Dagens outfit: Halloween

Som jeg sa tidligere i dag så skulle jeg kommem ed bilder av outfit, hår og sminke. Jeg fikk samboeren min til å ta noen bilder utenfor her sånn at jeg har noen bilder å vise dere. Siden jeg ikke eier et kamerastativ eller noe sånt (standard bloggutstyr) så må jeg ha hjelp. Heldigvis er ikke samboeren min så vanskelig å be og jeg føler at jeg klarer å være meg selv foran kameraet nå og det er så mye bedre enn hvordan det pleide å være. Jeg hatet å bli tatt bilde av, men nå går det altså greit.

Jeg ble faktisk veldig fornøyd med dagens makeup, men det tok utrolig lang tid og de hvite flekkene ville ikke tørke så jeg fikk jo flekker nederst ved øyevippene. Det gjorde meg ganske oppgitt så til slutt måtte jeg ta øyenskygge over prikkene sånn at jeg ikke smurte det overalt og ødela looken.

Håret tok også en evighet å fikse. Det ser kanskje ikke sånn ut, men la meg forklare hvordan håret mitt faktisk er satt opp. Først måtte jeg gre alt håret frem og samle det slik at det ikke skle ned på sidene. Bare det å finne en måte å holde alt på plass tok tid. Til slutt fant jeg ut at jeg kunne tvinne det bak og sette det fast med to klyper ca. midt på hodet. Da ville det ikke falle på sidene, men det ville heller ikke vises og sette sammen håret for langt forover. For jeg hadde lyst på en look der alt håret var lagt forover, men at det ikke så sånn ut. Jeg begynte å krølle håret slik at det holdt seg sammen og hektet seg i hverandre. Til slutt lagde jeg bølger i det lengste håret. Også brukte jeg en del hårspray for at det skulle vare ut dagen.

Når det kommer til klærne så har jeg på meg en bukse fra KILLSTAR, en topp fra rockdenim og kimonoen er også fra KILLSTAR. Et litt witchy antrekk, men som sagt har jeg ikke kledd meg ut. Jeg er bare meg selv som koser meg på halloween her hjemme. Når det kommer til smykkene jeg har på så vet jeg ikke hvor jeg har fått det lange fra, men flaggermus smykket er fra KILLSTAR. Ja, jeg eier en del fra KILLSTAR kan man si. Nå har de mye fint da så det er jo ikke så rart jeg har handlet dette merket.

Følg bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

Instagram goth HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg