En nydelig dag

Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering av dagen før jeg går og legger meg. For det har vært litt av en dag. Det startet jo med, som dere vet, at jeg fikk ryddet og vasket kjøkkenbenken som nå er min nye kontorplass. Å kunne sitte her å skrive på pcen i stedenfor å ligge på sofaen gjør faktisk en stor forskjell for meg. I tillegg har jeg brukt denne plassen til å spise middag. Jeg har også fått dratt ut alt og ryddet i det hvite skapet som står på kjøkkenet. Der var det så mye som skulle kastes og jeg fant ut at jeg ikke trenger å kjøpe plaster på en stund. Så det å rydde og vaske denne plassen har gjort at jeg har fått brukt plassen til så mye mer.

Etter å ha fått ryddet i det hvite skapet så begynte jeg likså godt å flytte alle spillene som nå har tatt opp plass i kjøkkenhyllene. Opprinnelig var jo disse benkene en del av stua, men så utvidet jeg heller kjøkkenet. Da har spillene bare stått der, men jeg kjenner jo at det kan være lurt å bruke den plassen litt annerledes. Og nå som jeg også har kontoret mitt her så trenger jeg hvertfall litt ekstra plass. Jeg trenger jo bl.a et sted å ha pcen min når jeg ikke bruker den. Det har jeg nå. Så det eneste som mangler nå er å finne plass til noen småting som ennå ligger på benken her, men det får bli morgendagens oppgave.

Når jeg hadde ryddet alt det så var det på tide med middag og siden det ikke tok så veldig lang tid begynte jeg også å bake. Egentlig var det mest for å ha noe snacks til film. For etter å ha bakt begynte jeg å se på Hobbiten. Nå har jeg sett del 1 og i morgen tenker jeg at det blir del 2. Jeg ble nettopp ferdig med å se filmen og nå begynner jeg å bli ganske trøtt og sliten. Så da er det vel på tide å gå og legge meg. Det har vært en veldig bra dag i dag og jeg gleder meg til å se hva morgendagen bringer. Kanskje jeg kan fortsette med å planlegge alt av halloween og juleprosjekter, mens jeg sitter her på kontorplassen og koser meg med en kopp te. Jeg vet hvertfall én ting og det er at jeg skal sitte her og spise frokost i morgen, men nå skal jeg sove før øynene detter igjen her jeg sitter.

God natt!

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Jeg har fått kontor

Jeg har lenge hatt planer om å skaffe meg en pult eller noe sånn at jeg kan jobbe et annet sted enn i sofaen. Og siden vi ikke har ubegrenset med plass så er det jo veldig begrenset hvor jeg faktisk kan ha kontor. Samboeren min har kontoret sitt inne på soverommet og for han fungerer det veldig fint, men det betyr jo at jeg må finne et annet sted. Da stod det mellom gangen og stua. Først tenkte jeg at gangen var et ganske perfekt sted å sette opp en pult, men så fikk jeg kommodene der og da gikk ikke det. Vi har også snakket litt om å skaffe en pult til å sett i stua, men nå som den nye benken står der gikk ikke det. Så da måtte jeg tenke litt utenfor boksen og endte til slutt opp med å bruke den benken på kjøkkenet som jeg har satt opp. Nå er det ikke bare kjøkken, men også min arbeidsplass. Sånn ser mitt kontor ut.

Bedre bilder vil komme når hele kjøkkenet og hyllene er ryddet. 

Det er ikke akkurat en pult, men jeg er fornøyd. Her kan jeg sitte å drikke te/kakao og nyte utsikten eller jeg kan jobbe med bloggen. Uansett kommer det til å bli bra. Jeg må bare få ryddet litt i hyllene sånn at jeg kan få brukt litt av plassen her til jobb. I tillegg må vi til innkjøp av diverse ting før det er helt perfekt, men det får vi se når skjer. Først og fremst må jeg ha flere kurver til benkene, så må jeg ha en puff som er litt mer komfortabel å sitte på og så ønsker jeg meg et stativ jeg kan henge en fin bakgrunn på sånn at jeg også kan lage youtubevideoer her.

Jeg tror uansett dette kommer til å bli bra. Denne plassen er så mye bedre enn å henge over stuebordet. Alt er jo forså vidt bedre enn å henge over et bord. Her får jeg rett rygg og et mye mer avslappet og ryddig sted. Her finnes det så mange muligheter og jeg gleder meg til å få dette akkurat slik jeg ønsker meg det.

Ikke nok med at det blir kontoret mitt, men det er jo også et mye bedre sted å spise frokost/middag. Frem til nå har vi jo sittet bøyd over stuebordet og det har ikke akkurat vært noe særlig. Og selvom dette ikke akkurat er beregnet som et bord så er det absolutt en oppgradering. Jeg kjenner at dette kan jeg fint bli vant til. Dette er akkurat det jeg har manglet. Alt jeg trengte var å få vasket, ryddet og få inn den benken som gjorde hele forskjellen.

Jeg har et kontor! Ja, det er på kjøkkenet, men det gjør ikke noe. Man må gjøre det beste ut av den plassen man har. Og nå som jeg har et sted å sitte og jobbe så vil nok bloggen og youtube bli løftet enda litt mer. For dette tror jeg faktisk er nøyaktig hva jeg trenger for å kunne få den motivasjonen jeg trenger. Alt handler om å kunne ha sitt eget sted å sitte når man jobber. Så jeg gleder meg veldig til tiden fremover.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Gode ord gir energi

Nå mangler det bare noen få ting så er kjøkkenet helt rent og ryddig. Da har jeg lyst til å vise dere hvordan det har blitt. For som jeg fortalte dere så har vi jo satt enda en benk på kjøkkenet. Det høres kanskje mye ut, men det er faktisk nøyaktig slik jeg har ønsket det. Eneste som er kjipt er at benkene er forskjellig (selvom det er nøyaktig samme merke). Vi bestilte samme benk/hylle fra IKEA, men så har dem byttet ut den matte hvite med en glossy. Så nå har vi 1 av hver. På et tidspunkt kommer jeg nok til å bytte tvbenken og denne glossy benken med hverandre sånn at det matcher, men når det blir vet jeg ikke. Hovedfokuset mitt for tiden er å rydde og vaske.

For å gjøre denne endringen i stua/kjøkkenet så må jeg først ta ut alle bøker og DVDer som er i tvbenken. Så må tven, konsollen, insternett og pyntetingene bort fra toppen av benken. Benken må så flyttes bort og det må støvsuges. Deretter kan den glossy benken flyttes til stua og den matte til kjøkkenet. For så å sette alle kassene inn i den matte og bøker+DVDer inn i den nye tvbenken. Alt dette kommer nok til å ta en hel dag og derfor blir det ikke gjort i dag.

Det jeg skal gjøre i dag er å ta siste rest av oppvasken og få satt inn i skaper/hyller. Så må jeg rydde, vaske og sette på plass alt av pynt. Om jeg orker noe mer etter det får vi se på, men jeg må hvertfall få tatt en del klesvask etterhvert.

Allerede føles det mye bedre å bo her. En stund nå har det vært tungt å se på alt rotet, men ikke ha hatt ork til å begynne. Heldigvis har jeg ikke en mann som klager, så da blir det mye enklere for meg å komme til det punktet der jeg faktisk orker å ta en slik storopprydning. Jeg skulle jo selvsagt ønske at det ikke ble rotete, men når jeg har mine perioder med depresjon eller en kropp som ikke fungerer er det veldig vanskelig å gjøre noe som helst. Derfor er jeg heller ekstra glad for at jeg har en samboer som godtar meg for den jeg er og hjelper til så godt han kan.

Og da gjør dager som dette meg ekstra glad. Nå har jeg holdt på i 5 dager med å rydde og vaske, men det er overraskende gøy når man får fine tilbakemeldinger og ingen kommentarer på at jeg snart må gjøre noe. Jeg har nå opplevd begge deler og det er selvfølgelig mye lettere å få ting gjort når man bor med noen som aldri sier noe negativt, men alltid har en positiv kommentar på lur. Da får man plutselig superkrefter og vasker hele huset. Det er hvertfall ikke langt unna.

Og derfor har det ikke blitt så veldig mye blogging, men jeg skal komme sterkere tilbake. For hvis man har et ryddig hjem så blir det også mye enklere å få inspirasjon og motivasjon til jobben man gjør. Jeg driver jo med litt jobbing inni mellom også, så jeg har mange baller i luften samtidig.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Åh! Det forklarer alt

Jeg satt her og tenkte at jeg hadde fått gjort så lite i dag. Også begynte jeg å tenke tilbake på dagen og skjønte hvorfor kroppen min er så sliten. For jeg har faktisk fått gjort en god del. Ja, jeg har stått med oppvask og nå har jeg nesten ikke noe igjen. Så da kan jeg senke skuldrene med god samvittighet. Plutselig er det ikke rart at jeg er så sliten allikevel. Selvfølgelig er det ting  som må gjøres her, men det er det alltid. Derfor har jeg bestemt meg for å ta det med ro resten av dagen og ikke tenke på alt som må gjøres. For de siste dagene har jeg jo faktisk fått gjort en god del husarbeid.

I tillegg har jeg funnet ut at jeg snart er ferdig med årets julegaver. Det høres kanskje lite ut, men når jeg har så mye annet å tenke på når høsten og vinteren kommer så er jeg veldig glad for at en ting allerede er krysset av på listen. Så kan jeg heller fokusere på å lage innhold til blogg og youtube. Den eneste jeg mangler er moren min og det er alltid like vanskelig. Hva kjøper man egentlig til noen som har alt? Ja, det er et godt spørsmål! Jaggu bra jeg har lang tid til å finne det ut.

Da jeg ryddet i stua i går så fant jeg også masse som blir halloween og juleprosjekter. Jeg håper jeg får tid til alt for det gjorde jeg ikke i fjor, men så hadde jeg ikke like god plan i fjor som jeg har hatt i år. Ting går mye bedre og jeg får gjort mye mer nå enn noen gang. Det har vært så bra å planlegge ukene og månedene sånn som jeg har gjort i år. Noen smell har jeg gått på, men som regel har det gått bra. Derfor har jeg en god følelse for resten av året. Selvom det ligger en god del planlegging fremover.

Ukene fremover nå vil gå til planlegging av spooky season. Grunnen til at jeg starter så tidlig med planlegging til Halloween er fordi det også går under høst. Så det vil bli mye høst tema som må planlegges og da trenger jeg en del kontortid fremover. Og den starter allerede i dag.

Har du gått glipp av dagens youtubevideo? Du finner link til min youtubekanal under her. Jeg anbefaler at du abonnerer på kanalen min for å ikke gå glipp av noen videoer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Planteoppdatering

Da er jeg tilbake med ny planteoppdatering og mye spennende å vise frem. Og uten å bable for mye så tenkte jeg vi bare kunne sette i gang. For det er nok å se og mye å fortelle. Så her er alle plantene mine.

Paprika: Her kommer det jo mange knopper. Etter å ha telt til 17 så gadd jeg ikke telle mer fordi det var kun på den ene kvisten. Så det er veldig spennende å følge med denne nå. Selvfølgelig er jeg spent på om det vil komme like mange paprikaer nå som det var på den da jeg fikk den. Dere kan hvertfall se på det siste bildet at blomstene snart kommer og da blir det spennende å se hva som skjer etter det. Jeg gleder meg hvertfall veldig til å se mange, hvite blomster på planten.

Agurk: Her begynner det faktisk å skje ting igjen. Det er jo selvfølgelig trist at den visnet helt, men nå er det 2 hun-blomster og det betyr at det faktisk kan komme agurker på den. Så nå er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Den trives hvertfall ute ellers hadde den jo ikke kommet seg så mye som den har gjort. Problemet er bare at det er ikke alt for lenge til det er kaldere ute igjen og denne planten tåler jo ikke kulde, men jeg får bare gjøre det beste ut av det og håpe at den gir hvertfall en agurk før vinteren .

Pæretomat: Når vi kom hjem fra ferien så hang den veldig med hodet, men det gikk over etter å ha fått masse vann og regnet kom og kjølte ned planten. Da var det bare et lite problem igjen og det var at kassene stod i nedover bakke. Så jeg måtte finne på noe lurt, gå ut i regnværet og putte noe under disse kassene dem står i. Heldigvis hadde jeg noen gamle, ødelagte kakeformer som jeg fikk satt under der. Om jeg ikke hadde gjort det så vill nok hele planten havnet over til naboen på et tidspunkt. Den begynte å bli litt baktung, men nå er hvertfall det rettet opp i. Jeg har også fått bundet den opp og satt ned et par ekstra støttepinner. Problemet er bare at jeg har ikke noen støttepinner som er høye nok. Forhåpentligvis går det greit. Det er i det minste ikke noe spørsmål om den trives. Planten tar jo hele plassen og har nå blitt like høy som hekken. Ja, den går faktisk i ett med hekken nå. Jeg må jo si at jeg er litt bekymret for hva huseieren tenker om dette monsteret. Samtidig som jeg faktisk har fått lov til å bruke den plassen. Jeg tror bare ikke huseieren hadde sett for seg dette beistet da hun sa jeg kunne bruke denne plassen.

Men ja, som dere ser så kommer det tomater og det gleder jeg meg veldig mye til. Jeg håper det blir mange for disse tomatene er så utrolig gode. Det eneste jeg er bekymret for nå er hvordan jeg skal få kastet denne når sommeren/høsten er over. Vel, det får bli fremtidens problem!

Rød cherrytomat: Her kommer det tomater hele tiden. Eneste som er veldig kjedelig er at alle de blomstene på toppen ikke ble så glad da jeg dro på ferie. Da kom jeg hjem til helt tørre potter og visne blomster, men som dere ser så er det allikevel mange tomater og blomster på plantene. Og flere kommer hele tiden. Nok tomater blir det hvertfall uansett.

Gul cherrytomat: Og mens vi snakker om nok tomater så kommer det noen gule her og der også. Disse smaker så godt. Ja, jeg spiste faktisk en av dem i går tidlig. Som dere ser så kommer det flere her hele tiden, akkurat som på de andre tomatplantene. Så her er det bare å spise tomater hele tiden om man har lyst til det. Og det er jo ikke akkurat så vanskelig å se at disse også trives veldig godt. Noe som gjør meg veldig glad. Ingenting er bedre enn å kunne se/stelle med slike flotte planter.

Kalamondin: Her har det skjedd ganske mye. For jeg syntes den var litt høy, så jeg klippet den ned ganske mye. Når det kommer til den frukten som sitter på planten så har det ikke skjedd noe der, men planten står hvertfall i vinduskarmen og koser seg. Vel, kanskje ikke akkurat nå som det er dårlig vær ute, men da er det jo fint at jeg har skaffet meg plantelys til å ha her inne. Så får vi bare vente og se om det hjelper.

Physalis: Jeg var litt uheldig da jeg skulle ta frem planten og sette den litt i vann. Den hang seg fast i en av bladene til tomatplanten og skadet seg stygt på det ene bladet. Utenom det så går det egentlig ganske bra. Den har jo kommet med flere blader siden forrige fredag. Det er veldig gøy å se at den trives og at den vokser så fort. Jo håper den får mange frukt til neste år siden jeg har vært så tidlig ute med å så frø, men uansett hva som skjer så er jeg selvfølgelig glad så lenge den er frisk og trives i vinduskarmen. Så får vi bare vente og se hvordan dette prosjektet går. Den er veldig liten og søt nå da.

Mandarin: Jeg var litt usikker på om planten kom til å vokse noe særlig mer nå, men så kom det plutselig en liten spire på toppen av planten for et par dager siden. Så den i full sving med å vokse seg enda større. Og da er det vel snart på tide å få pottet den om . Jeg må bare se om jeg har en større potte til den. I verstefall får jeg bruke den bøtta som fjorårets paprikaplante stod oppi. Den jeg måtte kaste fordi den hadde fått fult av svarte prikker. Da har den hvertfall stor nok plass.

Hvis du vil se meg potte om planten så burde du følge min youtubekanal. Linken finner du under her. Jeg tenkte det kunne være gøy for dere (og meg) om jeg lagde en liten video om det. Nå har jeg hvertfall nok benkplass til å lage en god video om akkurat det. Så det kan jo ble veldig spennende, men når det blir vet jeg ikke. Først har jeg en del andre ting som må gjøres. Enda en grunn til å følge youtubekanalen min er jo månedlig planteoppdatering der og det kommer i starten av august. Også er det jo mye annet spennende som skjer på youtube. Så det er verdt å abonnere på kanalen min om du syns sånt innhold er spennende.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Oppskrift: Halvgrove Knekkebrød

I denne oppskriften er det 2 sett med ingredienslister. Husk å lese oppskriften nøye FØR du begynner å lage disse knekkebrødene. For det krever å ha tunga rett i munnen når du leser her. Jeg er helt sikker på at du kommer til å klare denne oppskriften helt fint. Og se på det flotte resultatet som denne oppskriften gir.

Du trenger:

Steg 1

1pk gjær

150g vann

100g sammalt rug grovmalt

50g havremel

Steg 2

125g sammalt rugmel grovmalt

50g havremel

1ts salt

1ss olivenolje

85g vann

Slik gjør du:

Bland alt fra Steg 1 i en bolle og dekk bollen med plastfolie. La den stå i 16t på kjøkkenbenken.

Bland alt i Steg 2 sammen med Steg 1.

La deigen hvile i 1 time.

Del deigen i 8 deler og rull dem til baller.

La dem få hvile i 5 minutter før du fortsetter.

Form hver ball til 5mm knekkebrød.

Legg dem på et stekebrett med bakepapir.

Tips: Om du syns det er vanskelig å bære dem fra benken til brettet, kan du forme dem oppå brettet også.

Stikk små hull med en gaffel eller lignende.

La dem hvile på brettet i 1 time.

Varm opp ovnen til 210°c og stek dem midt i ovnen i 20 minutter.

Avkjøl på rist.

Oppbevares som vanlige knekkebrød.

Og slik lager du altså dine egne knekkebrød. Om du ikke vil gå glipp av flere oppskrifter burde du følge bloggen på facebook. Linken finner du under her. Da går du hvertfall ikke glipp av noen av de gode oppskriftene på bloggen. Enten det er mat, drikke eller bakst. Og det kommer ganske mange oppskrifter fremover hver eneste uke.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Natta

Siden det kommer en dag i morgen og jeg er ganske utslitt, får jeg heller gjøre resten av det som gjenstår i stua da.  Jeg var så utslitt etter å ha lagd middag at jeg sovnet, mens samboeren min stod og skyldte oppvasken. Så da ble det ikke gjort noe mer, men jeg er allikevel veldig fornøyd med dagens innsats. Det ser så fint ut her, så da fortjener jeg en god natt søvn.

Nå har det faktisk gått i ett her siden kl.11:30 og helt frem til kl.17:00. Det syns jeg er ganske bra. Jeg har både fått unna masse husarbeid, men også en del jobbing. Så da skal jeg bare gjøre meg klar til å sove og så er denne dagen kommet til en ende.

I morgen kommer det til å bli enda en travel dag. Jeg skal bli ferdig i stua, men også få tatt all oppvasken. Også kommer det jo en del innhold på bloggen og youtube. Med andre ord er morgendagen ganske travel. Videoen til youtube er ferdig redigert, bildene til planteoppdateringen er tatt og det kommer en ny oppskrift i morgen.

Det som gjenstår å gjøre er å finne oppskrifter som jeg kan få bakt i løpet av helgen. Og bake må jeg for ellers har jeg ikke en oppskrift på mandag og det går jo ikke. Så da er det bare å jobbe og gjøre husarbeid om hverandre i morgen, men nå kjenner jeg at øynene ikke lengre klarer å holde seg oppe, så da får jeg få meg litt søvn.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Det var bedre

Da tar jeg en velfortjent pause etter å ha kommet halvveis i stua. Og med det mener jeg at dette er krysset av på listen over dagens gjøremål:

 • Rydde bordet
 • Rydde gulvet
 • Støvsuge

Det syns jeg er en ganske god innsats på 2 timer. Til å ha en liten stue så blir det ganske mye rot. Så nå skal jeg få ryddet bort alt som ikke skal være her og få litt orden i systemet. Nå gjenstår kun dette og så er stua ryddig og ren:

 • Flytte stolen og rydde+støvsuge under
 • Flytte sofaen og rydde+støvsuge der
 • Støvsuge sofaen og stolen
 • Riste tepper osv.
 • Tørke støv
 • Vanne planter

2 timer til og så er jeg nok ferdig. Det som tok så lang tid nå var jo å sortere alt som lå på bordet og gulvet. Hva er søppel og hva skal man beholde? Og hvor skal det man skal beholde ligge? Ja, sånt tar tid. Ikke minst krever det veldig mye energi. Derfor blir det nå en liten pust i bakken, før jeg gjør meg ferdig med stua. Jeg kan faktisk komme i mål med hele stua i dag.

Som regel gjør jeg kun ting jeg har lyst til. Og det er faktisk veldig ofte at jeg vil gjøre husarbeid, men dette kaoset i stua har jeg virkelig ikke hatt lyst til å starte på. Så hvordan har jeg egentlig klart og gjøre så mye på 2 timer?

Når jeg først begynte så gikk det greit, men jeg kjente fort at det begynte å bli kjedelig. Da sa jeg til meg selv Enten kan du rydde eller så får du sitte rett opp og ned i sofaen til du har lyst til å fortsette. Det tok ikke lang tid før jeg kom meg opp av sofaen og ble ferdig med å rydde og støvsuge gulvet. Så nå tenker jeg å fortsette for nå har jeg veldig lyst til å bli ferdig med stua. Jeg måtte bare over den kneika. Ja, så da blir vel stua helt ferdig i dag, som planlagt.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Ta deg sammen!

Jeg har satt meg et mål om at jeg skal komme inn i rutinene igjen på mandag. Med andre ord har jeg frem til da å kvitte meg med alle disse gamle vanene igjen. Og når jeg sier gamle vaner så mener jeg disse:

 • Sove til langt på dagen
 • Ikke spise frokost
 • Spise usunt
 • Nesten ikke drikke vann i løpet av dagen
 • Sitte å glo på tv
 • Glemme å lage middag

Ja, her er det mye å ta tak i. Man kan jo si at jeg har mistet litt rutiner etter ferien. Ikke fordi jeg har lyst, men fordi jeg har vært så sliten. Så da er det på tide å komme seg opp av sofaen og gjøre så godt jeg kan. Og da SKAL jeg være inne i rutinene igjen på mandag.

Det som vil skje nå og i helgen vil da være å tuppe meg selv bak og gjøre ting som må gjøres. I går var jo ikke en alt for dårlig dag, men det var ting som kunne vært gjort annerledes i går. Derfor har jeg satt opp en ganske god plan for dagen i dag. Jeg skal gjøre det vanlige som å ta bilder av plantene og alt sånn, men jeg skal også få ryddet litt i stua. Så alt som må gjøres av rydding og vasking skal skje nå og i helgen, starter med stua. Her er listen over ting som skal gjøres i stua i dag:

 • Rydde og kaste søppel
 • Vaske bordet
 • Tørke støv
 • Støvsuge

I tillegg til vanning av plantene, ta bildene til planteoppdateringen, sette sammen youtubevideoen jeg ikke klarte å gjøre i går og lage middag som jeg heller ikke klarte i går. Og slik ser altså dagen min ut i dag. Så får vi bare krysse fingrene og håpe at hele stua blir ferdig i løpet av dagen. For jeg har andre planer for morgendagen. Da er det vel bare én ting og gjøre. Det er å spise litt frokost, drikke vann og starte med rydding og vasking.

Hva er planene dine for dagen?

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Det gikk ikke så bra

Da har enda en dag gått, men den ble absolutt ikke sånn jeg trodde. For plutselig begynte jeg og samboeren min  å rydde soverommet/kontoret hans. Jeg vasket pulten og han flyttet den fordi han ville at pulten skulle stå litt annerledes. Når han hadde gjort det så startet han å sette sammen hylla som skulle stå inne på soverommet. De planene gikk ikke helt som de skulle.

Etter at jeg hadde ryddet, vasket og støvsugd soverommet så samarbeidet vi om å få opp alle ledningene fra gulvet og bak pulten. Når det var gjort så måtte jeg ta meg 5 minutter og da hører jeg en ganske oppgitt samboer som står foran pulten. Den hadde kollapset. Nå var den allerede ganske ødelagt og nesten så den takket for seg, men det var allikevel ganske kjedelig.

For det som er nå er at han nå står uten en pult og han bruker jo den pulten daglig. Så det var kjempe kjipt. Da ender det jo med at han må bestille en ny pulten. På en måte er jo det bra, men det kunne jo ikke skjedd på et verre tidspunkt.

Sånne ting kan jo skje og det er jo alltid kjipt når noe går i stykker. Enten det er en pult eller et kjøleskap. Alt koster jo penger. Så det som skjedde nå da var at den hylla som skulle på rommet nå står i stua. Og der blir den nok stående. Enda bedre badeplass for meg på kjøkkenet da. Også blir det oppbevaring av ting og tang for han i kurvene. Jeg hadde jo uansett lyst på en benk til, så det er aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Jeg må jo si at det var ganske kjipt å høre at pulten var ødelagt når jeg hadde brukt alle kreftene i kroppen på å få ledningene opp bak pulten. Beina stod jo å dirret da jeg holdt på med ledningene, men sånt skjer. Det er ikke så mye man får gjort med det, men det ordner seg til slutt.

Sånn gikk hvertfall dagen min. Så nå er det bare å legge seg ned på sofaen og hvile kroppen. For I dag har jeg faktisk gjort en skikkelig innsats. Nå er det hvertfall ryddig og rent til en ny pult kommer på plass.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube