Blå himmel og fantastisk natur

Som jeg fortalte tidligere i dag så skulle jeg ta meg en liten tur ut og det var en helt fantastisk tur. Jeg fikk skikkelig følelsen av vår og det er alltid like deilig. Så jeg klarte ikke slutte å smile når jeg så den blå himmelen og solen som lyste opp de grønne trærne. Det er så vakkert og det får meg alltid i godt humør. Derfor valgte jeg å gå en ekstra lang tur og endte opp med å gå nesten helt bort til den store skogen der jeg pleier å gå de lange turene mine. Jeg var faktisk borte i 1 time og bare nøyt varmen og den friske luften. Og selvfølgelig tok jeg masse bilder som jeg har lyst til å vise dere. For en så nydelig dag som dette måtte jeg jo bare dele med dere. Så her får dere et skikkelig bildedryss fra dagens gåtur.

 

Ja, som dere ser så har til og med isen på bakken smeltet og det gjorde det så mye enklere for meg å ta en litt lengre tur enn vanlig. Beina mine er så klart ikke vant til å gå så lengre så de er slitne, men jeg har ikke vondt i ryggen sånn som sist. Grunnen til det er nok at jeg slipper å spenne hele kroppen for å holde meg på beina. For det var ganske glatt både i oppkjørselen og på vei ned til den lille skogen, men nå er det borte. Jeg kunne endelig se litt mer enn bare innsiden av leiligheten uten å bli helt ødelagt i kroppen. Så nå har jeg altså ork til å ta resten av oppvasken også. Det er jo en veldig deilig følelse.

Og når jeg kom hjem fra turen så var samboeren min i full sving med å vaske badet. Noe sånt gir meg jo enda mer glede så kanskje jeg skal komme meg ut på tur litt oftere. Neida, men jeg ble veldig glad da jeg hørte at han holdt på å vaske der inne. Nå blir det skikkelig fint her med samboeren sin innsats på badet og jeg som tar resten av oppvasken. Da kommer vi kanskje i mål i løpet av helgen. Jeg har jo allerede tørket støv så det er gjort. En uke til neste gang, men akkurat det er jo ikke så mye jobb. Det som tar tid er oppvasken, men jeg har heldigvis ikke så mye igjen nå. Og med den energien jeg fikk av å kunne gå denne lange turen så skal jeg nok få det unna på et blunk, men først blir det middag.

Hvis du vil høre hvordan det er å stå ved bekken sånn som jeg pleier å gjøre så kan du sjekke ut storyen på:

Snapchat: cathrineruth92

Instagram: sp0okeyg1rl

Twitter: cathrineruth92

Følg bloggen på facebook HER for flere naturbilder og mye annet spennende.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg