Dette blir en god dag

Nå har jeg kommet i gang med dagen. Plantene mine har fått vann og det trengte dem virkelig nå. Dem har også fått en dusj så nå er alt bare bra med dem hvertfall. Også er det veldig deilig med alt som er gjort. Som at bordet er (nesten) ryddig eller at alle benker få lov til å være i fred. Ingenting som blir lagt fra seg på de benkene som står i stua og i gangen. Alt er så ryddig og fint her nå. Vel, kanskje ikke alt. Jeg har fortsatt noe papp igjen som nå ligger oppi stoler og den stolen må flyttes på plass. Det betyr at jeg må støvsuge først så det tenkte jeg at jeg skulle gjøre nå snart. Utenom det så er det bare noen småting også er stua HELT ryddig. Når stua er ryddet så er bare kjøkkenet og badet igjen. Selvom badet har holdt seg veldig ryddig så er det et par ting som må gjøres der. Det verste er kjøkkenet som hjemsøker marerittene mine. Forhåpentligvis kommer vi snart i mål og kan slappe av med maling eller scrapbooking.

Om dere har fulgt meg lenge eller kjenner meg så vet dere at jeg har holdt på med scrapbooking en god stund. Grunnen til at jeg sluttet er egentlig så enkelt at jeg ikke syns det er like gøy å lage kort som jeg syns det er å lage litt mer tidkrevende og detaljerte ting. Dessverre hadde jeg ikke noe linjal (før nå) så jeg har ikke fått gjort noe mer kreativt med scrappeutstyret. Nå som jeg har det så kan jeg jo lage akkurat hva jeg vil. Så jeg tenkte å sette meg ned å lage en mal og prøve å lage noe gøy. Det er virkelig noe jeg savner. Før så satt jeg jo å lagde små dukkevogner, hatter og karsuller ut av papir. Så det blir veldig gøy å komme i gang med det igjen, men denne gangen har jeg et helt annet prosjekt jeg har lyst til å prøve på. Dere får bare vente å se.

Så dagen i dag blir en blanding av husarbeid og hobby. Stolen SKAL komme på plass i dag og jeg skal begynne på noe jeg har hatt lyst til å gjøre en god stund nå. Det blir spennende å se hvordan det går for jeg har faktisk ikke gjort dette på veldig lenge. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å sitte i gang, men først må jeg få gjort noe fornuftig. Så da er det vel egentlig bare for meg å komme i gang med husarbeid sånn at jeg kan få litt tid etterpå til å holde på med scrabooking.

Hvis du ikke vil gå glipp av hva jeg skal lage så kan du følge bloggen på Facebook HER. Da går du ikke glipp av noen innlegg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg