Dette ønsker jeg å jobbe som

Jeg har ofte hørt om folk som har funnet drømmejobben og trives med det dem jobber med. Jeg tenker jo på dette veldig mye og vet egentlig ikke hva min drømmejobb er. Jeg har jobbet som konditor/baker, kokk, kassadame og SFO medarbeider. Jeg kan ikke si at dette er noe som jeg virkelig brenner for. Jeg kan bruke min kreativitet i alle jobbene, men samtidig så er det ikke dette jeg ønsker å jobbe med videre. Det har gått opp for meg at jeg ønsker å bruke min kreativitet til jobb og ikke til hobby. Jeg ønsker en spennende og annerledes jobb hvor jeg kan utfordre meg selv. Så hvilken jobb passer egentlig for meg? Hvilken jobb burde jeg prøve ut? Hva vil jeg trives med på lang sikt? Dette er spørsmål som har kommet nå i det seinere og jeg begynner jo å tenke.

I hvilken jobb kan jeg bruke min kreativitet? 

Jeg viste helt ærlig ikke hvilken jobb som var den perfekte jobben for meg før jeg dro på det kursmøtet. Vi snakket om blomsterdekoratør og frisør, men det er noe som frister enda mer å prøve ut. Så når tattovør poppet inn i hodet mitt sa jeg jo det med en gang. Jeg vil prøve meg som tattovør! Jeg elsker å tegne og har tegnet hele livet. Kanskje jeg kan lære meg å tegne enda bedre og ta utdannelse som tattovør?

Det går jo en million tanker i hodet mitt akkurat nå når det gjelder denne jobben. De som tatoverer er jo utrolig dyktige og jeg vet ikke om mine ferdigheter duger. Kanskje jeg må ta et kurs eller noe for å bli flinkere. Helt ærlig så vet jeg ikke hva de på tatoveringstudioet sier, men jeg håper jo at jeg får prøvd meg hvertfall. Tiden får vise om jeg duger som tattovør eller ikke. Jeg er hvertfall veldig spent!

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg