Innkjøp: REMA 1000

Da har vi vært på butikken og kjøpt inn alt jeg trenger for å lage de 7 første middagene i april. Jeg tror aldri handlekurven har sett så sunn ut før, men det blir virkelig gøy å prøve ut disse nye middagene. Det starter allerede denne uken som egentlig er litt vanskelig å tro. Tiden går så fort. Så nå har vi altså handlet inn første runde og det ble en god del grønnsaker. Man får veldig mye for pengene ved å handle sunt. Det syns hvertfall jeg. Nå hadde vi allerede noen av tingene hjemme så det er ikke så mye kjøtt som er blitt handlet inn, men noe ble det. Her får dere hvertfall se hva vi handlet i dag.

Som dere kan se så ble det ikke bare mat, men også 2 nye blomster. Siden jeg måtte kaste både paprikaplantene og chiliplanten så hadde jeg et par potter som ønsket seg noen nye blomster. Så da ble de disse flotte blomstene som jeg nå har pyntet opp benken på kjøkkenet med. Planen var egentlig å ha en blomst på stuebordet, men sånn ble det altså ikke. Kanskje jeg setter tulipanene på bordet eller bare venter til jeg kjøper en ny bukett. Vi får se. Jeg har faktisk ikke helt bestemt meg ennå. Uansett var det koselig å få noen nye blomster etter å ha måttet ta farvel med grønnsaksplantene som hadde fått svarte prikker. Heldigvis har jeg en del andre grønnsakplanter å glede meg over.

Men ja, det ble en del grønnsaker og dette kommer til å bli mye godt av. Jeg har prøvd å finne på mest mulig spennende og nytt, men også noe som ikke er så vanskelig å lage. Noe vil jo være vanskelig å lage, men det aller meste kan man få til, tenker jeg. Det begynner med noen ganske enkle oppskrifter også vil det komme noen ekstra fancy inni mellom. Som jeg bare må si at jeg gleder meg veldig til å prøve. Jeg kan ikke garantere at alt jeg har satt opp vil bli suksess, men jeg skal hvertfall prøve mitt beste for å lage god mat med gode oppskrifter som jeg kan dele med dere. Vi får bare krysse fingrene og håpe at jeg får det til. For hvis jeg får til alle oppskriftene så vil det bli noen skikkelig elegante, restaurantverdige retter inni mellom her. Åh, jeg kan nesten ikke vente med å vise dere hva jeg har planlagt. I mellomtiden håper jeg dere syns det var gøy å se hva jeg har handlet inn.

Er dette noe du har lyst til å se for hele april?

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Mye fint og godt der. Må selv handle inn til påske så jeg bør planlegge litt. Har mye på tapetet nå så sjelden rom for pauser. Ha en fin kveld.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg