Godt humør og sliten kropp

Dagen gikk så alt for fort. Etter å ha vært ute på tur så har jeg egentlig bare ligget å slappet av. Jeg ble ganske sliten og fant ut at jeg hadde gått 2,5 kilometer. Det syns jeg er ganske bra gjort fordi det var et par brakke bakker. Så i dag har kroppen min virkelig fått trimmet. Allikevel er det ingenting i forhold til de turene jeg gikk i fjor sommer. Dessverre kom jeg ikke så langt fordi det ennå er mye snø på stiene i skogen. Eneste grunnen til at det er en vei uten snø tror jeg er fordi det kjører bil opp til det bygget som er på enden av veien, men det gav meg jo en vei å gå på inni skogen så jeg er veldig glad for det. Selvom det ikke ble så lang tur så kom jeg meg jo faktisk inn i skogen.

Siden kroppen min ikke er så vant til å gå så langt så ble jeg veldig sliten, men det blir nok bedre. Jeg skal nemlig prøve å få tatt en liten tur nå og da. Nå må jeg bare være litt forsiktig med hva jeg bruker energien min på. Hvis ikke kommer planene for april til å gå rett vest. For de oppskriftene jeg har planlagt er litt jobb. Vel, ikke alle, men noen av dem. Så da er det viktig å planlegge litt i forhold til hva jeg skal lage til middag. Nå har jeg jo alt lovet dere oppskrifter hver eneste dag i april og det skal jeg holde. Det er det aller viktigste jeg har å gjøre hver dag, lage middag og få oppskriften ut på bloggen. Også får vi se hva jeg orker å gjøre etter det.

Dette starter jo allerede i morgen. Jeg er så spent fordi jeg har jobbet med dette i en måned nå og endelig er alt klart for utfordringen. Det tok en del tid, men som jeg trodde så kom jeg i mål før april (rett før det starter). Jeg gleder meg til å dele alle oppskriftene med dere og prøve ut alt dette. For det er så mye nytt jeg aldri har lagd før. Frem til i morgen får jeg puste med magen og smøre meg med tålmodighet. Under et døgn til første middagsoppskrift er ute på bloggen. Og da kommer det 30 nye oppskrifter som jeg ikke har delt på bloggen før (som jeg vet om hvertfall).

Nå tenkte jeg å slappe av litt til sånn at jeg faktisk er klar for april. Så da blir det Netflix, en flaske vann og kanskje litt mat etterpå. Jeg skulle egentlig ha tatt resten av oppvasken, men det har jeg faktisk ikke ork til akkurat nå. Den turen gav meg mye glede, men det krevde også en del energi. Særlig når jeg måtte få i meg varmen igjen når jeg kom hjem, men det er ingenting en god natt søvn ikke kan fikse. Så da er det nok på med Zpikes tape igjen i kvled sånn at jeg får en skikkelig god natt søvn, men først blir det Netflix.

Følg bloggen på facebook HER

Bildedryss fra skogen

Da sitter jeg godt pakket inn under tepper etter å ha vært på en ganske lang og fin tur. Endelig har jeg fått meg en tur i skogen. Jeg måtte jo bort og se om det hadde smeltet der borte. Det er så klart mange veier som ennå ligger runder snø og is, men bare det å kunne bruke den ene veien som ikke var snø på føltes utrolig godt. Følger du meg på Snapchat eller Instagram så har du allerede sett videoene, men her kommer det også et stort bildedryss fra gåturen.

Nå har det kommet frem ganske mye grønt i skogen, men det er jo mye som ennå ligger under snø og is. Så jeg velger å vente med youtubevideoer. Denne turen kan ikke så lang tid å gå og jeg føler ikke det er så mye å filme ennå uansett. Så da får vi heller vente litt til og håpe at det blir mange varme dager fremover.

I dag var det ikke en veldig varm dag, men jeg måtte bare komme meg ut. Siden jeg er så heldig så fikk jeg også kjenne på noen vanndråper, men det gjorde ingenting. Det stoppet meg hvertfall ikke fra å gå tur. Jeg hadde det kjempe fint og jeg gleder meg skikkelig til å ta en sånn tur igjen. Neste gang skal jeg ta med meg kameraet mitt sånn at jeg kan ta enda flere bilder. Kanskje til og med noen fugler vil bli tatt bilde av. Dere kan forresten høre alle fuglene synge om dere sjekker ut Instagram eller Snapchat storyen min. Jeg heter Cathrineruth92 begge stedene.

Nå tenkte jeg å slappe av litt under dyna, få i meg varmen igjen og så blir det vel snart litt middag. Også håper jeg dere koser dere masse i dag. Det gjør hvertfall jeg.

Følg bloggen på facebook HER

Oppskrift: Kneip

Denne oppskriften er i hovedsak veldig bra, men jeg hadde en litt for stor brødform så brødet ble litt lite. Det gjør jo ikke deigen noe mindre bra, men jeg vil derfor anbefale å bruke en liten brødform fremfor en stor. Med mindre du har lyst på brødskiver som er veldig små. For denne deigen kan gi utrolig flotte brød om du bare bruker riktig form. Dessverre har ikke jeg noen små brødformer, men det er noe jeg kommer til å skaffe meg. Jeg må bare få penger først. Ellers var smaken på brødet utrolig godt og deigen var lett å jobbe med. Så hvis du vil lage kneip så burde du prøve denne oppskriften. Jeg ville bare forklare hvorfor brødet jeg lagde ikke ble så høyt. Det vil komme flere brød i fremtiden og da vil jeg bruke mindre form sånn at de kan bli høyere. Her får dere hvertfall en veldig god oppskrift på et veldig saftig og godt brød.

Du trenger:

2 ½dl vann(40°c)
2ss sukker
1pk tørrgjær
6,25dl hvetemel
2½dl sammalt rug grovmalt
½dl olivenolje
1ts salt

Slik gjør du:

Ha varmt vann i en bolle sammen med sukker.

La det løse seg opp før du putter i gjær.

Ha i resten av ingrediensene og kna det godt sammen.

ca. 5 minutter for hånd elelr 2-3 minutter med kjøkkenmaskin.

La deigen hvile i 1t (til dobbel størrelse).

Rull den til en pølse som passer akkurat i formen. Den skal dekke hele bunnen så som jeg sa så ble min form litt for stor.

Smør/spray formen før du legger deigen nedi.

Snitt brødet enten 3 på tvers eller 1 over hele.

Etterhev i minimum 30 minutter, men gjerne lengre.

Pensle med egg.

Stekes midt i ovnen på 175°c i 25 minutter.

La brødet avkjøles før du skjærer i det.

Ja, som dere kan se så ble brødet mitt litt lavt, men det har ingenting med oppskriften å gjøre. Så det første jeg skal kjøpe inn er nye, mindre brødformer. For jeg har en god del andre ting jeg har lyst til å bake og da hadde det vært fint med former som faktisk er (i dette tilfellet) små nok. Så hvis du liker å bake så er det veldig kjekt å ha forskjellige størrelser på brødformer og former generelt. Man vet aldri når man trenger det. Jeg hadde et par brødformer før, men de ligger enten i garasjen hos mamma eller så har jeg rett og slett ikke fått dem med meg da jeg flyttet. Uansett hadde de trengt å byttes ut så da er det jo fint at jeg får sjansen til det nå. Så får vi se hvem som har fine former jeg kan bruke.

Dette blir siste oppskriften på baking på en stund, men det vil komme MANGE oppskrifter på middager igjennom hele april. Om du ikke vil gå glipp av alt jeg har planlagt for dere så kan du følge bloggen på facebook HER. Så vil det komme bakeoppskrifter i mai igjen. Fortvil ikke, jeg er absolutt ikke ferdig med å bake eller gi dere noen flotte oppskrifter. Det er bare det at jeg har utfordret meg selv til å kutte ut bl.a bakevarer i hele april, men så kommer jeg tilbake til normalt i mai. For vi må jo ha kake til 17. mai. Også er jeg alt for glad i å bake til å kutte det helt ut. Så ser det jo ut som dere setter pris på en god oppskrift på både rundstykker og kaker. Jeg håper allikevel at mine middagsoppskrifter også vil falle i smak for det har jeg virkelig jobbet hardt for å finne skikkelig gode oppskrifter og inspirasjon til noe nytt dere kan prøve ut.

En rolig kveld i vente

Og så var denne dagen snart over. Her sprøtt hvor fort dagen i dag har gått, men så har jeg også fått gjort utrolig mye. Jeg har blitt ferdig med både jobb og baking som stod på planen i dag. Den oppskriften gleder jeg meg til å dele med dere fordi det var en skikkelig god kveldsmat. Også har jeg sittet her med Netflix og sett resten av Ghost Wars. Så nå må jeg finne noe nytt å se på. Anbefaler virkelig å se den serien altså. Den var virkelig bra, helt til siste slutt. Det eneste som er kjipt nå er at jeg ikke har noe å sette på. Nå må jeg lete igjennom Netflix for å finne noe nytt og det er ikke alltid like lett, men akkurat i kveld blir det nok bare et par youtubevideoer og så skal jeg sove. For det har virkelig vært en travel dag. Selvom jeg elsker slike dager så krever det også veldig mye av både kroppen og hodet. Så det skal bli godt med en god natt søvn.

For å forsikre meg at det blir en god natt søvn så skal jeg bruke Zpikes i natt. Dette er ikke noe jeg bruker hver natt, men når jeg bruker det så hjelper det virkelig på søvnkvaliteten min. Det er et “plaster” med en plastball som dytter på et spesielt punkt på hånden som skal hjelpe på bl.a søvn. Jeg bruker også denne når jeg har veldig mye vondt pga. fibromyalgien og det hjelper faktisk veldig. Det er ikke noe mirakelkur, men all hjelp er bedre enn ingen. Disse har virkelig hjulpet meg igjennom flere vanskelige perioder.

Så sånn går altså min dag eller kveld. Dagen er jo over for lenge siden og den har vært veldig fin. Jeg og samboeren min stod ute i stad og bare trakk litt frisk luft fordi det er så varmt inne. Vi trenger ikke å ha på varmekablene i gangen og stua lengre, for å si det sånn. Forhåpentligvis holder det seg sånn og at vinteren offisielt er over for denne gang. Lov å håpe. Det var hvertfall veldig deilig å kunne stå ute i t-skjorte og ikke fryse i hjel. Faktisk var det så godt og varmt at til og med vinden var varm. Da er været perfekt! Snøen er også på vei bort og vi kan faktisk se plenen fra kjøkkenvinduet. Foran huset er det derimot en del snø igjen, men det blir forhåpentligvis borte snart det også. Det er hvertfall vår i luften og det føles helt fantastisk.

Og som jeg har nevnt tidligere i dag så er planen å komme meg litt ut i morgen. En skikkelig lang tur i nydelig vårvær hadde vært helt perfekt nå. Det ble derimot ikke en tur i kveld fordi nå er jeg veldig sliten og vil bare slappe av på sofaen resten av kvelden. Så da får planen for morgendagen være en skikkelig fin gåtur. Og som vanlig har jeg også mye jobb å gjøre. Jeg prøver å planlegge litt fremover sånn at jeg alltid har ting klart. Plutselig kan det komme en veldig slitsom periode og da har jeg jo mer enn nok med å få lagd middag og blogget. Derfor jobber jeg mye og prøver å finne inspirasjon til nye oppskrifter, nye idéer til bloggen og planlegger alt dette med youtube. Det er viktig å ha litt planlagt før det skjer sånn at man vet hva man faktisk må få gjort og har en plan. Jeg tenkte hvertfall at det er veldig viktig. Jeg kan ikke bare våkne opp en dag og tenke “hva skal jeg gjøre/blogge om i dag” for da blir ingenting gjort. Da sitter jeg plutselig med alt for mye å gjøre. Så planlegging er alltid veldig viktig for meg på de dagene jeg faktisk føler at jeg er i stand til å jobbe.

Det er nok å finne på når man har en blogg og et ønske om å komme langt, men det er bare gøy. Jeg har faktisk ikke hatt en eneste dag der jeg føler at jeg ikke vil blogge. Da hadde jeg jo ikke gjort alt dette, men nå kjenner jeg det skal bli godt med en velfortjent pause.

Følg bloggen på facebook HER

Forretningskvinne

Jeg har sittet med en del jobb i dag. Først nå ble jeg ferdig med alt og er tilbake med nytt blogginnlegg. Det har vært både oppskrifter og mail så det har blitt litt forskjellig jobbing i dag. Og jeg har lært noe nytt. Alltid kjekt å kunne lære noe nytt og bli en enda bedre forretningskvinne. For det er jo en del ting som jeg ikke har fått satt meg inn i, før nå. Absolutt mye som gjenstår, men slikt lærer man underveis. Jeg føler selv at jeg er ganske flink til å lære og jeg lærer fort om det er noe jeg virkelig brenner for. Bloggen brenner jeg jo for så til og med den “kjedelige” delen av det blir spennende og gøy.

Så nå som jeg har fått jobbet halve dagen så skal jeg prøve å få gjort noe litt mer spennende. Vel, litt mer spennende å skrive om. Kontorarbeid og forberedelser er jo ikke akkurat så spennende å lese om, tror jeg. Derfor blir det å bake litt også vil det komme en ny oppskrift på bloggen i morgen. Jeg har ikke helt funnet ut av hva jeg ønsker å bake, men jeg finner vel på noe. Bare en liten tur innom Pintrest og så kommer det en million idéer i hodet mitt.

Når jeg har bakt noe spennende så skal jeg slappe av med serien jeg driver å ser på, Ghost Wars. Den er så spennende at jeg har lyst til å se på den hele tiden, men jeg har jobb å gjøre og jeg må si at jeg har blitt mye flinkere til å ikke rote bort tiden. For det har jo vært så mye å gjøre med bloggen i det siste og mye baking så jeg har faktisk klart å sette en grense på hvor lenge jeg faktisk kan se på serier og filmer i løpet av en dag. Og det må jeg si at har fungert supert på flere måter. Jeg bruker ikke opp dagene mine på unødvendige ting, men jeg har også klart å få en mening i livet mitt ved å ta bloggen min så seriøs. Nå har jeg jo blogget i flere år, men jeg tok ikke bloggen min så seriøs før jeg satt meg et mål for 2021. Og det har virkelig hjulpet på psyken å ha noe å gjøre og som jeg MÅ gjøre hver dag. I starten var det veldig stressene, men jeg fant fort en balanse og det har virkelig hjulpet mye på hverdagen min. Så jeg bruker tiden min godt på dagtid også slapper jeg av på kveldene med det som gjør meg ekstra glad. Jeg trives veldig med denne jobben, men det er jo også andre ting jeg har lyst til å gjøre i løpet av dagen. Det har jeg endelig fått en god balanse på. På en måte jobber jeg 24/7, men jeg klarer også å nyte 1-2 timer på kvelden og senke skuldrene mine før jeg skal sove. En perfekt balanse som jeg er utrolig takknemlig for å ha klart og finne.

Så nå blir det en liten tur innom Pintrest for å finne noe å bake. Etter det skal jeg så klart bake det og så venter oppvask, serie og kanskje til og med en kveldstur. Vi får se hvordan formen min er etter denne dagen. Den ble plutselig veldig full og jeg elsker det. Jeg liker virkelig å ha noe å gjøre hele tiden og jeg hater å bare stirre ut i lufta og ikke ha noe å finne på. Derfor er det perfekt for meg å ha denne bloggen som gir mening til livet mitt. Det er viktig å ha noe som får deg opp om morgenen og som driver deg igjennom dagen.

Følg bloggen på facebook HER hvis du ikke vil gå glipp av oppskrifter. Fra i morgen så kommer det faktisk oppskrifter hver eneste dag frem til 1. mai. Hva som skjer i mai har jeg ikke fått planlagt ennå, men bloggen skal nok bli fylt med mye snadder da også.

Mine planer for dagen

I går fikk jeg ikke gjort så mye jobb som jeg hadde håpet, men i natt (etter å ha sovet på dagen i går) fikk jeg jobbet en god del. Så i dag tenkte jeg å fortsette der jeg slapp i går. Det blir med andre ord en kontordag i dag. I tillegg tenkte jeg å finne noe å bake sånn at jeg har en oppskrift til i morgen. Egentlig skulle det være firkløverkake, men siden oppskriften jeg fant ikke var noe bra så ble jo ikke det noe av. heldigvis har jeg fått mamma sin perfekte oppskrift som jeg kan lage en annen dag. Akkurat nå vil jeg ikke bake mer søtt fordi vi snart skal begynne på en måned uten noe søtsaker og jeg har mer enn nok å bli kvitt før den tid. Med mer enn nok mener jeg en halv pose med smash, men det holder i massevis for meg. Etter det så blir det altså ikke noe sukker før i mai. Vel, det er hvertfall planen. Jeg håper at jeg ikke knekker før det, men det er jo mye god mat så det skal nok gå bra.

Så planene for denne dagen er altså satt. Forhåpentligvis blir jeg ferdig med alt av jobb i dag sånn at jeg kan finne på noe helt annet i morgen. Jeg har blant annet lyst til å gå en tur, men det kommer jo også an på hvordan været blir og ikke bare om jeg blir ferdig med jobben. Så da er det vel bare å krysse fingrene og håpe på fint vær i morgen. I går var det jo litt småregn, men sånn er det jo når våren kommer. Regn er en stor forbedring fra snø hvertfall. Og snøen som har ligget rundt nå en stund er endelig på god vei til å smelte bort. I “sentrum” er det jo nesten ikke noe i det hele tatt så alt er nok forhåpentligvis borte i løpet av april. Ikke mer snø nå, hver så snill.

Ellers går nå dagene til å stelle med plantene, se på de nydelige blomstene mine og vante utålmodig på at snøen skal bli helt borte. For nå har jeg planlagt så mye for våren/sommeren at jeg kan nesten ikke vente på å komme i gang med planene mine. Jeg savner virkelig å gå tur i skogen og det begynner å bli lenge siden jeg virkelig følte på den følelsen av å være fri. Pandemien har jo gjort at vi har ganske begrenset med ting vi kan gjøre. Faktisk satt samboeren min og jeg å snakke om dette i går. Han savner å kunne gjøre noe sammen. Da mener jeg ikke å sitte her og se på film eller noe sånt, men å komme oss ut. F.eks dra på kino eller bowling. Sånne ting kan vi jo ikke gjøre nå og når vi satt der og lurte på hva vi kunne finne på så ble det bare kjøre en tur eller spise som ble de alternativene å velge mellom. Så det er ikke så lett å finne på noe i denne pandemien, hvertfall ikke utenfor huset. Derfor gleder jeg meg til snøen er borte og jeg kan ta på meg skoene, gå ut i skogen og filme til youtube. Dette er det eneste jeg faktisk kan gjøre, som er utenfor disse fire veggene. Vel, det og spille pokemon go.

Ja, jeg er 28 år og spille pokemon go. Hva skal man ellers finne på? Det er jo mye å gjøre inne, men noen ganger trenger man å komme seg ut. Vi er ikke skapt til å sitte inne 24/7, men det er også viktig å holde seg unna mennesker mest mulig for å unngå å spre smitte. Så da fant jeg ut at pokemon go var en fin måte å komme seg ut på og ha noe å gjøre.

Følg bloggen på facebook HER

Gratulerer!

Jeg har nå fått trukket vinnerene av min giveaway. Så jeg vil gjerne få gratulere Mali og Eva. Det er fint å kunne gi litt tilbake til mine lesere. Og dette blir definitivt ikke den siste gangen jeg har en slik giveaway. Fordi det gjør meg veldig glad å kunne sende dere ting og ikke bare være den som får. Dere er jo grunnen til at jeg kan holde på med dette og blir sponset med ting. Så jeg syns det bare er rett at dere skal få en del av det. Uten dere hadde ikke denne bloggen vært noe som helst så tusen takk for all støtten dere gir meg igjennom tykt og tynt. Dere er utrolig vakre mennesker og jeg setter pris på hver og en av dere.

Hadde jeg hatt muligheten så ville jeg gitt dere alle sammen en stor klem fordi dere støtter drømmen min ved å følge bloggen. Jeg kan virkelig ikke få takket dere nok, men jeg håper dere vet at jeg virkelig setter pris på hver eneste en av dere enten det er et klikk på bloggen, likes på facebook eller kommentarer. Hver gang vi når topp 20 på blogg.no så blir jeg så glad at jeg nesten gråter. Jeg smiler for hver positiv kommentar og likes. Med så flotte lesere så kan man ikke annet enn å smile.

Takket være dere har denne bloggen både vært 5, 4 og 3 plass på blogg.no. jeg har fått drømmen min oppfylt og det går ikke en dag uten at jeg er takknemlig for alt det vi har bygd sammen. Så hva er neste steg? Vel, først og fremst er det vel å prøve og tjene nok til å få bloggen til å bli mitt levebrød. Det er et stykke igjen, men det ville vært helt fantastisk om vi sammen hadde klart det.

Hvis… nei, når det skjer så lover jeg dere en stor giveaway. I mellomtiden får jeg jobbe hardt og håpe at bloggen min er bra nok til at dere herlige mennesker vil fortsette å følge min reise. Vi har jo så vidt begynt. Og jeg lover dere at jeg skal jobbe beinhardt for at dere skal få det beste innholdet og de aller beste oppskriftene her på bloggen. Kanskje en dag kan jeg gi dere noe skikkelig stort. Det er nemlig noe jeg har veldig lyst til å få til, men det (som alt annet her i verden) krever mye penger. Jeg har så lyst til å gi ut en bok, men har aldri klart å skrive selvbiografi. Kanskje en kokebok ville vært bedre. Er dette et realistisk mål vi kan jobbe sammen for å nå? Alle de beste oppskriftene mine samlet i en bok. Høres ikke det fantastisk ut?

Følg bloggen på facebook HER om du vil støtte og følge bloggen videre.

Innkjøp: REMA 1000

Da har vi vært på butikken og kjøpt inn alt jeg trenger for å lage de 7 første middagene i april. Jeg tror aldri handlekurven har sett så sunn ut før, men det blir virkelig gøy å prøve ut disse nye middagene. Det starter allerede denne uken som egentlig er litt vanskelig å tro. Tiden går så fort. Så nå har vi altså handlet inn første runde og det ble en god del grønnsaker. Man får veldig mye for pengene ved å handle sunt. Det syns hvertfall jeg. Nå hadde vi allerede noen av tingene hjemme så det er ikke så mye kjøtt som er blitt handlet inn, men noe ble det. Her får dere hvertfall se hva vi handlet i dag.

Som dere kan se så ble det ikke bare mat, men også 2 nye blomster. Siden jeg måtte kaste både paprikaplantene og chiliplanten så hadde jeg et par potter som ønsket seg noen nye blomster. Så da ble de disse flotte blomstene som jeg nå har pyntet opp benken på kjøkkenet med. Planen var egentlig å ha en blomst på stuebordet, men sånn ble det altså ikke. Kanskje jeg setter tulipanene på bordet eller bare venter til jeg kjøper en ny bukett. Vi får se. Jeg har faktisk ikke helt bestemt meg ennå. Uansett var det koselig å få noen nye blomster etter å ha måttet ta farvel med grønnsaksplantene som hadde fått svarte prikker. Heldigvis har jeg en del andre grønnsakplanter å glede meg over.

Men ja, det ble en del grønnsaker og dette kommer til å bli mye godt av. Jeg har prøvd å finne på mest mulig spennende og nytt, men også noe som ikke er så vanskelig å lage. Noe vil jo være vanskelig å lage, men det aller meste kan man få til, tenker jeg. Det begynner med noen ganske enkle oppskrifter også vil det komme noen ekstra fancy inni mellom. Som jeg bare må si at jeg gleder meg veldig til å prøve. Jeg kan ikke garantere at alt jeg har satt opp vil bli suksess, men jeg skal hvertfall prøve mitt beste for å lage god mat med gode oppskrifter som jeg kan dele med dere. Vi får bare krysse fingrene og håpe at jeg får det til. For hvis jeg får til alle oppskriftene så vil det bli noen skikkelig elegante, restaurantverdige retter inni mellom her. Åh, jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hva jeg har planlagt. I mellomtiden håper jeg dere syns det var gøy å se hva jeg har handlet inn.

Er dette noe du har lyst til å se for hele april?

Følg bloggen på facebook HER

April utfordringen

Da var det en ny uke og nye muligheter. I dag er allerede planene klare. Vi skal nemlig handle inn første del av april og det tenkte jeg dere skulle få se. Så jeg kommer til å ta bilde av alt vi har kjøpt sånn som jeg gjorde til jul. For på torsdag begynner jeg med daglige oppskrifter her på bloggen. Derfor tenkte jeg det kunne være gøy å vise frem innkjøpene. Jeg har planlagt å kjøpe inn for 1 uke av gangen fordi det er en del grønnsaker som skal til middagene og det kan jo fort bli dårlig. Jeg håper hvertfall det kan være gøy å se alt vi handler inn. Det blir jo en del spennende oppskrifter i løpet av april som jeg håper dere liker og får brukt for selv. Nå har jeg jo jobbet med middagslisten for april hele denne måneden, så jeg har lagt inn mye tid og energi for å finne noen gode og interessante oppskrifter.

Denne måneden har gått veldig fort, men jeg har faktisk kommet i mål med listen over alle middagene i april. Nå mangler jeg bare noen få oppskrifter også kan april bare starte. Oppskriftene lager jeg jo selv så det har tatt litt lengre tid enn forventet, men med litt ekstra jobbing i dag så skal det bli helt ferdig. Jeg har jo allerede funnet ut hva vi skal ha til middag disse 30 dagene så det å lage oppskrift til dem er mye enklere. Det var å finne på 30 middager som tok tid. Jeg stod litt fast på slutten der så jeg fikk hjelp av samboeren min og nå kan jeg nesten ikke vente med å sette i gang og lage alle middagene, for her er det utrolig mye godt.

Det vil som sagt komme oppskrifter hver dag. De vil komme hver dag kl.18:00 med bilder og full pakke som vanlig. Jeg har med andre ord litt av en jobb foran meg. Det går ikke ann å ha noen dårlige dager i løpet av april hvor jeg ikke orker å lage middag. Vi får se om jeg klarer å gjennomfører dette. Dette blir absolutt en utfordring. Ikke bare fordi jeg skal kutte ut mye i kostholdet, men også fordi jeg er nødt til å lage nøyaktig det som står på planen og innlegget må være ferdig til kl.18:00. Jeg legger mye press på meg selv, men det er sånn man får en bra blogg og det er jo dette jeg virkelig vil. For meg er jo bloggen jobben min, selvom jeg ikke kan lese av den. Kanskje en dag, men ikke sånn det er nå. Allikevel vil jeg putte mye jobb i bloggen for å kanskje en dag nå dette målet. Det er jo ingen garanti, men om jeg noen gang skal klare det så må jeg jo jobbe hardt. Så derfor setter jeg meg dette målet og gir meg denne utfordringen, for å løfte bloggen min enda litt høyere.

Så hvis du har lyst til å følge med på innkjøp, oppskrifter og alt som skjer i april så er det bare å følge med. Jeg kommer med ganske mye forskjellig i løpet av neste måned og når alt dette er over så skal jeg fortelle dere hvordan jeg syns dette har gått. For det er jo en ganske stor utfordring jeg har satt meg inn i. Ikke bare var forberedelsene mye arbeid, men det er innkjøpene, alle oppskriftene, blogginnleggene og bildene. Oppå det hele er det 1 måned uten potet, ris, pasta, bakevarer og sukker. Det blir med andre ord veldig spennende å se hvordan oppsummeringen av april vil se ut. Jeg er både spent, nervøs og jeg må si at jeg gleder meg veldig.

Gleder du deg til å se alle oppskriftene jeg har planlagt?

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noen oppskrifter.

Ukens film og serie

Dette innlegget kom litt sent, men det har vært en ganske vanskelig dag og dette innlegget ble derfor ikke begynt på før nå. Så la oss ta en titt på det jeg har sett på denne uken. Jeg tror kanskje dere vil like dem, så kanskje dere finner noe dere har lyst til å se på fra ukens film og serie denne gangen. Så her har dere ukens underholdning:

Ukens film: Coraline

Helt ærlig vet jeg ikke om dette egentlig egner seg for barn, men det er hvertfall en veldig bra film som jeg liker virkelig godt. Den er utrolig spennende, sær og creepy. Nøyaktig slike filmer jeg liker å se på. Det er litt som Tim Burton sine filmer, men denne er nok ikke han sin dessverre. Man skulle nesten tro det da, med tanke på hvordan den er lagd. Så hvis du liker Tim Burton sine filmer så vil du garantert like Coraline. Her får du et eventyr fra en annen verden som virkelig setter deg på kanten av stolen. Dette er faktisk en av mine absolutt favorittfilmer som jeg gjerne kan se igjen og igjen. Har du ikke sett den før så burde du absolutt se den.

Ukens serie: Ghost Wars

Dette er en utrolig spennende serie som jeg holder på å se. Den handler om gjenferd, men ikke på den vanlig måten. Når jeg begynte å se på denne serien så viste jeg ikke helt hva jeg kunne forvente. Jeg hadde ikke lest om serien eller sett traileren. Det eneste jeg viste var at en av skuespillerene fra Victorious var hovedrollen. For meg var det nok fordi jeg syns han er en god skuespiller. Så jeg satt meg ned og begynte å se denne serien, uten noen forventninger eller noe sånt og det må jeg bare si; denne serien er utrolig bra. Jeg digger den fordi den har den historien som handler om kun en by og alt skjer innenfor denne byen. Nå har jeg kommet til episode 10 og det begynner virkelig å bli spennende. Det har virkelig vært spennende hele veien, men nå er jeg veldig spent på hvor dette ender og hva som faktisk kommer til å skje med denne byen. Så hvis du liker spennende, creepy og bizarre serier så burde du definitivt se denne.

Noen av disse du kunne tenkt deg å se på?

Følg bloggen på facebook HER