Et pyntet bord

Dagen i dag begynte egentlig helt greit så jeg begynte å rydde bordet. Det var nøyaktig hva jeg hadde satt som mål for dagen. Endelig var jeg i gang og jeg kunne se en ende på rotet til slutt. Jeg fikk vasket bordet gordt før jeg pyntet med lys og servietter. Siden kubbelysene skal tennes på i kveld så tok jeg bare 2 blå, vanlig kubbelys. Til slutt ble det som dere ser på bildet under.

Ja, det er en del ting på bordet ennå, men det er sånt som må ligge der. Bl.a har jeg boka jeg holder på med, zpikes ligger fremme, alle tablettene må stå på bordet slik at jeg ikke glemmer å ta dem og flaska mi med vann. Resten er godteri fra i går, kontrollen til tven og PS3.

Det viktigste er jo at bordet er rent og mye mer ryddig enn da jeg startet. Jeg skulle gjerne gitt dere et før og etter bilde, men jeg vil gjerne spare dere for det synet. Nå slipper jeg hvertfall å se på masse rot. Dere aner ikke hvor deilig følelse det er å få ryddet vekk alt som ikke skal være på bordet. Og det var faktisk ikke masse oppvask eller søppel. Det var bare masse ting som ikke skulle ligget der, men nå håper jeg at det får være ryddig her. Jeg skal hvertfall gjøre så godt jeg kan.

Nå skal jeg hvertfall bare ligge her og nyte synet av det rene og ryddige bordet. Egentlig hele den ryddige stua! Wow, jeg har vært flink de siste dagene. Det ser så bra ut nå! Jeg har faktisk bare én ting igjen å gjøre og det er å gå igjennom alt som ligger i sminkebagen min og rydde i den. Det tenkte jeg dere kunne få være med på. Så jeg kommer til å ta et før bilde og noen bilder inni mellom og når alt er på plass. Ellers så er det egentlig ikke så mye mer å gjøre i stua. Jeg har en stor oppgave igjen og det er å rydde stolen, men det får være morgendagens oppgave. Med mindre jeg faktisk orker i dag, men jeg vil ikke presse kroppen min for langt igjen. Jeg er lei av å ligge rett ut. Derfor gjør jeg veldig lite, men noe hver dag.

Det er mer enn nok å gjøre, særlig i gangen. Det er bare det at jeg vil gjerne få gjort rent i de rommene jeg er mest i. Jeg bruker ikke mye tid i gangen så den blir tatt etterhvert. Alt som er gjort er veldig bra. Jeg er så fornøyd med hvordan stua ser ut nå. Når det er rent og ryddig så er det plutselig mye koseligere å være her. Så fremover nå skal jeg nyte den ryddige stua og prøve å holde den ryddig. Ikke alltid like lett, men jeg skal gjøre mitt beste.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg