De dødes avtrykk

Nå har jeg lest ferdig Lena Ranehag sin bok De Dødes Avtrykk og sitter igjen med så mange inntrykk, følelser og svar. Denne boka har gitt meg så mye og jeg gleder meg til å lese de andre Lena har skrivd. Hun er en veldig flink forfatter som skriver slik at man ikke har lyst til å legge fra seg boka. Det er spennende og fascinerende alt som står i boka. Jeg har virkelig vært igjennom en skikkelig berg-og dalbane av følelser. Det har kommet veldig mange tårer i løpet av boka. Ting som virkelig har truffet meg på en måte jeg ikke klarer å fortelle med ord. Denne boka har dratt meg med på en reise langt, langt bort. Opplevelsen av å lese denne boka er helt unik. Jeg har aldri følt noe lignende før. Absolutt min favorittbøker hittil.

Denne boka handler om det åndelige og hennes arbeid med mennesker og den andre siden. Det ligger sterke historier i denne boka som vil få følelsene dine til å jobbe på høygir. Noen av historiene er også knyttet til et bilde i midten av boka. Dette gjør at vi kan få et enda bedre innblikk i hvordan historiene faktisk er. Så hvis du vil lese en bok som handler om ånder, menneskers møter med Lena og hvordan du kan få det bedre med deg selv så er denne boka noe for deg.

Jeg tror at det er mer mellom himmel og jord enn det vi ser. Selv har jeg opplevd ting jeg ikke kan forklare. Det har vært underlige hendelser som ikke kan gi noen logisk forklaring. For meg er det derfor logisk å la tankene gå til det åndelige. Jeg tror 100% på at bestefar er hjemme hos mamma og passer på dem. Hvorfor? Jo, fordi jeg føler meg aldri alene og jeg har hørt han si navnet mitt når ingen andre har vært i nærheten. I tillegg har søsteren min sett en mannskikkelse sitte på skrivebordet og se på henne om natten. Kanskje det er derfor han er der  for å passe på henne.

Hvis du tror på dette så anbefaler jeg denne boka. Om du ikke tror så er det også helt greit. Vi er forskjellige, vi tror på forskjellige ting. Jeg tror at det Lena Ranehag beskriver i denne boka er sant, at vi en dag vil gå over til den andre siden. Jeg håper og tror at jeg da vil se igjen de jeg har mistet. I tillegg at alle de vonde følelsene vil bli værende her og ikke bli tatt med til den andre siden. At vi kun føleler kjærlighet og glede til slutt.

Om du ønsker å få med deg flere av bøkene jeg leser fremover så burde du følge facebooksiden til bloggen HER. Da går du ikke glipp av neste bok. Også er det jo mye annet spennende som foregår på bloggen min.

Si gjerne i fra i kommentarfeltet om dette er en bok du kunne tenkt deg å lese. Jeg likte den hvertfall veldig godt. Også klarte jeg faktisk å lese den ut denne måneden. Ikke dårlig! Nå er det bare å finne ut hvilken bok jeg skal begynne på nå. Jeg har jo så mange å velge mellom.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg