Filmanbefaling

Okay, da har vi faktisk kommet til kveldens siste film jeg og samboeren min skulle se sammen og det var Gremlins. Dette er en film jeg aldri hatt sett før og helt ærlig trodde jeg den kom til å være mye mer skummel. Så når jeg så den så var det mest latter og “aw” som kom ut av meg. Jeg skvatt ikke en eneste gang. Gizmo var jo bare den skjønneste skapningen jeg noen gang har sett og helt ærlig var de andre også ganske kule, men det er nå min mening. Jeg liker rare skapninger.

Så ja, denne filmen er absolutt en film jeg kan anbefale. Det er en veldig gammel film (1984) så det er jo ikke like bra effekt osv. som i en ny film, men jeg må si at det var litt av sjarmen i filmen egentlig. Den ville ikke vært like bra om det hadde vært masse bra effekter, ikke etter å ha sett denne.

Da var filmkvelden over for denne gang og samboeren min har lagt seg nedpå. Hva jeg kommer til å gjøre resten av kvelden er jeg virkelig ikke sikker på, men det har hvertfall vært en veldig fin halloween her hjemme. Jeg og samboeren har sett på 2 filmer sammen, spist taco og som dere ser på bildet over har vi også hatt snacks til filmen. I tillegg har jeg sittet med levende lys i dag og det har vært så koselig. Så årets halloween har virkelig bydd på mye bra. Jeg er i veldig godt humør og føler meg så bra psykisk. Det eneste som mangler er å få av denne sminken og ta en dusj sånn at håret mitt kan bli kvitt all den hårsprayen. Vi får se om det blir i dag eller i morgen. Hva annet skjer i morgen? Jo, da skal alle halloween dekorasjoner pakkes ned i en kasse. Ikke mer gresskar og ikke mer spøkelseshus. Jeg har funnet ut hva jeg skal pakke ned og det kommer til å bli ganske tomt her når alt er vekk, men på en måte er det bra fordi da er jeg klar for desember og masse julepynt. For er det en ting jeg har nok av så er det julepynt. Jeg har nok, men ikke dermed sagt at jeg ikke lager/kjøper mer. Også når det kommer ut så skal jeg rydde i alt av julepynt og kaste ting jeg ikke vil ha. Det er bl.a en ugle som har skalet av på tuppen så den går hvertfall i søpla. Så har jeg en gammel lysestake som også har skalet av, men den tenker jeg å prøve og fikse med litt maling. Jeg tror den er like gammel som meg så den vil jeg ikke kaste.

Men nå sitter jeg her og skriver om alt mulig annet. Vi snakket om filmen Gremlins. Om du vil se den så finnes den på Netflix. Det er hvertfall en film jeg tror du kommer til å like. Så gå inn på Netflix og se Gizmo i Gremlins.

Følg bloggen på facebook HER

Dagens outfit: Halloween

Som jeg sa tidligere i dag så skulle jeg kommem ed bilder av outfit, hår og sminke. Jeg fikk samboeren min til å ta noen bilder utenfor her sånn at jeg har noen bilder å vise dere. Siden jeg ikke eier et kamerastativ eller noe sånt (standard bloggutstyr) så må jeg ha hjelp. Heldigvis er ikke samboeren min så vanskelig å be og jeg føler at jeg klarer å være meg selv foran kameraet nå og det er så mye bedre enn hvordan det pleide å være. Jeg hatet å bli tatt bilde av, men nå går det altså greit.

Jeg ble faktisk veldig fornøyd med dagens makeup, men det tok utrolig lang tid og de hvite flekkene ville ikke tørke så jeg fikk jo flekker nederst ved øyevippene. Det gjorde meg ganske oppgitt så til slutt måtte jeg ta øyenskygge over prikkene sånn at jeg ikke smurte det overalt og ødela looken.

Håret tok også en evighet å fikse. Det ser kanskje ikke sånn ut, men la meg forklare hvordan håret mitt faktisk er satt opp. Først måtte jeg gre alt håret frem og samle det slik at det ikke skle ned på sidene. Bare det å finne en måte å holde alt på plass tok tid. Til slutt fant jeg ut at jeg kunne tvinne det bak og sette det fast med to klyper ca. midt på hodet. Da ville det ikke falle på sidene, men det ville heller ikke vises og sette sammen håret for langt forover. For jeg hadde lyst på en look der alt håret var lagt forover, men at det ikke så sånn ut. Jeg begynte å krølle håret slik at det holdt seg sammen og hektet seg i hverandre. Til slutt lagde jeg bølger i det lengste håret. Også brukte jeg en del hårspray for at det skulle vare ut dagen.

Når det kommer til klærne så har jeg på meg en bukse fra KILLSTAR, en topp fra rockdenim og kimonoen er også fra KILLSTAR. Et litt witchy antrekk, men som sagt har jeg ikke kledd meg ut. Jeg er bare meg selv som koser meg på halloween her hjemme. Når det kommer til smykkene jeg har på så vet jeg ikke hvor jeg har fått det lange fra, men flaggermus smykket er fra KILLSTAR. Ja, jeg eier en del fra KILLSTAR kan man si. Nå har de mye fint da så det er jo ikke så rart jeg har handlet dette merket.

Følg bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

Instagram goth HER

Spooky storytime

Da var det på tide med en ny, skummel historie jeg har skrivd selv. Jeg håper dere liker den. Det har hvertfall vært veldig gøy for meg å skrive historien for dere. Også har jeg blitt så oppslukt i handlingen at jeg har skvettet til når samboeren min plutselig kommer ut fra rommet. Forhåpentligvis blir dere like oppslukt i helgens historie. Kos deg!

Han kommer og tar deg

Hvem blir med ned til det forlatte huset i kveld? Sindre så bort på oss med et stort smil om munnen. Vi hadde snakket om dette i flere måneder. Huset skulle være hjemsøkt av en liten gutt og faren hans. Først hadde faren tatt livet av gutten, for så å henge seg selv. Det går mange rykter om at nøyaktig kl.22:14 så kan man se faren henge fra lysekronen og høre latteren til guttungen, mens han løper rundt.

Jeg er med. Det blir gøy. Svarer jeg. Tina og Kim nikker og sier de også vil være med. Vi avtalte tid når vi skulle møtes utenfor det forlatte huset og hva vi måtte ha med oss før vi gikk hver vår vei. Jeg nærmest løpte hjem for å pakke og gjøre meg klar for en spennende halloween kveld. Dette kom til å bli den beste dagen i mitt liv. Jeg hadde alltid hatt lyst til å gå dit, men det er jo ikke akkurat et sted man har lyst til å gå alene. Dette ble derfor min første tur til det forlatte (spøkelses)huset. Det hadde stått tomt i 35 år og det begynte å se skikkelig skummelt ut. Og med disse ryktene om hva som ventet oss der inne så passet det godt til husets utseende.

Jeg kikket på klokka og den hadde allerede blitt 19:45. På tide å gå og møte de andre. Jeg tok med meg bagen med snacks, drikke og et pledd. Vi skulle nemlig sitte der hele natten og den som feiget ut først var nødt til å spandere en brus på oss andre. Det kom ikke til å bli meg hvertfall. Ikke søren om jeg skulle tape denne gangen. Hver halloween hadde vi slike veddemål og jeg var alltid den som endte opp med å spandere en brus på de andre. Nå var det min tur til å vinne for en gang skyld.

Hei! Tina og Sindre står utenfor huset og vinker. Kim kommer løpende like etterpå og vi er alle klare for å gå inn i huset. Vi går bort mot døra og jeg kjenner at hårene reiser seg i nakken. Allerede kjenner jeg at dette kommer til å bli skikkelig vanskelig, men jeg skulle ikke gi meg uten kamp. Kim dytter litt i døra og den knirker høyt. Vi går inn i stua og setter oss ned på gulvet. Alle møblene var blitt tatt ut av huset så det var ikke noe annet sted å sitte.

Har noen en lighter? Spør Tina og drar frem 3 kubbelys hun hadde fått beskjed om å ta med. Kim drar frem lighteren fra lomma og tenner lysene. Selvfølgelig hadde han lighter. Han var bare 16 år, men hadde allerede begynt å røyke. Så der satt vi i en ring og hørte på vinden knirke i treplankene og blåse igjennom trærne der ute. Plutselig hører vi dunk nedover trappa og ser en liten tennisball sprette nedover og mot oss. Alle sammen stirrer på ballen til den til slutt stanser foran Tina. På ballen stod det skrevet Din tur! Og Tina skvetter til, kaster ballen bortover gulvet og hyler. Vi ser på hverandre. Alle er like stive av skrekk før Kim smiler og får tilbake stemingen.

Det er sikkert noen som tuller med oss. Kom a, Tina. Vi kan spise boller og drikke brus. Kim vinker Tina tilbake, men hun rister på hodet og står helt stiv av skrekk i hjørnet. Det var som om hun så noen som stod bak oss fordi hun så ikke på oss. Jeg snudde meg for å se, men jeg så ingenting. Noe hadde hvertfall skremt Tina. Plutselig tar hun veska si og løper ut døra. Det siste vi hører er et høyt skrik og så var det stille igjen.

Tok du med chips eller? Sindre ser bort på meg og jeg nikker. Jeg tar opp chipsposen og gir den til Sindre som med glede åpner den. Så ser han bort på meg. Seriøst? Var det du som skremte Tina sånn? Ikke kult Miriam! Så kaster han en tennisball mot meg. På den står det Hun er dø og jeg slipper den forskrekket ned på gulvet.

Jeg hadde ikke noe med dette å gjøre, jeg lover! Hvordan skulle jeg fått den nedi chipsposen!? Det var ikke meg! Jeg skalv i stemmen og kjente at den sviktet litt når jeg hevet stemmen. Kroppen min begynte å skjelve og hjertet mitt slo så høyt at jeg ikke klarte å høre noe annet. Når jeg ser bort på gutta så ser dem at jeg ikke tuller. Kim setter seg ved siden av meg og legger den ene armen rundt meg.

Jeg tror deg, men slapp av. Det finnes ikke spøkelser. Dette går helt fint. Tina er sikkert hjemme allerede. Vi får ringe henne og høre hvordan det går med henne. Han ser meg inn i øynene og smiler. Så tar han opp telefonen og ringer Tina sin mobil. Da hører vi ringetonen hennes fra kjøkkenet. Vi ser på hverandre og skjønner egentlig ingenting. Hadde hun bare tulla med oss? Så gikk Kim bort til kjøkkenet for å sjekke om Tina var der. Jeg og Sindre sitter en liten stund i stillheten før vi hører et stort skrik fra Kim og ser han løpe mot åpningen til kjøkkenet, men så blir han dratt inn igjen.

KIIIIM!!! Roper jeg og legger hånden mot munnen. Jeg begynner å gråte og får nesten ikke puste. Plutselig lyser mobilen min opp. 22:14 står det på skjermen og da hører vi et dunk og ser at Kim henger fra lysekrona. Jeg klarer ikke bevege meg. Tårene triller og jeg får ikke puste. Sindre prøver å få meg opp, men beina mine klarer ikke å fungere. Han nærmest sleper meg ut av huset. Når vi har kommet oss ut på fortauet så blir han dratt tilbake av ingenting. Han prøver å klamre seg fast i dørstokken, men til slutt glipper taket. Det var siste gang jeg så noen av dem.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

Velkommen til min halloween

Det begynner allerede å bli mørkt ute så samboeren min og jeg har vært ute og tent gresskarlyktene. Vi har også spist ferdig middagen og sett på et par episoder av Rick&Morty. Nå ligger jeg å slapper av etter å ha tent alle telysene her. Så la oss ta en titt på hvordan det ser ut hjemme hos meg nå. Halloween stemningen er hvertfall på plass.

Så her er altså leiligheten med halloween dekorasjoner og levende lys. Det er hvertfall utrolig koselig nå og slik skal det være resten av kvelden. Senere i dag blir det en film til, men akkurat nå skal jeg bare ligge her og nyte stillheten i det nydelige lyset fra telysene.

Etterpå kommer det outfitbilder hvor dere får se sminke, hår og klær for dagen i dag. I mellomtiden skal jeg ta livet med ro. Jeg skal også nyte den siste dagene med all den flotte pynten for i morgen går halloween dekorasjonene i en kasse og inn på boden. Der er altså morgendagens planer. Det har vært gøy å kjøpe inn og lage halloween dekorasjoner da. Også har det vært veldig koselig å kunne dele alle mine spooky idéer med dere. Snart begynner juleverksted med maling av julekuler, dere finner ut hva jeg skal gjøre med konglene og det blir mye god mat og småkake. Og selvfølgelig mye mer!

Bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

Instagram goth HER

filmanbefaling

Da har jeg og samboeren sett den første filmen vi hadde planer om å se. Den første filmen ble The Nightmare Before Christmas. Dette er et must til halloween. Det blir ikke halloween uten at Jack og Sally. Om du ikke har sett den ennå så anbefaler jeg deg å sette deg ned i kveld og se på den. Her får du se en ekte Tim Burton klassiker. Den har flotte sanger som passer perfekt til helloween. Hvis ikke denne filmen får deg i halloweenstemning så gjør ingenting det. Den er fylt med Spooky, creepy karakterer, men også kjærlighet.

The Nightmare Before Christmas er en film jeg bare må se hver halloween og i år var absolutt ikke et unntak. Jeg kan alle sangene utenat. Jeg vet nøyaktig hva som skjer, men denne filmen går jeg aldri lei. Man skulle kanskje tro at min favorittkarakter er enten Jack eller Sally, men faktisk er det Zero. Zero er hunden til Jack og han er så søt. I stedenfor å være et skjelett så er han bare et flyvende laken, som verdens søteste spøkelse.

Dette er definitiv en av mine absolutt favoritt halloween filmer, men jeg er nødt til å se den på halloween og ingen andre dager i f.eks oktober. Jeg ser den aldri på sommeren eller våren fordi dette er en typisk halloween film og en film som jeg ønsker å se kun på halloween. Og da har jeg noe å se frem til når halloween nærmer seg.

Hvilken film er din favoritt halloween film?

Følg bloggen på Facebook HER

Happy Halloween

Da var halloween kommet og jeg er hvertfall klar for en super spooky dag. Akkurat nå tar jeg en pause, men jeg har ryddet litt. Det er ikke veldig mye som må gjøres, men jeg trenger hvertfall å støvsuge. Det kan jeg ikke gjøre ennå fordi samboeren min sover ennå og jeg har ikke lyst til å vekke han. Så jeg har ryddet stuebordet, skiftet batteri i lysslyngen og telys i alle lysestakene.  Også har jeg fått litt lys på bordet også.

Jeg har også tatt opp kjøttdeig for i dag blir det taco. I tillegg har jeg gjort klart snacks til filmene jeg og samboeren min skal se på. Det eneste jeg ikke får gjort er å kle meg ut, men jeg har i det minste noen fine klær på og jeg tok til og med på meg smykker. Jeg skal prøve å få bilde av dagens outfit når jeg har fått fikset håret og sminket meg litt. Selvom jeg bare skal være hjemme så kan jeg jo pynte meg litt. Det er jo tross alt halloween.

Selvom jeg har fult av planer i dag så skal jeg oppdatere bloggen også. Det blir årets siste spøkelseshistorie i kveld. Ikke gå glipp av den. Og alle historiene jeg har lagt ut her har jeg skrivd helt selv så det er ikke noe du har lest før.

I tillegg blir det en liten housetour når alle lysene er tent. Da skal jeg legge ut masse bilder slik at dere kan få se hvordan det er her i dag. Planen var egentlig å ta bilde uten lys og så igjen på kvelden, men jeg bestemte meg for å droppe å ta bilde i dagslys. Dere har allerede sett all pynten så det er jo ingen vits å vise igjen.

Før jeg fortsetter å rydde og gjøre i stand til halloween så tenkte jeg at jeg kunne slappe litt av. Jeg har allerede gjort ganske mye og det er for så vidt klart så fort jeg får støvsugd. Vel, stua er hvertfall klar. Det føles veldig godt å ha nok energi til å få det fint her, men jeg prøver også å holde meg litt igjen fordi jeg vil ikke være helt ødelagt når kvelden kommer. Jeg har uansett god tid til å bli ferdig så denne pausen blir nok frem til samboeren min våkner. Så kan jeg heller jobbe med bloggen eller noe i mellomtiden.

Da vet dere hvertfall hva som skjer i dag både her på bloggen, men også hjemme hos meg. Så hvis du har lyst til å få med deg alt som skjer på halloween så kan du følge bloggen på Facebook HER. Og nå som vi beveger oss mot jul så kommer det masse fine innlegg på bloggen relatert til det. Så er det noe grunn til å ikke følge med videre? Vel, liker du ikke jul så vil jeg nok ikke anbefale det for her vil det være fylt med masse kreative juleinnlegg fra og med november.

Planter og blomster

Når jeg kom meg oppdatering på grønnsaksplantene mine så sa jeg at det ville komme et innlegg om blomstene og de andre plantene jeg har. Så i dette innlegget skal vi ta en titt på dem og hvordan det går. For det er et par ting som har skjedd med dem og det skal jeg snakke om i dette innlegget. Jeg har jo 2 orkidéer og 2 grønne planter. Så la oss se hvordan det går med dem også skal jeg fortelle litt om hvordan de har hatt det, mens de har vært her.

Først har vi denne lille, grønne planten. Samboeren min kjøpte denne sammen med orkidéene mine. Den stod først i stua, men så ble den flyttet til soverommet til slutt og der trives den faktisk veldig godt. Denne planten skulle nok hatt en litt større potte, men det ser ut som det går greit allikevel. Så dette har jo blitt samboeren min sitt hovedansvar og det har gått overraskende bra. Han sier han ikke klarer å ta vare på planter, men jeg ser noe helt annet.

Så var det denne stakkars orkidéen sin historie da. Om dere har fulgt med på bloggen så har dere kanskje sett hvor stor og vakker denne orkidéen var. Ja, det var helt til jeg satt røkelse rett under planten og nesten kvelte den til døde. Heldigvis klarte den seg, men den fikk virkelig betale. Jeg måtte klippe ned hele den ene kvisten så nå har den kun en igjen. Nesten alle blomstene falt av og den begynte å bli gul nedover stammen. Heldigvis skjedde ikke det med begge to, men den hadde det absolutt ikke bra. Så jeg flyttet den tilbake til vinduskarmen og jeg har ikke tent noe røkelse etter det. Den har hatt det veldig tøft, men den er heldigvis mye bedre nå. Nå håper jeg bare den kommer seg tilbake og blir helt frisk. Jeg håper jeg kommer til å få se knopper om ikke så alt for lenge, men vi får se hvordan denne orkidéen får det med tiden.

Den andre orkidéen derimot har fått flere knopper. De har ikke åpnet seg ennå, men det kommer. Når jeg har blomster på orkidéen så skal dere så klart få se. De er så vakre når de blomstrer så jeg gleder meg veldig til å se litt mer farger i vinduskarmen igjen.

Jeg flyttet denne bort til tvbenken, men etter noen dager så falt alle blomstene av. Om det var mangel på lys eller om det var på tide for den å miste dem vet jeg ikke  men jeg er glad den er tilbake med nye knopper for jeg har savnet de nydelige blomstene på denne orkidéen. Det er nok ikke lenge igjen nå.

Og helt til slutt har vi den nyeste planten som jeg kjøpte fra Kolonial (fikk av samboeren). Når jeg fikk den så var den helt skjev. Jeg måtte støtte den opp med en orkidépinne, men heldigvis kom den seg og nå er den rett og fin. Jeg satte den på tvbenken fordi etter det jeg har lest så liker den seg best utenfor lysets rekkevidde. Det er faktisk noe jeg har savnet på tvbenken etter at orkidéen måtte flyttes tilbake så jeg ble veldig glad da jeg fikk denne. Jeg tror faktisk den trives veldig godt der den står og det gjør meg enda mer glad. Ingenting er bedre enn at plantene trives.

Jeg skulle ønske jeg hadde mange flere blomster og kanskje det kommer flere. Vi får se hva jeg får til nærmere jul. Det blir jo ikke skikkelig jul uten en juleblomst. Så vi får se hva jeg får plukket opp når jeg skal hente alle gavene fra familien og levere mine. Også får vi se hva bankkontoen sier. Nå har dere hvertfall fått se hvordan det går med de få blomstene/plantene jeg har så får vi se hva julen kommer med når den tiden kommer.

Følg bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

En god dag og god natt

Da har jeg sett ferdig A Monster Calls og kjenner at det ikke blir en film til. Hodet er ganske sliten og det er resten av meg også. Så da får jeg se om jeg klarer å få meg litt søvn slik at jeg er klar for morgendagen. Tenk at det allerede er halloween i morgen. Tiden går utrolig fort og om 2 dager er halloween dekorasjonene pakket ned. Så er det bare 1 måned til juledekorasjonene skal opp. Det er jammen bra jeg liker å pynte.

I morgen skal jeg virkelig kose meg og gjøre mest mulig ut av den alle siste dagen av creepy og spooky ting og tang. Ikke glem at det kommer en siste historie i morgen og den kommer til å bli minst like skummel som de andre. Denne vil du ikke gå glipp av. Jeg kan love deg at den passer perfekt til halloween kvelden. Det blir så gøy å poste oktober sin siste spøkelseshistorie. Jeg håper virkelig den faller i smak.

Nå er det på tide for meg å si god natt. Det har vært en ganske bra dag. Jeg har endelig fått lagd kjøttbollene og de var super gode. Vi hadde pommes frites til og det var faktisk overraskende godt sammen. I tillegg har jeg fått blogget mye i dag og det kjennes på humøret. Så er det alle de fine filmene jeg har sett. Dette har absolutt vært en fin dag. Det eneste som mangler nå er en god natt søvn. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. For i morgen MÅ jeg være uthvilt.

Husk å følge bloggen på facebook HER om du vil få med deg alle de spennende innleggene her på bloggen.

Film, film og mer film

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å se en film som heter Big Fish. Det var en fin film, men jeg tror ikke det er en film jeg kommer til å se igjen. Når det kommer til filmer så er det spesielt en ting jeg ikke liker og det er når en film hopper frem og tilbake i tid. Slik var denne filmen så det ødela en del av filmen for min del. En vakker historie, men alt for rotete. Jeg vet ikke helt om det er en film jeg ønsker å anbefale, men jeg skal ikke si at den var dårlig heller for det var den ikke. Jeg likte bare ikke hvordan den var lagd på grunn av all hoppingen frem og tilbake i tid. Dette er jo min mening. Om du liker slike filmer så kan det jo hende at du liker denne. I såfall ligger den på Netflix.

Nå tenkte jeg å se på en film som jeg har sett flere ganger før og som kanskje passer litt bedre som en halloween film. Siden jeg allerede har sett denne filmen så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om den. Denne filmen heter A Monster Calls og er en veldig vakker, men trist historie. Den er full av fantasi og så mye mer. Hvis du ikke har sett den så er det en film jeg gjerne vil anbefale deg å se. Slutten vil få deg til å gråte, men det er en veldig bra historie som drar deg med på et skikkelig eventyr.

Så det er neste film jeg skal se eller jeg har faktisk så vidt begynt å se den allerede. Det har blitt en del filmer i dag fordi jeg ble helt utslitt av å lage kjøttbollene, men i det minste får jeg sett mange fine filmer både fra listen over filmer jeg vil se i spooky season og andre filmer. Den filmen jeg skal se nå passer til halloween/spooky season, men den stod faktisk ikke på listen min. Corpse bride som jeg så tidligere i dag stod derimot på listen og den likte jeg veldig godt. Mulig jeg setter på en film etter denne også. Jeg får se hvordan formen er og om jeg er trøtt etterpå, men nå blir det hvertfall å sette på A Monster Calls og kose meg med chips og dip.

I morgen er det halloween og planene er klare allerede. Jeg og samboeren min har 2 filmer vi skal se i løpet av dagen. Om kvelden blir det å tenne masse telys og tenne gresskarlyktene ute. Også har jeg litt lyst til å sminke meg siden det er halloween. Litt gøy må man jo ha det selvom man bare er hjemme.

Hva er dine planer for halloween?

Instagram hobby HER

Facebook HER

Filmanbefaling

Jeg ligger her etter en god middag og en nydelig film. Og i dette innlegget vil jeg snakke om filmen jeg har sett på. For den passer virkelig til denne spesielle helgen. Det er jo tross alt halloweenhelgen. Så jeg tenkte å prøve og se noen filmer nå før vi går inn i en ny måned og hele spooky season legges bak oss. Så la oss snakke om filmen jeg så. Denne filmen kan du finne på Netflix om du ønsker å se den.

Corpse Bride

En nydelig film med spenning, kjærlighet, spooky og creepy. En typisk Tim Burton film og hva er vel en Tim Burton film uten Johnny Depp og Helena Bonham Carter? Jeg bare elsker at Burton har med disse skuespillerne. Det er så gøy og spennende, selv når det er en dukkefilm og man ikke kan se skuespillerne. Disse 3 sammen blir helt fantastiske filmer. Og når jeg ser en film så har jeg bare lyst til å se flere Tim Burton filmer.

Handlingen var virkelig ikke slik jeg hadde forventet. Dette er jo en av de få filmene jeg ikke har sett, men jeg kommer definitivt til å se den igjen for den var fantastisk. Om du ikke har sett den før så burde du se den. Jeg ble veldig overrasket av hvordan filmen var og den gjorde virkelig inntrykk. Nå skal ikke jeg røpe noe for dere fordi jeg vil at dere skal se den selv.

Når det kommer til kvaliteten på filmen så liker jeg virkelig det Tim Burton gjør. Det blir litt sånn halvdødt og creepy, men det får også frem mye av skjønnheten i det hele. Så jeg vil heller se en slik film enn å se en helt perfekt animert film (ikke at det er det samme). Det er vanskelig å sette ord på det, men den stilen som Tim Burton har er helt unik og det elsker jeg virkelig med filmene hans.

Fortell gjerne om du har sett Corpse bride før og hva du syns. Liker du Tim Burton filmer? Si din mening i kommentarfeltet.

Facebook HER

Instagram HER