En helt ny look

Jeg har ofte tenkt at når jeg blir tynnere så skal jeg endre stil, men jeg kan ikke lenger tenke sånn. Nå er jeg tynnere og jeg føler meg faktisk komfortabel i min egen kropp så da syns jeg det er på tide med en makeover. Dette har jeg ventet på så lenge, men hver gang jeg har forsøkt å gå ned i vekt så har jeg ike klart det. År etter år har jeg forsøkt, men gitt opp. Jeg viste at dette året ville bli annerledes, men at jeg faktisk skulle klare å nå dette målet er jo bare helt fantastisk.

I flere år har jeg gått med de samme klærne og aldri likt kroppen min. Jeg har kun hatt joggebukse og det er jaggu på tide å ta farvel med den tiden. Joggebukser er for innekos, ikke om man skal i butikken eller ut å spise. This is my year and I’m gonna shine like a diamond!

Skapene må derfor gås igjennom for å se hva jeg kan bruke og hva som bør kastes. For å være ærlig så har jeg rett og slett ikke peiling på hva som ligger i skapene. Jeg vet jeg har en del til stilen jeg ønsker, men med tiden må jeg nok få tak i noe mer.

Første steget til denne stilen ble å fikse neglene mine. Jeg har spart og brukt en del tid på at dem sku bli så lange. Dette er kun mine negler og ikke noe gelé osv. Neglelakken er matt svart. Resten av stilen må dere bare vente med å se til jeg har fått orden i klesspaet og funnet ut av hvordan jeg ønsker å gå frem. Dette blir utrolig spennende. Jeg gleder meg masse til å bise dere!

Frem til da får dere vente i spenning.

Sterkere enn noen gang!

Nå er det lenge siden jeg har vært innom her og grunnen til det er at jeg har hatt så utrolig mye å tenke på. Det har gått i lite søvn og mange tanker i hodet hver eneste dag. Som dere sikkert vet så har jeg gått på et jobbsøkerkurs og jeg går der ennå. Jeg var på et intervju som en stund tilbake, men jeg fikk desverre ikke jobben. Siden jeg har prøvd å søke jobber rundt her uten hell så har jeg bestemt meg for å flytte. Det er også flere grunner til at jeg har valgt det og jeg har vært innpå dette før. Nå har jeg vært å snakket med nav og de skal hjelpe meg videre. Jeg ønsker å flytte vekk fra Buskerud og til Akershus. Det er mange grunner, men den største grunnen er at da kan jeg begynne livet mitt helt på nytt. Jeg kommer meg langt unna alt som har vært og kan endelig legge fokuset mitt kun på eg og min fremtid. Jeg er fremdeles singel og har egentlig ikke noe problem med det akkurat nå. Det viktigste for meg nå er å kunne bli selvstendig og leve et liv som andre voksne.

Månedene etter at jeg flyttet hjem til mamma har vært både vanskelig og moro. Jeg har møtt nye mennesker og jeg har pushet grensene mine. For første gang i mitt liv har jeg klart å gå til legen og på nav uten å ha med meg noen. Jeg har blitt sterkere og jeg har blitt mer selvstendig. Jeg har fått hjertet mitt knust og jeg har grått mye, men alltid reist meg igjen. Dette året har på mange måter vært vanskelig for meg, men jeg føler at jeg har kommet sterkere ut av det. Nå føler jeg for første gang i hele mitt liv at jeg kan fint være singel og takle ting på egenhånd. Jeg er klar til å ta neste steget og bli uavhengig. Det er mange planer som er satt for min fremtid og disse målene jeg har satt meg er skyhøye, men jeg vet at vis jeg jobber beinhardt med meg selv så vil jeg klare alt. Jeg vet innerst inne at jeg er en sterk kvinne som kan gjøre nesten hva som helst om jeg bare vil. Så nå er det på tide å vise verden hva denne kvinnen kan!

Jeg kommer til å bli flinkere til å blogge fremover. Kanskje ikke hver dag, men dere vil få en oppdatering når det skjer ting i livet mitt. Nå har det skjedd veldig mye de siste ukene, men det ville blitt alt for langt innlegg om jeg skulle skrivd om alt det. Det er nå jeg tar tak i livet mitt på alvor. Vil du følge med på den spennende reisen? Vel, da er det bare én ting å gjøre. Følg bloggen min.

Oslo med snuppa

For en fantastisk helg det har vært. På lørdag var jeg og venninna mi i Oslo hele dagen. Det ble en tur innom både Neo Tokyo og Outland hvor venninna mi handlet litt. Jeg hadde ikke no penger å bruke, men det er jo alltid moro å dra innom de butikken allikevel. Etter at vi hadde løpt rundt i Oslo etter disse butikkene så skulle vi finne Pascal. Det dummeste vi gjorde var å stole på GPSen til venninna mi. Siden vi ikke er kjent i Oslo så ble det jo ganske omvei, men vi fant frem til slutt. Der satt vi å koste oss med dessert. Det er den beste desserten jeg har spist i mitt liv. Har du ikke vært på Pascal før så burde du virkelig ta turen innom. Her er det venninna mi kjøpte til oss.

Når vi hadde spist opp dette så skulle vi finne frem til sentrum scene. Det var heldigvis litt lettere. Med litt hjelp av GPSen min på mobilen så fant vi frem til køen og fikk kommet oss ganske langt frem i køen. Vi skulle nemlig på konsert. Når vi slapp inn går venninna mi å betaler for å ha bagene våres trygt oppbevart. Jeg går ned til lokalet der bandet skal spille. En liten stund etter kommer venninna mi. Hu har kjøpt caps til både henne og meg. Hun forteller at bandet skal signere etter konserten, noe jeg ikke hadde fått med meg. Jeg ble jo utrolig glad. Dette er et band jeg har vært fan av siden 8. Klasse. Jeg har fulgt så å si hele reisen dems og vært på alle konsertene dems i Oslo. De har ikke hatt signering før nå så det var jo veldig gøy å høre.

Første som skjer er at vi møter ei venninne av meg som er med søstra si. Vi står derfor sammen med dem igjennom konserten. Venninna mi spanderer en drink før oppvarmingsbandet kommer på scenen og lager skikkelig liv. Dette bandet heter Charming Liars og er virkelig verdt å høre på. Sangene ligger på Spotify.

Etter disse gutta kom Tokio Hotel på scenen og laget litt av et show. Det er en konsert jeg aldri kommer til å glemme.

Etter konserten var vi ganske slitne. Vi rakk akkurat toget og jeg var hjemme kl. 00.30.

Det var en lang dag, men en av de beste dagene i mitt liv.

Mannfolk, psyken og forbedringer

De siste månedene har jeg jo vært veldig mye på farten og denne uka har ikke vært et unntak. Jeg har vært på besøk hos en fyr. Der satt vi å pratet, så på tv og spiste pizza. Ja, kort fortalt var det utrolig koselig. Jeg har ikke begynt med dating igjen. Jeg tenker at det er bedre å bli kjent med nye mennesker og lage nye bekjentskap enn å dra på date. For min del har jeg fått mer enn nok av nervøs og klein stemning. Når jeg møtte han jeg var hos nå så slappet jeg mer av og følte at jeg kunne være meg selv. Om jeg sa noe dumt så var det ikke så nøye og det føles mye bedre. Å hoppe inn i noe når jeg har så mye som skal falle på plass i mitt eget liv blir bare feil. Det var en lærdom jeg måtte lære på den harde måten. Når jeg nå kommer i kontakt med noen så sier jeg klart i fra hvordan ting er og hva jeg føler. Da går man ikke der og forventer noe som kanskje aldri blir noe av. Nei, i et forhold skal jeg ikke inn i med det første. Ting vil ta tid før jeg i det heletatt vurderer noe nytt nå.

 

Nå tenker dere kanskje “jammen hun møter jo nye mannfolk så da må hun jo lete”.

1. Jeg leter ikke etter noe som helst akkurat nå.

2. Det som skjer det skjer

3. Jeg har ikke hastverk med mannfolk.

4. Jeg vil bli godt kjent med vedkommende før noe som helst.

(Dette bildet av meg og søstern min ble tatt i går når vi tok en liten bytur. Vi spiste god mat og hadde det utrolig fint sammen.)

Så de jeg møter blir i “friendzone” til jeg har funnet ut av ting. Så sånn går nå mannfolk-delene av livet mitt for øyeblikket. Ellers så tar jeg egentlig ting ganske seriøst når det kommer til å få meg jobb, spare og bli frisk. Og hvilken måte er vel bedre å jobbe med psyken enn å møte nye mennesker? Jeg føler selv at jeg har blitt mye bedre og føler meg mer selvsikker enn før. Kan ikke noe annet enn å bli stolt av meg selv når jeg faktisk klarer å møte nye mennesker uten vondt i magen. Da blir plutselig hverdagen mye enklere. Jeg føler meg bare mer og mer klar for å komme meg ut i arbeid.

Introvert

Mennesker deles inn i to typer; introvert og ekstrovert. Mange tror at introvert er den type mennesker som liker å være for seg selv og ikke ønsker kontakt med omverdenen, men slik er det da ikke. I dette innlegget skal dere få et innblikk i hva det vil si å være introvert og hvordan disse type menneskene som meg selv ofte blir misforstått.

 1. Vis dere tror at en introvert ikke kan oppnå like mye som en ekstrovert så tar du grundig feil. Vi kan oppnå fantastiske ting, men velger andre karrierevalg enn ekstrovert. J. K. Rowling er et godt bevis på at en introvert kan nå langt. Mange dyktige mennesker som har kommet langt i livet er introvert, men de har valgt en vei som passer for dem.
 2. Vi er ikke impulsive. Vi tar oss god tid til å analysere situasjonen før vi tar en beslutning. Vi tenker på flere mulige utfall slik at vi er sikre på at vi tar riktig valg før vi bestemmer oss. Det betyr ikke at vi overanalyserer alt mulig.
 3. Vi må forberede oss godt før vi skal ha en presentasjon. Vi må kunne det vi skal snakke om og vite at alt vi skal si er korrekt før vi står foran en gruppe mennesker og taler.
 4. At vi ikke kan jobbe i team er bare tull, men vi må føle oss trygge med de menneskene vi skal jobbe med. I en gruppe med dominante personer blir vi ofte ukomfortable og snakker lite.
 5. Når det kommer til det emosjonelle så er introverte veldig reserverte med å vise hva vi føler vis vi ikke er trygge på menneskene rundt oss. Det betyr ikke at vi ikke har følelser.
 6. Er du introvert? Da skal du ikke være nødt til å bli ekstrovert for å bli akseptert. Faktisk viser et studie (Silverman, 1986) at jo høyere IQ du har jo større sjans er det for at du er introvert.
 7. Når introverte mennesker skal slappe av så vil vi helst være for oss selv. Det betyr ikke dermed sagt at vi ikke kan ha det gøy. Det betyr bare at vi er komfortable i vårt eget selskap. Vi er forskjellige og slapper av på ulike måter. Når vi er ute tar vi fort opp informasjon og trenger ofte litt ekstra tid for å fordøye det. Selvfølgelig liker vi å gå ut, men vi vil ikke overdrive.
 8. Vi er ikke reserverte, men vi har dyp kontakt med våre indre tanker og følelser.
 9. Vi blir ofte sett på som annerledes fordi vi ikke føler at vi trenger å følge strømmen. Vi går vår egen vei og bryr oss ikke om hva andre syns og mener. Vi gjør det vi er komfortable med.
 10. Introvert blir ofte sett på som mennesker som bare vil være alene, men dette stemmer ikke. Vi har stort behov for alenetid, men trives også i andres selskap. Vi liker å komme oss ut og møte mennesker, men vi vil heller være med få mennesker enn med en stor gruppe mennesker. Vi føler oss fort ukomfortable og tilsidesatt når vi står med mange mennesker og ikke kommer til ordet. Vi vil heller ha noen få venner enn mange bekjente.
 11. Selv om vi er introvert så liker vi å prate, men det er småprating som er vanskelig. Når en introvert først begynner å snakke om et tema som interesserer èn så går samtalen som bare det. Småprating om uviktige temaer er vanskelig for oss. Vi blir ofte sett på som taktløse, men vi er bare ærlige.
 12. Vi blir ofte sett på som sjenerte, men egentlig er vi ikke det. Vi må bare finne de rette menneskene. Jo større grunn vi har til å skape en relasjon jo varmere vil vi være ovenfor den personen.

følte du at du ble noe klokere? Kjenner du kanskje noen som er introvert?