Dro på Lierkroa

Etter en helg hvor jeg kun har slappet av, var det godt å bevege på seg igjen. Jeg har hvilt kroppen min etter alt som har skjedd den siste uken og nå kjente jeg at den endelig var klar for å ta en liten tur ned til mamma. Vi er jo langt fra ferdig. Har man hus og hage så er det alltid noe man kan gjøre. Og det er jo bra for meg, om jeg kjeder meg en dag (som i dga) og vil ha noe å gjøre. Så jeg var nede der og hjalp henne litt, men vi var også en tur på Lierkroa.

Som dere ser ble det både rekesmørbrød og softis. En utrolig koselig og fin dag sammen med mamma, med andre ord. Også var det godt å bruke kroppen igjen. Jeg har slitt en god del med kroppen de siste par dagene. Med utmattelse. Ikke at jeg klarer å sitte stille en hel dag heller. Det ble full spabehandlig her hjemme. Noe måtte jeg jo finne på når jeg skulle slappe av. Og hva er vel mer avslappende enn en varm dusj og spabehandling?

Kroppen min er fortsatt litt utmattet, men den er mye bedre enn hva den var. Som dere vet så pushet jeg kroppen min så mye jeg bare klarte. For jeg ville jo være sammen med dama mi i Sverige, men så gikk jeg på veggen og måtte bli kjørt hjem.

Heldigvis er det ikke så lenge igjen til dama mi kommer hit. Selvom jeg skulle ønske at jeg kunne vært hos henne, har vi snakket om at det er best at hun kommer hit fremover. Og jeg må jobbe med psyken min. Så får vi se når neste tur til Sverige blir. Det blir nok en stund til, men da har jeg hvertfall et bestemt mål å jobbe mot. Noe som kan være veldig kjekt når man skal jobbe med psyken. For tilbake til Sverige skal jeg!

Jeg spent på å se hvordan månedene fremover kommer til å bli. Jeg vet hvertfall at jeg har lyst til å få mest mulig ut av dagene. Hvem vet, kanskje det blir noen fine turer og andre spennende ting som skjer. Men nå skal jeg ta det helt med ro resten av kvelden. Så får vi se hva morgendagen bringer.

Eventyret stopper her

Selvom jeg gjerne skulle vært i Sverige mye lengre, så ble det ikke sånn. Midt på natten kjørte hun meg hjem igjen. Der var det eventyret slutt. Et vanskelig valg måtte tas og nå sitter jeg her hjemme alene.

Det var jo ikke slik det skulle ende, men sånn ble det nå. Angsten ble for tung å håndtere. Jeg gikk med angst som knøyt seg i magen 24/7. Den tappet meg for krefter og jeg ble derfor liggende på sofaen/senga hele dagen. Da forstod jeg at dette går ikke mer.

Kl.00:30 bestemte vi oss for å kjøre meg hjem. En utrolig tung og lang reise, men også nødvendig. Jeg hadde pushet kroppen for langt. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at det er ofte noe jeg gjør. Og så blir jeg liggende rett ut i flere dager.

Men siden jeg prøver å gjøre livet mitt litt mer positivt og gjøre det beste ut av det, så bestemte jeg meg for å ta en skikkelig spadag her hjemme. Etter å ha ligget på sofaen i hele dag så tenkte jeg at det var den beste måten å avslutte dagen på.

Så nå ligger jeg på sofaen, nydusjet og avslappet. Forhåpentligvis blir det nok hvile sånn at jeg ikke er helt grønnsak i morgen. Men nå har jeg hvertfall fått oppdatert dere på hva som har skjedd i natt/dag.

Og det å si hade til kjæresten min er noe av det vanskeligste som fins. Når hun kjørte ut av gårdsplassen begynte jeg å gråte. Jeg ville bare springe etter bilen og få henne til å bli.

Avstandsforhold er veldig vanskelig, men det er verdt alt sammen. For når hun er i armene mine igjen så er jeg verdens lykkeligste. Når jeg hører henne le så er det som om jeg er i himmelen. Så jeg ville ikke byttet det bort for noe som helst i hele verden. Jeg tar det gode med det vonde. Sånn er livet generelt. Om du ikke godtar det kjipe så fortjener du heller ikke det positive. Man må kjempe for lykken. Selvom lykken tar 6t og 30 min med bil for å finne og føle.

Når jeg kom hjem så var hele huset ryddig og rent. Ja, til og med soverommet mitt var strøkent. Venninna mi hadde brukt tiden til å gjøre det så utrolig fint her. Jeg er virkelig verdens heldigste som har så flotte mennesker i livet mitt. Unike, flotte, nydelige og spesielle mennesker som jeg ikke klarer meg uten. De betyr alt for meg!

Stockholm i bilder

I går fikk dere se Drottningholms slott og Kina huset. Hvis du gikk glipp av det så kan du trykke HER for å se gårsdagens innlegg, men i dag skal vi fokusere på selve Stockholm. For det er jo utrolig mye fint å se på når man kjører inn i hjertet av hovedstaden. Så i dag skal jeg ta dere med på en liten reise igjennom hovedstaden.

Det var jo gater fylt med mange fine butikker og restauranter. Mye spennende å se på for deg som elsker å shoppe eller smake på god mat. Restaurantene var så variert. Jeg er sikker på at du kunne finne mat fra hele verden. Jeg så tapas, italiensk, afrikansk. Ja, det var det meste, for å si det sånn. Så her kan du nok finne det meste. Det var også mange fine butikker som solgte diverse ting og jeg har tatt noen bilder av de butikkene/restaurantene osv. som jeg syntes så veldig fine ut.

Disse stedene var altså mine favoritter som jeg fikk øye på. Når jeg fikk øye på den italienske restauranten så måtte jeg bare ta et bilde. Noe som skulle vise seg å være litt mer komplisert enn hva jeg hadde håpet, men jeg fikk til slutt et veldig bra bilde.

Og den polkagris butikken luktet helt ut på gågaten. Jeg tok ikke turen inn i butikken, men den var jo utrolig søt på utsiden da.

Mo Mo Cha viste jeg egentlig ikke helt hva var, men jeg elsker pandaer og syntes det så utrolig søtt ut med alle de plushiene i vinduene. Selvfølgelig måtte jeg søke det opp for å skrive om det. Viser seg å være et sted som selger bubble tea. Så utrolig søtt!

Selvfølgelig måtte jeg også ta turen innom stedet som solgte regnbuesokker! De hadde så utrolig mange fine sokker, men jeg ble dratt i mot pridefargene ofc. Butikken heter Happy Socks og selger mange søte sokker med forskjellige motiv. F.eks med mat/kaker og sånt. Sånne type sokker syns jeg er så morsomme, men jeg har lett etter regnbuesokker overalt og da ble det et par pridesokker på meg. Definitivt ikke siste gang jeg kjøper sokker derfra.

Kungelige slottet/Stockholms slott var jo noe for seg selv. Her stod det jo helt åpent. Man kunne gå igjennom og kikke så mye man ville, uten å måtte betale. Så da tok vi turen inn og det var så vakkert. Bygninger som dette er virkelig noe for seg selv. Jeg er veldig opptatt av detaljer og slike bygg har jo utrolig mange detaljer. Når jeg har kameraet med meg pleier jeg å zoome inn og ta detaljbilder av slike bygninger. Dessverre glemte jeg det hjemme hos henne, men neste gang skal jeg huske å ta det med meg. For man vet aldri når man får bruk for et kamera som tar bra bilder når man zoomer.

Det var også andre bygninger med mange flotte detaljer. Igjen ville det vært supert med kameraet her. Særlig når det kommer til kirken. Jeg skulle likt å sett detaljene på det svarte på toppen av kirken, men sånn ble det ikke denne gangen. I det minste fikk jeg bilder av bygningene jeg syns var fine og får vist dere dem. Noe jeg syns er veldig moro. Håper dere også syntes det var gøy å se alt det jeg fikk se av bygninger og detaljer.

Stockholm er nydelig og jeg elsket å være der. Det var dessverre litt mye folk for angsten min å håndtere, men jeg nøyt hvert eneste sekund av denne turen. Dere aner ikke hvor utrolig godt det var å komme seg ut og oppleve noe helt nytt. Altså hver eneste dag her er som et eventyr for meg. Og jeg har verdens beste kjæreste å dele alt dette med. Jeg føler meg som verdens heldigste jente som har henne ved min side på dette eventyret. Denne dagen var helt magisk og jeg ville virkelig ikke at den skulle ta slutt.

Det kommer selvfølgelig flere eventyr. Jeg kommer til å ta masse bilder på denne turen og jeg tar dere med meg på alt som skjer. Så her er det bare å følge med.

Drottningholms slott

Jeg hadde verdens beste dag sammen med jenta mi i går. Vi dro til Stockholm og der var det så mye å se på. Derfor har jeg valgt å dele denne turen inn i to deler. Del to vil komme ut i morgen. Grunnen til det er at jeg har så mange bilder å dele med dere og jeg har lyst til å gjøre dette så ryddig som mulig. Så i dag skal dere få se bildene fra Drottningholms slott og Kina huset som ligger på samme plassen. Dette er også helt gratis (utenom parkering) for dere som lurer.

Her kan dere se hvor nydelig selve slottet var. Altså det er en fantastisk flott bygning. Og den fontenen som står foran (på første bildet) er jo nydelig. Det var litt vanskelig å få et fint bilde av den, men jeg gjorde så godt jeg kunne med mobilen. Selvfølgelig glemte jeg å ta med meg kameraet mitt, men det skal jeg ikke glemme neste gang vi skal på tur.

Selve slottet er jo nydelig, men det er jo uteområdet som jeg virkelig elsker. Så det ble jo selvfølgelig noen bilder av hvordan det så ut i hagen/parken der også.

Det var jo så nydelig der. Alt er jo så perfekt i slike parker. Jeg husker når jeg var i Oslo og gikk ved slottet. Der er det jo også veldig vakkert. Når man går i en slik park så føles det nesten ut som at man er i en film. Alle de flotte statuene, fontenene og blomstene/trærne. Ja, alt er bare så nydelig. Dette er absolutt en plass jeg anbefaler å besøke om du skal på sånn typisk turist tur. Jeg elsket det.

Og det er jo ennå mer å se på når man er der. For hvis man går videre innover så kommer man til Kina huset. Et nydelig bygg som jeg hadde satt på min liste over ting jeg ønsket å se i Sverige. Jeg viste jo ikke at det lå der. Så når jeg fikk se skiltet som pekte bort til Kina huset så ble jeg veldig glad.

De detaljene på disse bygningene er jo så nydelige. Jeg syns jo slikt er veldig spennende og fascinerende. Alle gamle bygg med utskjæringer og dekor syns jeg er vakkert å se på. Og når det kommer til kinesiske bygninger som dette så blir jeg jo skikkelig fascinert. Tenk at noen har lagd dette. Det er jo kunst på sitt aller beste.

Og hvis du liker slike detaljer, så vil du elske porten som vi gikk igjennom når vi skulle inn i parken/hagen. For den vekker virkelig oppsyn altså. Så nydelig port finner du ikke hvor som helst, for å si det sånn.

Tenk å ha en gullport inn til hagen. Det er jo helt vilt! Jeg elsket denne detaljen. Ja, om du vil feriere i Sverige så burde du virkelig ta turen innom Drottningholms slott. Så vakker og en helt fantastisk opplevelse som jeg hvertfall sent vil glemme.

Ikke glem å kom tilbake i morgen for å se hva jeg gjorde i Stockholm og hva jeg har handlet. Ja, det ble nemlig en liten shoppingtur også. Men det er ikke hovedfokuset for morgendagens innlegg. Det var så mye vakkert å se i Stockholm. Så følg med for enda et stort bildedryss fra Stockholm i morgen.

En spennende reise i vente

Det har vært noen veldig rolige dager. Mens dama mi har jobbet, så har jeg egentlig bare slappet av hjemme hos henne. Derfor har jeg heller ikke blogget de siste dagene. Som jeg sa da jeg begynte igjen så vil jeg heller ha spennende innhold enn å poste noe hver dag.

I morgen har hun en fridag og den skal vi selvfølgelig bruke til å finne på noe koselig. Så følg med på bloggen for mer bilder fra Sverige.

Dette er egentlig det jeg har slappet av for. Jeg har lyst til å være helt uthvilt og klar for denne turen. Den krever en god del energi, men det kommer til å bli helt fantastisk. Denne turen vi skal på i morgen er en av de tingene jeg har gledet meg mest til. Jeg kommer ikke til å røpe noe før vi har vært der, men jeg kan love dere mange bilder på bloggen etter at vi har vært der.

Også er det jo noen flere fantastiske turer i vente. Jeg klarer nesten ikke å vente til vi får dratt på alt det vi har planlagt. Dette blir den beste sommeren noensinne. Bare det å få tilbringe så mye tid sammen med dama mi gjør det jo til verdens beste sommer. Å kunne reise sammen og oppleve så mye fint i tillegg. Ja, jeg kan ikke engang sette ord på hvor fantastisk denne turen er og hvor lykkelig jeg er sammen med henne.

De siste dagene har jeg bare sett på Netflix, sittet ute på balkongen med en røyk og sovet. Turen hit og alt vi gjorde de dagene hun hadde fri, har gjort meg veldig sliten. Så da har det egentlig vært veldig deilig med noen dager på sofaen. For nå føler jeg meg faktisk veldig klar for morgendagens tur.

En ting jeg angrer på er at jeg ikke husket å pakke ned bøker. Jeg hadde jo planer om å pakke ned 3 bøker som jeg skulle lese, men sånn ble det jo ikke. Selvfølgelig måtte jeg glemme noe. Det ville jo ikke vært en ferie uten å glemme noe. Så jeg håper at jeg kan finne meg en bok å lese i en eller annen butikk. For jeg savner faktisk å lese.

Men ja, spennende ting skjer i morgen. Dette vil du ikke gå glipp av. Og helt ærlig vet jeg ikke helt hva det er ennå, men jeg vet hvor turen går til. Er du klar for en spennende reise?

Ruiner av en middelalderborg

Gårsdagen var en helt nydelig dag. Med sol og blå himmel tok vi turen til Nyköpingshus (Nyköpings slott). Nå er det delvis ruiner, men før var dette en middelalderborg. Det var veldig vakkert der og selvfølgelig tok jeg masse bilder da vi var der. Jeg syns jo slike bygninger er veldig flotte og fascinerende. Historiene som slike bygninger forteller er jo utrolig spennende. Så hvis du er interessert i historie, er dette et av mange steder som er verdt å besøke.

Det er ikke veldig stort, men om man er i Nyköping så er jo dette en av de stedene som er verdt å besøke. Nydelig nå på sommeren. Særlig når vi var så heldig med været. Vi hadde jo 30c da vi var der. Og da passet det veldig bra med en tur til Nyköpings hamn. Der kjøpte vi oss en softis og satt oss ute i solen.

Softis er noe jeg virkelig har lengtet etter. Jeg kunne jo ha kjøpt det når som helst egentlig, men det har aldri blitt noe av. Så nå var det på tide. Og det var så utrolig koselig. Havna er jo veldig flott. Jeg elsker å være ved vannet, uansett hvor det er. Så det å bare slappe av og kose oss der var helt fantastisk.

Etter å ha dratt derfra så gikk turen videre til foreldrene hennes. Egentlig skulle jeg ikke være med inn på grunn av angsten, men så tenkte jeg med meg selv at det er bedre å bare hoppe i det. Og dem var jo så utrolig hyggelige. Jeg gleder meg veldig til å ta en tur dit igjen litt senere. For denne gangen var det bare for å hilse på og hente nøkkel sånn at jeg ikke sitter fast i leiligheten, mens hun er på jobb.

På vei hjem tok vi en tur innom butikken. Og resten av dagen slappet vi av med Marikken og Pippi på tven. Så avsluttet vi dagen med en tur i skogen, som egentlig skulle være en badetur. Det gikk ikke helt sånn som vi håpet, men det var allikevel gøy.

Nattbadingen ble til en lang gåtur i stedenfor. Grunnen til det var fordi vi faktisk ikke fant en sti ned til stranden. Bedre lykke neste gang, I guess. Uansett gjorde det ingenting for vi hadde det veldig gøy.

Så gårsdagen var fylt med utrolig mye fint. Nå blir jo ikke alle dagene slik, men når hun ikke jobber så har vi noen fine steder å dra til. Den første store turen blir på tirsdag. Den turen er jeg veldig spent på. Om det skjer noe særlig før det vet jeg ikke, men jeg må jo prøve å utforske området litt. Hvertfall nå som jeg har egen nøkkel.

Kjørte inn i et paradis

På mandag kom dama mi og ble over til tirsdag. Vi fikk litt søvn, men vi dro ganske tidlig. Ja, turen begynte faktisk allerede kl.04:30 på morgenen. Det var egentlig veldig godt å komme seg av gårde så tidlig. Nesten ingen biler på veien og ikke så grusomt varmt i bilen heller. Og utsikten var jo helt magisk når vi hadde kommet et stykke. Jeg fikk ikke så mange bilder, men det var en veldig vakker tur.

Tåken som hadde lagt seg over landskapet var jo så nydelig. Vi fikk jo en helt magisk opplevelse da vi kjørte igjennom denne tåken. For den hadde lagt seg mer over landskapet på sidene enn den hadde over veien. Kjøreturen ble derfor ekstra fin.

Siden jeg ikke hadde fått sovet så veldig mye så ble jeg etterhvert veldig trøtt. Jeg kjente at øynene datt igjen ganske ofte, men jeg prøvde å holde meg våken. Og siden vi skulle kjøre så langt så kunne jeg ikke spise noe før vi var fremme. Grunnen til det er at angsten min angriper magen min med en gang jeg spiser. Så det gjorde jo turen litt ekstra vanskelig å holde seg våken igjennom, men det gikk veldig bra.

Dette er jo et veldig stort steg for meg å ta. Kjøre hele veien til henne, bare meg og hun. Jeg kan faktisk ikke tro at det gikk så bra som det gikk, men jeg er veldig glad for at jeg klarte å holde angsten i sjakk alle de timene.

For når vi kom frem og jeg fikk se hvor hun bodde så ble jeg veldig glad. Dette kommer til å bli en helt fantastisk tid fremover. Og det har det allerede vært. I går kom vi frem kl.11:30. Vi slappet av en liten stund, før vi dro i butikken for å handle. Bare det å handle sammen syns jeg er så koselig. Jeg føler meg faktisk ikke på ferie, men hjemme når jeg er med henne.

Vi kjøpte litt middager osv. Og i går fikk jeg endelig spist spareribs. Altså, dere aner ikke hvor mye jeg har savnet det. Når jeg dro sammen med familien min så spiste vi spareribs i Svinesund. Det er så mange gode minner knyttet opp til det. Vi pleide å kjøpe ferdig spareribs og spise det i bilen. Det var nesten hele turens høydepunkt. Så det var utrolig godt når jeg endelig fikk spist det igjen.

Bare det å være i en svensk butikk og handle svensk mat er jo så gøy. Jeg har jo ikke vært i Sverige på flere år. Så denne tiden her, sammen med henne kommer jeg til å nyte 100% og mer enn det.

Og som om ikke denne turen i seg selv var flott nok, så hadde dama mi kjøpt verdens fineste gave til meg.

Dette armbåndet så vi faktisk på når hun var hos meg forrige gang. Jeg syntes det var så fint, så da hadde hun kjøpt det til meg. Aldri har jeg vært så stum som når jeg så hva hun hadde kjøpt. For en fantastisk fin gave fra ei helt fantastisk jente. Hun er virkelig den beste. Hvordan jeg har vært så heldig å få dele livet mitt med henne, det vet jeg faktisk ikke. Og jeg tenker hele tiden at jeg ikke fortjener henne, men kanskje jeg gjør det. Jeg hører hvertfall menneskene rundt meg sier det. Så vi fortjener hverandre. Vi får være gode med hverandre og passe på hverandre. Etter alt det som har skjedd så er det på tide at også vi fant ekte kjærlighet. For hun gjør meg så utrolig lykkelig. Ord kan ikke beskrive det. Hun er virkelig den rette.

De gale har det godt

Med hennes tillatelse så skal jeg nå vise dere hvor utrolig gøy man kan ha det og hvor rå denne dama er. Jeg ble kjent med henne når jeg flyttet inn her jeg bor nå. Vi har hatt flere koselige, morsomme og fine stunder allerede, men i går kveld var en av de beste øyeblikkene med hun.

På leting etter en lås til sykkelen så fant hun en minions lue og ananas solbriller. Og slik endte det.

Altså, om du ikke kan ha det gøy som dette og er redd for å drite deg ut så kan vi ikke være venner. For dette er min type mennesker. Alle mine venner er enten litt eller helt sprø, inkludert meg. Og det er jo det som gjør livet gøy. Enten det er festlige bilder som dette eller det er baking midt på natta hvor man ler seg i hjel og egentlig hadde trengt søvn. Man får det ikke mer moro enn man lager selv. Og en god latter forlenger livet. Så mitt tips til dere er å ikke ta seg selv så høytidelig, men ha det moro. Vi lever bare en gang.

Slik endte altså min søndag. I dag er en ny dag og en utrolig bra dag. Jeg håper timene går fort for i dag kommer endelig dama mi tilbake. Det er vanskelig å være fra hverandre, men det er så verdt det når vi endelig er sammen igjen. Så det blir så utrolig fint å få henne hit igjen. Og i morgen starter en lang reise hjem til henne.

I går brukte jeg en god del tid på å pakke og gå igjennom det jeg allerede hadde pakket. Jeg prøver å ikke ta med meg hele klesskapet, men det er jo ikke lett. Så det å pakke til lange turer er like stressende hver gang. Også må jeg jo ha med meg så mye annet i tillegg. Med andre ord kommer jeg til å bruke timene i dag på å pakke ned resten. Blant annet kamera og pcen som jeg trenger for å blogge. Så kommer vi vel i mål i løpet av dagen. Ønsk meg lykke til.

Siste innspurt før jeg drar

Nå har jeg holdt det hemmelig lenge nok. Så i dette innlegget skal dere få vite hva jeg skal gjøre de neste ukene, men først tenkte jeg å fortelle dere hva jeg har gjort de siste dagene. For her er det jo veldig sjeldent at jeg faktisk sitter stille og ikke gjør noe. Vi vet jo alle hvordan fjorårets sommer gikk. Jeg var jo på så mange flotte turer i skogen. For hvis det er noe jeg virkelig hater så er det å sitte stille.

Torsdag
Dette var dagen etter at jeg tok alle de flotte blomsterbildene hjemme hos mamma. Da lå jeg for det meste på sofaen. Jeg var ganske sliten etter mandag, tirsdag og onsdag som jeg hjalp mamma i hagen. Så da tok jeg en dag fri for å hvile kroppen.

På kvelden så jeg og venninna mi på den vakre solnedgangen. Hele himmelen lyste opp i en nydelig rosafarge. Selvfølgelig måtte vi ta bilde av det. En fantastisk slutt på en rolig dag.

Fredag
Da var det tilbake til mamma for å hjelpe henne en siste dag før jeg reiser. Og denne dagen fikk vi gjort utrolig mye. Vi fylte hengeren med hageavfall og dro på fyllinga for å tømme den. Så var det tilbake for å fylle hengeren en gang til. Denne gangen tok vi alt som var av møbler og skrot i garasjen som ikke hadde blitt med forrige gang. Og her må jeg skryte litt av meg selv fordi jeg fylte hengeren nesten helt alene på 1 time. Selvfølgelig måtte jeg ha litt hjelp av mamma til å bære det tyngste. Men ja, vi fylte den og fikk kastet det på fyllinga. Vi begynte å fylle hengeren en siste gang, men på dette tidspunktet hadde jeg så vondt at vi måtte stoppe etter å ha fylt den litt.

En skikkelig produktiv dag da. Jeg er veldig stolt av min innsats denne dagen. Og jeg er veldig glad for at mamma fikk kastet så mye. Nå er vi snart ferdige i hagen og det er veldig lite i garasjen som skal kjøres bort. Så det som er igjen når jeg kommer tilbake, det tar vi da.

Denne helgen har jeg bare tenkt til å slappe av og ikke gjøre noe som helst. Ikke at jeg har hatt så mye energi, men i morgen kommer dama mi og da tar jeg ferie. Jeg skal nemlig bli med henne hjem. Og dette har jeg gledet meg så utrolig mye til. Dette trenger jeg. jeg trenger å komme meg litt bort og bare kose meg. Så det skal bli godt for psyken og hele meg. Også får jeg jo dele denne tiden sammen med verdens herligste jente. Jeg er så heldig!

Og da har jeg jo hatt litt å gjøre. Siden jeg skal dra hjem til henne så måtte jeg jo pakke. Det har jeg jo fått gjort nå. Vel, klærne er hvertfall pakket ned. Så denne helgen har jeg bare gått rundt i pysjen fordi alt er pakket ned, utenom de klærne jeg har brukt til å jobbe i hagen hos mamma med.

Og som dere kanskje ser på bildet over så har jeg fått farget håret mitt og klipt meg. Noe jeg må si at jeg virkelig trengte nå. Så det var veldig godt å få gjort. Det eneste som mangler nå er… vel, å komme seg av gårde. Jeg må også velge ut noen smykker osv. som jeg kan pakke ned. Ja, dere vet. Sånne småting som skal ordnes før man kan dra.

Dere skal selvfølgelig få være med på hele denne turen. Så det er bare å glede seg til alt denne turen byr på. Jeg skal ta masse bilder og vise dere alt sammen. Det blir helt fantastisk og jeg kan nesten ikke vente. Er dere klare for skikkelig ferie innhold på bloggen?

Blomster i alle farge og fasonger

Det ble ikke gjort like mye i dag, men mamma og jeg fikk hvertfall kommet et stykke videre i hagearbeidet. Jeg fikk også tatt en del bilder hos mamma. Hun har jo så mange vakre blomster rundt omkring. Så jeg tenkte jeg skulle vise dere litt bilder av blomstene i dag.

Jeg prøvde å ta bilde av en sommerfugl som satt på gresset også, men den hadde ikke lyst til å bli tatt bilde av. Så mamma og jeg ble sittende en liten stund å se på gamle bilder jeg har tatt av andre sommerfugler. Kanskje jeg en dag får tatt flere bilder som jeg kan vise dere. Jeg syns sommerfugler er så vakre.

Noe jeg fikk tatt bilde av og som har vært veldig fotogene i det siste, er humler. Så vi får ta en titt på de søte humlene som trives på blomstene til mamma.

De har mange flotte blomster å arbeide i. Og så lenge de ikke flyr oppi fjeset mitt så er dem veldig koselig å se på/ta bilde av.

Før var jeg veldig redd for humler, men etter at jeg begynte å ta bilder av blomster (og etterhvert humler) så har jeg ikke vært så redd for dem. De er jo egentlig bare nusselige.

Så selvom det ikke var så veldig mye som ble gjort i hagen, ble det allikevel mye å fortelle om. For her var det veldig mye fint å se på. Jeg syns jo blomster er utrolig fint og jeg pleier å ha masse blomster ute, men i år ble ikke det noe av. Forhåpentligvis får jeg det til neste sommer, men blomsterbilder på bloggen blir det jo alltid uansett.

Resten av dagen i dag går med til å hvile. For i morgen er en ny dag og mer å gjøre. Om jeg ikke får synlige muskler på armene etter dette her så vet ikke jeg. Da er det ikke håp.