Ukens film og serie

Og da var vi kommet til søndag og et nytt innlegg med film og serie som jeg har sett. Denne gangen skal jeg ikke bare skrive om 1, men 2 filmer. For jeg så på flere filmer denne uken som jeg har lyst til å snakke om. Pluss at det er 2 filmer som har med hverandre å gjøre så da kunne jeg likså godt slenge med begge to her. Så la oss bare komme til filmene og serien, skal vi?

Ukens film: Deadpool og Deadpool 2

Som sagt er disse filmene det samme. Dere som følger med på bloggen viste jo at jeg hadde sett den ene og hadde tenkt til å se den andre også. Så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg syns om filmene. Først og fremst må jeg si at dette er en av mine absolutt favorittfilmer i denne sjangeren. Det jeg liker best ved disse filmene er Deadpool sin humor. Jeg digger humoren hans fordi han er så drøy og sær. Absolutt den beste karakteren hittil. Så om du ikke har sett disse filmene allerede så burde du virkelig se dem. Har du sett dem så se dem igjen! Jeg har sett dem mange ganger og jeg har det like gøy hver gang jeg ser dem. Det er humor, spenning og noen veldig triste scener. Deadpool er jo en veldig kjent karakter og det er nok mange som digger han. Ja, det var hvertfall det på Desucon. Folk cosplayer Deadpool hele tiden og det er awsome. Hvertfall når dem virkelig går inn i karakter. Så ja, se på Deadpool. Jeg har hvertfall gjort det denne uken.

Ukens serie: Titans

Å fy søren! Jeg digger denne serien. Som barn pleide jeg å se på Teen Titans og det var et av favoritt tv-program. Min favoritt karakter er uten tvil Raven. Kanskje ikke noe sjokk siden jeg er goth og liker alt som er creepy og spooky, men den karakteren er bare så awsome. Hun er halvt menneske og halvt demon. Faktisk (siden jeg var inne på det i stad) så har jeg alltid hatt lyst til å cosplaye henne, men jeg har aldri gjort det. Uansett… Denne serien må du bare se om du ikke alt har sett den. Den ligger på Netflix nå og jeg er godt i gang med å se den. Jeg syns den er så spennende og bra lagd. Alle detaljene og handlingen syns jeg er kjempe bra. Så om du liker slike type filmer som dette så vil jeg anbefale deg å se Titans.

Og det var altså ukens filmer og serie. Da blir det en hel uke til neste gang. Om det blir noe serie neste søndag får jeg se på. Akkurat nå holder jeg jo på med Titans, men det kommer hvertfall film.

Har du sett noen av dem før? Hva syns du om dem?

Følg bloggen på facebook HER

Du kan også følge meg på Snapchat, Instagram, Twitter og Tiktok. Der heter jeg cathrineruth92

Hår og hudpleie

I dette innlegget tenkte jeg å fortelle litt om mine favoritt hår og hudpleie produkter. Tidligere har jeg ikke vært noe opptatt av kremer, oljer osv. men i det siste er det noen produkter som jeg virkelig har blitt glad i og som jeg bruker regelmessig. Så jeg tenkte det kunne være gøy å dele mine absolutt favoritter med dere. Som sagt har jeg aldri vært noe opptatt av slikt og det betyr jo at jeg ikke har noe særlig erfaring med diverse produkter, men jeg har jo allikevel noen meninger om de produktene jeg har brukt. Jeg ser forbedringer og derfor har jeg lyst til å dele mine få erfaringer med dere. Så her har dere mine absolutt favoritter når det kommer til hår og hudprodukter.

Hårolje: Jeg har prøvd et par ting før, men når jeg fikk prøvd MayBeauty sitt hår serum så ble jeg veldig fornøyd. Det gir absolutt resultater og det er kun min ærlige mening, ingen reklame eller sponset. Når jeg først prøvde dette så var håret mitt så utrolig ødelagt av all blekingen og fargingen at jeg trodde ikke det gikk an å fikses. Så prøvde jeg dette serumet og håret føltes faktisk bedre. Noe jeg ikke trodde var mulig. Etter det så ble dette serumet min nye bestevenn til håret. Jeg har brukt det helt siden da og det er snart 1 år siden. Hver gang jeg tar i dette etter å ha dusjet så blir håret mitt silkemykt og det ser så mye bedre ut. Faktisk har jeg ikke hatt så friskt og sunt hår på mange år.

Kroppskrubb: Jeg fikk en scrub av venninna mi som er fra Lush og den er bare helt fantastisk. Jeg bruker den regelmessig og jeg syns det er så trist at den allerede snart er tom. Så det kan nok hende at jeg må prøve å få kjøpt mer av den etterhvert. Den lukter godt, føles godt og er bare så nydelig å bruke. Det er som et lite spa når jeg dusjer og jeg elsker det. Så jeg ønsker meg virkelig mye mer fra Lush i fremtiden. Om du ikke har prøvd Lush sine produkter så er de å anbefale.

Ansiktskrubb: Igjen er jeg veldig fornøyd med Maybeauty. Jeg kjøpte denne skrubben som inneholder kaffe og kokosolje. Huden min ble helt myk etter å ha brukt den. Så det har blitt en av mine favoritter. Når jeg går og skal dusje så tar jeg alltid denne skrubben i ansiktet først også dusjer jeg det bare av. Resultatet er helt fantastisk. Slike opplevelser som dette gjør at jeg har lyst til å teste ut flere av produktene dems og det kommer jeg også garantert til å gjøre etterhvert. Kanskje jeg finner enda flere favoritter. Det jeg liker (i tillegg til den myke huden den gir meg) er lukten. Jeg er helt besatt av alt som lukter kaffe så denne elsker jeg virkelig. Helt perfekt for meg.

Mist: Jeg kjøpte noen bokser som kom i posten hver måned og blant annet var det en face mist som jeg likte veldig godt. Merket er Unani og den gir en skikkelig oppfriskende følelse. Jeg bruker den hver morgen og kveld fordi den gir en beroligende og avslappende følelse. Så dette er en av mine favorittprodukter som jeg kommer til å bruke til den er tom.

Eye Makeup Remover: En annen som også kommer fra en slik boks er Lavinde sin sminkefjerner. Den er veldig effektiv (syns jeg). Ikke at jeg har prøvd noen andre. Jeg har alltid kjøpt servietter, men for ikke så lenge siden så begynte jeg å bruke denne og den var veldig effektiv. Så nå er den også en av tingene som jeg tar i bruk. Dette er jo ikke noe jeg bruker regelmessig fordi jeg sminker meg ikke så ofte, men når jeg sminker meg så fjerner jeg med denne. Flasken er veldig liten så nå som jeg først har begynt å bruke av den så blir det fort tom. Så hvis noen har noen tips på makeup remover så kom gjerne med dem i kommentarfeltet.

Boksen det er snakk om heter Goodie box. 

Bruker du noen av de jeg har nevnt over? Hvis ikke, hva er dine favoritter?

Følg bloggen på facebook HER

Morgentur

I dette innlegget skal jeg ikke skrive så mye. Det blir mest bilder som dere kan nyte.

Jeg startet dagen med et stort smil. I dag har jeg virkelig mye å være i godt humør for. Og når jeg er i godt humør så får jeg alltid mye energi. Den energien har jeg brukt til å gå en tur ut og ta noen vakre bilder. For den blå himmelen er like vakker vakker å se på hver eneste dag. Så jeg gikk rundt og tok mange bilder sånn at dere også fikk sett. Det blir nesten som om dere er med meg på tur og det er jo koselig. Så disse bildene er til dere. Håper dere liker dem og drømmer dere bort i den vakre naturen sammen med meg. Bli med på en tur rundt i mitt nabolag ved å se på alle bildene jeg tok i dag. Kos deg!

Selv med snø på bakken så er det som om våren allerede er her, særlig med de siste bildene. Når jeg ser på bildene nå så blir jeg skikkelig glad fordi det gir meg den følelsen av vår som vi ikke er så veldig langt unna. Ja, i dag kunne jeg faktisk gå med ballerinasko. Om det ikke sier vår så vet ikke jeg. For meg er det en av de beste følelsene fordi jeg blir veldig fort sliten så å måtte ta på meg støvlene tar veldig mye energi og ødelegger litt av turen. Så det var fint å bare kunne ta på seg noen lette sko og gå på bar asfalt. Tenk det, vi er bare i slutten av februar og isen/snøen er helt borte fra veiene. For ei med kroniske smerter i kroppen er det veldig gøy. Og jeg håper virkelig det varer i mange dager fremover fordi jeg vil bare gå turer hver dag og nyte denne tiden. Jeg har lyst til å se snøen smelte og vårblomstene titte frem. Nå klarer jeg nesten ikke vente til våren virkelig er her og alle blomstene er tilbake. Også blir det mye mer jeg kan ta bilde av om våren. Selvom jeg fant noen veldig fine detaljer. Ikke at jeg så veldig mye med solen på himmelen, men heller det enn 1 meter snø.

Følg bloggen på facebook HER for flere naturbilder og mye annet spennende.

Musikk i Disneyfilmer

Som regel vil jeg gi dere en spilleliste over sanger jeg har hørt på og gjerne noen nye jeg har oppdaget den siste måneden, men jeg tenkte det kunne være gøy å gjøre en liten vri denne gangen. Disse sangene er forsåvidt sanger jeg har hørt på i februar. Så la oss ta en liten Disney- Månedens spilleliste.

Når det kommer til musikk i filmer så er jeg veldig glad i alt fra Disney. Så jeg tenkte det kunne være gøy å lage en liten liste over sanger jeg digger fra mine favorittfilmer. Når de spilles klarer jeg ikke sitte stille og bare høre på. Om jeg sitter alene så synger jeg gjerne med og/eller danser. Ja, noen sanger er bare så utrolig fengende. Også er det de sangene som virkelig treffer meg og tårene begynner å trille. Dem er det nok av! Så la oss ta en titt på mine topp 5 sanger fra Disney sine filmer. Så jeg nevner filmen den er fra og hva sangen heter også forteller jeg litt om hver enkelt. Fortell meg gjerne hvilken sang du syns er finest fra Disney.

1 Descendants 3- Do what you gotta do

Når Mal og Hades synger denne sammen så får jeg gåsehud. Den er rett og slett helt rå. Jeg liker virkelig stemmen til Dove Cameron, men jeg ble også en stor fan av Cheyenne Jackson når jeg først hørte denne sangen. Ja, jeg hørte faktisk sangen før jeg hadde fått sett filmen. Når jeg endelig hadde fått sett filmen så digget jeg denne sangen enda mer fordi Hades er en så utrolig kul karakter. Cheyenne Jackson passet virkelig til denne rollen. Han spiller den utrolig bra.

2 Frozen 2- Into the unknown

Denne sangen er så utrolig nydelig. Elsa er jo en veldig vakker karakter i seg selv, men med denne stemmen som kaller på henne i denne sangen så blir dette absolutt en av mine absolutt favorittsanger fra Disney. Jeg liker at dem faktisk har klart å løfte å Frozen til neste nivå med så utrolig flotte sanger og mange nydelige detaljer. Så hele filmen er veldig vakker, trist, morsom og nydelig. Dette er faktisk en sang som er på min spilleliste og som jeg hører på en god del, når jeg er i Disneyhumør.

3 Zombies 2- We own the night

Når jeg så filmen så var jeg ikke like glad i den som første filmen. Dette er jo egentlig ganske standard Disney egentlig, men allikevel er det en film jeg liker å se på. Den har jo flotte sanger og da blant annet denne som handler om varulvene i filmen. Ja, det er både varulver og zombier i filmen. Mye som foregår på en gang, men i det minste er det bra musikk. Og disse type filmene er det jo ganske mye fokus på musikken. Jeg hadde gledet meg veldig til å se denne og jeg kommer nok til å se den igjen, men det er ikke det beste Disney har gjort. Sangen derimot er kjempe bra og jeg har lyst til å danse til den. Så denne sangen kommer helt klart på listen min.

4 Descendants 3- Queen of mean

Igjen en sang fra Descendants 3 fordi det var en ganske bra film. Jeg digger kostymene, handlingen og musikken i alle 3 filmene, men denne (som den andre fra denne filmen) hørte jeg før jeg hadde sett filmen og jeg digget den. Etter å ha sett den 20 ganger på youtube på en dag så bare gledet jeg meg til å se filmen. Den fikk jeg dessverre ikke sett før lenge etterpå, men det var absolutt verdt ventetiden. Nå kan jeg nesten ikke se filmene uten å gråte fordi for en stund siden gikk Cameron Boyce bort. Jeg har jo fulgt han på Disney Channel i bl.a Jessie og har alltid likt han som skuespiller så jeg ble jo kjempe lei meg da jeg leste om dette. Da satt jeg å så på instagramvideoene fra vennene hans fra denne filmen og de han har jobbet med tidligere. Det var helt grusomt og jeg gråter ennå når det ser han i disse filmene. Allikevel ser jeg på dem fordi dem er veldig bra. Denne sangen er kraftfull og karakteren er så utrolig godt spilt. Jeg digger alt ved både filmen og musikkvideoen til denne filmen. Utrolig bra!

5. Beauty and the beast- Evermore

Åh, denne sangen er så utrolig trist. Endelig hadde han funnet ekte kjærlighet også står han der og ser henne ri av sted. Den scenen får meg alltid til å gråte. Også er det jo en så fantastisk stemme som synger den. Det er en sang man virkelig får gåsehud av. En klokkeklar stemme som gir denne scenen liv. Dette er virkelig en vakker sang, men også en utrolig vakker film. Jeg trodde ikke jeg kom til å falle for en slik type film, en film som er lagd ut fra en klassiker, men jeg liker faktisk denne enda bedre enn originalen. Dem fant jo de perfekte skuespillerne til de forskjellige rollene også som har gjort filmen så bra, men det vakreste med filmen er allikevel denne sangen.

Det er jo veldig mange nydelige sanger fra Disneyfilmer. Dette her er jo kun fra de nyere filmene. Etterhvert tenkte jeg også å komme med en liste over musikk fra gamle klassikere som jeg liker eller en liste over filmene jeg liker. Vi får se hva det blir til. Her er hvertfall mine 5 favoritter fra litt nyere filmer.

Hvilken Disney sang er din favoritt?

Følg bloggen på facebook HER

Kveldstur

Akkurat nå ligger jeg i stua og slapper av. Det har vært litt av en dag. Jeg har ikke fått gjort det jeg skulle, men jeg har gått tur i dag. Faktisk 2 turer. Først gikk jeg den lange turen sånn som i går og så tok jeg og samboeren min en lang rundtur i dag. Det var utrolig koselig. Jeg liker virkelig de gåturer sammen med han. Å ha noen å snakke med er så mye bedre enn å gå alene, men jeg er nok litt mer glad i å gå turer enn han. Ikke at det gjør noe for jeg klarer jo å gå de lange skogsturene alene, men noen ganger er det bedre å kunne ta en kveldstur med han og bare nyte stillheten i gatene.

Det ble ikke så mange bilder på denne kveldstur, men jeg måtte ha bilde av den vakre himmelen. Jeg prøvde også å ta bilde av månen, men det ble ikke helt sånn jeg håpet. Månen var mørkegul og ganske stor, men mobilen min er ikke så flink til å fange opp detaljene på månen. Så da ble det heller en måne som ser ut som den striker, som et animert spøkelse. Jeg ville allikevel dele bildet med dere fordi det var litt morsomt. Det første bilde derimot ble jeg veldig fornøyd med. Himmelen er alltid så vakker etter at det har blitt kveld, men før det blir helt mørkt.

Selve turen gikk veldig bra. Vi hadde det så gøy. Han får meg alltid i så godt humør, så jeg lo en god del i løpet av den turen. Og lo jeg ikke så smilte jeg som regel. Det er ingenting som slår en koselig tur på kvelden med samboeren min.

Så nå skal jeg slappe av med ukens serie som dere får vite i løpet av morgendagen. Den er bare så bra, så jeg skal kose meg her i stua resten av kvelden før jeg skal sove.

Følg bloggen på facebook HER

Det er på tide å gjøre noe

I dag hadde jeg lyst til å starte dagen med en gåtur. Det var litt kjøligere i dag, men så gikk jeg også mye tidligere. Uansett var det en veldig fin start på dagen og jeg håper at jeg kan komme meg ut hver dag, men det får vi nesten se på. Alt kommer egentlig an på været. Det er nydelig vær nå med sol og blå himmel, men det kan plutselig snu før vi vet ordet av det. Så da er det bare å nyte det fine været mens man kan.

Nå som jeg er tilbake fra turen og har slappe av en stund så tenkte jeg å starte med oppvask igjen. For de siste dagene har jeg virkelig kjempet mot sukkersuget. Så jeg prøver å finne på noe når det er som verst. Plutselig er det borte fordi det er noe som gjerne kommer når jeg kjeder meg eller sitter og ser på TV. Derfor skal jeg prøve å ikke la meg friste, selvom det var like før jeg sprakk i går. Jeg vet jeg har et problem når det kommer til sukker så jeg prøver å jobbe med det.

Bildet er fra turen i dag.

Jeg har slitt utrolig mye med sukkeravhengighet de siste årene så jeg prøver å få kontrollen tilbake. Dette har ingenting med vekten eller utseendet mitt å gjøre. Det er bare det at kroppen min har ikke godt av all sukkeret og jeg føler meg alltid så ille etter å ha spist godteri fordi jeg vet at jeg ikke klarer å stoppe. For meg er det veldig vanskelig å fortelle dette, men jeg følte at jeg bare måtte få det ut. Ofte har jeg prøvd å gjøre om på det, men enten er det brus, kake eller godteri som har ødelagt meg og det er ikke slik jeg ønsker å leve. Så jeg startet å spise sunt og jeg har blitt ganske flink til det. I tillegg har jeg kuttet ned på brus. Så det som gjenstår nå er å ta avstand til godteri og etterhvert prøve å få et bedre forhold til godteri og kaker. 1 gang i uken skader jo ikke, men når det blir annenhver dag så vet man at man har mistet kontrollen. Det er her jeg setter en strek. Derfor blir dagene fremover et mareritt, men det er nødvendig. Jeg kan ikke lengre leve sånn som jeg har gjort de siste årene.

For meg er dette et mye vanskeligere tema enn depresjonen og selvmordstankene. Jeg kan leve med og holde det i sjakk, men sukkeravhengigheten føles mye verre. Man tar en sjokolade fordi man har en dårlig dag eller drikker brus fordi man er utslitt. Så sitter man og ser på film og vil ha potetgull. Det er alltid en grunn til å spise godteri og den tanken gjør meg kvalm. Derfor vil jeg prøve å bli kvitt denne avhengigheten. Så jeg prøver en gang til, med mye viljestyrke og motivasjon. Kan jeg klare det? Jeg har jo klart å slutte og snuse.

Om du vil følge med på hvordan det går så tenkte jeg at jeg kunne ta en oppdatering hver lørdag. I dag blir siste gang jeg spiser godteri. Etter det så skal jeg prøve å holde meg unna så lenge jeg klarer. Hvis jeg trenger godteri så skal jeg ikke spise det. Så får vi se om jeg klarer å bli kvitt denne ekstreme avhengigheten som gjør meg gal. For det er virkelig ikke noe jeg har lyst til å leve med resten av livet. Hvordan jeg skal klare det vet jeg ikke, men om jeg kommer opp med noen tips og triks så kommer jeg til å dele det med dere.

Følg bloggen på facebook HER så går du ikke glipp av noe.

Oppskrift: rundstykker i langpanne

Jeg har lenge vært på utkikk etter noen skikkelig gode rundstykker og denne gangen tror jeg faktisk at jeg har funnet den perfekte oppskriften. For disse var virkelig gode. Det var litt finjusteringer på oppskriften og så var den perfekt. Disse rundstykkene er luftige, høye og de smaker utrolig godt. Selvom jeg stod å lagde disse sent i går kveld så måtte jeg jo smake. Ikke bare et, men to rundstykker. Så gode var dem. Så hvis du ønsker noen helt fantastiske rundstykker til frokosten så er virkelig disse å anbefale. Nå har du hvertfall sjansen til å lage dem med denne oppskriften.

Du trenger:

50g smør
1 pk gjær
7dl vann
1,1kg hvetemel
1ss salt
1ss sukker
2 egg

+1 egg til pensling og sesamfrø/valmuefrø

Slik gjør du:

Smelt smøret og avkjøl det (ca. 37c).
Bland lunkent vann og gjær i en bolle.
Ha i resten av ingrediensene og bland godt sammen. Deigen skal være luftig og litt bløt, men ikke for klissete.
La deigen stå til heving i ca. 30 minutter.
Del deigen i 24 like store biter og rull dem til små rundstykker.
Legg den i en middels stor langpanne med bakepapir.
La den etterheve i 30 minutter.
Pensle dem med et sammenvispet egg og strø over valmuefrø eller sesamfrø.
Stekes 225°c i ca. 15 minutter.

Dette ble altså kveldsmaten min i går, med brunost og syltetøy. Så ja, dette er virkelig en oppskrift du burde prøve ut. Ser dem ikke gode ut?

Kommer du til å prøve ut oppskriften?

Følg bloggen på facebook HER for flere oppskrifter og mye annet spennende.

Litt av en dag

Da tenker jeg det er på tide for meg å legge meg. Det har vært en lang og fin dag. Jeg er utslitt og klar for en god natt søvn. I morgen er nok en dag. Da håper jeg at det blir en liten tur ut igjen, men det får vi neste se påbåde været i morgen og hva kroppen min orker.

Før jeg går å legger meg så tenkte jeg bare å fortelle litt hvordan dagen min har vært, en liten oppsummering. For i dag har det jo skjedd ganske mye. Den begynte med planteoppdatering, der jeg viste dere at alle frøene jeg sådde har begynt å spire. Ja, til og med klementinfrøet. Også har jeg tatt mesteparten av oppvasken i dag. Grunnen til at jeg ikke har fått tatt alt er fordi jeg fikk lyst til å bruke energi på å bake. Så i morgen kommer det en veldig god oppskrift.

Også var det jo den fine, lange turen i dag som jeg viste dere bilder av tidligere. Hele grunnen til at dagen min har vært så utrolig bra. Og som ikke det var nok så har jeg funnet en ny serie å se på som jeg skal fortelle dere mer om på søndag. Så ja, dagen min har vært ganske flott.

I morgen skal jeg bli ferdig med kjøkkenet, prøve å få gått en tur og se mer på denne serien. Også får vi se hva mer som skjer i løpet av dagen, men nå skal jeg hvertfall prøve å få meg litt søvn sånn at jeg er klar for morgendagen. Føttene mine verker og jeg er utslitt så det skal bli veldig godt med litt søvn. Jeg håper alle dere flotte mennesker som leser dette også har hatt en flott dag. Hvis ikke så håper jeg hvertfall at morgendagen din blir god. Og ikke glem å komme innom for en ny oppskrift i morgen. Det er noe veldig godt!

God natt!

Følg bloggen på facebook HER

Blå himmel og fantastisk natur

Som jeg fortalte tidligere i dag så skulle jeg ta meg en liten tur ut og det var en helt fantastisk tur. Jeg fikk skikkelig følelsen av vår og det er alltid like deilig. Så jeg klarte ikke slutte å smile når jeg så den blå himmelen og solen som lyste opp de grønne trærne. Det er så vakkert og det får meg alltid i godt humør. Derfor valgte jeg å gå en ekstra lang tur og endte opp med å gå nesten helt bort til den store skogen der jeg pleier å gå de lange turene mine. Jeg var faktisk borte i 1 time og bare nøyt varmen og den friske luften. Og selvfølgelig tok jeg masse bilder som jeg har lyst til å vise dere. For en så nydelig dag som dette måtte jeg jo bare dele med dere. Så her får dere et skikkelig bildedryss fra dagens gåtur.

 

Ja, som dere ser så har til og med isen på bakken smeltet og det gjorde det så mye enklere for meg å ta en litt lengre tur enn vanlig. Beina mine er så klart ikke vant til å gå så lengre så de er slitne, men jeg har ikke vondt i ryggen sånn som sist. Grunnen til det er nok at jeg slipper å spenne hele kroppen for å holde meg på beina. For det var ganske glatt både i oppkjørselen og på vei ned til den lille skogen, men nå er det borte. Jeg kunne endelig se litt mer enn bare innsiden av leiligheten uten å bli helt ødelagt i kroppen. Så nå har jeg altså ork til å ta resten av oppvasken også. Det er jo en veldig deilig følelse.

Og når jeg kom hjem fra turen så var samboeren min i full sving med å vaske badet. Noe sånt gir meg jo enda mer glede så kanskje jeg skal komme meg ut på tur litt oftere. Neida, men jeg ble veldig glad da jeg hørte at han holdt på å vaske der inne. Nå blir det skikkelig fint her med samboeren sin innsats på badet og jeg som tar resten av oppvasken. Da kommer vi kanskje i mål i løpet av helgen. Jeg har jo allerede tørket støv så det er gjort. En uke til neste gang, men akkurat det er jo ikke så mye jobb. Det som tar tid er oppvasken, men jeg har heldigvis ikke så mye igjen nå. Og med den energien jeg fikk av å kunne gå denne lange turen så skal jeg nok få det unna på et blunk, men først blir det middag.

Hvis du vil høre hvordan det er å stå ved bekken sånn som jeg pleier å gjøre så kan du sjekke ut storyen på:

Snapchat: cathrineruth92

Instagram: sp0okeyg1rl

Twitter: cathrineruth92

Følg bloggen på facebook HER for flere naturbilder og mye annet spennende.

Planene er klare

Jeg har ligget og halvsovet helt frem til nå, men nok er nok. Nå skal jeg bare lade mobilen også blir det en tur ut. Været er helt fantastisk i dag og det har jeg veldig lyst til å utnytte. Det er jo ikke akkurat hver dag at himmelen er blå og solen skinner på denne tiden av året. Så derfor tenkte jeg å ta meg en lang gåtur og bare nyte det vakre været så lenge jeg klarer. Vi får se hvor lenge beina mine klarer å gå, men ut skal jeg hvertfall. Jeg har et par timer før det blir mørkt igjen så jeg skal virkelig nyte denne dagen. Nå har jeg sittet inne og hatt lyst til å gå ut, men ikke orket eller så har jeg gått en liten tur også har kroppen sviktet. Så i dag håper jeg at kroppen samarbeider litt mer.

Utenom det så tenkte jeg å bli ferdig med oppvasken på kjøkkenet i dag. Så når jeg kommer hjem skal jeg bare slappe av litt også begynner jeg på middagen. Etter det skal jeg ta oppvasken. Kanskje etter middag, kanskje i kveld. Jeg får se, men det er hvertfall målet for i dag. Og da har jeg egentlig fylt opp hele dagen. Det er vel så å si det kroppen min orker i løpet av en dag, men heldigvis er det bare halve året at kroppen er så kranglete.

Hvis jeg klarer å gjøre alt dette i løpet av dagen i dag så er jeg veldig fornøyd. Jeg bare kjenner at jeg må bruke dagen og energien min på å komme meg vekk fra disse fire veggene. Heldigvis skal det ikke så mye til før jeg føler meg bedre. Bare en liten gåtur ute i det fine været og jeg er i godt humør igjen. Så da skal jeg bare få tegnet på brynene mine også blir det en gåtur nå snart. Også kommer jeg tilbake med noen naturbilder i løpet av dagen.

Hva er planene dine for dagen?

Følg bloggen på facebook HER