En helt ny look

Jeg har ofte tenkt at når jeg blir tynnere så skal jeg endre stil, men jeg kan ikke lenger tenke sånn. Nå er jeg tynnere og jeg føler meg faktisk komfortabel i min egen kropp så da syns jeg det er på tide med en makeover. Dette har jeg ventet på så lenge, men hver gang jeg har forsøkt å gå ned i vekt så har jeg ike klart det. År etter år har jeg forsøkt, men gitt opp. Jeg viste at dette året ville bli annerledes, men at jeg faktisk skulle klare å nå dette målet er jo bare helt fantastisk.

I flere år har jeg gått med de samme klærne og aldri likt kroppen min. Jeg har kun hatt joggebukse og det er jaggu på tide å ta farvel med den tiden. Joggebukser er for innekos, ikke om man skal i butikken eller ut å spise. This is my year and I’m gonna shine like a diamond!

Skapene må derfor gås igjennom for å se hva jeg kan bruke og hva som bør kastes. For å være ærlig så har jeg rett og slett ikke peiling på hva som ligger i skapene. Jeg vet jeg har en del til stilen jeg ønsker, men med tiden må jeg nok få tak i noe mer.

Første steget til denne stilen ble å fikse neglene mine. Jeg har spart og brukt en del tid på at dem sku bli så lange. Dette er kun mine negler og ikke noe gelé osv. Neglelakken er matt svart. Resten av stilen må dere bare vente med å se til jeg har fått orden i klesspaet og funnet ut av hvordan jeg ønsker å gå frem. Dette blir utrolig spennende. Jeg gleder meg masse til å bise dere!

Frem til da får dere vente i spenning.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg