Jeg har fått kontor

Jeg har lenge hatt planer om å skaffe meg en pult eller noe sånn at jeg kan jobbe et annet sted enn i sofaen. Og siden vi ikke har ubegrenset med plass så er det jo veldig begrenset hvor jeg faktisk kan ha kontor. Samboeren min har kontoret sitt inne på soverommet og for han fungerer det veldig fint, men det betyr jo at jeg må finne et annet sted. Da stod det mellom gangen og stua. Først tenkte jeg at gangen var et ganske perfekt sted å sette opp en pult, men så fikk jeg kommodene der og da gikk ikke det. Vi har også snakket litt om å skaffe en pult til å sett i stua, men nå som den nye benken står der gikk ikke det. Så da måtte jeg tenke litt utenfor boksen og endte til slutt opp med å bruke den benken på kjøkkenet som jeg har satt opp. Nå er det ikke bare kjøkken, men også min arbeidsplass. Sånn ser mitt kontor ut.

Bedre bilder vil komme når hele kjøkkenet og hyllene er ryddet. 

Det er ikke akkurat en pult, men jeg er fornøyd. Her kan jeg sitte å drikke te/kakao og nyte utsikten eller jeg kan jobbe med bloggen. Uansett kommer det til å bli bra. Jeg må bare få ryddet litt i hyllene sånn at jeg kan få brukt litt av plassen her til jobb. I tillegg må vi til innkjøp av diverse ting før det er helt perfekt, men det får vi se når skjer. Først og fremst må jeg ha flere kurver til benkene, så må jeg ha en puff som er litt mer komfortabel å sitte på og så ønsker jeg meg et stativ jeg kan henge en fin bakgrunn på sånn at jeg også kan lage youtubevideoer her.

Jeg tror uansett dette kommer til å bli bra. Denne plassen er så mye bedre enn å henge over stuebordet. Alt er jo forså vidt bedre enn å henge over et bord. Her får jeg rett rygg og et mye mer avslappet og ryddig sted. Her finnes det så mange muligheter og jeg gleder meg til å få dette akkurat slik jeg ønsker meg det.

Ikke nok med at det blir kontoret mitt, men det er jo også et mye bedre sted å spise frokost/middag. Frem til nå har vi jo sittet bøyd over stuebordet og det har ikke akkurat vært noe særlig. Og selvom dette ikke akkurat er beregnet som et bord så er det absolutt en oppgradering. Jeg kjenner at dette kan jeg fint bli vant til. Dette er akkurat det jeg har manglet. Alt jeg trengte var å få vasket, ryddet og få inn den benken som gjorde hele forskjellen.

Jeg har et kontor! Ja, det er på kjøkkenet, men det gjør ikke noe. Man må gjøre det beste ut av den plassen man har. Og nå som jeg har et sted å sitte og jobbe så vil nok bloggen og youtube bli løftet enda litt mer. For dette tror jeg faktisk er nøyaktig hva jeg trenger for å kunne få den motivasjonen jeg trenger. Alt handler om å kunne ha sitt eget sted å sitte når man jobber. Så jeg gleder meg veldig til tiden fremover.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg