Masc i dressjakke

De siste dagene har vært litt vanskelig for meg, men jeg prøver alltid å finne det positive i hverdag. Så jeg har sittet foran peisen og bare slappet av med varmen derfra. Jeg syns det er så avslappende å se på flammen. Derfor har jeg prøvd å gjøre det en del. For det har vært mye indre stress og slikt som har vært tungt for meg. Man må bare gjøre det beste ut av det man har. Og derfor har jeg slappet av foran peisen så mye som mulig.

Når jeg ikke har sittet foran peisen, har jeg prøvd å finne på ting. Blant annet våknet jeg opp en dag og hadde veldig lyst til å gå en tur. Jeg hadde ordnet meg og var klar til å ta en rundtur, men så var det regnvær ute. Som regel hører jeg det fra soverommet, men det var såpass lett regn at det hadde jeg ikke hørt. Så jeg ble litt skuffet og tenkte at jeg fikk ta det en annen dag, men jeg hentet paraplyen min og gikk ut allikevel. Man kan jo ikke la være å gå ut bare fordi det er dårlig vær.

Selvom det regnet, var det en veldig fin tur. Jeg gikk til og med den lengste rundturen, som går ned hele den lange bakken her, bort og opp. Ganske god trening faktisk. Så det skal jeg absolutt gjøre flere ganger.

Noe annet som jeg også har gjort de siste dagene er å klippe meg. Denne gangen ble det ikke noe fancy. Jeg ville bare ikke ha det så langt at det stod ut på sidene. Så jeg fikk endelig klipt ned en god del. Og det føltes veldig godt.

Og som dere kan se så fikk jeg også brukt dressjakken som jeg kjøpte for en liten stund siden. Så ikke bare fikk jeg vist frem håret, men også jakka. En jakke som jeg er så utrolig fornøyd med. Etter å ha kjøpt en så vil jeg bare ha flere, i tillegg til bukser som matcher. Ja, dette er faktisk mitt nye favorittplagg. Under denne kan jeg jo faktisk bruke alle de fine toppene jeg kjøpte for lenge siden, men som jeg aldri har hatt lyst til å bruke fordi jeg ikke har vært komfortabel i min egen kropp. Jeg er fortsatt ikke komfortabel nok til å gå i magetopper alene, men det blir jo kjempe fint under denne jakka.

Og det er egentlig en ganske grei oppsummering av hva som har skjedd de siste dagene. Dagene fremover vil jeg ha besøk av dama mi, så da blir det ikke noe mer oppdateringer før hun drar hjem igjen. Forhåpentligvis har jeg mange bilder og mye mer å snakke om etter det. Planene for dagene er hvertfall der. Så får vi se hvor mye vi får gjort. Jeg gleder meg hvertfall utrolig mye til å ha henne tilbake.

Den avslappende følelsen

Siden tirsdagen ble fylt med shopping og god mat, måtte jeg få gjort noe hjemme på onsdagen. Jeg hadde allerede bestemt meg dagen før at det skulle bli rent og ryddig på soverommet. Og det ble det virkelig. Både skuffer og skap ble ryddet i, jeg tørket støv og støvsugde. Dere vet, de vanlige tingene. Til slutt var soverommet så ryddig og rent at det faktisk gjorde meg skikkelig glad av å være der. Og det kommer fra ei som har vært nødt til å tilbringe 2 uker i strekk på dette rommet.

Det var virkelig på tide. Og jeg må si at det var ekstra godt å legge seg i senga den kvelden. Ingenting er bedre enn et ryddig og rent soverom. Det er noe ved det å ha det ryddig og rent rundt seg som gir den avslappende følelsen. Og noe av det beste jeg vet er å legge meg i en seng som nettopp er skiftet på. Sånne små gleder i hverdagen som løfter humøret litt.

Jeg lovet også å vise dere hva jeg handlet på tirsdag. Så la oss ta en titt på det jeg fant denne gangen.

Det ble blant annet en ny parfyme. Og denne lukter så utrolig godt. I tillegg var flasken utrolig fin. Så denne står til pynt på soverommet mitt. Enkel å få tak i når jeg skal bruke den og lett å sette på plass igjen. Slik kan den både stå til pynt og brukes samtidig.

Det har ikke blitt så mye halloween pynt shopping, men jeg fant denne her da vi var innom flying tiger. Den var en av tingene jeg hadde på ønskelisten min fra denne butikken. Resten viste seg å ikke være så fint i virkeligheten, som det var på nettet. Og i år ville jeg være veldig pirkete med hva jeg skulle kjøpe av halloween pynt fordi jeg har jo allerede en del pynt fra før.

På bokhandleren hadde dem en skikkelig søt edderkopp som jeg bare måtte ha (til venstre på bildet). Den er så myk og god. Også var den kjempe søt. Jeg har sett på squishmallows, men ingen har vært den stilen som passer til soverommet mitt. Heldigvis dukket denne opp og ble med meg hjem.

Og helt til slutt fant jeg endelig en dressjakke. Noe jeg har lett etter så utrolig lenge, men dem har aldri hatt min størrelse eller så har dem ikke vært noe fine. Denne var perfekt og jeg elsker den. Stoffet er ikke stivt, noe som gjør at jeg virkelig falt for den. Så den blir nok brukt mye fremover.

Dette ble altså med meg hjem fra shoppingturen. Ikke så mye, men det ble ting som jeg virkelig kommer til å ha mye glede av fremover. Det neste på min ønskeliste er dressbukse, men det tar vel noen måneder før jeg faktisk finner en jeg virkelig liker.

Resturant og shopping

Sist vi pratet så lå jeg med covid. Det må jeg si at jeg er evig takknemlig for at jeg er kvitt. Uten å gå for mye inn i detaljer så var jeg veldig mye svimmel. Ikke kunne jeg gå ut av soverommet heller. Derfor ble jeg liggende i senga i nesten 2 uker og holdt på å bli sprø.

Nå er jeg endelig tilbake og frisk. Og selvfølgelig måtte det feires. Vel, denne turen hadde vel blitt noe av uansett, men det var ekstra godt å komme seg ut etter å ha hatt covid. Så jeg og venninna mi dro på shopping, for så å spise på Egon.

Et fantastisk godt måltid på Egon. Absolutt verdt pengene, om du spørr meg. Og mat smaker jo alltid ekstra godt i godt selskap. Vi hadde det så utrolig koselig, som alltid. Det blir definitivt flere turer til Egon i fremtiden. Ja, faktisk har vi allerede planlagt en tur dit veldig snart.

Vi klarte heller ikke motstå fristelsene inne på Magazinet. Det er så mye godt der, som dere kan se på bildet over. Så vi tok med oss en liten dessert hjem fra dette stedet. Jeg valgte makroner og det må jeg bare si. Det er de beste makronene jeg har spist. Så det blir nok flere av dem også.

Og som jeg fortalte så var vi også på shopping. Det ble ikke så mye, men jeg fikk endelig tak i en dressjakke. Noe jeg har lett etter en god stund nå. Så når jeg endelig fant en i min størrelse kunne jeg ikke la den sjansen gå fra meg. Med andre ord ble det en ganske dyr dag, men absolutt verdt det.

Og slik var altså min tirsdag sammen med venninna mi. Vil du vite hva jeg gjorde med min onsdag? Følg med i morgen så skal jeg fortelle og vise dere. Da viser jeg dere også hva jeg har handlet.

Jeg testet positiv

Nå har jeg vært borte ganske lenge. Planen var egentlig å fortelle dere om den fine turen jeg og mamma hadde for en stund siden nå, men så begynte jeg å bli dårlig. Dagene gikk og jeg følte meg aldri noe bedre. Jeg har nå vært syk en stund og har ligget på soverommet hele tiden. Til slutt fikk jeg tatt en coronatest og den viste seg å være positiv.

Så her har jeg altså ligget rett ut med corona. Ingenting å gjøre annet enn å sitte på mobilen og se på film. Det har allikevel vært et par ting som har skjedd som jeg vil prate om. For når jeg først ble syk så var det kroppen min som begynte å verke. Jeg lå med så vondt i kroppen at jeg holdt på å bli gal. Så jeg gikk og la meg. Midt på natten våknet jeg gjennomvåt av svette. Og det var slik mitt første møte med corona begynte.

Jeg ble veldig dårlig og orket faktisk ikke gå ut av senga med mindre jeg måtte på toalettet. Det kunne ta opp til 30 minutter bare å komme ut av senga. Derfor holdt jeg meg på soverommet hele tiden. Jeg prøvde allikevel å ta en dusj. Dette er en opplevelse jeg sent kommer til å glemme.

Når jeg følte meg litt bedre så bestemte jeg meg for å ta en dusj. Tenkte at en varm dusj kom til å hjelpe mye på formen. Det gjorde det ikke. Etter å ha pluttet balsam i håret begynte jeg å kjenne meg svimmel. Jeg åpnet dusjen og tok noen drag med luft utenfor dusjkabinettet. Så stengte jeg dørene og fortsatte å dusje. Da kjente jeg at synet begynte å svikte. Jeg fikk såpa ut av håret, men så ingenting. Alt var helt svart. Jeg fikk panikk, dro opp dørene og slang meg ned på gulvet. Da kom synet mitt tilbake igjen og pusten fikk jeg til slutt under kontroll. Dette er noe av det verste jeg har opplevd når jeg har vært syk nå.

Når testen viste seg å være positiv så var jeg ikke overrasket. For jeg har aldri følt meg sånn som jeg har gjort nå, noen gang. Jeg har vært syk på alle mulige måter, alt på en gang.

Så da vet dere hvorfor jeg har vært stille en stund, men jeg lover at jeg vil komme tilbake. Og når jeg er tilbake igjen og er frisk, skal jeg vise dere alle de fine bildene fra mor og datter turen jeg var på.

Stay safe!

Spøkelseshistorie

Lyst til å komme i skikkelig spooky stemning i kveld? Vel, jeg har skrivd en ganske creepy historie (syns hvertfall jeg) til dere i dag. Håper dere liker den. Og nei, ingen av mine historier er tatt fra nettet. Alt er skrevet med min fantasi. Så du får ta en liten titt inn i min fantasi, kan man vel si. Denne kan være litt for skummel for noen, men jeg håper dere koser dere med en ny historie. Krabb godt under teppet og så begynner vi. Denne historien har jeg kalt:

Kvinnen ved tjernet

Jeg var så lei av gubben som alltid satt og skulle klage på alt mulig. Så mye negativitet i huset gjorde meg fysisk dårlig. En kveld hadde jeg fått nok av å være rundt han, så jeg gikk meg en tur. Jeg gikk langt inn i skogen. Selvom det var mørkt allerede så brydde jeg meg ikke. Alt var bedre enn å høre på all klagingen hans. Jeg kjente at jeg måtte bare klarne hodet. Så jeg fortsatte å gå helt til jeg kom til et tjern. Der setter jeg meg ned for å slappe av en stund.

En lysende, hvit skikkelse beveger seg i det høye gresset, ved tjernet. Det er ei ung dame. Hun lyser opp av lyset fra månen. Kledd i en hvit, heklet kjole og med langt, lyst hår. For en skjønnhet. Jeg klarer ikke la være å se på henne, hvor elegant hun glir igjennom det høye gresset. Nå tar hun et par steg ut i vannet, kikker opp og løfter armene ut til siden. For en underlig dame, men samtidig så perfekt i alt hun gjør. Jeg blir fascinert. Sakte senker hun armene og ser bort på meg som ikke har tatt øynene fra henne et sekund siden hun dukket opp. Nå ser hun rett inn i øynene mine, inn i sjelen min føles det ut som. Hun begynner å gå mot meg og jeg kjenner at pulsen stiger. Plutselig var hele atmosfæren endret og det som hadde virket så nydelig og rent, var nå blitt til noe farlig og mørkt. Selvom hun kom nærmere og nærmere, klarte jeg ikke flytte på meg.

Det neste jeg husker er at jeg våknet opp i mitt eget hus. Var alt en drøm? Det virket så ekte. Merkelig. Jeg hadde sovnet på sofaen, noe som ikke var likt meg. Og hvis jeg gjorde det så hadde gubben alltid vekket meg slik at vi gikk og la oss sammen. Hvorfor hadde han ikke gjort det nå? Jeg husket ikke engang hva som hadde skjedd kvelden før. Da legger jeg merke til noe. Det er veldig stille i huset, noe det aldri pleier å være. Så jeg går rundt for å finne gubben. Hadde han bare sovet litt ekstra denne morgenen? Han som alltid var våken før meg. Nei, det var noe veldig rart. Først denne drømmen eller hva det nå var, og nå dette. Jeg gikk inn på rommet og faller ned på gulvet. Jeg kan ikke tro det jeg ser. Der ligger han med en saks i brystet. Jeg kjente at jeg ikke fikk puste.

Idet jeg faller om og ser dette, begynner bilder å komme opp i hodet mitt. Bilder av meg som gjør dette, men jeg ville aldri… Kunne hun ha gjort dette? Kunne den dama i skogen ha brukt meg og drept mannen min? Mens jeg tenker dette kan jeg høre en stemme hviske inni hodet mitt Nå er du kvitt han. Nå slipper du på høre på han.

Når politiet kommer forteller jeg alt som har skjedd. Og selvfølgelig var det ingen som trodde på min historie. Jeg ble lukket inn i et rom for gale. Her slipper jeg aldri ut. De sier jeg er alene, men jeg vet at hun ennå er med meg. Jeg er aldri alene. Hun overvåker hver bevegelse og hører hver lyd.

Fikk du frysninger nedover ryggraden og ønsker å lese flere skumle historier fra meg? Vel, da burde du følge bloggen på facebook. Du finner link under her sammen med både instagram og youtubekanalen min som det også er mye spennende. 

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Spøkelseshistorie

Har du krabbet under teppet ennå? Hvis ikke burde du det. For jeg er klar med en ny spøkelseshistorie til deg. Disse har jeg skrivd selv, ut i fra fantasi og ikke noe jeg har funnet på nettet. Så hvis du vil lese spøkelseshistorier som du aldri har lest før, burde du følge med her. Denne historien har jeg kalt:

Heksa i skogen

Det er en dame som bor langt inni skogen, i et lite hus. Vi kaller henne skogsheksa, men ingen vet hva hun egentlig heter. Alle som har prøvd å ta kontakt med henne har enten havnet på galehus eller aldri dukket opp igjen. Så vi har bare latt henne være i fred. En dag kommer onkel på besøk. Han har med seg datteren sin, Emma. Emma er høy og slank, alltid pent kledd og vet utrolig godt hvor pen hun er. Jeg er kort og veldig tynn. Kort hår fordi mamma absolutt skulle klippe det, selvom jeg ikke ville det. Så nå står det røde håret til alle kanter fordi jeg har så mye krøller. Med fregnene mine i tillegg ser jeg ut som en dårlig versjon av Annie. Dere kan jo selv tenke dere hvor stort ego Emma får av å være rundt meg. Jeg hater henne. Så jeg bestemte meg for å se hvor tøff hun kunne være.

Den dagen gikk vi inn i skogen, mot heksa sitt hus. Hun lekte tøff fordi hun viste ikke så mye om hva som hadde skjedd her. Så hun gikk med rak rygg og nesa i sky. Dette er jo barnemat. sa hun, mens hun kastet på håret. Ikke lenge etter kom vi til en liten hytte. Det måtte være der heksa bodde. Hvis det er så barnemat så kan du jo banke på. sa jeg litt småirritert. Aldri hadde jeg trodd at hun faktisk kom til å gjøre det. Vi stod ansikt til ansikt med ei nydelig, ung dame som ønsket oss velkommen. Dette kunne da umulig være heksa som alle var så redde for.

Inne var det pyntet opp med tørkede blomsterbuketter og mye annet rart. Vi satt oss ned i sofaen og viste ikke helt hva vi skulle gjøre. Det var stille en god stund. Jeg og Emma så på hverandre, mens den unge damen stelte i stand te. Er du heksa som alle er så redd for? smalt det fra Emma. Jeg kjente at det gikk kaldt nedover ryggen. Hvorfor i alle dager spurte hun om det? Hadde hun et dødsønske eller noe? Jeg så strengt på Emma idet jeg dyttet hardt borti henne. Hva!? Det var bare et spørsmål. Fortsatte hun. Slapp av. Jeg er ikke farlig, om det var det du lurte på. Det finnes mye annet i skogen dere heller bør passe dere for. Mange menn har blitt drept av både ulver og bjørner i dette området. Sa den unge damen, mens hun smilte et varmt og kjærlig smil. Først etter en stund legger jeg merke til at hun egentlig ikke svarte på spørsmålet. Betydde det at hun var en heks?

Etter å ha drukket opp teen, begynte jeg å kjenne meg svimmel. Jeg ser på Emma og hun føler seg heller ikke så bra. Idet jeg faller om og mister tekoppen på gulvet, husker jeg ingenting. Alt ble mørkt etter det.

Lyst til å få med det flere spennende historier? Da burde du følge bloggen på facebook. Der legger jeg ut varsel når jeg poster noe nytt her. I tillegg finner du link til min youtubekanal og instagram som jeg også poster mye spennende. Så det er verdt å følge med der også om du vil se mer fra meg. 

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube