Mine favoritt blomster

Det finnes så mange flotte blomster der ute. Når det kommer til blomster så ser jeg på utseende, men og lukten. Hvis en blomst ikke lukter noe så må den hvertfall være fin. Med fin tenker jeg på flotte farger, mønster og formen på blomstene. Den må være spesiell for å bli med meg hjem. Når det kommer til mine favoritter så er det de som gir meg mest glede og som gjør mest mulig av seg selv. Så her får dere mine absolutt favoritter.

1. Orkidé. De er så nydelige og de kommer i så mange flotte farger og typer. Man kan faktisk aldri få nok orkidéer. Det er litt som å samle på noe fordi man ønsker å kjøpe alle farger og fasonger som finnes. Ikke nok med at de finnes i forskjellige farger og typer, men de finnes jo i forskjellige størrelser også. Jeg har utrolig lyst på en av de som er små. De er jo så søte!

2. Rose. Her kommer duften inn i bildet. Ikke nok med at roser er det nydeligste som finnes, men de dufter så herlig. Det beste med roser må allikevel være alle fargene de kommer i. Jeg syns gul med rosa kanter er den nydeligste rosen jeg har sett. For dere som har fulgt meg en stund så jo at jeg hadde noen veldig vakre roser i hagen når jeg bodde i Modum. De ble veldig fine på bilder og det duftet helt fantastisk. Faktisk har jeg et ønske om å ha roser på stuebordet, men jeg klarer aldri å faktisk kjøpe en bukett selvom jeg gjerne skulle hatt det. Blomster generelt er jo veldig fint å pynte opp med, men det er noe helt spesielt med roser.

3. Hawaiirose. Denne blomsten er så utrolig nydelig. Da jeg bodde i Modum så hadde jeg faktisk en liten hawaiirose og en kjempestor. For disse plantene kan faktisk bli utrolig store. Hvis jeg ikke husker feil så holder blomstene seg åpne i et døgn, men det kommer jo blomster hele tiden. Hvis jeg skal skaffe meg en hawaiirose igjen så har jeg lyst på en som har gule blomster. Den jeg hadde i Modum var rosa og den var jo fin den, men den gule er nydelig.

4. Solsikke. Dette er jo virkelig en vakker blomst. Så stor og majestetisk. Jeg har alltid elsket solsikker, men jeg har faktisk aldri hatt det i egen hage før. Kanskje det er det jeg skal satse på når jeg får egen hage. De er jo veldig pene da.

5. Fløyelsblomst. De er så vakre å ha i hagen. Jeg plantet en liten og på slutten av sommeren hadde den blitt stor. Mange nydelige blomster. Også holder den seg fin hele sommeren. Virkelig et vakkert syn. Disse blomstene lyser opp hagen med sin vakre farge. Definnetivt en blomst jeg kommer til å ha i hagen når jeg får en.

Det er utrolig mange flotte blomster, men disse er absolutt mine favoritter. Jeg har alltid vært utrolig glad i roser, ikke at jeg kan skryte på meg at jeg har fått så mange rosebuketter i mitt liv. Hvertfall ikke når jeg har vært i et forhold. Når jeg datet fikk jeg et par buketter og det var kjempe koselig, men å finne noen som gjør sånt i et forhold er nok ikke like lett. Jeg får vel bare kjøpe blomsterbuketter til meg selv. For det er fint å få buketter, men det er det at dem står på bordet og sprer glede som er hele poenget.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Ryddet i sminkeveska

Etter å ha ryddet på bordet så var det en del smykker og sminke som var fullstendig kaos. Dette måtte jeg gå igjennom, men jeg orket ikke å blogge om dette i går. Derfor kommer det i dag. Jeg er egentlig ikke helt ferdig med å organisere og få alt på plass, men ganske mye er fikset så jeg viser dere hvertfall det.

Jeg hadde noen få ting inni mellom kaoset som måtte kastes, men det meste er pakket og lagt dit det skal. Det var masse hårstrikker og spenner som lå overalt. Jeg hadde smykker overalt og inni mellom alt sammen lå det også neglelakk og slikt, men nå har jeg endelig full kontroll. Så la oss først se hvordan det var.

Det var et eneste kaos som dere ser. Den svart og sølvfargede, lille veska er det jeg bruker til sminke når jeg skal reise. Det er veldig god plass oppi den om man har et system. Jeg er utrolig glad i denne sminkeveska, men jeg skulle ønske jeg hadde flere vesker til oppbevaring fordi smykkene trenger jo også et sted å være når jeg skal ut å reise. I tillegg må jeg jo ha en til toalettsaker, men det har jeg ikke. Så når jeg var i Bergen så måtte jeg være kreativ. Det betyr at jeg måtte bruke brødpose til tannbørste og tannkrem, jeg brukte en plastboks til smykker og parfymen og deodoranten måtte ligge løst i bagen. Det hadde med andre ord ikke skadet å ha et par ekstra toalettmapper/sminkevesker til å organisere slike ting. Desutten kan sånne små oppbevaringsbager være veldig kjekt å ha til å organisere ting hjemme også.

Jeg kom over mye som jeg gjerne skulle hatt oppbevaring til, men la oss først se hva jeg puttet i sminkeveska.

Når jeg skal på tur (noe denne veska er til) så har jeg pakket ned en liten parfyme, sminkekoster, ansiktmaske og tablettene mine.

Jeg har også med meg mascara, eye liner, tattoo liner, brow liner, leppestift, lipgloss og hvit concealer. I tillegg har jeg mitt favoritt palett fra Revolution. Alt jeg trenger for looken min.

Og selvfølgelig må jeg ha med meg servietter for å fjerne sminken. Og da har jeg alt jeg trenger oppi her. Så mye er det altså plass til oppi denne veska.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt denne veska, men det begynner å bli noen år siden jeg fikk den. Denne er den eneste som har blitt med meg hele veien. Den eneste som ikke har blitt ødelagt og kastet. Den eneste som ikke har masse sminkerester nedi seg. Dette er også min favoritt av alle de toalettmappene og sminkeveskene jeg har hatt. Den er solid og utrolig søt! Jeg elsker hello kitty, men jeg er ikke like glad i rosa så at den er svart og sølv er jo perfekt.

I tillegg til all sminken så var det jo mye smykker og sånt. Over her kan dere se plastboksen jeg bruker på reise til smykkene mine. Jeg har virkelig lyst til å finne noe annet enn en plastboks å ha smykkene mine i, men foreløpig er dette alt jeg har. De små posene ved siden av er ting jeg bruker for å oppgradere klærne mine. Dette skulle jeg også ønske at jeg hadde oppbevaring til, helst et skrin slik som jeg har til smykkene mine her hjemme. For det som er i plastboksen er jo ikke halvparten av smykkene mine. De ligger i et keramikk skrin som er formet som en kiste. Et av mine bedre kjøp faktisk. Jeg har definnetivt lyst på mer oppbevaring her hjemme også.

Jeg liker at det er ryddig og at det er et system slik at det er lett å finne det jeg trenger. Sminken og neglelakken har jo et veldig bra system. Nå må jeg bare finne et system til resten av sakene. Spesielt til naglene og alt sånt som jeg skal bruke på bl.a olajakka mi.

Men nå er det hvertfqll ryddig i sminkeveska mi. Jeg har alt jeg trenger når jeg skal ut å reise. Alt jeg bruker til vanlig er på samme sted. Så hvis jeg skal sminke meg så kan jeg bare dra frem denne i stedenfor å måtte lete i alle skuffene etter det jeg trenger. En ganske grei og enkel løsning egentlig. Og hvis jeg skulle ønske å bytte ut f.eks palettet mitt så er det jo bare å legge det palettet i skuffen og finne et annet.

Om du har noen spørsmål om sminken min såbare spørr i vei. Så håper jeg du syns det var gøy å se meg organisere sminkeveska mi og se hva den inneholder.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Røkelse, olje og duftlys

Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag, men så var jeg så utslitt at jeg sovnet igjen. For å være helt ærlig så føler jeg meg ikke like bra som de to dagene før. Alt jeg har lyst til å gjøre nå er sove, men jeg kan jo ikke sove hele dagen heller. Det er bare en ting å gjøre og det er å vente og se hvordan formen er utover dagen. Jeg håper virkelig den blir bedre enn den er nå.

Gårsdagen derimot var utrolig fin. Jeg fikk jo endelig ryddet stuebordet og da ble det å tenne lys på kvelden. I tillegg til levende lys fikk jeg sett resten av de nyeste episodene av Lucifer. Det var så koselig med levende lys. Eneste som mangler er noe god duft av et eller annet slag. Jeg har faktisk ikke hatt noe sånt siden jeg bodde hjemme hos mamma. Da hadde jeg sånne røkelsespinner som var stjernetegnet mitt. Det luktet helt greit, men jeg skulle heller ønske jeg hadde rose eller lavendel i stedenfor. Kanskje jeg er nødt til å skaffe meg noe sånt. Jeg har faktisk tenkt på det mange ganger, men det er jo også mye annet med duft, oljer f.eks.

Når jeg kikker på alt mulig sånt så har jeg bare lyst til å kjøpe masse forskjellig, men jeg har ennå ikke kjøpt noe. Jeg vil jo veldig gjerne ha noe som kan fylle rommet med god lukt. Som når man vasker gulvet med såpe og det lukter gran i hele huset. Jeg ønsker å ha muligheten til at det skal lukte godt hele tiden. For øyeblikket lukker det mest støv og mat når jeg lager det.

Når det kommer til duftlys så savner jeg det at det faktisk lukter noe når det brenner. For jeg har noen store telys som lukter jordbær, men det er ingen lukt som fyller stua, kun om man lukter på stearinen. Den har en nydelig farge da, men jeg skulle virkelig ønske at vi hadde noe her som kunne fylle stua med en herlig duft. Kanskje jeg må handle inn noe.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Tatoveringer jeg ønsker å ta

Lenge har jeg ønsket å ta tatovering, men jeg har egentlig ikke vist helt hva jeg ville ha. Jeg hadde vel egentlig ikke lagt så mye tid i å tenke over hva jeg eventuelt kunne tatovert, men det siste året har jeg kommet opp med flere tatoveringer jeg faktisk har lyst til å ta. Dette er tatoveringer som jeg vet at jeg kan stå for selv når jeg er 60 år fordi det har en mening og ikke bare noe random som ikke betyr noe. Så her er mine idéer for fremtidige tatoveringer.

1. Minnetatovering. Jeg ønsker å tatovere et hjerte med en J inni til minne om mitt fantastiske, modige og gode tantebarn som ikke fikk hjelpen hun trengte i tide. Etter å ha kjempet mot mørket i så lang tid så hadde hun ikke lengre krefter til å fortsette. Vi savner henne utrolig mye alle sammen. Denne tatoveringen vil jeg at skal vise kjærlighet. Kjærligheten tante for alltid vil ha i hjertet for sitt tantebarn. Jeg har også lyst til å ha noe som virkelig viser hennes personlighet. Kanskje noe militær og noen blonder? Vi får se hva det blir. Jeg vet hvertfall at jeg skal ha bokstaven hennes i et hjerte.

2. Jeg ønsker å tatovere bestemor sitt navn. Hun var alltid min trygghet da jeg vokste opp. Det var ingen som var så god og snill som henne. Ingen kunne gi like gode klemmer og få meg til å føle meg bra. Hennes hjem var alltid åpent oss og det betydde så utrolig mye. Når jeg mistet henne så falt hele min verden fra hverandre. Bestemor betydde alt for meg. Derfor tok jeg hennes navn som mitt mellomnavn og derfor har jeg lyst til å tatovere navnet hennes. Sånn at en del av henne fortsatt kan være med meg selvom hun har gått bort. Mennesker med så mye kjærlighet fortjener en stor plass i hjertet mitt. Det er slike personer jeg aldri kommer til å glemme.

3. Jeg ønsker også å ta en tatovering til minne om Oliver (selvom han ikke har gått bort så er han heller ikke en del av mitt liv lengre). I tillegg til alle de andre hundene som har lagt igjen et poteavtrykk i hjertet mitt. Ja, jeg ønsker en tatovering med poter. Jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det, men jeg vet det skal være poter.

4. Jeg og venninna mi har snakket om en tatovering med Harry Potter tema som venninnetatovering. Det er absolutt noe jeg har lyst til å få til. Vi har vært venner i noen år nå og aldri har vi kranglet. Dette er den eneste venninna jeg vet at jeg kunne tatt en slik tatovering med uten at jeg ville angret. Så det har jeg veldig lyst til å få til.

5. Og til slutt har jeg veldig lyst til å ta en tatovering med en tekst som beskriver kampen jeg har hatt med depresjon, angst og fibromyalgi. En tekst som forteller om styrken jeg har inni meg, men som jeg ofte glemmer at jeg har.

Så det var mine planer for tatoveringer. Nøyaktig hvordan det kommer til å se ut vet jeg ikke ennå, men det finner jeg ut av når jeg har tatt dem. Igjen… når det blir vet jeg ikke, men det finner vi også ut av etterhvert. Tatoveringer er dyre så jeg får se når jeg har råd, tid og ork til å ta en tatovering. Også må nesten kaoset med corona roe seg ned før jeg vil ta meg turen til Oslo for noe sånt som det.

Håper du likte innlegget. Følg gjerne bloggen på facebook HER for andre sprø idéer og påfunn.

Serier jeg har lyst til å se

Det er en del serier på Netflix som jeg ikke har sett, men faktisk kunne tenkt meg å se. Nå holder jeg jo på med Supernatural, men det er jo mange andre serier som faktisk ser bra ut. Så i dette innlegget skal jeg fortelle dere hvilke serier jeg vil se som jeg ikke allerede har sett. Hvis dere vil vite hvilke serier jeg har sett ferdig på Netflix så kan dere klikke HER og lese hva jeg syns om dem. Innlegget heter 5 serier jeg liker og det er egentlig så mange serier jeg faktisk har sett eller hvertfall begynt å se. MEN… Her er min liste over serier jeg har lyst til å se:

1. The 100

2. Vampire dairy

3. The haunting of hill house

4. Dark

5. Shadow Hunters

6. Gotham

7. Izombie

8. Vikings

Og det var serier jeg har lyst til å se. Er det noen av disse du har sett så fortell meg gjerne hva du syns om disse seriene. Jeg syns hvertfall disse virker bra og etterhvert kommer jeg nok til å starte på dem. Det er bare det at jeg klarer ikke se flere serier samtidig. Jeg føler at det blir som å se en halv film, så begynne på en annen for så å se resten av første film. Det er sånn jeg er da. Så jeg prøver å bli ferdig med Supernatural. Noen av episodene jeg har kommet til nå er ikke helt sånn jeg håpet serien skulle være, men det er en lang serie så det er jo ikke rart at noen episoder er dårligere enn andre. Når jeg kom til sesong 9 så ble det ganske sært, men jeg vil fortsatt se ferdig serien. Jeg har lyst til å vite hva som skjer og hvordan det hele ender. Derfor fortsetter jeg. Det kan være mye dårlig, men når jeg først begynner på noe så lider jeg meg igjennom det. Hvor lang tid det tar er en annen sak, men det er faktisk ikke sååå ille (enda).

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Et pyntet bord

Dagen i dag begynte egentlig helt greit så jeg begynte å rydde bordet. Det var nøyaktig hva jeg hadde satt som mål for dagen. Endelig var jeg i gang og jeg kunne se en ende på rotet til slutt. Jeg fikk vasket bordet gordt før jeg pyntet med lys og servietter. Siden kubbelysene skal tennes på i kveld så tok jeg bare 2 blå, vanlig kubbelys. Til slutt ble det som dere ser på bildet under.

Ja, det er en del ting på bordet ennå, men det er sånt som må ligge der. Bl.a har jeg boka jeg holder på med, zpikes ligger fremme, alle tablettene må stå på bordet slik at jeg ikke glemmer å ta dem og flaska mi med vann. Resten er godteri fra i går, kontrollen til tven og PS3.

Det viktigste er jo at bordet er rent og mye mer ryddig enn da jeg startet. Jeg skulle gjerne gitt dere et før og etter bilde, men jeg vil gjerne spare dere for det synet. Nå slipper jeg hvertfall å se på masse rot. Dere aner ikke hvor deilig følelse det er å få ryddet vekk alt som ikke skal være på bordet. Og det var faktisk ikke masse oppvask eller søppel. Det var bare masse ting som ikke skulle ligget der, men nå håper jeg at det får være ryddig her. Jeg skal hvertfall gjøre så godt jeg kan.

Nå skal jeg hvertfall bare ligge her og nyte synet av det rene og ryddige bordet. Egentlig hele den ryddige stua! Wow, jeg har vært flink de siste dagene. Det ser så bra ut nå! Jeg har faktisk bare én ting igjen å gjøre og det er å gå igjennom alt som ligger i sminkebagen min og rydde i den. Det tenkte jeg dere kunne få være med på. Så jeg kommer til å ta et før bilde og noen bilder inni mellom og når alt er på plass. Ellers så er det egentlig ikke så mye mer å gjøre i stua. Jeg har en stor oppgave igjen og det er å rydde stolen, men det får være morgendagens oppgave. Med mindre jeg faktisk orker i dag, men jeg vil ikke presse kroppen min for langt igjen. Jeg er lei av å ligge rett ut. Derfor gjør jeg veldig lite, men noe hver dag.

Det er mer enn nok å gjøre, særlig i gangen. Det er bare det at jeg vil gjerne få gjort rent i de rommene jeg er mest i. Jeg bruker ikke mye tid i gangen så den blir tatt etterhvert. Alt som er gjort er veldig bra. Jeg er så fornøyd med hvordan stua ser ut nå. Når det er rent og ryddig så er det plutselig mye koseligere å være her. Så fremover nå skal jeg nyte den ryddige stua og prøve å holde den ryddig. Ikke alltid like lett, men jeg skal gjøre mitt beste.

Lov å prøve

Da var det en ny dag. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre i dag. Det er én ting jeg har veldig lyst til å få til og det er å få ryddet bordet slik at jeg kan tenne stearinlys. Jeg syns det er så koselig å bare sitte i mørket med levende lys. Forhåpentligvis orker jeg det i løpet av dagen, men akkurat nå har jeg nettopp våknet. Det er litt vanskelig å vite hva man orker når man nettopp har våknet, men formen er egentlig helt ok så det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å orke å gjøre litt i dag. Kanskje ikke like mye som i går, men noe skal jeg nok få til.

Resten av dagen har jeg ikke fått planlagt ennå, men med tanke på at jeg har en psykologtime på tirsdag så vil jeg prøve å holde meg litt i aktivitet, men ikke for mye. Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg ut og bort til psykologen. Sånn formen min er nå så klarer jeg det ikke, men jeg håper jo at formen min blir bedre. Uansett så var det ikke noe problem å få tatt det over telefon sånn at hvis jeg ikke er i form til å dra så er ikke det krise. Jeg får jo fortsatt hatt timen min med psykologen.

Det er det som er så kjipt med vinteren. Kroppen min fungerer veldig lite. Jeg kan fint gjøre småting her hjemme, men det er fordi jeg kan ta mange pauser og så lange pauser jeg vil. Når jeg drar ut så er det ingen muligheter for meg å slappe av eller varme meg. Og uansett hvor bra jeg føler meg så er jeg aldri like bra som om sommeren. Jeg har verkinger i kroppen som er ganske slitsomme og de gjør meg utslitt fordi det aldri stopper. Så da ender jeg opp sengeliggende i mange dager om jeg går ut, men jeg kan jo ikke sitte inne hele tiden heller. Det er jo visse ting jeg må gjøre. Jeg kan jo f.eks ikke gå glipp av eventuelle navmøter.

Når jeg er ferdig hos psykologen så blir det veldig spennende å se hva som skjer i månedene fremover. Slik formen min er nå er jo kun begynnelsen. Derfor prøver jeg å holde meg i aktivitet. Forhåpentligvis vil det hjelpe på tiden med kulde og snø. Jeg har virkelig ikke lyst til å være sengeliggende fremover så da er det viktig å gjøre det man kan for å slippe det. Derfor håper jeg at bordet kan bli ryddet i dag sånn at jeg har fått brukt kroppen min litt.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

En bra dag, tenk positivt!

Etter å ha tørket støv, ryddet og støvsugd så var det på tide å lage litt middag. Når jeg hadde gjort det så var jeg helt utslitt og orket ikke å gjøre noe mer etter middag, men det går helt fint. I dag har jeg fått gjort masse og jeg er faktisk veldig fornøyd med dagens innsats. At jeg endelig har fått ryddet de 2 siste hyllene i tvbenken og fått bøkene inn dit er jo helt fantastisk. I tillegg da fått ryddet gulvet i stua og støvsugd oppå det gjør meg veldig glad. Jeg kan med andre ord legge meg i kveld med et stort smil om munnen for dagens innsats er bedre enn på veldig lenge.

Vi har nå et nesten rent bad, nesten ryddig stue og mye mindre oppvask. Det beste av alt er at det ikke er masse støv rundt. Er det noe jeg hater mer enn rot så er det støv. Heldigvis er jeg kvitt det i stua. Jeg har til og med tørket støv i glasskapet.

Når man sliter med kroppen slik jeg gjør så er det veldig lett å tenke på alt man ikke får gjort og da trykker man seg selv ned. Derfor har jeg lært å sette pris på alt jeg har gjort og prøver å være fornøyd med alt som er gjort. I stedenfor å krysse av på en liste, skriv heller opp det som er gjort. Da har du en liste du kan se på med stolthet i stedenfor en som minner deg på alt du ikke har gjort. Husk alltid å se lyst på ting i stedenfor å gjemme deg i mørket.

Er det noe jeg har lært av dette året så er det å finne alt det positive som kan dra deg opp fra det hullet du selv har gravd. Skaff deg selv en notatblokk og skriv ned det du har fått gjort i løpet av dagen. Hva har du gjort i dag som ikke har involvert å sitte/ligge på sofaen? Her er noen av tingene du burde være takknemlig over at du har klart i løpet av dagen:

– tatt en dusj

– tatt ut av oppvaskmaskinen

– ryddet/vasket kjøkkenbenken

– hentet posten

– gått ut med søpla

– ryddet stuebordet

– vannet plantene

– lagd middag

– satt på en klesvask/hengt opp klesvask

Du kunne latt være å gjøre det og bare ligge hele dagen på sofaen, men du reiste deg opp og gjorde noe ut av dagen. Selvom det “bare” var én av punktene sp burde du være stolt av deg selv. Gi deg selv en klapp på skulderen fordi du fortjener det!

Så skaff deg en notatbok og skriv alt det positive som har skjedd. Hva har du gjort ut av dagen i dag? Hva var det beste med denne dagen? Hvordan følte du deg? Hva fikk deg i godt humør i dag? Hva har du lært fra dagen i dag? Uansett hvilke spørsmål du svarer på så er en positiv dagbok en veldig fin måte å komme seg til et bedre sted i livet på. Jeg er så heldig at jeg får bruke bloggen min på nettopp det, men jeg har faktisk vurdert å kjøpe meg en dagbok i tillegg, bare for å skrive alle mine positive opplevelser og tanker i den.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

Olajakka får en oppgradering

Og så var faktisk hele stuegulvet ryddet og støvsugd. Jeg er skikkelig flink i dag. Også er det jo så herlig følelse å være et steg nærmere et ryddig hjem. Nå er jeg ekstremt sliten, men det er absolutt verdt det. Jeg har faktisk gjort alt jeg har hatt lyst til å gjøre i dag. Det er én ting jeg har veldig lyst til å gjøre i løpet av helgen og det er å få ryddet stuebordet. Vel, stuebordet og stolen. I stolen ligger det masse rene klær og et par andre ting. Det ville vært flott å fått ryddet unna alt i stua når jeg er så godt i gang, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg har gjort. Det har blitt veldig fint, men det er noe med det at lite rot ødelegger hele følelsen av alt som er ryddig.

Nå blir det hvertfall ikke gjort noe mer før jeg har slappet av. Det sliter på kroppen å rydde og støvsuge her. Så nå skal jeg bare ligge her og være glad for alt som er gjort. Og når vi først er inne på alt som er gjort så kan jeg vise dere den grå jakka mi som jeg har hatt lyst til å dekorere en stund nå.

For en del måneder siden så kjøpte jeg patch fra Ragnaråkk. De har ligget her en stund fordi jeg ikke har hatt ork til å stryke de på og før det hadde jeg ikke en passende jakke. Selvfølgelig er det mye som gjenstår på denne jakka før jeg er fornøyd, men jeg har hvertfall fått på patch. Det er jo en start.

Jeg elsker denne jakka. Den er baggy, ripped up og nå har den skikkelig kule tekster på seg. Den mangler allikevel en del før jeg kan kalle denne jakka for min favoritt. Nei, faktisk tror jeg det er favorittjakka mi uansett. Kun på grunn av det er den eneste grå olajakka jeg har. Den går til alle klærne jeg eier.

Uansett er dette en jakke jeg kommer til å ha mer greier på, men med tanke på hvor lang tid det tok før jeg fikk merkene på så vil jeg ikke holde pusten for en ny oppdatering. Jeg får ta det når jeg orker og hvis jeg får noen gode idéer for hva jeg kan gjøre videre på jakka. Det er så mye jeg KAN gjøre, men hva som vil se bra ut er en annen ting. Kjetting? Nagler? Flere patch? Vi får se hva jeg finner på. Gøy blir det hvertfall. Jeg liker å fikse på klær, gjøre de mer min stil. Det er det som er så gøy med jeans og olajakker. Det er så mange ting man kan gjøre for at de skal se bra ut. Bare noen nagler eller litt kjetting kan gjøre hele forskjellen på en bukse eller en jakke.

Om du ønsker å se mer av dette og alt annet jeg holder på med så kan du følge bloggen på facebook HER.

Så ryddig og fint det blir!

Akkurat nå har jeg en pause, men jeg har lyst til å fortelle dere litt om hva jeg har gjort i dag. For når jeg våknet opp så hadde jeg en smule med energi og jeg var i skikkelig godt humør. Derfor begynte jeg dagen med å rydde de siste to hyllene i tvbenken. Det så helt bomba ut og det var masse støv i hyllene. Jeg er så glad for at jeg fikk gjort noe med det i dag. Det føles så mye bedre med en gang man får ryddet og vasket rundt seg. Nå er det ganske begrenset hva jeg orker, men å få ryddet og tørket støv i resten av tvbenken var en så deilig følelse. Jeg er så utrolig glad nå som det er ryddig og fint. Så nå skal dere få se hvordan det har blitt.

Jeg har altså fått alle bøkene mine inn i den ene hylla. Bøkene dere ser på bildene over er kun bøker jeg ikke har lest. Nå skal jeg ikke gå for mye inn på hva slags bøker det er, men de bøkene med en rosa og en lilla firkant på er bøkene fra “litt sophie” bokklubb. Ja, jeg er faktisk medlem i bokklubben til Sophie Elise.

Resten av bøkene har jeg enten kjøpt selv eller fått. Så noen av bøkene er eldre (altså ikke nye fra butikk). Alle bøkene jeg har er jeg veldig spent på å lese. Jeg er veldig nysgjerrig på hva slags bøker Sophie Elise har plukket ut til bokklubben. Når hun har lagt ut på instagram hva boken handler om osv. så har jeg prøvd å unngå det fordi jeg vil ikke at noe av boken skal spoleres for meg. Nå vet jeg ikke helt når jeg kommer til å begynne å lese på dem, men jeg vil uansett ikke vite noe om innholdet.

Når jeg var ferdig med å rydde, tørke støv og få inn bøkene i hylla så tok jeg meg en velfortjent pause. Da ble det frokot og youtubevideoer. Når jeg var ferdig så kjente jeg at jeg trengte en litt lengre pause så jeg fikk sett litt på Lucifer. De nye episodene er jo ute og de er veldig spennende og bra. Jeg ble veldig fornøyd med de nye episodene. Det blir definnetivt mer Lucifer i kveld. Akkurat nå har jeg slått av tven fordi jeg skal prøve å få ryddet litt mer.

Etter en stund foran tven så gikk jeg inn på soverommet og fikk tørket litt støv der også. Det har vært en hodeskalle-minipotte stående oppå boksene med sminke, men jeg har aldri funnet ut hva jeg skulle bruke den til. Nå har jeg funnet det ut. Så jeg har flyttet den inn på badet og oppi der er neglsaks og slikt. At jeg ikke har tenkt på det før. Det ble så søtt. Bare se under her.

Det var egentlig til blomster, men jeg klarte ikke å finne en blomst som var liten nok. Mulig orkidé passer nedi der, men de grønne miniplantene passet hvertfall ikke. Den passet hvertfall perfekt til disse små tingene som egentlig bare ligger rundt. Så ja, jeg er veldig fornøyd nå som jeg faktisk har funnet en plass til den. Jeg har jo 2 slike og den andre bruker jeg til sminkekoster, men jeg har ikke veldig mange så jeg trengte bare 1 til det. Nå har den hvertfall kommet til nytte på badet og det ser utrolig bra ut.

Det er så langt jeg har kommet, men jeg har veldig lyst til å gjøre mye mer. Det neste blir forhåpentligvis å rydde på gulvet slik at jeg kan få støvsugd. Jeg har virkelig lyst til å få støvsugd i dag. Ellers så blir det mye pauser og forhåpentligvis flere blogginnlegg i løpet av dagen. Det er mine 2 topp prioriteringer i dag også får tven hvile frem til i kveld.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du ønsker å få med deg mer interiør og ryddig.