Fin måte å starte dagen på

Når man våkner opp sliten i kroppen så er det ikke akkurat et godt tegn. Jeg har en del ting som må gjøres. I dag kan jeg ikke ligge på latsiden. Det er egentlig ikke så mye, men det var det å begynne da. Nå har jeg vært mye borte fordi jeg vet at når jeg begynner på kurset i morgen så blir det minimalt med andre ting. Det blir en stram timeplan, men det kommer til å bli enda mindre tid når/vis jeg klarer å komme meg inn i tatoveringsbransjen.

Det aller viktigste for meg nå er å få hele livet mitt på stell. Først og fremst innebærer jo det en jobb. Tattovør er en veldig kjip jobb i starten, men det vil være såå verdt det når man kan begynne å tatovere på ekte. Dette er den veien jeg ønsker å gå. I tillegg til jobb skal jeg jo begynne på førerkortet som jeg da selvfølgelig ikke har hatt råd til, men vis jeg tar litt og litt så kommer jeg vel i mål. Det er hvertfall de 2 tingene som står høyest på prioriteringslista mi.

 

Konsert i Drammen

For en dag det har vært. Jeg er helt utslitt, men det var virkelig verdt det. Det har vært kaldt og regn, høy musikk og hopping. Jeg har sunget for full hals og klappa. Mye liv i Drammen i dag, men nå er det senga som roper på en sliten kropp. Jeg må jo si at det har vært en helt fantastisk opplevelse. Litt kjipt å ikke få bilde med Staysman når man først klarer å kome ut av komfortsonen og snakke med han, men barna rundt fikk hvertfall bilde. Føler det er litt kjipt, men jeg har hvertfall fått noen bra bilder fra konserten da.

Desverre er det alltid noen som prøver å dytte til seg mer plass så jeg brukte jo opp all energien min på å holde fast i plassen min ved gjerdet. Jeg klarte å holde jeg helt foran igjennom hele konserten og hadde det utrolig moro. Jeg hadde det så moro at jeg ikke la merke til at jeg sendte melding til mannen min. Plutselig ser jeg på mobilen og har sendt han masse tall. Jaja, sorry for det!

Men bildene fra vinterlyd tenkte jeg at dere skulle få se. Så her er da noen av bildene jeg tok i Drammen.

Det var sykt bra stemning og helt rå musikk.

Nå skal jeg lene meg tilbake og slappe helt av. Nå er kroppen min ferdig for i dag. Så da er det bare å finne frem Netflix og kose seg på senga.

 

Dette ønsker jeg å jobbe som

Jeg har ofte hørt om folk som har funnet drømmejobben og trives med det dem jobber med. Jeg tenker jo på dette veldig mye og vet egentlig ikke hva min drømmejobb er. Jeg har jobbet som konditor/baker, kokk, kassadame og SFO medarbeider. Jeg kan ikke si at dette er noe som jeg virkelig brenner for. Jeg kan bruke min kreativitet i alle jobbene, men samtidig så er det ikke dette jeg ønsker å jobbe med videre. Det har gått opp for meg at jeg ønsker å bruke min kreativitet til jobb og ikke til hobby. Jeg ønsker en spennende og annerledes jobb hvor jeg kan utfordre meg selv. Så hvilken jobb passer egentlig for meg? Hvilken jobb burde jeg prøve ut? Hva vil jeg trives med på lang sikt? Dette er spørsmål som har kommet nå i det seinere og jeg begynner jo å tenke.

I hvilken jobb kan jeg bruke min kreativitet? 

Jeg viste helt ærlig ikke hvilken jobb som var den perfekte jobben for meg før jeg dro på det kursmøtet. Vi snakket om blomsterdekoratør og frisør, men det er noe som frister enda mer å prøve ut. Så når tattovør poppet inn i hodet mitt sa jeg jo det med en gang. Jeg vil prøve meg som tattovør! Jeg elsker å tegne og har tegnet hele livet. Kanskje jeg kan lære meg å tegne enda bedre og ta utdannelse som tattovør?

Det går jo en million tanker i hodet mitt akkurat nå når det gjelder denne jobben. De som tatoverer er jo utrolig dyktige og jeg vet ikke om mine ferdigheter duger. Kanskje jeg må ta et kurs eller noe for å bli flinkere. Helt ærlig så vet jeg ikke hva de på tatoveringstudioet sier, men jeg håper jo at jeg får prøvd meg hvertfall. Tiden får vise om jeg duger som tattovør eller ikke. Jeg er hvertfall veldig spent!

Gå tur, byen og alkohol

Det ble vist ikke noe av daten til venninna mi, men gøy ble det i går uansett! For etter at vi hadde sittet ute i solveggen så dro vi på en liten tur. Første stoppet ble en gåtur i det fine været. Vi gikk langs vannet og fant noen ender og svaner. Det var en utrolig koselig tur. Nå har påskeværet kommet for fult og det må jo nytes. Vi gikk på brygga og hadde det som plommen i egget. Solen sinte og det var så deilig og varmt i sola. Og når man er ute på tur så må man jo ta litt bilder også. Det ble ikke mange bildene, men her er de vi tok.

Så gikk turen videre til byen og fikk i oss litt middag. Vi gikk litt rundt og kikket i butikker før vi tok turen bort til en av baren der, men det var litt for tidlig på kvelden så vi bestemte oss for å drikke hos venninna mi i stedenfor.

Det ble musikk og alkohol med veldig god stemning, men jeg fikk i meg litt mye. Til slutt gikk hele rommet rundt og jeg klarte ikke gå rett. Jeg har aldri vært så full noen gang og tror heller ikke jeg kommer til å drikke så mye igjen. Jeg har alltid tålt masse, men etter å ha gått ned mye i vekt og blitt eldre så viser det seg da at jeg ikke tåler like mye som før. Nå skal det sies at jeg ikke har drukket på mange måneder.

Moren til venninna mi hadde lagd middag litt utpå kvelden (når jeg hadde stoppet å drikke). Jeg hadde egentlig mest lyst til å gå og legge meg, men jeg fikk da i meg litt mat. Når vi var ferdige så gikk jeg å la meg og sovna ganske fort. Vel, etter å ha snakket med mannen min på facebook.

Nå har jeg funnet ut når jeg skal på kurset og når jeg har tid ellers. Så til onsdag skal jeg ta toget og være hos han til søndag. Det gleder jeg meg utrolig masse til. Jeg savner han veldig mye allerede og tenker på han hele tiden. Det blir veldig fint å se han igjen.

Frem til onsdag blir det kurs, rydding og kanskje noen gåturer. Jeg gidder ikke planlegge for mye, men det er et par ting som må gjøres før jeg kan dra. I dag skal jeg hvertfall hjem og da får jeg vel gjort litt i helgen hvertfall.

En uventet nyhet

I går tok jeg og venninna mi turen til eksn for å hente posten min. Etter det dro vi til tantebarna mine så de fikk bursdagsgavene sine. Jeg var jo hos han når dem hadde bursdagsfeiring, men gave måtte de jo få av tante.

Når vi hadde vært der en stund så dro vi nedover til senteret så jeg fikk kjøpt noen nye bukser. Det var jammen på tide. Jeg har nesten ikke noen bukser som passer meg lengre. Så da ble det 2 jeans og 1 joggebukse. I tillegg spanderte jeg middag på venninna mi og dro innom polet for å kjøpe en flaske fruktvin.

På kvelden ble det et par drinker og litt vin. Vi så på en film før jeg sovna. Det var utrolig koselig.

I dag ble jeg informert av venninna mi at hun hadde drukket litt mye og skaffet seg en date til i dag. Hun hadde lovet han vaffel og da måtte jeg bare le! Det ble en veldig festlig morgen før jeg skulle på møtet på kurset jeg skal begynne på.

baker brownie.

På møtet snakket vi om mye forskjellig, men det viktigste va hvilken jobb jeg kunne tenkt meg. Jeg begynte å tenke meg litt om og til slutt sa jeg tattovør. Det er kreativt og ikke med mange folk av gangen. Det tror jeg er et yrke jeg hadde trivdes i og som jeg ønsker å satse på om det er mulig.

Så nå er hvertfall fremtiden min planlagt litt mer og så får vi se hvordan det går. Jeg håper jeg klarer å hvertfall få prøvd meg og sett hvordan det er å jobbe med det.

Resten av dagen blir jeg her sammen med venninna mi. Det blir nok en tur på byen også skal vel hu møte han tinderfyren… sammen med meg. Dette blir nok en morsom dag.

Hjemme igjen

Ja, da satt man hjemme på soverommet sitt hos mamma igjen. Selvfølgelig er det kjipt å dra hjem og måtte si hade til han, men å savne en person er på en måte en god følelse. Da vet man jo at det er en fyr man liker og vil tilbringe tid sammen med. Det er sunt å kjenne på den følelsen. Det er i allefall det jeg kommer til å fortelle meg selv fremover når jeg savner han som mest.

Det ble 2t med bil hjem siden han var så snill å kjørte meg. Foreldrene hans var også med så når vi kom hjem til meg så fikk mamma og søstern hilse på alle sammen. Jeg viste til slutt ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men det gikk jo veldig bra. Mamma likte dem og det betyr jo veldig mye for meg. Dette er jo en mann jeg ønsker å få noe seriøst med og dele livet mitt med. Derfor syns jeg det er veldig viktig at alle kommer overens. Så nå kan jeg ikke noe annet enn å smile fra øre til øre.

Nå ligger jeg egentlig bare på senga og slapper av etter å ha ryddet litt på rommet. Jeg dro jo bare fra alt sammen og tenkte ikke noe mer på dette rotet før jeg kom inn soveromsdøra. Jeg er egentlig litt glad for det for nå har jeg noe å gjøre. Det er hvertfall bedre enn å stirre i veggen og tenke.

Så må jeg bare få si tusen takk til han jeg var hos for disse flotte dagene. Jeg trivdes utrolig godt sammen med deg. Du er en veldig god og snill mann som gjør meg lykkelig. Du får meg til å smile og jeg føler meg veldig trygg med deg. Jeg vet at jeg kan prate med deg om alt. Du er rett og slett den beste mannen som har kommet inn i livet mitt og jeg håper du har kommet for å bli. Jeg liker deg og din familie veldig godt. Savner deg allerede.

Nå er det tilbake til ryddingen, forhåpentligvis noe mat og så er det natta etterhvert. Hva som skjer i morgen er morgendagens problem.

Kirke ruiner i bilder

Ja, da var det slutt for denne gang. Nå er tiden inne for å dra hjemover. Det har vært utrolig flotte dager sammen med han. Det blir kjipt å dra hjem igjen, men sånn er det nå med dating. Vi har funnet på mye koselig sammen disse dagene da. I går tok vi en liten tur til Nes kirke. Jeg må være helt ærlig og si at jeg var ganske nervøs for å være med til den kirken. Det sies at det er hjemsøkt og jeg er ikke den som oppsøker sånt. Det var egentlig ikke noe skummelt, men nå var dette på dagtid da. Det sies å være mye verre på kveldstid.

Når vi fikk parkert og gått bortover til kirken så ble det faktisk litt bedre. Vi gikk litt rundt og kikket på gravstøtter og så inne i kirken eller det som er igjen (ruinene). Når jeg hadde vært der en stund begynte jeg å få hodepine, men så fort vi kom litt på avstand igjen så ble hodepinen borte. Om det bare var meg som hadde vært nervøs eller om det ligger noe mer bak det vet man jo ikke. En veldig spennende opplevelse var det hvertfall og jeg tok noen bilder der som jeg har lyst til å vise dere.

Så nå er det bare å stille om hodet til å være hjemme en stund så får vi se når neste gang blir. Frem til da har jeg full timeplan. Nå skal jeg på møte for noe kurs innen NAV. Planene fremover blir derfor litt uvist, men sånn er nå det. Om jeg får litt penger inn i måneden så er jo det bare positivt. I tillegg er dette et skritt nærmere til å få livet på rett spor igjen. Så det er mer enn nok som skjer fremover.

En kamp med meg selv

Nå er det ikke lenge før jeg skal vende nesa hjemover. Det blir kjipt å reise, men sånn er det jo bare. Jeg har hatt noen fine dager sammen med han da. I morgen skal jeg hjem og da venter plikter. Jeg har mye som skal ryddes så jeg skal ikke bekymre meg for å måtte sitte å kjede meg akkurat. I tillegg til at jeg har avtalt med venninna mi å finne på noe så skal jeg også gå turer. Så det blir nok ikke så mye sitting selvom jeg skal hjem igjen.

Vi har jo fått ganske mye tid sammen og blitt bedre kjent. Vi har fått snakket en del og jeg føler meg mer trygg på han. Det viktigste er jo kommunikasjon og at man kan stole på hverandre. Jeg føler selv at den biten der er jeg mye mer trygg på nå enn da jeg først kom hit. Det går fremover og det syns jeg er en utrolig god følelse å sitte med. Jeg hadde egentlig ikke trodd at det ville gå så fort å bli trygg på en mann, men her er vi da. Jeg har alltid hatt problemer med å snakke med mannfolk om mine problemer og hva jeg føler fordi dem aldri har lyttet. Endelig har jeg funnet en som lytter og det betyr utrolig mye for meg. Som jeg har sagt før så har han kommet inn i livet mitt og snudd alt på hodet. Det er som om jeg har tatt av 20 kg på skuldrene etter å ha møtt han. Det kan ikke bli bedre enn det er nå. Ting går virkelig fremover og det var virkelig på tide. Jeg har fortsatt mye å jobbe med, men jeg er på god vei. Målet mitt er å bli helt frisk i løpet av dette året. Det krever mye hard jobbing, men jeg håper og tror at jeg klarer det.

dagens frokost ble egg og bacon. 

Det eneste jeg trenger for å nå mitt mål er god støtte fra de rundt meg og motivasjon. Min motivasjon er å en dag stifte familie. Det er den beste og viktigste motivasjonen jeg kan komme på nå. Den tanken får meg til å smile og bli helt varm inni meg. Jeg tror det vil bli vanskelig, men absolutt ikke umulig. Det vil også være verdt det når jeg en dag ser små føtter løpe rundt. Da vet jeg at jeg har lykkes og kan legge alt annet bak meg. Frem til da venter en beinhard kamp med meg selv som jeg ikke skal tape.

Dette er mitt liv og jeg vil leve det.

Nye mennesker og angst

I går kveld skulle vi se på film, men jeg var helt utslitt så jeg sovna jo fra alt. Når man sovner tidlig så står man også opp tidlig. Vel, det er hvertfall sånn jeg fungerer. Nå er det ikke så rart at jeg sovna. Å leve med sosial angst betyr jo at man bruker mye mer energi enn nødvendig når man er med folk man ikke kjenner. I går var en av de dagene. Han tok meg med i en bursdag med sin familie og det var jo utrolig koselige mennesker, men det endte med at jeg satt i sofaen helt stille. Sånn er det nå å ha sosial angst. Noen ganger klaffer det med en gang og andre ganger blir jeg helt stille. Allikevel er jeg veldig stolt av meg selv som klarte å være der så lenge. Jeg er jo ikke den typen som dilter etter andre og må ha oppmerksomhet, men jeg skulle ønske jeg klarte å rive meg løs fra angsten og kunne vært mer sosial.

Det viktigste er vel egentlig å bare jobbe med meg selv og derfor er slike turer veldig viktig å være med på. Jeg har vært vant til å ha noen rundt meg som jeg er trygg på, men det er nok ikke alltid like smart om jeg ønsker å bli helt frisk. Jeg må jo si at jeg har kommet ganske langt bare på disse dagene jeg har vært her. Det eneste som er veldig kjipt er at jeg blir helt utslitt.

her er et bilde fra bursdagen i går. 

Jeg tenker bare fremover nå. Ting SKAL bli bedre og da må jeg bare pushe meg selv. Nå har jeg tatt toget alene, møtt familie og venner. Det har vært vanskelig, men også veldig fint. Jeg er glad for hver eneste dag jeg får tilbringe med han. For helt ærlig så er det ingen andre jeg heller vil være sammen med. Det er han jeg vil ha. Ingenting i hele verden kan endre på det. Jeg har aldri vært så sikker på noe i hele mitt liv. Alt jeg vil er å være der for han, hjelpe han, støtte han og være den han trenger. Det vil nok ta litt tid før jeg klarer å rive meg løs og gjøre hva som helst, men jeg håper jo han skjønner at jeg vil gjøre alt for at dette skal fungere. For jeg har endelig funnet en å kjempe for og det skal han få se.

I starten er det ikke lett for meg å bare fly rundt og gjøre husarbeid f.eks men det kommer etterhvert. Dere som har fulgt bloggen min vet jo at jeg liker å holde på hjemme så det blir nok ikke noe problem når jeg først tørr å gjøre noe. Jeg får ta det i museskritt så kommer jeg nok dit til slutt.

Min start på dagen

Når man går å legger seg seint så er det veldig kjipt å våkne så tidlig som jeg gjør. Jeg klarer rett og slett ikke å sove lengre på morgenen. Det positive er jo at da har jeg god tid til å blogge som regel. Jeg syns ikke det er noe fint å sitte med mobilen hele tiden når man er med andre. Dessuten vil jeg heller bruke tiden her med han og det har jeg jo også. Det var dager jeg ikke engang hadde mobilen på og jeg savnet den ikke litt engang! Faktisk var det veldig deilig.

Selvom jeg sliter med sosial angst så er det ingenting som er bedre enn å legge vekk mobilen og være sosial. Nå må jeg jo bare fortelle dere at psyken min har blitt mye bedre etter at han  kom inn i livet mitt. Han har faktisk snudd oppned på alt og gjort det positivt igjen. Kanskje jeg faktisk klarer å bli helt frisk uten psykolog og alt det der. For det å kjempe om å få hjelp vil nok bare gjøre vondt verre. Trenger man egentlig hjelp når man klarer seg i hverdagen? Jeg tror faktisk jeg kan bli frisk på egenhånd.

Dere som har fulgt med vet jo at jeg har slitt med å komme meg ut døra og snakke med mennesker jeg ikke kjenner. Nå har jeg tatt toget alene, møtt flere nye mennesker og ikke hatt et eneste angstanfall. Jeg er bare glad hele tiden. Godt med litt positivt i livet. Det er lenge siden.

Nå har jeg hvertfall fått sminket meg og ordnet håret for dagen så da er jeg klar for en ny dag. I går slappet hvertfall jeg litt av og føler at jeg har litt mer energi i dag. I går var jeg helt utslitt. Hele kroppen var slapp og jeg klarte nesten ikke stå på beina mine, men i dag er en ny dag. Så da får vi se hva denne dagen bringer. Uansett hva som skjer så er jeg glad jeg får tilbringe dagene med han.

For min del startet dagen kl.08.00. Da var det først en snus og så gå å ordne meg. Sånn er det min morgen starter. Ellers så pleier jeg å gå meg en tur eller spise frokost. Det har vært dårlig med rutiner i det siste, men nå som jeg har vært her så har jeg prøvd å få i meg litt frokost. Det er jo dagens viktigste måltid og det må bare hodet mitt begynne å forstå!