Håper på en bedre dag i morgen

Med tanke på hvor utslitt jeg er akkurat nå så er jeg veldig spent på om jeg klarer å gå den turen i morgen eller om dette blir en pause på flere dager. Det vil jeg virkelig ikke at skal skje. Desverre er det sånn ganske ofte når man har bl.a fibromyalgi. Jeg har ligget rett ut i ganske mange dager i løpet av livet. Dager jeg har hatt planer og virkelig har hatt lyst til å dra ut, men ikke har orket det. Så er det de dagene jeg må dra hjem fordi jeg er for sliten, kroppen har vært utslitt og ubrukelig. Ja og oppå det hele så er det jo psyken som også har hindret meg i å gjøre ting. Jeg håper bare morgendagen ikke blir like slitsom som i dag for jeg har virkelig ikke lyst til å ligge rett ut i morgen også.

Som kirsebæret på toppen av iskremen så begynte jeg plutselig å blø neseblod. Jeg trodde først det var nesa som begynte å renne. Joda, men ikke akkurat sånn som jeg trodde. Det gikk heldigvis over og nå skal jeg sove. Jeg har virkelig fått mer enn nok av denne dagen. Kroppen har bare føltes verre og verre. Jeg har mistet all energien og styrken. Nå skal det virkelig bli godt å få slappet av og sovet. Så får vi se når jeg våkner, hva jeg orker.

Kroppen min har føltes ganske ille. Jeg er så sliten at jeg ikke klarer å stå oppreist mer enn 2 minutter. Da må jeg legge meg ned og ikke engang det føles bra. Beina er tunge, de verker og er virkelig ubrukelig i dag. Armene er også ganske ille, men jeg klarer i det minste skrive på bloggen. Ryggen min verker litt, men jeg har hatt det mye verre så den kan jeg takle. Og nå er det øynene. De er utslitt og svir. Det er derfor jeg har lyst til å sove nå. Jeg håper virkelig alt dette har roet seg ned i morgen. En tur hadde virkelig vært helt topp nå. Jeg har lyst til å få mest mulig ut av dagene uten snø. Derfor krysser jeg fingrene for at jeg får nok og god søvn sånn at jeg er ute på tur igjen i morgen.

Men nå vil jeg virkelig sove. Ikke glem å følge bloggen på facebook HER. Da får du med deg alt som skjer og du får sett alle naturbildene, alle oppskriftene og mye mer.

Netflix, boller og brus

Jeg ligger i stua og slapper av med film. Den siste filmen jeg så nå var ELI og bortsett fra slutten så var den kjempe bra. Den var ikke skummel eller noe, men jeg likte filmen veldig godt. Jeg syns den var bra lagd fordi den ikke er så forutsigbar at man vet hva som kommer. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg hvordan det ville slutte. Så ja, en ganske bra lagd film.

Nå tenkte jeg å fortsette å se film. Jeg har rett og slett ikke ork til noe annet. Så her ligger jeg altså, spiser nystekte boller og ser på film. Det er jo ikke akkurat så mye jeg KAN gjøre uten energi eller krefter, men det gjør ikke noe. I dag kan jeg godt slappe av og se masse filmer. I morgen er det tur igjen.

Jeg har jo lagd boller og tatt litt oppvask så jeg har jo faktisk ikke sittet stille i hele dag. Nå skal jeg se på BIRD BOX. den hørtes veldig spennende ut. Om den er det vet jeg ikke ennå, men jeg håper det. Så da blir jeg vel liggende her foran tven resten av kvelden. Forhåpentligvis orker jeg en lang tur i morgen. I dag har jeg ikke klart å gå tur i det hele tatt. Satser på at morgendagen er bedre.

Da får jeg legge meg tilbake, sette på film og kose meg med boller og brus. Og hvis du vil følge bloggen min kan du gå inn på facebooksiden til bloggen HER. Da får du opp varsel når jeg legger ut nye innlegg her på bloggen.

Boller oppskrift

Jeg fikk lyst til å bake i dag og valgte derfor å lage boller. Det er jo noe alle liker. Og det beste jeg vet er varme, hjemmebakte boller. Mmmm… så derfor tenkte jeg at jeg skulle dele denne oppskriften med dere. Jeg har ikke prøvd den før nå, men jeg ble veldig fornøud. Og når jeg blir veldig fornøyd så deler jeg med andre sånn flere kan lage gode boller. Så her får dere en utrolig god oppskrift på boller.

5 dl melk

150 gram sukker

1 ts salt

150 gram Melange

1 kg siktet hvetemel

50 gram gjær

2 ts malt kardemomme

400 gram rosiner (valgfritt)

1 stk egg (til pensling)

1 ss melk (til pensling)

Slik gjør du

Varm melken til den er fingervarm (37°C).

Hell melken i bakebollen og ha i sukker, salt og romtemperert Melange i mindre terninger.

Tilsett mesteparten av melet. Hold noe igjen til utbaking og eltingen.

Smuldre gjær i blandingen og tilsett kardemomme.

Elt deigen i kjøkkenmaskin med eltekrok på lav hastighet til den slipper bakebollen. Dersom deigen er for fuktig tilsettes mer mel. Bruk minst mulig mel for å få et saftig sluttresultat. Når deigen slipper bollen, økes hastigheten på eltingen. Total eltetid bør være ca. 7 minutter. Elting for hånd krever ca. 20-25 minutter for samme resultat.

Hvis du ønsker å lage rosinboller, kan du drysse litt mel på rosinene og blande de inn i deigen til slutt.

Dekk bollen med plast og la deigen heve på kjøkkenbenken i 1,5 time.

Trill ut boller (ca. 25 stk.) og plasser dem på en stekeplate med bakepapir. La bollene etterheve under et rent klede i 1 time eller til dobbel størrelse.

Forvarm ovnen til 200°C.

Rør sammen eggeplommen og melken, og pensle bollene før steking.

Stek bollene på 200°C i cirka 10 minutter til de har en fin og gyllen farge.

La bollene avkjøle på en rist.

Jeg valgte å ha rosiner i, men jeg vet det er en del folk som ikke liker rosiner. Da går det jo an å kutte det ut eller kanskje erstatte rosiner med sjokolade. Nå har dere hvertfall en oppskrift på boller. Jeg fikk 18 boller ut av denne oppskriften og de var også ganske grei størrelse på. Så ja, det kommer litt an på hvor store/små du lager.

Om du ønsker flere oppskrifter så kan du følge bloggen på facebook HER. Da går du ikke glipp av noen oppskrifter og du kan bla tilbake, se andre oppskrifter og alt annet jeg har publisert på bloggen.

En rolig dag

Altså i dag fant jeg ut at jeg tar den rolige dagen siden det ikke ble noe av i dag. Jeg fikk ikke hvilt helt ut i natt kjennes det ut som. Derfor er det nok best å slappe av litt ekstra i dag. Ingen lang tur i dag, men jeg skal allikevel prøve å ta en liten tur ut. Jeg føler at jeg trenger å komme meg litt ut selvom det ikke blir så mye. Kanskje bare til begynnelsen av skogen og tilbake. Det er hvertfall bedre enn ikke noe.

Ellers går vel dagen til å lese litt i boka jeg holder på med. Kanskje litt baking til og med. Jeg begynte så vidt på oppvasken før jeg lagd frokost til samboeren min. I dag fikk han altså frokost på senga. Brød med ost, bacon og speilegg. Det var en som ble veldig fornøyd da jeg kom inn med mat til han. Jeg må jo skjemme han bort litt når han ikke er helt i form. Vel, jeg gjør vel egentlig det ganske ofte. Uansett om han er syk eller ikke så liker jeg å gjøre koselige ting for han. Han fortjener kun det beste.

Etter å ha lagd frokost til han så var jeg egentlig helt utslitt. Kroppen er utmattet og gjør vondt. Da er det greit med en hviledag. Så da er det vel bare å ta frem boka og begynne å lese. Denne boka er så spennende. Jeg tror jeg etterhvert skal se om jeg finner flere krimbøker. Akkurat nå har jeg jo nok å lese på og jeg har et par bøker på ønskelista mi også, men etterhvert kan jeg jo kikke litt på krimbøker og se hva som høres spennende ut.

Etter at jeg begynte å lese så ble faktisk hukommelsen min bittelitt bedre også. Jeg har slitt lenge med hukommelsen og det har irritert meg veldig, men det ser ut som lesing har hjulpet en smule. Kanskje med tiden vil det hjelpe ennå mer. Noen ganger føler jeg meg som Dory fra disneyfilmen Nemo. Jeg er helt ille noen ganger. Heldigvis går det riktig vei nå etter at jeg begynte å lese. Jeg har jo måttet tenke tilbake på bokas innhold når jeg skal skrive om den. Det har jo hjulpet mye bare det. Jeg tar meg også bedre tid når jeg leser sånn at jeg faktisk får med meg hva jeg leser. Bare sånne små ting for å hjelpe meg selv å huske. Mitt verst mareritt er å glemme mennesker, hvor jeg er og hva jeg holdt på med når jeg blir eldre. Derfor leser jeg bøker og prøver å finne måter som hjernen kan jobbe og bli bedre til å huske.

Ikke glem å følg facebooksiden til bloggen HER.

Chili og avokadoplanter

I forrige innlegg fikk dere se hvordan det går med paprika og tomatplantene. Dere kan lese mer om det HER om dere ikke har fått det med deg alt. Nå skal dere få se hvordan det går med avokado og chiliplantene mine. Det har skjedd litt siden sist, kan man si. Dere vil få før og etter bilder, men også nærbilder av plantene. Så her er dem:

Denne avokadoplanten har vokst enormt mye på denne uken som har gått. Ikke bare har den blitt høyere, men den har fått sine første blader. Det ser nesten litt ut som en liten babygroot. Jeg syns hvertfall den er utrolig søt der den står og strekker seg mot solen. Det ser virkelig ut som den koser seg i vinduskarmen. Dette er hvertfall et bra nok bevis på at det fungerer å få avokadosteinen til å spire selvom man kapper av bunn og topp. For denne spirer som bare det. Jeg har et lite avokadotre.

Over her ser dere alle chiliplantene mine. Det er jo 2 i hver potte så jeg har til sammen 4 stykker. De er ikke så veldig forandret fra uka før, men de begynner å få flere blader og de har nok strukket seg litt på denne uka som har gått. Det aller viktigste er allikevel at de er friske og trives der de står og det ser ut som det går ganske bra her. Den friske grønnfargen på bladene er alt jeg trenger for å være fornøyd. Så får dem ta den tiden dem trenger for å vokse videre.

I tillegg til disse plantene så har jeg jordbærfrø, mangofrø og nektarinfrø. Desverre er det ikke noe liv i noen av disse ennå. Om det blir noe av vet jeg ikke, men vi får vente og se hva som skjer. Jeg har også startet på enda en avokadostein. Denne gangen har jeg ikke gjort noe annett enn å sette den i vann.

Den har så vidt begynt å sprekke på toppen, men ikke noe tegn til røtter eller noe sånt ennå. Vi får bare vente og se hva som skjer. Jeg kommer ikke til å begynne på noe flere prosjekter nå. Det er mer enn nok her inne nå, men kanskje det kommer noe nytt neste år. Akkurat nå har jeg nok å ta vare på her. Så får vi se hvordan alle plantene utvikler seg. Får jeg grønnsaker ut av disse? Vi får vel bare vente og se.

Om du vil følge med på plantene mine så kan du følge facebooksiden til bloggen HER.  Da går du ikke glipp av innleggene hver fredag som viser hvor langt de har kommet.

Tomat og paprikaplanter

Siden de begynner å bli såpass store så tenkte jeg at de kanskje trenger litt mer plass på bloggen også. Så i dag skal dere få se flere bilder av samme plante og se hvordan det går med dem i forhold til hvor de var for en uke siden. Jeg kommer til å vise dere før og etter bilder som vanlig, men også en del andre bilder. Så da er det bare å følge med. Resten av plantene kommer i neste innlegg. Akkurat nå skal vi fokusere på tomat og paprikaplantene.

Først vil jeg vise dere hvordan det går med paprikaplantene. De står i det vinduet som nesten alltid står åpent så de får mye frisk luft. De får også en del morgensol. Det ser ut som de trives der hvertfall, men det er jo lenge igjen før de kan få noen grønnsaker.

denne på bildet over her har jeg ikke hatt med før, men det er den tredje paprikaplanten. Den vokste ikke i det hele tatt. Det var kun 2 blader hele tiden, men nå har den kommet seg og har fått 2 nye blader og er klar for å vise seg frem. 

Det var altså de 3 paprikaplantene jeg har oppi bøtta. De har ikke vokst så veldig mye siden sist, men bladene har definnetivt blitt større og som dere ser så er det nye blader på vei ut. Så noe har jo skjedd, men denne gangen så var det vesleplanta som var mest spennende. Jeg syns det er veldig flott at den lille planta ikke gav opp og er i ferd med å strekke seg den også.

Først har vi tomatplanten som får små tomater. Den som står i den store potta. Denne planten har virkelig blitt stor. Så jeg måtte prøve å få støttet den opp med det jeg hadde siden jeg ikke har råd til å kjøpe masse utstyr for øyeblikket, men det fungerer helt greit med malekoster og pyntebånd. Det blir veldig spennende å se om det blir noe tomater på den og hvor stor den blir før tomatene evt. kommer. Jeg tror kanskje jeg er nødt til å flytte den tilbake til vinduskarmen sånn at den kan få litt støtte og jeg kan binde den opp om den trenger det. Det er mer enn nok plass der paprikaplantene står så den blir nok flyttet dit i løpet av helgen. Den er jo blitt enorm allerede. Det er veldig gøy å se. Bladene kommer som bare det og den strekker seg høyere for hver uke. Utrolig vakker og veldig flott pynt, men kanskje litt for høy for den plassen den har fått. Jeg vil jo ikke at noen av de andre plantene ikke skal syns.

Så var det tomatplanten som får de store tomatene. Hadde jeg hatt mulighet så hadde jeg splittet dem i hver sin potte, men desverre har jeg ikke penger til det nå. Det ser ut som det faktisk går ganske bra med dem foreløpig. Bladene er grønne og de fortsetter å vokse. Så å si ingen røtter som syns over jorden. Jeg hadde noen tomatplanter for noen år tilbake som hadde store potter, men der kom røttene over jorden. Så dette er jo da et godt tegn. I tillegg får plantene stadig nye blader og vokser seg stor og fin.

Som dere ser så går det ganske bra med plantene. Jeg dusjer dem så å si hver dag, gir dem vann, snur litt på dem sånn at de vokser seg rette og fine. Ja, jeg tar faktisk veldig godt vare på dem. Det er gøy å holde på med grønnsaksplanter og det gir meg så mye glede å kunne ha alt dette rundt meg hver dag.

Som dere kanskje ser bak så har ikke alle plantene det like bra, men jeg har nettopp vannet dem så de kommer nok tilbake til seg selv snart. Om du ønsker å se mer av plantene mine og lurer på om de kommer til å få grønnsaker så kan du følge facebooksiden til bloggen HER. Da får du vite når det kommer nye innlegg her på bloggen. Du får også beskjed når innlegget om de andre plantene mine har blitt publisert.

Musikk, film og bok

Jeg har ligget her og sett på Netflix bare for å slappe av etter min femte tur på rad. Fem dager på rad har jeg gått fra 3 til 5km i ujevnt terreng i skogen. Jeg har gått steder jeg ikke viste hvor ville føre meg og jeg har bare gått til jeg har kommet meg hjem igjen på en eller annen måte. Så i dag føltes det veldig godt å bare ligge her. Det skal jeg faktisk fortsette med. PS3 er skrudd av, men jeg tenkte å ta frem boka igjen og lese litt. Det var utrolig spennende så jeg blir nok i den boka en god stund.

Grunnen til at jeg kom inn for å skrive var fordi det er en sang jeg har lyst til å dele med dere. Det er en veldig fin sang som traff meg. Jeg håper dere vil ta dere tid til å høre på den.

Always- Francois Klark

Det er hva den heter og hvem som synger. Det finnes helt sikkert andre versjoner, men denne syns jeg var nydelig. Den stemmen, musikken, teksten, alt var helt perfekt. Jeg likte den veldig godt og har lagt den til på min spilleliste på Spotify slik at jeg kan spille den sammen med de andre flotte sangene jeg liker så godt.

Men nå er det ikke musikk jeg har lyst til å høre på. Faktisk vil jeg ha fullstendig ro slik at jeg kan dykke ned i boka og den fantastiske verden som bøkene tar oss med til. Det er som om alt annet forsvinner og man lever i boka. Den følelsen syns jeg er det aller beste når det kommer til å lese. Så det er nøyaktig hva jeg skal gjøre nå. Etter å ha sett på tv og kost meg så skal det bli ganske fint å fortsette i boka. For jeg lurer virkelig på hva som skjedde med han mannen som ble funnet dø helt i begynnelsen av boka.

Ikke glem å følg bloggen på facebook HER sånn at du ikke går glipp av alle bøkene, oppskriftene, naturbildene og mye mer som jeg legger ut på bloggen. Så håper jeg dere får en flott kveld videre.

 

Pasta Carbonara oppskrift

Jeg har funnet en helt fantastisk oppskrift på Carbonara og har lagd den i noen år nå faktisk. For å være ærlig så viste jeg ikke om folk syns oppskrifter var så veldig spennende, men så begynte jeg å dele de beste oppskriftene jeg vet om. Folk syns det var veldig fint så derfor vil jeg nå dele denne oppskriften her med dere. Alle fortjener en god oppskrift. De som sitter med bra oppskrifter burde dele de med verden. Så her får dere Carbonara oppskriften jeg elsker.

Du trenger:

2 pk bacon (jeg brukte kalkunbacon)

1 chili

1 fedd hvitløk

5 dl fløte

100g parmesan

500g pastarør

½ sitron

Salt og pepper

 

Pynt:

Ferske oregano

Tomat

Slik gjør du:

Kutt opp og stek bacon.

Finhakk chili og hvitløk.

Ha i fløte, chili og hvitløk i baconet. Varm det opp, ikke kok.

Ha i parmesan og rør det sammen.

Smak til med sitron, salt og pepper.

Kok pasta og bland alt sammen.

Pynt med oregano og tomat. Server den gode maten til dine gjester/familie.

Egentlig en veldig enkel oppskrift og den smaker helt fantastisk. Denne oppskriften passer til 3-4 personer. Er dere bare 2 personer så går det helt fint å fryse rettene. Da tar du bare litt fløte i når du skal varme den opp igjen. Du kan også varme den i mikroen. Jeg har gjort begge deler og den smaker himmelsk uansett. Om du vil gjøre litt mer ut av retten så har jeg noen veldig gode tips.

1. Du kan kutte opp 1 boks skinke som du steker sammen med bacon. Det vet jeg smaker veldig godt. Eller så finnes det jo mye annet godt å putte oppi som f.eks kyllingfilet eller pølsebiter.

2. Ønsker du tilbehør kan både rundtstykker og salat være veldig gode alternativer.

3. Du trenger jo ikke bruke pastarør. Du kan bruke skruer eller tagliatelle.

Carbonara kan være så mye. Bare fantasien setter grenser. Kanskje du har noen gode idéer selv du vil prøve ut. Uansett håper jeg denne oppskriften kan bli nyttig for dere og ikke glem å følge bloggen på facebook for flere oppskrifter og mye mer. Bare trykk deg inn HER.

#oppskrift #carbonara

En fantastisk tur i skogen

Jeg vet jeg sa jeg bare skulle gå en liten tur, men det ble faktisk 4 km i dag. Plutselig havnet jeg langt borti her og da måtte jeg jo gå hjem igjen også, men selvfølgelig tok jeg meg en skikkelig pause når jeg kom tilbake til badeplassen. Det er et veldig fint sted å slappe av. Så jeg satt der og drakk litt vann før jeg gikk hjem igjen.

Også skjedde det utrolig mye koselig på turen i dag så jeg tenkte jeg skulle fortelle dere litt om bildene nedenfor. Ikke alle bildene er like god kvalitet, men jeg har allikevel lyst til å vise dere dem fordi det er koselige bilder.

På første bildet er det et ekorn. Jeg fikk øye på den da den klatret nedover treet, men så fikk han øye på meg og løpte opp på greina han sitter på. Han så meg en stund og jeg så på han, men så løp han videre. Utrolig flotte er de hvertfall!

Bilde nummer 2 er også litt spesielt. Jeg prøvde å få bilde av denne sommerfuglen, men den ville ikke sitte stille. Plutselig flyr den bort mot mobilen min som jeg holder for å prøve og ta bilde av den før den setter seg ned rett foran meg. Jeg fikk 3 fantastiske bilder. Dette er da et av dem. Ganske spesielt, syns jeg. Det ble veldig vakre bilder da!

Bilde nummer 3 er av en blomsterbukett. Det er veldig vakkert at folk har plukket blomster og legger de rundt på steder i skogen som folk kan ha glede av dem. Det har vært en bukett her før som var visnet og nå har det vært noen å byttet den ut med nye blomster. Så mye kjærlighet og glede folk ønsker å spre. Det syns jeg er utrolig vakkert.

Så er det bilde nummer 6. Jeg satt på berget ved vannkanten og hørte plutselig noen bjeller som raslet inni skogen. er det sauer i skogen? Tenkte jeg og snudde meg. Der kommer det mor og barn ut av skogen. Så utrolig nydelige. Hvordan det lille lammet løpte etter moren sin smeltet hjertet mitt. Så vakre. Desverre ville dem ikke komme bort til meg. De fortsatte nedover veien og jeg ville ikke gå etter dem bare for å få bedre bilder. Selvom jeg lurer på hvor de kom fra og om de kommer seg trygt hjem igjen. Det håper jeg virkelig de gjør!

Og hva er vel en tur uten selfies? Vel, i mitt tilfelle er det som regel en vanlig tur.

Grunnen til at jeg tok en lengre tur enn planlagt er fordi det er så utrolig flott vær og jeg følte meg ikke så ille i kroppen. Derfor tenkte jeg hvorfor ikke ta en litt ekstra tur, utforske litt mer av skogen. Det endte opp med å hoppe over en liten bekk, gå forbi et boligfelt og ende opp ved siden av en skole borte her. Heldigvis var veien hjem igjen mye bedre. Jeg fant ut hvor den siste veien fra badeplassen går (til skolen) og jeg fikk skikkelig god mosjon opp noen bakker.

Når jeg endelig hadde kommet meg hjem så gikk jeg i dusjen. Etter en sånn tur så trengte jeg det virkelig. Så her sitter jeg da, utslitt og klar til å slappe av. Jeg leste litt i boka jeg har valgt ut, før jeg gikk tur og den er veldig spennende fra første side. Det blir spennende å se hvordan denne boka er videre. Jeg tenkte faktisk å lese litt i den nå sånn at beina mine får slappet av. Så får vi vel bare vente og se hva som skjer videre i dag.

Husk å følg bloggen på facebook HER. Så slipper du å gå glipp av noen innlegg.

God morgen

Det er virkelig en god morgen i dag. Solen skinner og himmelen er blå. Helt fantastisk vær som lyser inn i stua. Jeg har også funnet ut hvilken bok jeg har lyst til å lese. Nå er jeg jo ferdig med boka til Lena Ranehag som du kan lese om HER. Den beste boka hittil.

Nå skal jeg hive meg løs på en av bøkene jeg fikk av ei jeg kjenner. Det var den som snakket høyest da jeg lurte på hvilken bok jeg skulle begynne på. Boka heter i ulvenes skygge og er skrevet av Stef Penney. Den er oversatt på norsk av Dag Biseth. Dette er en krimbøker og jeg gleder meg veldig til å lese den.

I dag skal jo da være en ganske rolig dag, men jeg har faktisk ikke noe vondt i kroppen så kanskje det blir en litt lengre tur i dag enn jeg trodde. Vi får se hva som skjer. Jeg vil hvertfall gå en tur om jeg vet at kroppen min orker det og det gjør den i dag.

Men før jeg gjør noe som helst så må jeg prøve å få i meg noe frokost. Jeg kan ikke gå tur på tom mage. Derfor har jeg slengt et rundstykke inn i ovnen. Uansett hvor mye jeg bruker kroppen så har jeg aldri matlyst om morgenen. Så lenge jeg får i meg noe så er jeg fornøyd.

Utenom frokost, tur og bok så tenker jeg å ta det litt rolig. Kanskje jeg baker noe i kveld. Jeg får se hva jeg orker, men jeg fant en oppskrift på noen grove pizzaboller som jeg har veldig lyst til å prøve ut. I tillegg til mye annet godt. I går bakte jeg jo brownie så jeg tenker at mer kake er ikke nødvendig (foreløpig), men det er jo mye annet man kan bake som ikke er kake og jeg har mange oppskrifter jeg har lyst til å prøve ut. Når jeg har fått prøvd de ut så deler jeg de bra oppskriftene med dere så klart. Så da er det egentlig bare å følge med. Det kan du gjøre på facebook ved å følge siden til bloggen min. Link finner du HER. Innpå facebooksiden poster jeg link til alle innleggene og da går du ikke glipp av noe.