kirke av papir

I dag har tiden bare sklidd igjennom fingrene mine. Jeg vet ærlig talt ikke hvor tiden ble av. Plutselig var det kveld og jeg har nesten ikke blogget, men nå er jeg tilbake med en liten oppdatering. Så la oss starte fra morgenen (etter dagens blogginnlegg). Jeg fikk ryddet ut av bagen etter å ha spist frokost. Det var godt å få den bort. Faktisk har den plaget meg veldig i det siste, men nå er den hvertfall ute av veien og jeg kan nyte synet av et ryddig stuegulv. Det er en veldig god følelse.

Etter å ha ryddet så begynte jeg å legge ut noen av klærne på finn sånn at de slipper å ligge i en boks her. Jeg bruker dem jo ikke uansett så jeg håper at det finnes noen andre som kan få bruk for de. Når jeg var ferdig med det så begynte jeg å se på Pintrest etter inspirasjon. For jeg hadde lyst til å scrappe litt. Og det er da vi kommer til det overskriften er. For jeg lagde en mal til en liten kirke. Det tok litt tid fordi det er mange deler som skal tegnes opp og finne størrelse til, men jeg fikk til slutt lagd malen og begynte å måle opp, klippe ut og lime sammen. til slutt malte jeg kirken og under her kan dere se resultatet.

Over her ser dere altså når bitene er satt sammen til en liten kirke og når jeg har fått malt den ferdig. Det var et veldig gøy prosjekt, men det tok jo ganske mye tid og jeg klarte ikke helt å få med meg hvor fort tiden faktisk gikk. Så dagen i dag har gått fra meg og det gikk dessverre utover bloggen. For når jeg sitter med en hobby jeg liker så går tiden så utrolig fort. Dette har jeg jo fortalt før. Så hvis jeg skal huske på å blogge oppi alt dette hobbystyret så må jeg nesten sette på en alarm eller noe på mobilen for jeg blir så fokusert på det jeg holder på med at hele verden bare forsvinner. I det minste har jeg noe å vise dere på slutten av dagen.

Håper dere likte dagens kreative innlegg. Nå har jeg så vondt i ryggen av å måtte scrappe ved stuebordet at jeg må legge meg litt ned. Det gir meg jo tid til å finne enda et nytt prosjekt å holde på med. Problemet er bare det at jeg vet ikke hva jeg skal søke på inne på Pintrest for å finne inspirasjon til nye scrappeprosjekter. Jeg har lyst på et skikkelig bra prosjekt som jeg kan holde på med lenge, men jeg vet ærlig talt ikke hva. Det var gøy å lage kirken, men det var ikke så utfordrende som jeg tenkte. Kanskje jeg skal begynne på noe litt større som f.eks et spøkelseshus eller en borg.

Kom gjerne med forslag om det er noe du har lyst til at jeg skal lage. Og ikke glem at du kan følge bloggen på Facebook HER om du ikke har lyst til å gå glipp av alle mine kreative innlegg. Fortell gjerne hva du syns om kirken jeg lagde også.

Dette skjer i dag

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost og planlegger dagen. Det er faktisk ikke lenge siden jeg stod opp, men før jeg snakker om dagen i dag så la meg fortelle dere om hvordan gårsdagen gikk, nærmere bestemt kvelden/natten. For etter å ha lagd kisten av papir så ble jeg egentlig litt sliten, men det stoppet ikke meg fra å gjøre noen små endringer her hjemme. Dette får dere se når jeg viser dere rundt i oktober for det er en del av pyntingen her. Jeg lover dere at det ser ganske kult ut nå og jeg er virkelig klar for oktober og halloween.

Etter at jeg var ferdig med å pynte og ordne rundt i leiligheten så kjente jeg at det var på tide med en skikkelig avslappende kveld, men plutselig var klokken blitt langt over midnatt og jeg var ikke trøtt. Så jeg tok på meg en ansiktsmaske og la meg ned for å slappe av en stund. Først nå klokka hadde blitt 02:30 så kom jeg meg i seng. Derfor har det ikke blitt noe blogging i dag før nå. Vel, jeg våknet egentlig først kl.08:00, men da var jeg helt utslitt så jeg sovnet med en gang.

Så var det tilbake til dagen i dag. Jeg har hvertfall planer om å få ryddet opp etter pakken i går. Det blir så mye papp når man bestiller en pakke på nettet. Helt vilt hvor mye papp og papir dem faktisk trenger for å pakke noe, men sånn er det. Grunnen til at jeg ikke viser dere noe av dette slik jeg pleier er fordi jeg vil at det skal være en overraskelse frem til jeg viser dere alle dekorasjonene for det er nøyaktig det jeg har handlet denne gangen. vel, det og maling. Og nå skal jeg fortelle dere en liten historie om denne malingen jeg kjøpte. Jeg hadde nemlig kjøpt en tube med sølvmaling som jeg virkelig gledet meg til å få. Når jeg åpner opp pakken så ligger det en tube med grønnmaling. Og hvor er sølvmalingen? Jo, den var ikke der. Heldigvis hadde jeg fått resten av det jeg bestilte, men det er faktisk andre gang de har rotet til. Forrige gang fikk jeg ikke noe fordi det var utsolgt, men det hadde ikke jeg fått beskjed om. Så nesten gang jeg skal kjøpe maling så kjøper jeg heller fra CC Hobby enn fra Panduro. De ordner jo opp og sender meg sølvmaling, men jeg syns fortsatt det er bedre å kjøpe fra et sted der man faktisk får varene man bestiller.

Ja, nå spoler jeg litt av i det jeg skulle fortelle dere. Jeg snakket jo om hva jeg skulle fylle dagen min med. I dag tenker jeg det går mest i rydding. Jeg har dette fra pakken, men også litt på stuebordet fra i går, frokosten i dag osv. I tillegg tenkte jeg å få ryddet i bagen, men jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal beholde cosplay/korsett eller om jeg skal selge det (hvis jeg får solgt det). sannheten er at jeg har ikke brukt noe av det siden jeg fikk det. Noe av det er ikke engang prøvd så jeg trenger det vel egentlig ikke. Det er vel bedre at noen andre får nytte av det enn at det skal ligge i en boks hos meg. Så der har jeg jo virkelig noe å gjøre. Ellers er det nesten bare kjøkkenet som står igjen og så er det ryddig og rent overalt.

Jeg får se hvor langt jeg kommer i dag. Etterpå blir det å spille Monopoly med samboeren. Det begynner å bli en stund siden så det blir veldig koselig. Og det er egentlig det jeg har planlagt for dagen i dag. Så da er det vel bare å sette i gang for etter å ha sittet her og skrivd så er frokosten spist opp.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

Scrapbooking: Kiste

Nå har jeg sittet med mine telys og røkelse en stund og scrappet. Jeg begynte med å lage en mal som jeg alltid gjør. Det er kjekt å ha noe å gå etter, men også kjekt å skrive ned en mal som jeg kan ha til senere om jeg ønsker å lage det samme en gang til. De fleste malene jeg hadde fra tidligere har jeg kastet så jeg tenkte jeg skulle lage en mappe med maler som jeg kan ta vare på fremover. Malene kommer jeg ikke til å legge ut her (hvertfall ikke nå), men jeg skal så klart vise dere hva jeg har lagd i dag og forklare litt hvordan jeg har lagd den.

Planen var egentlig å lage et stort prosjekt, men så kom jeg på noe jeg hadde sett tidligere og tenkte jeg skulle prøve å se om jeg fikk til noe lignende. Så i dag har jeg lagd en liten kiste av papir. Det ferdige resultatet kan du se her:

Jeg tok ikke noen bilder mens jeg satt den sammen, men jeg kan jo forklare litt hva jeg gjorde. Først lagde jeg jo malen sånn at jeg viste hva jeg skulle klippe ut og hvor store delene skulle være. Så klippet jeg ut bunnen. Etterpå klippet jeg ut veggene på kisten som jeg limte til bunnen. Og da hadde jeg en del ferdig. Så klippet jeg ut lokket og veggene til denne delen. Jeg passet på at høyden på lokket bare var halvparten av det bunnen var sånn at det ikke ble alt for langt ned, over den andre delen når jeg skulle sette den sammen. Til slutt malte jeg boksen med den nye malingen jeg kjøpte (Pearl metallic) og dekorerte den litt. Jeg syns det passet å ha lite dekor på denne siden den skal stå til pynt og ikke ligge.

Dette er jo akkurat som en boks bare det at den er formet som en kiste. Perfekt for dekorasjon på halloween eller en gaveeske om noen har bursdag nærme oktober (eller bare liker slike skumle ting). Uansett er den jo veldig stilig som gaveeske og dekorasjon.

Siden jeg liker slike ting så satt jeg den til pynt i gangen sammen med sminkekostene mine. Der passet den veldig godt. Jeg syns hvertfall den står godt der den står nå, oppå toppen av boksene jeg har sminken min i. Denne ble jeg veldig fornøyd med.

Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet. Husk også at dere kan følge bloggen på Facebook HER om dere ikke vil gå glipp av alle de tingene jeg skal lage fremover. Det blir både halloween, jul og mye annet gøy.

Levende lys og røkelse

Etter litt mer ryddig og samboeren har vasket gulvene så er det på tide med en liten pause. Så jeg har satt i nye telys overalt og tent på både dem og en røkelse. Her skal jeg kose meg skikkelig fremover. Nå mangler bare kyllingsalaten og så kan jeg slappe helt av etter det. Da blir det scrapbooking og levende lys her. Dette er så utrolig koselig. Det begynner å bli noen dager siden jeg sist tente telys og røkelse så jeg tenkte det var på tide med en skikkelig koselig ettermiddag/kveld nå. Bare se her hvor koselig det er.

Det blir jo enda koseligere når det ikke er så mye lys ute. Faktisk er det noe av det mest koselige jeg vet om. Når det kun er lyset fra flammene som lyser opp stua. Jeg vet ikke med dere, men jeg syns det er veldig avslappende og godt. Og denne jenta mangler hvertfall ikke telysholdere. Jeg har så mange at jeg var nødt til å kvitte meg med noen da jeg ryddet i garasjen hjemme hos mamma. Da kastet jeg mest sånne som det bare var 1 av eller de som var veldig sterke farger på. For er det noe som ikke passer inn her så er det voldsomme farger (utenom halloween dekorasjonene da).

Så her sitter nå jeg og nyter stillheten, ser på alle de fine lysene og hvor utrolig fint det har blitt her. Det skal dere så klart få se, men det blir ikke før alle dekorasjonene har kommet på plass. Da skal jeg gi dere et skikkelig bildedryss av leilighetene og noen nærbilder av de nye tingene osv. For jeg har noen små hemmeligheter frem til oktober, men det er jo rett rundt hjørnet så det er bare å glede seg. Akkurat nå planlegger jeg i hodet hvor jeg skal sette de siste tingene jeg får. Jeg har en plan og det har jeg som regel alltid FØR jeg kjøper noe. Det er bare en ting som jeg ikke helt vet hvor jeg skal ha, men jeg bare måtte kjøpe. Mer om det når det er på plass.

Nå tenkte jeg å lage middag som da er kyllingsalat. Det gleder jeg meg veldig til. Nå begynner det å bli noen timer siden vi spiste frokost så da er det på tide med litt mat. Og så er det bare å rydde vekk pcen og finne frem scrappeutstyret. Dette kommer til å bli så utrolig koselig. Denne dagen har vært snill mot meg eller kanskje jeg bare har gjort det til en veldig bra dag. Ja, jeg har definitivt gjort det til en bra dag og den er langt fra over.

Følg med på bloggen sin facebookside for å få med deg alle de spennende tingene som skjer. Klikk deg inn HER og følg bloggen på Facebook du også.

husarbeid og scrapbooking

Nå har endelig stolen kommet på plass og det gjør meg veldig glad. Jeg har støvsugd og ryddet ut av stolen. Siden jeg allikevel var i gang med å støvsuge så ble både stua, kjøkkenet og gangen støvsugd. Det gjenstår noen småting som må ryddes, men nå er jeg veldig sliten så jeg tar en liten pause nå sånn at jeg kanskje får ryddet unna disse småtingene i løpet av dagen. En av disse tingene er bagen min som jeg hadde med til Bergen. Den var egentlig ryddet ut av, men så måtte jeg rydde ut av stolen for en stund siden og da kom det masse klær i den. Det meste er cosplay og korsett. Helt ærlig vet jeg ikke om jeg kommer til å få brukt for halvparten av det som ligger nedi der, men det finner jeg ut når jeg skal gå igjennom den. Forhåpentligvis blir det i dag, men det er ikke et mål jeg kommer til å sette meg.

Her står stolen nå. Jeg syns det ble ganske koselig med maleriene over og det tynne fleeceteppet til å sitte på. Er det noe jeg ikke er så fan av så er det å sitte rett på sånne skinnstoler (ikke ekte skinn). Absolutt ikke behagelig så derfor har jeg alltid et teppe som man kan sitte på.

Senere i dag kommer det en pakke fra Panduro (igjen). Grunnen til det er så enkel at jeg trengte mer maling. Både svart, hvit og blå begynner å bli tomme så da skal det bli bra med ny maling. Jeg har faktisk vurdert å kjøpe sånne stor flasker, men jeg er ikke helt sikkert fordi det tar så mye plass. Plass er noe jeg ikke har så veldig mye av fordi jeg har flere hobbyer og alle skal ha hver sin plass. Det er forresten også noe jeg må rydde i etter hvert for nå ligger det malingskoster i skapet, men også i boksen sin (der dem hører hjemme). Det begynner å bli kaos i scrapbookhyllen også så det er mer enn nok å gjøre her selv om leiligheten har blitt nesten helt strøken. Alltids noe man kan finne på når det kommer til organisering og rydding. Man blir vel egentlig aldri ferdig med sånne ting.

Så nå blir det 5-10 minutter pause også tenker jeg at det er på tide å begynne igjen. Stuebordet trenger en vask før jeg i det hele tatt kan tenke på å begynne og scrappe. Også har jeg lyst til å få ryddet opp siste rest som ligger på gulvet ved kjøkkenet. Når det er gjort så kan jeg holde på med litt hobby før det er klart for middag. I dag blir det kyllingsalat. Noe jeg også må ha nok energi til å lage så det er bare å ta masse pauser og passe på sånn at kroppen ikke blir helt utslitt.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

Dette blir en god dag

Nå har jeg kommet i gang med dagen. Plantene mine har fått vann og det trengte dem virkelig nå. Dem har også fått en dusj så nå er alt bare bra med dem hvertfall. Også er det veldig deilig med alt som er gjort. Som at bordet er (nesten) ryddig eller at alle benker få lov til å være i fred. Ingenting som blir lagt fra seg på de benkene som står i stua og i gangen. Alt er så ryddig og fint her nå. Vel, kanskje ikke alt. Jeg har fortsatt noe papp igjen som nå ligger oppi stoler og den stolen må flyttes på plass. Det betyr at jeg må støvsuge først så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå snart. Utenom det så er det bare noen småting også er stua HELT ryddig. Når stua er ryddet så er bare kjøkkenet og badet igjen. Selvom badet har holdt seg veldig ryddig så er det et par ting som må gjøres der. Det verste er kjøkkenet som hjemsøker marerittene mine. Forhåpentligvis kommer vi snart i mål og kan slappe av med maling eller scrapbooking.

Om dere har fulgt meg lenge eller kjenner meg så vet dere at jeg har holdt på med scrapbooking en god stund. Grunnen til at jeg sluttet er egentlig så enkelt at jeg ikke syns det er like gøy å lage kort som jeg syns det er å lage litt mer tidkrevende og detaljerte ting. Dessverre hadde jeg ikke noe linjal (før nå) så jeg har ikke fått gjort noe mer kreativt med scrappeutstyret. Nå som jeg har det så kan jeg jo lage akkurat hva jeg vil. Så jeg tenkte å sette meg ned å lage en mal og prøve å lage noe gøy. Det er virkelig noe jeg savner. Før så satt jeg jo å lagde små dukkevogner, hatter og karsuller ut av papir. Så det blir veldig gøy å komme i gang med det igjen, men denne gangen har jeg et helt annet prosjekt jeg har lyst til å prøve på. Dere får bare vente å se.

Så dagen i dag blir en blanding av husarbeid og hobby. Stolen SKAL komme på plass i dag og jeg skal begynne på noe jeg har hatt lyst til å gjøre en god stund nå. Det blir spennende å se hvordan det går for jeg har faktisk ikke gjort dette på veldig lenge. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å sitte i gang, men først må jeg få gjort noe fornuftig. Så da er det vel egentlig bare for meg å komme i gang med husarbeid sånn at jeg kan få litt tid etterpå til å holde på med scrabooking.

Hvis du ikke vil gå glipp av hva jeg skal lage så kan du følge bloggen på Facebook HER. Da går du ikke glipp av noen innlegg.

Tiden går alt for fort

Dagen i dag begynte jo litt som en berg og dalbane, men så ble dagen veldig fin. Jeg har ikke gjort så veldig mye den siste halvparten av dagen, men jeg viste dere jo at jeg har malt. Det har vært utrolig gøy, men tiden går jo så utrolig fort når jeg begynner å male eller hvilken som helst annen hobby egentlig. Plutselig var det midt på natta. Ja, jeg har malt mer etter maleriet jeg viste dere. Nå er det en del lerret her som jeg har kjøpt inn så det gjorde ikke akkurat noe at jeg malte 2 bilder i dag. Vel, utenom at tiden går så utrolig fort at jeg ikke engang kjenner at jeg er trøtt når klokka er over 01:00 på natta. Det er helt sprøtt.

Nå har jeg tatt en dusj og senga har fått nytt sengetøy så da er det egentlig bare for meg å krype under dyna. Til tross for depresjonen så har dagen i dag vært en veldig bra dag. Jeg har fått gjort en god del ryddig og jeg har fått holdt på med noe av det jeg liker best, nemlig male. Så denne dagen har jeg virkelig gjort veldig bra. Depresjonen vant ikke i dag! Forhåpentligvis bli er det bra dag i morgen også.

Planene for morgendagen må være å få denne stolen på plass. Nå er det bare å få støvsugd og så kan jeg skyve den på plass. Det skal jeg klare. Ellers så tenker jeg å ta det litt med ro sånn at jeg ikke sliter ut kroppen. Bare jeg får gjort litt hver dag så er jeg veldig fornøyd. Også får jeg god hjelp av samboeren min også så da kanskje vi kommer i mål og kan ha en plan for å holde det ryddig her fremover. For nå er jeg veldig klar for å ha et ryddig og rent hjem. Jeg har bodd i kaos i mange år og syns det er på tide å få orden rundt meg. Heldigvis er ikke det så vanskelig nå som vi har så mye oppbevaringsplass. Når alle tingene får sin plass her i huset så blir det mye lettere å holde det ryddig. Den siste tiden har jeg faktisk vært veldig flink til å legge ting på plass etter at jeg har brukt den, skylde asjetter og bestikk etter bruk og kaste søppel etter meg. For om man klarer å hente noe så klarer man også å legge det tilbake/kaste det etterpå. Verre er det altså ikke. Man setter seg noen regler og rutiner i hodet og holder seg til det. Så jeg gjør så godt jeg kan å holde meg til alle disse reglene jeg har satt i hodet mitt. For nå vil jeg ha et ryddig hjem.

Men ja, klokka har som sagt blitt mange og jeg glemmer jo at jeg faktisk burde ha gått å lagt meg for lenge siden. Så nå skal jeg bare pakke ned alt maleutstyret og få lagt det på plassen sin før jeg går å legger meg. For som sagt vil jeg at det skal være ryddig her og jeg har nettopp ryddet bordet. Ingen vits i å rote det til igjen. Forhåpentligvis får jeg meg en god natt søvn og en klar for en nye dag i morgen.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

Jeg har malt igjen

Etter å ha slappet av, spist middag og slappet av litt til så tenkte jeg at det var på tide å ta frem maleutstyret igjen. Denne gangen ble det et av de største lerretene jeg har kjøpt nå og det var veldig gøy. Jeg begynte med å finne hvilke farger jeg skulle ha som bakgrunn. Etter å ha tenkt mye så ble det til slutt blå, lilla og hvit. Så malte jeg bakken og trærne. Jeg hadde tenkt å male månen bak et av trærne, men så malte jeg heller månen i hjørnet etter å ha malt trærne ferdig. Så malte jeg på noen skyer foran månen og helt til slutt malte jeg ei jente på ei huske. Siden jeg ikke bruker silhuetter så er jenta på huska malt på frihånd og det må jeg si at ikke var like enkelt. Jeg ser folk bruker silhuetter for å få nydelige bilder, men jeg syns ikke det blir riktig. Det er hvertfall ikke sånn jeg har lyst til å lære og male. Det blir jo flotte bilder, men for meg så blir det som å jukse. Så her er mitt forsøk på å male ei jente som husker i måneskinnet.

Selv er jeg veldig fornøyd. Som regel er jeg det hvis jeg legger mye arbeid i det slik som jeg gjorde i dag. At jeg fikk til å male jenta på huska er jeg ganske fornøyd med. Ellers er jo skyene veldig stilige. Neste gang jeg lager et bilde som er såpass mørkt så tror jeg at jeg dropper blomstene, men utenom det er jeg veldig fornøyd med dagens bilde. Og viktigst av alt så hadde jeg det utrolig gøy når jeg malte dette bilde. Det eneste problemet nå er hvor jeg skal ha dette bildet. Dette bildet ble malt på plate og ikke på rammelerret så jeg har ikke mulighet til å henge det opp uten en ramme (noe jeg ikke har). Og et 30X30cm maleri kan jo ikke stå hvor som helst. Så akkurat det er et lite problem, men jeg finner vel ut av det.

Snart må jeg vel prøve å selge malerier. Jeg kommer hvertfall ikke til å ha plass til så mange flere, men jeg er jo veldig glad i å male så det ville jo vært synd å måtte stoppe på grunn av plassmangel. Jeg får se om jeg finner en løsning på problemet. Det er uansett veldig moro å ha noe å holde på med.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER for flere kreative innlegg.

Litt opp og ned

Mens jeg tar en liten pause nå så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt og fortelle dere litt om dagen min så langt. For her har det faktisk skjedd ting. Dagen begynte jo ikke så alt for ille. Jeg hadde det helt greit i kroppen. Den verker ikke så mye i dag som den har gjort. Selvfølgelig ville psyken min prøve å ødelegge, men etter en stund så ble også det tatt hånd om og jeg følte meg bedre. grunnen til at jeg ikke har hatt det så bra psykisk i dag er fordi kjøkkenet har blitt ganske rotete IGJEN. For dere som følger meg så vet dere jo at jeg fikk vasket opp ganske mye for ikke så veldig lenge siden. Og plutselig var det helt forferdelig der og hodet mitt begynte å spinne på dette. Til slutt fikk jeg en ganske depressiv og slitsom periode. Helt ærlig trodde jeg ikke at jeg kom til å komme ut av den svarte skyen i dag, men takket være samboeren min så kom det i orden. Vi snakket om alt sammen og jeg følte meg plutselig mye bedre.

og sånn ser det ut på bordet nå

Når det hadde gått over så begynte jeg derfor å rydde bordet. Nå er det så å si ryddig, men jeg har ikke noe pynt her så det ser ganske kjedelig ut. Det viktigste er at jeg har fått ryddet bort alt av papir og ting som ikke skal stå her. Og samboeren min fikk tatt en del oppvask og vi fikk satt en plan for dagene fremover (hvem som gjør hva) for sånn her orker jeg ikke å leve mer. Jeg har jobbet så hardt for å få alt det andre ryddig og få et system, men jeg ser at det er ganske vanskelig alene. Derfor har vi fått satt opp en plan og jeg håper at vi har det helt ryddig før helgen. Det er hvertfall det som er planen.

Nå trengte jeg virkelig en pause for jeg har stått å kuttet opp resten av pappeskene som stod i gangen. Det er noe papp igjen i stua, men det får jeg ta etterpå. Akkurat nå vil jeg ta det litt med ro sånn at jeg ikke får enda et anfall eller hva jeg nå skal kalle det. Det er ikke alltid jeg vet hva jeg skal kalle disse periodene, men gøy er det hvertfall ikke. Så da blir det å roe ned kroppen, spise middag og fortsette litt senere. Jeg føler at vi har fått gjort utrolig mye allerede og jeg sitter med en ganske god følelse nå selv om vi er langt fra ferdig.

Jeg har veldig lyst til å få på plass stolen i dag, men hvis jeg ikke får det i dag så kan jeg hvertfall få det til i løpet av morgendagen. Jeg er fornøyd med det jeg allerede har fått gjort. Så hvis det skulle vært sånn at jeg ikke klarer å gjøre mer i dag så er det helt greit.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

God morgen

Jeg føler meg så mye bedre i dag. Noe som er veldig bra fordi i dag får vi jo varene jeg bestilte fra MENY. Som jeg gleder meg til litt mer mat i kjøleskapet. For vi har nok middager, men det begynner å bli vanskelig å finne noe å spise til frokost og kveldsmat. Derfor har jeg bestilt litt forskjellig vi kan spise som ikke er middag. Bl.a frokostblanding. Så det blir bra. Utenom frokost så kjøpte jeg kylling og baguett. Jepp, i dag skal vi ha kyllingbaguett til middag. Ellers er det bare salat og litt sånne småting jeg har kjøpt. Ikke så mye spennende egentlig.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at det skal komme sånn at jeg kan se hva jeg orker etterpå. Planen er hvertfall å få ryddet stuebordet i dag fordi jeg føler meg mye bedre enn jeg gjorde i går så jeg må vel ha såpass med energi igjen etter å ha ryddet inn varene. Også hadde det vært fint å fått det ryddig på bordet siden det er her jeg sitter å maler, spiser, skriver på pcen og alt mulig annet egentlig. Dette har blitt mitt kontoer siden samboeren min har alle sine ting på soverommet. Jeg trives egentlig best i stua selv om jeg gjerne skulle hatt mitt eget kontor. Akkurat nå har jeg okkupert stua til egentlig alt jeg gjør. Her sitter jeg med alle mine hobbyer, jeg skriver bloggen min her, Ser på filmer og serier, også er det jo her ute jeg har alle plantene og pyntetingene mine så det føles jo best å sitte her. Jeg tror aldri jeg hadde klart å sittet på soverommet en hel dag. Et kontor blir jo annerledes for da kan jeg jo dekorere det akkurat sånn jeg vil og jeg kan bruke det så lenge jeg vil uten å være i veien for noen. Så ja, jeg ønsker meg virkelig et rom for meg selv en dag. Det jeg savner aller mest er en pult som er høy nok slik at ryggen min ikke blir helt ødelagt. Også hadde det jo vært fint å få alle hobbytingene vekk fra stua og inn på et eget rom.

Men ja, da har jeg hvertfall en plan for denne dagen også får vi se hvordan dagen går, om jeg får gjort alt jeg har planlagt eller hva som skjer. Jeg håper jo bordet blir ryddig i løpet av dagen. Det er jo ikke så mye så jeg burde klare det. Og så har jeg lyst til å gjøre noe kreativt i dag enten det er å male eller jeg finner på noe annet. Også jeg gleder jeg meg veldig til dagens middag. Dette pleide jeg å spise hjemme hos mamma eller om vi var på tur. Det er skikkelig kosemat. Og det eneste jeg klarer å tenke på nå er mat fordi jeg har ikke spist frokost ennå. Nå er det ikke veldig lenge siden jeg stod opp, men i dag var jeg faktisk veldig sulten. Utrolig nok for det er ikke akkurat vanlig når det kommer til meg.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER