Også likte jeg virkelig disse fargene sammen. Selvom det er stor forskjell fra midten og det rundt så syns jeg allikevel de samarbeider godt og gir en veldig fin bakgrunn. En utrolig god start på dette maleriet.

Når det hadde tørket helt der jeg skulle male, var det bare å tegne opp en mal på hvordan jeg ønsket at heksa skulle se ut. Så var det bare å fylle inn med farger. Jeg startet med hvit fordi det er den vanskeligste fargen å få til å ikke være gjennomsiktig.

Så fortsatte jeg med hatten og håret som skulle ha en del detaljer. Så derfor tok jeg det ganske tidlig sånn at de kunne tørke. Planen var egentlig å male håret skikkelig detaljert, men så aner jeg jo ingenting om hvordan man maler hår. Derfor ble det ikke så fint som jeg hadde planlagt.

Når alt hadde tørket så startet jeg å fylle inn med rosa på hatten. Detaljene her er jeg ganske fornøyd med. Det fikk virkelig hatten til å bli så mye bedre med en gang. Den fikk de rynkene den skulle ha. Her gikk jeg faktisk etter hukommelsen av hatten i Harry Potter fordi jeg syns den har veldig bra detaljer. Så jeg hadde lyst til å male noe lignende. Og hvem vet, kanskje jeg maler den hatten neste gang jeg bestemmer meg for å male.

Og så var det på med fjeset som absolutt ikke ble noe bra. Så la oss bare ignorere at jeg faktisk ikke kan male ansikt og gå videre.

Til slutt fikk jeg malt på heksegryta. Det var litt av en jobb. Først måtte jeg male hele svart, men for å skille vanten på gryta og resten så måtte jeg legge på highlight under. Noe som viste seg å ikke være så veldig lett. Jeg kan ikke si det ble en veldig bra jobb, men med det grønne som er oppi gryta så fungerer det greit. Og de grønne boblene er jeg veldig fornøyd med. Her har jeg brukt 3 forskjellige nyanser av grønt. Jeg startet med ganske mørk grønn, så malte jeg med knall grønn og til slutt blandet jeg inn litt hvit i den knall grønne og lagde noen detaljer i alle boblene og det som renner ut av gryta. Det var litt av en prosess, men jeg ble da ferdig til slutt.

Dette er absolutt ikke det beste jeg har malt, men det er heller ikke så lett å male på store lerret. Så neste gang jeg skal male noe som dette eller hatten i Harry Potter blir det nok på et mye mindre lerret enn det jeg har brukt her. Også tar det heller ikke like lang tid som å male på et stort lerret. Når jeg begynner på noe så har jeg en tendens til å bli sittende til jeg er ferdig og ikke få gjort noe annet i løpet av den tiden. Det er derfor jeg ikke maler eller tegner så ofte lengre. Da hadde jeg jo ikke fått gjort noe annet.

Men ja, det er noen ting ved maleriet som jeg likte utrolig godt. Også er det noen ting som jeg ikke likte i det hele tatt. Hvis jeg skulle gjort noe annerledes så ville jeg nok ha malt på et blekt ansikt med hvite/grå øyne og igjensydd munn. Jeg tror det hadde blitt mye bedre enn det fjeset jeg malte på her. Hvem vet, kanskje jeg kan fikse på det. Går det i det hele tatt å endre på et maleri på den måten når det allerede er malt? I såfall hadde det gjort maleriet perfekt. Jeg har prøvd å gjøre noe lignende før, men det endte ikke bra. Så kanskje jeg bare må male et til, litt annerledes.

Ikke glem å følge bloggen på facebook for mer innhold fra bloggen. Linken finner du under her. Og vil du ha annet innhold finner du det på Youtubekanalen min. link til den finner du også under her. Verdt å abonnere om du vil se mer fra mitt liv og ikke minst masse videoer til jul med pynting og masse mer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Oppskrift: 1 deig 6 slag

I dette innlegget skal jeg vise dere mange morsomme idéer til hva du kan gjøre med en vanlig pizzadeig. Jeg skal også dele med dere min absolutt favoritt pizzadeig oppskrift. Så her vil det bli veldig mye spennende i et innlegg. Med oppskrift og selvfølgelig fremgangsmåte til alle de forskjellige figurene. La oss begynne med oppskriften:

Du trenger:

4,5dl lunkent vann (ca.40°c)

1ss sukker

1pk tørrgjær

1ts salt

1,1L hvetemel

Pepperoni

Pizzasaus

Revet ost

Oliven

Slik gjør du:

Forvarm ovnen på 200°c.

bland vann og sukker i en bolle. La sukkeret løse seg opp før du putter gjær oppi.

Ha i hvetemel og salt.

Bland det godt sammen, enten med kjøkkenmaskin eller for hånd.

Sett den til heving i 20 minutter.

Steketid: 8 min

 

Og så var det hvordan man lager de forskjellige. Jeg kjevle ut deigen ganske tynn før jeg begynte å lage de forskjellige. Ca. 0,5 cm tykk holder.

Kiste:

Til denne trenger du 2 like deler som er formet som kister.

Smør pizzasaus på den ene delen,men ikke helt ut i kantene.

Legg på pepperoni. Jeg brukte 3 nedover og syns det fungerte veldig bra.

ha ost på toppen av det hele, men igjen må du passe på sånn at du ikke får det ut på kantene.

Legg den andre deigen over og press kantene med en gaffel. La oss se på bildene steg for steg:

Mumi:

Skjær avlange firkanter.

Smør på pizzasaus.

legg på pepperoni. Jeg brukte 3 nedover og det var nok for meg.

Legg strimler med ost i kryss oppover, men la en liten del være åpen for der skal øynene være.

Del oliven i skiver og legg på den oppe delen. Så har du øyne på mumien.

La oss se det i bilder, steg for steg.

Edderkopp:

Stikk ut sirkler ved hjelp av et glass.

Smør på pizzasaus.

Strø over ost. Et lite tips kan være å bruke en tynn skive mozarella for at edderkoppen skal holde seg best mulig på samme sted.

Del en oliven i 2. Dette er kroppen til edderkoppen. Plasser den i midten.

Kutt strimler av oliven (6 stk) og plasser 3 på hver side. Dette blir da beina til edderkoppen.

La oss se steg for steg i bilder.

Fjes/maske:

Start med å stikke ut 2 sirkler med et glass.

På den ene smører du på pizzasaus.

legg en pepperoni oppå.

Kutt øyne og munn i en andre sirkelen.

Legg denne over den andre og dytt den litt ned på enden.

Og så ser vi steg for steg I bilder.

Bein:

Begynn med å kutte smale firkanter av deig.

Legg ost i midten på langs. Du kan bruke ostepinner i stedenfor ost om du syns det er lettere.

klem deigen rundt osten slik at du har en lang pølse. Husk også å knipe sammen endene.

Dytt endene sammen dl at de blir tykkere enn midten.

Klipp endene i 2 og dytt dem runde slik at du får formen på knoklene.

Dra gjerne midten litt tynnere for et ekstra fint resultatet.

La oss se steg for steg i bilder.

Gresskar:

Start med en sirkel med deig.

Legg litt ost på midten.

trykk kantene sammen og rull den i hånden slik at du får en ball.

Tvinn hyssing rundt ballen og knyt den løst på toppen.

La oss se steg for steg i bilder.

Og slik lager du altså alle disse morsomme, små halloweenfigurene. Perfekt som snacks til gjestene eller en morsom ting å gjøre sammen med barn/barnebarn. Også smaker det jo så utrolig godt.

Er dette noe du kommer til å prøve?

For enda flere spennende oppskrifter bør du følger bloggen på facebook. Du finner linken under her, sammen med linken til min Instagram og youtubekanal. Og på youtube kommer det mye spennende fremover. Gå inn og abonner for å ikke gå glipp av det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Filmtips på Netflix

Jeg har sett to “nye” filmer på Netflix som jeg virkelig likte. Så jeg tenkte jeg skulle fortelle litt om dem, uten å spoile noe så klart. Hvertfall fortelle hvorfor jeg syns de falt i smak hos meg og hva slags type filmer det er. Dette er så klart filmer som passer til halloween. Så lenge det er oktober så kommer jeg kun med anbefalinger på slike type filmer. Og her kommer de 2 filmene jeg nå har fått sett.

Nattbøkene

Jeg var faktisk litt i tvil om jeg skulle se denne, men jeg er så glad for at jeg gjerde det. Den viste seg å være spennende og bra lagd. Dette er en film for både barn og voksne, vil jeg si. Kanskje ikke for de aller minste. Filmen handler om monstre, hekser og alt mulig spennende som passer til halloween. Og derfor vil jeg si at dette er en ganske bra film å se denne måneden. Hvis du liker skumle historier, magi og alt det der så er dette absolutt en film for deg. Denne filmen gjorde hvertfall at jeg satt og fulgte nøye med og ventet i spenning på hva som skulle skje videre.

Terningkast: 5

A Babysitter’s Guide To Monster Hunting

Jeg som er skikkelig Harry Potter fan burde ha fått med meg en ganske åpenbar detalj i denne filmen, men det var faktisk ikke før rulleteksten kom at jeg fant ut at hovedskurken i denne filmen er spilt av Tom Felton (Draco i Harry Potter). Og jeg er faktisk veldig glad for at jeg ikke viste det fordi det gav meg muligheten til å se hvor god skuespiller han er og hvor bra denne rollen faktisk passet han. Når det kommer til selve filmen så var den Creepy og skummel for barn. Dette er også en film som passer for barn og voksne, men igjen ville jeg ikke latt de aller minste få se denne. Det handler tross alt om mareritt og monstre. Filmen i seg selv hadde mye bra og jeg fikk lyst til å se filmen.

Terningkast: 5

Om du allerede har sett disse filmene så fortell meg gjerne i kommentarfeltet hva du syns om filmene. Hvis du ikke har sett dem så fortell meg gjerne om det frister å se dem etter å ha lest dette innlegget. Jeg vil hvertfall anbefale begge filmene om du liker filmer som ikke er alt for skumle, men spennende å følge med på.

Om du ikke vil gå glipp av flere filmtips og mye annet spennende her på bloggen burde du følge bloggen på facebook. Du finner link under her. Du finner også link til Youtubekanalen min som inneholder mye spennende innhold og det vil komme mye mer spennende fremover. Nå er vi snart i november og da vil det komme masse innhold til jul og vinter. Det er bare å glede seg og abonnere på kanalen min om du ikke vil gå glipp av det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Ny youtubevideo

Da var det en ny youtubevideo fra meg. Denne gangen skal jeg vise dere hvordan jeg forbereder paprikaplanten til vinteren. For det var ikke bare å klippe av noen grener. Her skjer det så mye mer. Så ta en titt. Kanskje du lærer noe nytt og har noen grønnsaksplanter som trengs å gjøre dette med. Trykk på videoen og spill av her eller bruk linken nederst I innlegget som heter “youtube” for å komme til min youtubekanal. Der kan du se denne videoen og så mye mer. Ikke glem å trykke abonner om du vil se mer av dette.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Hva skjedde!?

I dag skulle jeg egentlig ha psykologtime, men jeg fikk aldri et pip fra psykologen og han kom aldri. Så jeg satt i 1 time og ventet. Jeg tenkte kanskje han hadde skrivd opp feil klokkeslett, men etter 1 time skjønte jeg at han ikke kom til å dukke opp. Ingen sms eller telefon om at han ikke kom. Dette syns jeg er veldig slitsomt og skuffende. Å vente på noen som ikke kommer høres kanskje ikke så slitsomt ut for mange, men for meg betyr det konstant vondt i magen. Kroppen min spenner seg og jeg blir så utslitt at jeg ikke har fått gjort noe i hele dag.

Dette systemet som er for psykisk syke i dag fungerer veldig dårlig og skjønner mer og mer hvorfor så mange ikke holder ut ventetiden og alt dette. Frem til nå har jeg blitt glemt og mistet ut av systemet. Hva blir det neste? Hvor skal dette ende? Jeg vet ikke med dere, men jeg syns dette systemet er på bunn og det hjelper ikke mange slik de oppfører seg mot de som trenger hjelp.

Ting ville selvfølgelig vært mye enklere om jeg bare kunne tatt en telefon ned til dem, men det er jo en av grunnene til at jeg går til psykolog. Det er mye angst som styrer livet mitt og en telefonsamtale er ikke noe jeg klarer med mindre de ringer meg og jeg er nødt til å ta den. Som regel legger jeg på når jeg ikke vet hvem det er eller angsten begynner å slå ut. Så jeg vet faktisk ikke hvorfor jeg ble glemt i dag, men det ble hvertfall ikke noe psykologtime i dag. Noe som gjør denne dagen litt ekstra vanskelig.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube