Spøkelseshistorie

En ny historie til deg som vil komme i spooky stemning for spooky season. Historiene har jeg skrivd selv og er ikke noe som jeg har funnet på nettet. Dette kommer rett fra min fantasi. Så jeg håper du syns de er bra og vil følge med videre og lese flere historier. For jeg syns det er kjempe gøy å skrive dem. Og nå er vi klar for en ny spøkelseshistorie. Er du klar? Har du krabbet godt under teppet? For her kommer en historie som jeg har kalt:

Kloremerker

Det var blitt kveld og jeg gikk for å sove. Jeg hadde hatt en lang dag på jobb og mye papirarbeid som måtte gjøres når jeg kom hjem. Så nå var jeg ganske utslitt og klar for en god natt søvn. Dyna var god og kald, noe jeg virkelig trengte nå som det var sommer. Den følelsen av å legge seg under en kald dyne når det er varmt ellers, er bare helt magisk. Jeg lukket øynene og holdt akkurat på å sovne, da jeg kjente noen ta tak i ankelen min. Jeg skvatt til og lente meg mot lyset, men der var det allerede en hånd. Kroppen min stivnet og hjertet banket så høyt at jeg ikke hørte noe annet. Slik satt jeg i noe som virket som en evighet. Hjerteslagene begynte å dempe seg og jeg klarte endelig å bevege kroppen. Igjen lente jeg meg mot lyset og fikk skrudd det på. Ingen var der og jeg hadde heller ikke hørt noen forlate rommet. Så jeg ble sittende og lytte i en god stund. Ikke noen lyder kom fra verken skapet, under sengen eller fra boden. Hadde jeg drømt det? Nei, jeg viste at det hadde skjedd.

Den natten sov jeg ingenting. Jeg bare ventet til solen stod opp. Så gikk jeg ut av senga og kjente at jeg hadde litt vondt i ankelen. Jeg ser ned på den og oppdager blåmerker. De er formet som en hånd. Panikken raste igjennom kroppen min. Jeg måtte komme meg ut herfra. Så jeg bestemte meg for å flytte ut av dette huset, men det var da ting begynte å skje på alvor.

Hver morgen våknet jeg med kloremerker. De begynte med et par, små kloremerker på ryggen, men så ble det verre og verre. Jeg våknet opp med sår som blødde igjennom klærne. Det holdt på en stund til det til slutt stoppet. Nå har det flyttet noen nye inn i huset og jeg liker det ikke. Dette er mitt hus. Så jeg prøver å skremme de bort, men de vil ikke høre. De kan ikke høre. Er jeg dø?

Om du ikke vil gå glipp av flere skumle historier så burde du følge bloggen på facebook. Der legger jeg ut alt fra bloggen, sånn at du ikke skal gå glipp av noe. Sammen med den linken finner du også link til min youtubekanal hvor jeg legger ut masse spennende. Og instagramkontoen min som jeg også er veldig aktiv på. 

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Shoppe duftlys

Jeg vet jeg ikke har blogget på en stund nå (utenom spøkelseshistorier). Grunnen til det er ting som har skjedd som jeg ikke har veldig lyst til å prate om. La oss bare si at det har vært noen veldig vanskelige dager i det siste. I tillegg er depresjonen tilbake for fult. Så hvis jeg ikke blogger så er nok det grunnen. Dere vet hvordan det er når høsten og vinteren kommer med kortere dager og kaldere vær, så jeg skal ikke gå så mye inn på akkurat det.

Det jeg har lyst til å fortelle dere er gårsdagens shopping. Jeg og venninna mi tok nemlig en skikkelig koselig tur og fikk kjøpt masse greier.

Jeg kjøpte en god del ting i går, som dere kan se på bildet over. Og jeg skal vise dere nærmere hva alt er. Man kan si at jeg gikk litt bananas med innkjøp av duftlys og lignende, men det er jo koselig med duftlys. Det gir jo hjemmet et lite løft.

Jeg er alltid på utkikk etter duftlys. Er det noe jeg ikke får nok av så er det duftlys og lignende. Og nå har jeg fått kjøpt inn noen lys til spooky season og noen til jul. Så la oss gå igjennom og se hva jeg har plukket ut til spooky season.

Som dere kan se så ble lysene brukt med en gang vi kom hjem. Jeg har også kjøpt duftvoks, som er helt fantastisk lukt på. Alt som er oransje lukter mango. Ikke akkurat den høstlukten jeg lette etter, men fargen passet perfekt. Og lukten er himmelsk, så den blir.

Og det ble kjøpt inn et nett med små gresskar som jeg har plassert rundt i huset. Det begynner smått å komme høst/halloween pynt ut i butikkene og det gjør meg veldig glad. Som den buketten jeg kjøpte. Altså den er jo helt perfekt. Jeg kommer til å bruke den til spooky season hvert år. Den passet så godt inn med gresskartemaet på spisebordet.

Og til slutt er det jo den store krukken med duftlys som jeg har på rommet mitt. Den svarte krukken med den hvite lappen gav meg skikkelig witchy vibe. Så den passet perfekt til temaet jeg har på soverommet.

Til jul fant jeg noen utrolig gode duftlys og en pakke med duftvoks. Duftvoksen er jo ikke julelukt, men den lukter utrolig godt. Resten er jo veldig jul og de dufter himmelsk. Vi gikk forbi de 2 duftene fra Glade på kiwi og de luktet så godt. Så da ble de ned meg hjem. Er det noe som virkelig er typisk jul så er det jo lukten av gran. Det er jeg alltid på utkikk etter. Så når jeg fant det duftlyset måtte jeg kjøpe med meg et par.

Telysene er jo også veldig juleduft. Lukten av eple og kanel var helt perfekt, men jeg må innrømme at jeg ikke har funnet det perfekte duftlyset til jul helt ennå. Du vet den duften som får deg i julestemning og drar deg tilbake til barndommen.

Noe som verken er spooky season eller jul er disse to lysene. Det rosa måtte jeg bare ha fordi det luktet så godt. Et av mine absolutt favorittmerker innen duftlys er Yankee. De har såå mange gode dufter og er egentlig ikke så dyre heller. Og dette roselyset gleder jeg meg til å teste ut neste år.

Det hvite lyset er også duftlys. Jeg syns det er så koselig med levende lys på badet. Selvom vi kun har dusj så er det fint å tenne et lys i stedenfor lyset i taket. Og dette har en veldig mild lukt som passer perfekt på badet.

Du vil kanskje tro at jeg har nok nå? Langt derifra. Det blir aldri nok duftlys. Jeg er fortsatt på jakt etter et duftlys som kan passe perfekt til oktober. Mangolysene har fargen, men vi trenger en annen duft når det nærmer seg halloween.

Spøkelseshistorie

UuuUuuh… Er du klar for en ny spøkelseshistorie? Jeg har hatt så mange nye idéer til historier og denne må jeg si er en av de jeg virkelig har gledet meg til å dele med dere. Som alltid er det historier jeg selv har kommet på og ikke noe jeg har funnet på nettet. Så hvis du vil ta en titt inni hodet til en horror-elsker så er nok disse historiene det nærmeste du kommer. Klar for å komme i skikkelig spooky stemning? Sett deg godt under teppet og nyt dagens historie som jeg har kalt:

Gjemsel

Vi hadde nettopp flyttet inn det nye huset. Jeg likte det ikke, men det så ut som lillebroren min var veldig glad for å flytte hit. Han løp rundt med et stort smil om munnen og syntes alt var fantastisk. Jeg derimot var rasende. Mamma og pappa hadde gått fra hverandre og hun ville ikke ha noe med oss å gjøre. Så vi måtte bli med pappa som fant verdens styggeste hus å bo i. Men det er jo billig hadde han sagt. Noe som betyr at vi får mat på bordet osv. Ja, dere skjønner tegninga. Så vi hadde flyttet til et hus som var langt inni skauen, det var kjempe kaldt her og den eneste naboen var en gretten gubbe som eide dette stedet. Jeg hadde ingen rundt her som jeg kjente og jeg tviler at noen i det hele tatt ville ha kommet på besøk til denne rønna. Så hele livet mitt hadde falt i grus.

Det hadde gått en måned og takket være sommeren så hadde jeg ikke fryst i hjel. Jeg tok med meg broren min ut i hagen som egentlig bare var en igjengrodd skog. Han hadde så lyst til å leke gjemsel og jeg gjorde hva som helst for å komme meg ut av det huset. Så vi lekte gjemsel og som vanlig var det jeg som stod, mens han gjemte seg.

1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. Den som ikke har gjemt seg nå, må stå! ropte jeg og begynte å lete. Jeg syntes jeg hørte en svak latter bak et av trærne. Når jeg gikk bort for å sjekke om han stod der så var det ingen. Latteren flyttet seg til en busk like bak meg. Jeg snur meg og løper bort, men han var ikke der heller. Det gikk kaldt nedover ryggen min. Som om huset ikke var ekkelt nok. Så hørte jeg den samme latteren igjen og denne gangen var den rett bak meg, etterfulgt av en liten jente sin stemme hviske Du finner han aldri, hihi. Så jeg snur meg rundt, men det er ingen der. Jeg begynner å få panikk og leter høyt og lavt etter broren min. Kevin? Kevin!? Jeg begynner å bli kjempe redd og stemmen min skjelver. Det hadde gått lang tid og ingen spor etter broren min. Da kommer det en skikkelse frem fra bak bilen til pappa. Du klarte ikke finne meg. Jeg vant! Sa han smilende. Jeg var bare lettet over at han var okay, så jeg smilte til han og latet som om alt var bra. Selvom merkene etter en liten hånd på armen min ennå får det til å gå kaldt nedover ryggen min. Hun er der ute.

Spøkelseshistorie

Ny søndag, ny historie. Som jeg sa forrige søndag så er disse historiene skrevet av meg. Jeg har ikke funnet dem noe sted, annet enn inni hodet mitt. Ja, de er ren fantasi. Så jeg håper dere liker dem og har lyst til å lese dem, komme i stemning for spooky season sammen med meg. Og denne gangen har jeg valgt å kalle historien for:

Kvinnen i speilet

Det jeg nå skal fortelle deg er noe jeg ikke ville trodd på selv om jeg ikke faktisk hadde opplevd det selv. Det hele startet for et par år siden. Jeg hadde kjøpt et nydelig, stort speil fra en brukthandel. Rammen var i sølv og hadde roser på toppen. Et veldig unikt og spesielt speil. Perfekt for meg som liker ting som er utenom det normale. Også var det jo helt perfekt til mitt hjem. Så jeg tok dette speilet med meg og satt det i den store gangen. Jeg stelte det ved siden av den store trappen som går opp til andre etasje. Det stod slik at det verken var vendt inn mot stua eller ut mot ytterdøra. Akkurat perfekt vinkel, slik jeg likte det. Ved siden av speilet pyntet jeg opp med et lite bord, en stor vase og flotte roser. På den andre siden stod det en stor sølvstatue av en leopard.

En dag da jeg kom ned trappen så var vasen knust og rosene lå utover gulvet i en perfekt sirkel. Speilet var vendt mot stua og det lille bordet og statuen stod på samme sted. Det var så merkelig, men jeg tenkte ikke noe særlig på det etter å ha ryddet opp rotet, plassert en annen vase på bordet og plassert rosene oppi den.

Dagene gikk og den merkelige hendelsen forsvant helt fra hodet mitt, men det tok ikke lang tid før jeg skulle få oppleve noe litt mer uhyggelig. 2 uker etter hendelsen så begynner jeg å høre en svak stemme. Det var nesten som om den kom langt unna fra. Jeg fikk ikke helt tak i hva stemmen ville fortelle meg og jeg begynte å bli mer nysgjerrig enn redd for stemmen jo lengre tid det gikk. Stemmen kom kun når jeg satt i stua og drakk te. Så hver dagen rundt kl.14:00 så hørte jeg denne stemmen.

En uke gikk og jeg ble så nysgjerrig på hvor denne stemmen kom fra. Jeg gikk rundt i huset og prøvde å finne den, mens jeg hele tiden sa Hello? Er det noen her? og stemmen svarte, men jeg klarte ikke helt å få med meg hva den sa. Det var først når jeg kom til speilet at jeg forstod at stemmen kom derfra.

Hjeeeelp! ropte stemmen og en skikkelse begynte å komme frem fra speilet. Jeg kunne ikke lengre se min egen refleksjon. Et ansikt dekket med blod kom frem og jeg kjente at pulsen økte. Et kaldt grøss gikk nedover ryggraden og jeg ble helt stiv av skrekk. Denne kvinnen var så banket opp at fjeset var hovent, blodig og ødelagt. Hun ser på meg og strekker ut en hånd. Uten at jeg klarer å tenke så strekker jeg ut hånden og tar hennes. Da blir jeg dratt inn i speilet. På den andre siden av speilet var mitt eget hus, men det var støvete og råttent. Hun ser på meg og sier Beklager, men dette var min eneste vei til frihet. Så går hun igjennom speilet og blir borte. Jeg prøver å følge etter henne, men jeg er fanget.

Hvordan jeg kom meg ut vet jeg ikke. Jeg vet heller ikke hva som skjedde da jeg var inne i speilet, men jeg er trygg nå… Håper jeg.

Høststemning i stua

De siste dagene har vært veldig tøffe. Da er det bra at jeg har fått pyntet til spooky season og kan nyte den koselige, spooky høst viben her hjemme. Og det er ekstra høststemning i dag. Ute er det nemlig gråvær og det betyr at jeg kan krabbe under dyna og tenne levende lys. De siste par dagene har jeg ligget en del på sofaen og gjort nettopp dette. Og selvom jeg ikke føler meg så bra er det allikevel litt koseligere med levende lys og høststemning i stua.

Ja, som dere kan se på bildet over så er det veldig koselig her hjemme. Og selvfølgelig skal dere få se resten av huset. Jeg har jo pyntet litt overalt, men jeg skulle ønske jeg hadde mer. Da mener jeg ikke nødvendigvis dekor, men ting som puter, pledd, kjøkkenhåndkle, såpe til badet osv. Derfor håper jeg at butikkene kan komme med noe mer i år enn det de hadde i fjor. Men la oss se hvordan det ser ut nå.

Dette er altså stua. Som dere ser så har jeg mye større plass enn der jeg bodde før. Stua er jo like stor som hele leiligheten jeg bodde i før. Så jeg har jo utrolig mye plass å pynte. Og dette er noe jeg har hatt det utrolig moro med.

Dette er jo bare stua. Jeg har jo fortsatt mye annet å vise dere. Så la oss bare komme oss videre til kjøkkenet.

Og som sagt har jeg ikke så mye å pynte opp med, men det ble hvertfall en liten krok. Når jeg skal shoppe til halloween så skal jeg se om jeg kan finne noe til kjøkkenet bl.a fordi innpå her er det ikke veldig halloweenstemning desverre.

Badet er heller ikke så veldig spennende, men jeg har hvertfall prøvd å gjøre det beste ut av det. Jeg savner noen halloween håndklær og en såpedispenser, men hvem vet. Kanskje jeg finner noe i år.

I gangen har jeg også bare latt det være enkelt. Og i den kurven på det øverste bildet tenkte jeg å legge godteri når 31. Oktober nærmer seg. Så hvis det kommer noen som går knask eller knep, har vi godteriet klart. For godteri må man jo ha.

Og helt til slutt har vi banken på soverommet mitt. Maleriet har jeg malt selv. Akkurat som maleriet i stua. Jeg valgte witchy tema på soverommet fordi det meste av pynten allerede stod på soverommet. Og da fikk jeg jo muligheten til å ha maleriet fremme. Det har jo stått bortgjemt bak sofaen i stua. Så nå var det på tide å ta det frem.

Nå er hele huset pyntet til spooky season. Selvfølgelig håper jeg å finne noe nytt i butikkene i år, men vi får se hva som skjer. Om det fins noe annet enn pynteting så kommer jeg hvertfall til å kjøpe det. Og hvis du vet om et sted som selger puter eller pledd med spøkelser, flaggermus eller gresskar så fortell meg gjerne i kommentarfeltet.

Hunder og baby

Tirsdag kom det en liten kompis på besøk. Jeg har nemlig vært hundepasser. Noe jeg syns er utrolig koselig. Og disse dagene har jeg virkelig trengt litt selskap. For det som har skjedd nå nylig har virkelig vært vanskelig for meg å håndtere. Jeg går ikke inn i noen detaljer. De som vet, de vet. Resten av verden behøver ikke vite det. Men jeg kan si såpass at det handlet om liv og død. Så da var det godt at jeg slapp å være ensom.

For jeg hadde Emil på besøk igjen. Og han gjør faktisk dagen litt lettere bare ved å være seg selv. Det er helt utrolig hvor mye kjærlighet og godhet det er i en så liten kropp. Og at jeg var så heldig at jeg fikk låne han når jeg har hatt det som verst, det er noe jeg ikke kan få takket nok for.

Tirsdagen ble utrolig fin. Vi fikk utforsket skogen og fant ut hvor den stien rett ved meg fører til. Ikke bare fører den til en gapahuk (som jeg allerede vet), men vi gikk en annen sti som ledet til en vei der jeg har gått før.

Den stien opp til gapahuken har jeg aldri gått om sommeren. Dette har vært et sted der jeg var og grillet på vinteren. Og hvem vet, kanskje det blir en tur dit i vinter. For der er det utrolig vakkert. Men nå ble det altså ikke den turen. Vi prøvde, men det lå noen sånne “borrelåser” på stien som jeg ikke ville at Emil skulle tråkke på. Også var det masse ugress som gjorde stien veldig smal. Så da tok vi heller en litt tryggere sti. Jeg tenkte mest på Emil. Ville ikke at vi plutselig skulle møte på noe som kunne skade han. Har jeg med hund på tur så liker jeg å ha god oversikt rundt hele for å holde hunden trygg.

Når vi kom tilbake så var han sliten. Så han la seg litt under sofaen og så måtte han kose seg oppi sofaen med teppet sitt og bamsen etterpå. Det ble en ganske rolig dag ellers. Han lå egentlig mest på sofaen og skulle kose. Og selvfølgelig fikk han kos. Vi satt og så på tv, lekte litt og så fikk han leverposteimat. Så avsluttet vi dagen med en utrolig fin kveldstur.

Altså bare se på det fine landskape vi fikk se når vi var på tur. Det er jo så nydelig her. Jeg trives veldig godt her jeg bor. Og det å være så heldig og få låne den vesle prinsen og kunne gå en kveldstur med han er jo bare helt fantastisk.

Han fikk også være på overnatting. Så han sov i buret ved siden av sengen min, men så fort jeg våknet så måtte han jo få lov til å slappe av litt sammen med meg i senga.

Da var det en som virkelig koste seg. Og han skulle være helt til kvelden. Vi skulle ha det kjempe koselig sammen. Dagen startet med en morgentur. Så skulle jeg leke litt med han. Jeg løpte etter han, rundt bordet i stua. Vi hadde det utrolig gøy helt til det sa BANG! og jeg slo tåa inn i bordet og havnet med fjeset ned i sofaen.

Siden jeg ikke klarte å gå på foten og hvertfall ikke ha på meg sko, så måtte Emil dra hjem mye tidligere enn planlagt. Noe som gjorde at jeg ble skikkelig lei meg. Jeg hadde allerede denne andre hendelsen hengende over meg, så det var utrolig vanskelig for meg da jeg plutselig satt her helt alene.

Og så snille som mine fantastiske svigerinner er så kom dem nedover. Tante fikk holde veslegutt og livet var plutselig litt bedre.

Bildet er fjernet

Livet er ikke enkelt, men med slike fantastiske mennesker i livet mitt så blir det litt lettere. Altså jeg kan ikke beskrive hvor mye den tiden på kvelden i går betydde for meg. Jeg vil bare si tusen takk til mine fantastiske svigerinner som alltid er der for meg når jeg trenger dem. Brødrene mine har virkelig vært heldige som har funnet så gode og omtenksomme jenter. Jeg er veldig glad for at dem er en del av vår familie.

Når jeg fikk melding i går kveld om at dem kom en tur nedover, så ble jeg så emosjonell at jeg begynte å gråte. Det betydde virkelig alt for meg at dem tok seg tid til å dra ned til meg. Jeg har ikke ord!

Jeg har vært på shopping

Når jeg og dama mi kjørte tilbake til Norge så ble det en tur innom butikken for å handle litt. Ikke noe veldig spennende, men mye billigere enn i Norge. Altså jeg kommer ikke over at en pakke med søte bjørner koster 18,- i Norge og 4,- i Sverige. Det er sjuke forskjeller.

På veien hjem ble det også noen ekstra stopp fordi jeg må jo tisse HELE TIDEN. Og på den ene bensinstasjondoen så var dette på doveggen.

Jeg måtte bare ta bilde av den for den var jo faktisk ganske kul. Det er ikke ofte man ser så fine bilder på en bensinstasjondo.

Ja, og det var egentlig det som var mest spennende med hele turen hjem. Og helgen ble heller ikke så spennende. Vi slappet egentlig bare av så godt vi kunne. Så ble det en tur på Galaxy.

Så kom den verste dagen da hun måtte hjem igjen. Er det noe jeg virkelig hater så er det å måtte si hade til dama mi, men det er sånt som skjer når man blir sammen med noen som bor på den andre siden av Sverige.

Søndagen ble derfor veldig ensom og tom. Jeg satt egentlig bare og så ut i luften. Ikke akkurat så veldig mye å fortelle om med andre ord, men så kom mandagen.

I går hadde jeg en psykologtime som tok ganske mye energi. Det er den verste psykologtimen jeg har hatt hittil, men takk og lov at jeg hadde den akkurat i går. Man kan si at det var en samtale jeg virkelig trengte. Dere som vet, dere vet.

Etter den timen kjente jeg meg så tappet for krefter. Jeg gikk inn på soverommet, skrek inn i puta og så dro jeg sammen med venninna mi på shopping. Og det var absolutt en tur jeg trengte.

Vi spiste og hadde det utrolig koselig. Jeg fikk tankene over på noe annet for et par timer. Og vi var innom en av mine favorittbutikker. Om du skal gi meg noe så er Rituals alltid stedet å gå. Jeg elsker den butikken. Og det er så mye som lukter godt. Så jeg måtte jo selvfølgelig handle med meg noe. Denne gangen ble det et nydelig duftlys som jeg sikkert luktet på i 30 minutter når jeg kom hjem.

Så var vi innom Normal, Flying Tiger og til slutt Rusta. Jeg kjøpte ikke veldig mye i går, men det ble jo litt. Særlig når man kommer over duftlys som er billige og lukter godt. Også er det lenge siden jeg kpte duftlys. Man kan jo si at det var noe jeg trengte. For snart er alle duftlysene mine tomme.

Også fant jeg noen utrolig tøffe sokker på Normal som jeg bare måtte ha. Sånn går det når man er litt over gjennomsnittet glad i Harry Potter.

Men gårsdagen sluttet ikke der. Når vi kom hjem og hadde ryddet på plass alt vi hadde kjøpt, var det en bryter inni meg som bestemte at det var på tide å pynte til spooky season. Bilder av dette får dere se når jeg er helt ferdig. Men jeg kan si såpass at det har blitt utrolig fint allerede. Jeg gleder meg til å vise dere.

Spøkelseshistorie

Som i fjor så vil jeg også i år fortelle mine helt egne historier for at vi sammen skal komme i stemning for spooky season/halloween. Så er dere klare for årets første historie? Jeg håper det for den kommer nå, men først vi jeg bare si at disse historiene har jeg selv kommet opp med. Det er ikke noe jeg har funnet på nettet. De kommer rett fra min oppfinnsomme, creepy og forskrudde hjerne. Så kos dere med dagens historie. Denne historien har jeg kalt:

Monsteret oppå sengen

Det hadde blitt kveld og guttungen hadde gått og lagt seg. Jeg og min samboer satt foran tven og skulle se en film sammen. Da hører jeg at guttungen roper på meg. Som foreldre flest så er man jo vant til slikt. Enten skal dem ha noe å drikke eller så får dem ikke sove. Ja, dere vet hvordan det er. Så jeg gikk opp trappene og åpnet døren inn til soverommet hans. Der satt han pent i senga og så bort på meg. Litt utslitt i fjeset etter en lang dag. Han hadde vist hatt noen problemer på skolen. Gutta i klassen hadde begynt å erte han, så han syntes det var vanskelig å gå på skolen. Det gjorde jo selvfølgelig vondt, men jeg var så stolt av han for at han allikevel prøvde å komme seg på skolen hver dag. En veldig sterk og modig gutt.

Jeg ser bort på han, mens jeg går bort til sengekanten. Han ser på meg med et skremt blikk.
– Du må sjekke under senga mi for monstre. Sier han, mens han tar tak i armen min. Han holder hardt og ser meg rett inn i øynene. Jeg tar hånden hans og smiler, legger hånden hans tilbake på dyna og bøyer meg ned. Så lener jeg meg ned mot gulvet med hodet og kikker under senga. Hjertet begynner å hamre i brystet mitt og redselen slår igjennom hele kroppen min. Der lå det en gutt som så akkurat ut som min egen sønn. Jeg stirrer på han med vidåpne øyne. Han ser på meg med tårevåte øyne.

– Det er noen i sengen min, mamma. Sier han. Var det derfor gutten i senga hadde virket så rar? Var denne gutten under sengen, min sønn? Jeg frosset helt i noen sekunder før jeg rygget litt bort fra senga. Om det oppå senga ikke var min sønn så måtte jeg komme meg vekk fra sengekanten hvertfall. Når jeg hadde fått litt avstand, reiste jeg meg for å snakke med gutten i senga, men da var han ikke der.

– Henrik, kom frem. Han er ikke her. Sa jeg med en så rolig stemme jeg klarte. Igjen kikket jeg under senga og der lå han, rett ved min egen sønn. Fjeset hans var blitt forandret så det var lettere å se hvem som var min sønn og hvem som var dette monsteret. Det holdt rundt skulderen til sønnen min og gav meg et motbydelig smil. Da slang jeg meg ned på gulvet og strakte meg etter sønnen min. Jeg fikk tak i armen hans og dro han ut fra under senga. Når jeg får han i armene min ser jeg under senga. Der kryper han inn i  mørket og blir borte.

For flere spennende, skumle og forstyrrende historier følg bloggen på facebook. Da går du ikke glipp av noen av disse historiene eller noe annet spennende innhold for halloween og tiden fremover.

Nok en dag i paradis

I går tok vi nok en tur til Nyköping sentrum. En liten gåtur som egentlig skulle være for å kjøpe én ting, men ble til noe helt annet. Er ikke det typisk? Man drar i butikken for å kjøpe brød også kommer man ut igjen med en hel pose full av alt mulig. Ja, kanskje til og med glemt å kjøpe det brødet.

Det ble hvertfall en veldig fin tur igjennom byen. Nyköping er jo utrolig vakkert. Jeg trives veldig godt her.

Det er jo mye fint å se på. Flotte bygninger, blomster og mye annet som gjør gåturer igjennom Nyköping utrolig koselig. Også har jeg jo også verdens beste kjæreste å dele turen med. Så vi hadde det veldig fint.

Også måtte vi en tur innom en butikk som selger bl.a koreansk mat/snacks. Der skulle vi egentlig kjøpe en sterk saus, men så hadde dem ikke den som hun lette etter.

Dem har mye spennende da. Forrige dagen var vi også innom denne butikken. Da kjøpte vi en ramune. Og hvis du ikke har smakt ramune før så er det absolutt å anbefale. De er så god. Du får dem bl.a på Neo Tokyo i Oslo.

Og når vi hadde gått igjennom sentrum, havnet vi på det stedet vi besøkte forrige gang jeg var på besøk hos jenta mi. Noen som kjenner igjen disse bygningene?

Vi gikk bare igjennom her. Det var jo ikke sånn at vi hadde planer om å besøke dette stedet, men det ble en liten gåtur for å komme til havnen. Der vi selvfølgelig måtte ta en liten pause for å spise softis. Altså den softisen der er så god. Om du er i Nyköping så burde du dra til havnen og spise der. De har også mange forskjellige smaker på kuleis, strøssel og saus.

Været var vi ikke like heldige med. Når vi var på vei bort til havnen så begynte det å regne, men det stoppet jo ikke oss fra å spise iskrem. Det stoppet heller ikke meg fra å ta noen flere bilder.

Dette bilde syntes jeg ble spesielt bra. Selvom været ikke var så fint, så ble det i allfall et veldig pent bilde av blomstene på brua og utsikten mot havnen.

Og når vi kom ut fra iskrembaren og var på vei hjem så var det 3 bittesmå kaniner utenfor en låve. De var så skjønne, men de hoppet inn i et hull i låven så fort jeg prøvde å gå forsiktig mot den. Jeg hadde så lyst til å vise dere dem, men desverre fikk jeg ikke noe bilde. De var så nydelige.

På kvelden avsluttet vi dagen med litt alkohol. En ekstra koselig kveld sammen med jenta mi.

Og i dag venter en lang biltur. Vi skal nemlig hjem til meg igjen og bruke helgen der. Så får vi se hva vi finner på når vi har kommet hjem. Vi har egentlig ikke lagt noen planer, men fint blir det uansett.

Tilbake i Nyköping

Jeg har tatt en tur til Sverige for å være med dama mi. Og i går tok vi oss en skikkelig flott gåtur til byen. Vi gikk langs vannet og igjennom en helt nydelig natursti. Naturen er jo utrolig vakker og særlig på bilder. Så selvfølgelig måtte jeg ta masse bilder når vi gikk til byen.

Også hadde vi jo et skikkelig vakkert vær. Jeg elsker hvordan skyene virkelig kommer frem på den blå himmelen. Og med det grønne gresset som lyser når solen treffer det. Altså det er jo så utrolig vakkert.

På vei til byen møtte vi også på noen veldig søte ender. De lå og sov på ei brygge.

Jeg måtte bare bort og ta et bilde av dem. De var ikke veldig glad i det. Så når de reiste seg opp, stoppet jeg. For jeg ville ikke forstyrre dem. Men de er så nusselige. Skulle ønske jeg kunne gått bort og klappet dem eller sittet med dem rundt meg og matet dem.

Når vi kom frem til havnen så ble det iskrem. Det var veldig koselig, men den bringebærsorbeten var desverre ikke noe for meg. Mangosorbeten derimot var utrolig god.

Etter iskrem på havnen så gikk vi videre inn til byen. Det ble en del gåing, for å si det sånn. Men det var veldig fint å gå rundt i byen og få sett mer av Nyköping. Så la meg få ta dere med på et lite bildedryss fra turen i byen med jenta mi.

Og det var gårsdagens tur til Nyköping sentrum og havnen. En solfylt, lang gåtur.

Når vi kom hjem igjen så ble det en tur til systembolaget for å handle litt, både for meg og for dama mi. Greit å få med seg litt fra polet når man er i Sverige, er det ikke det?