Sunn snacks til Netflix

Etter en helt fantastisk dag i skogen og med alt mulig annet som har skjedd i dag, er det godt å bare slappe helt av. Det er nøyaktig det jeg skal gjøre resten av kvelden. Jeg skal sette på tven, lene meg tilbake og nyte frukten vi var å kjøpte i dag. Både jordbær, moreller og nektariner er vasket godt og ligger klare oppi bollen. Så det blir ikke noe mer spennende å gjøre i dag. Ikke at jeg trenger det etter en helt magisk tur i skogen. Den turen får meg ennå til å smile bare ved å tenke tilbake. Kanskje ikke så rart med tanke på alle de flotte bildene jeg tok og alt det fine som skjedde. Hadde det ikke vært så langt å gå så ville jeg ha tatt meg en tur opp dit i morgen også, men får bli en annen gang. Det er jo ikke akkurat sånn at den plassen går noe sted eller bare forsvinner. Den er der når jeg kommer tilbake igjen en gang, men nå blir det å slappe av med dette:

I morgen venter det nye arbeidsoppgaver. Da skal jeg bli ferdig med youtubevideoen, stelle og ta bilde av alle plantene og lage middag. Det er jo egentlig mer enn nok bare det, men jeg vil også prøve å få tatt mest mulig klesvask i løpet av morgendagen også. Kanskje vi kan bli kvitt den store haugen med klær som egentlig skal være 2 kurver. Nå er det ikke noe klær på gulvet, men toppen på kurvene er jo så høye at man skulle tro jeg aldri hadde vasket klær. Så det må gjøres noe med. Heldigvis gjør klesvasken seg selv. Alt jeg trenger å gjøre er å sette den på og henge opp. Og det er jo ikke noe som tar så veldig lang tid. Slike ting kan man få gjort inni mellom alt annet. Borte blir det hvertfall, men først trenger jeg å slappe av og hvile kroppen min litt.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

En magisk tur i skogen

Ja, som overskriften forteller så var dette en helt magisk tur. Jeg har aldri vært så lykkelig som jeg var i dag. Det går ikke engang å beskrive følelsen. Så jeg skal ikke det. I stedenfor å fortelle hvordan dagen min i skogen har vært og hva jeg har opplevd så vil jeg heller vise dere. Og jeg håper disse bildene kan spre litt glede videre også. For det var så mye vakkert jeg møtte på i dag. Bare se selv.

Det var så mange nydelige sommerfugler som fløy rundt meg. Ja, de satt seg nesten på meg når jeg stod helt stille. Jeg stod med et digert smil og kunne kjenne sommerfugler i magen også av denne opplevelsen. Sommerfugler er noe av det vakreste som finnes. De har så mange flotte farger og mønstre. Det var allikevel en som skilte seg ut fra de andre og det var den store med lysebrunt og svart mønster. Jeg har aldri sett en så stor sommerfugl før. I allfall ikke i norsk natur. Så det var virkelig et fantastisk øyeblikk. At jeg fikk bilde av den var jo helt utrolig. Nydelig og helt unik. Denne fulgte meg faktisk en god stund da jeg var i skogen og tok bilder/filmet. Det var absolutt en opplevelse jeg sent vil glemme. Denne sommerfuglen heter svalestjert.

En annen som jeg syntes var veldig unik var den på første bildet. Den heter blåpraktvannymfe. Er den ikke vakker? Jeg syntes den var veldig pen hvertfall.

Når jeg valgte å dra opp dit så tenkte jeg mest på at jeg kanskje kunne få sett de søte sauene igjen, men så fikk jeg se så mye annet i stedenfor. For en vakker tur og så mange nydelige øyeblikk jeg fikk i dag. Det er flotte minner jeg kommer til å ta med meg og ha glede av en god stund fremover.

Om du ikke vil gå glipp av youtubevideoen som kommer ut på fredag fra denne turen så burde du følge youtubekanalen min. Der finner du også alle mine tidligere videoer. Du finner linken under her, sammen med Instagram og facebooksiden til bloggen. Den neste youtubevideoen tror jeg kommer til å bli ganske fin.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

 

Oppskrift: smoothie

Denne uken er det jo mye spennende som står på matplanen. Bl.a har jeg lagd smoothie. Som regel klarer jeg ikke smaken på de. Jeg har prøvd flere fra butikken og en gang lagde jeg det selv, hvis man kan kalle det smoothie. Det var lite jeg viste om smoothie og hvordan man lager en god smoothie med ferske råvarer. Så jeg måtte jo selvfølgelig smake. Tross alt er det sommer og det er jo da det smaker aller best med frukt generelt. Derfor valgte jeg å prøve ut et par og her er oppskrift på den ene av de jeg har tenkt til å drikke denne uken.

Du trenger:

1 banan

1 eple

3dl ananas i biter

6 baller fryst spinat

2,5dl mandelmelk/kokosmelk

Slik gjør du:

Putt alt i en blender.

La den gå til det ikke er flere klumper igjen.

Så er det bare å nyte en nydelig smoothie i solen eller hvor du enn måtte ønske.

God er den hvertfall og det kommer fra ei som aldri har likt smoothie. Derfor gleder jeg meg til å prøve ut flere varianter og dele flere oppskrifter med dere. Kanskje jeg kan nyte smoothie fremover i stedenfor masse usunt. Tror nok kroppen min vil sette pris på det. Tror ikke du?

Vil du ikke gå glipp av flere oppskrifter kan du følge bloggen på facebook. Linken finner du under her. Det er mange spennende oppskriftersom kommer ut på bloggen hver uke, så jeg tror ikke du vil gå glipp av det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Mitt lille paradis

Som jeg fortalte tidligere i dag så har jeg veldig lyst til å sitte langs vannet oppi skogen og bare nyte en rolig dag. Det ble ikke akkurat det i dag, men jeg fikk allikevel slappet av og hatt en veldig fin dag ute. Jeg har nemlig brukt flere timer ute i hagen nå og sitter her ennå. Ikke akkurat det samme som å sitte inni skogen, men det er det nest beste. Hvis man lar være å fokusere på bilen som kjører forbi i ny og ne så er det faktisk veldig avslappende og flott i hagen. Nå har jeg sittet å lest litt i boka mi, hørt på fuglene synge og hilst på vesle pusejenta som tittet ut fra verandaen i 2. etasje. Jeg koser meg under pleddet her i skyggen og nyter en ganske fantastisk tirsdag her hjemme.

Så her sitter jeg i mitt lille paradis. Bare nyter en liten pause fra alt. Og denne dagen har vært super fin på flere måter. Noe som jeg har ventet på i flere uker har endelig blitt lagt ut flere billetter til. Så denne sommeren ble plutselig enda bedre enn den alt var. Alt dette vil komme på bloggen når den tiden kommer, men frem til da vil det være en hemmelighet. Flere planer er lagt for både sommeren og høsten. Jeg tror dette kan bli et av de beste årene i mitt liv om alt går som planlagt. Og det er derfor jeg ikke vil fortelle om planene før det skjer, for man kan aldri vite om alt stenger ned igjen sånn plutselig eller om noe annet kommer i veien for planene.

Akkurat nå nyter jeg bare dagene med sol og gjør det beste ut av sommeren så lenge den er her. Derfor sitter jeg i hagen og leser bok, slapper av og nyter en flott dag i skyggen. Hvorfor i skyggen? Jo, fordi sola er bak huset og vi kan kun bruke hagen foran huset. Også var det faktisk overraskende deilig å sitte under pledd i skyggen. Så her kommer jeg til å bruke mye mer tid i dag og andre dager jeg trenger en pause fra alt. Kanskje jeg faktisk får lest ut boka i sommer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Dette ville vært perfekt

Akkurat nå prøver jeg bare å våkne og riste av meg den følelsen av å være helt utslitt. Forhåpentligvis vil dagen bli litt bedre, men jeg kommer allikevel til å ta det helt rolig i dag. Kanskje jeg får en bedre dag i morgen. For jeg har veldig lyst til å ta en tur i skogen igjen. Nå vet jeg at jeg ikke klarer det, men forhåpentligvis blir formen bedre snart. Jeg gjorde nok litt vel mye i går etter å ha brukt helgen til å rydde gangen. Da skulle jeg nok tatt det litt roligere, men det gjorde jeg ikke så da får jeg gjøre det i dag. Så enkelt er det.

Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag. Samboeren min og jeg hadde egentlig avtalt at jeg skulle lage frokost, men etter å ha blitt vekket sovnet jeg med en gang etterpå. Så da gikk ikke den matplanen helt som den skulle i dag, men da vet jeg til i morgen at jeg bare må reise meg opp og komme i gang med dagen. For jeg har virkelig lyst til å følge denne matplanen skikkelig for å se om det faktisk er mulig det dem sier på Pintrest om bedre kropp osv.

Nå som jeg endelig er våken så får jeg sette i gang med å lage det som står på matplanen. Kanskje jeg får satt i gang med denne dagen og ikke føler meg så trøtt og sliten lengre. Så da tenker jeg at jeg lager frokost og noe ekstra ved siden av. Også får vi bare se hvordan denne dagen blir. Skal jeg være helt ærlig så er det eneste jeg klarer å tenke på å gå tur eller bare sitte og nyte utsikten utover vannet. Jeg blir veldig fort lei av å være inne når det er sommer. Alt jeg har lyst til å gjøre er å komme meg ut. Kroppen min er ikke alltid like enig, men det ville vært utrolig deilig å sittet langs vannet oppi skogen og slappet av en time eller to. Kanskje det er nøyaktig det jeg burde gjøre denne uken. Bare slappe av med noe mat og drikke, ikke tenke på noe annet for en liten stund. Det ville vært perfekt. Jo mer jeg snakker om det, jo mer har jeg lust til å dra. Jeg er skikkelig rastløs, men også sliten så dette ville virkelig vært nøyaktig det jeg hadde trengt akkurat nå. Vi får se hva som skjer og hva jeg finner på, men jeg kjenner at noe må jeg hvertfall gjøre.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Glöd sine nye produkter

Reklame | LYKO

Glöd har kommet ut med nye produkter og det betyr shopping på meg. Jeg elsker både ansiktskrubben og ansiktmasken. Selvfølgelig måtte jeg ha de nye produktene også. Dette er produkter jeg virkelig stoler på og som jeg gleder meg ekstremt mye til å prøve. Det vil selvfølgelig komme et innlegg når jeg har testet dem ut, men jeg har ingen tvil om at dette blir nye favoritter hos meg. Merket har en så bra kvalitet og i tillegg er det ganske billig. Så jeg kan nesten ikke vente med å få de. De er hvertfall bestilt nå og det kan du også om du klikker på bildet under her eller linkene under bildet. Da kommer du rett til produktene. Jeg gleder meg også til å prøve ut Camilla Pihl sin aftersun, som jeg heller ikke har prøvd før. Alt ligger på på bildet og link under bildet om du også vil handle produktene jeg nettopp kjøpte.

Glöd body scrub//Glöd body cream//Camilla Pihl aftersun

Som jeg gleder meg. Disse nye produktene til glöd har jeg ventet på. De har absolutt vært et must å kjøpe inn så fort jeg fikk råd. Og så lenge det er produkter som ikke har med falsk brunfarge å gjøre så kommer jeg til å teste ut alle produktene til glöd i fremtiden. At Sophie Elise har jobbet mye for å få de perfekt er ingen tvil. Det gjenspeiles i produktenes kvalitet. Det er jo så klart andre produkter som Glöd har kommet ut med, som jeg ikke har prøvd. Jeg tenker at selvom jeg ikke ønsker å kjøpe dem, så kan det jo være at det er noe andre ønsker. Derfor legger jeg link til de produktene under her også. For de er nok veldig bra selvom de ikke passer meg. Grunnen til det er så enkel at jeg ikke har noen grunn til å ønske og være brun og jeg bruker ikke den type sminke, men om det er for deg så er jeg glad for å hjelpe med linker.

Glöd Selftan remover//Glöd facepalette//Glöd Selftan kit//Glöd Selftan drops face

I tillegg finnes selftan i både lys og mørk. Den har fått mye god omtale. Det har blitt sagt at den er lett å påføre og gir ikke skjolder. Så om du er den som liker å være brun hele året eller bare vil ha ekstra farge om sommeren uten å måtte ligge så mye i solen, er nok disse å anbefale. Dem jeg vet bruker disse produktene har hvertfall en helt nydelig brunfarge.

Når det kommer til palettet så har den alt man trenger for en naturlig look. Det er et veldig flott palett, men dere som kjenner meg vet jo at det ikke er det jeg går for når jeg først sminker meg. Så denne har jeg heller ikke planer om å kjøpe, men om jeg hadde brukt den type sminke så er jeg sikker på at jeg hadde blitt veldig fornøyd med resultatet.

Glöd Sheet mask//Glöd facescrub

I tillegg legger jeg ved link til mine favorittprodukter. Dette er en ansiktmaske som er den aller beste jeg har prøvd noensinne. Også en ansiktskrubb som fungerer så utrolig bra. Etter å ha brukt skrubben og hatt på ansiktmasken så er fjeset silkemykt og det føles så herlig. Så disse er som alltid anbefalt fra meg om du ønsker å gi fjeset ditt en skikkelig rens og pleie.

Jeg håper noen av dere syntes dette var til hjelp for neste shoppingrunde. Så håper jeg dere vil følge med på bloggen for en oppdatering fra meg når jeg har prøvd ut de nyeste produktene til Glöd.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Nytt og bedre

Hittil har ikke dagen min bestått av så veldig mye (som jeg kan fortelle dere). Det er jo første dagen med alle disse super sunne måltidene. Jeg har allerede spist frokost og nå sitter jeg med lunsj. Vel, hvis man kan kalle det et måltid. Siden jeg skal fortelle dere om alt dette senere og komme med oppskrifter etterhvert, så er det ikke noe jeg kan snakke om før det. Så når det kommer til mat og drikke blir det ikke noe å fortelle før til søndag (med mindre jeg kommer med en oppskrift). Og det er jo egentlig det hele denne uken handler om, mat og drikke. Derfor må jeg finne på andre ting å gjøre sånn at denne bloggen ikke bli for kjedelig. Kanskje noen turer, hobby eller noe sånt. Med andre ord må jeg sette meg ned og tenke litt på hva jeg kan gjøre og hva som kan være interessant for dere å lese. Ikke bare lese om alt jeg ikke kan fortelle.

Så dagen i dag blir å planlegge resten av ukens innhold på bloggen og hva jeg kan gjøre med dagene, utenom å spise hver fjerde time. Også har jeg jo litt mer rydding  igjen i gangen. Det føles ut som jeg aldri blir ferdig, selvom det bare er noen få ting igjen. Problemet der er bare at vi skal kjøpe nye skittentøykurver og skohylle, så det er ikke så mye jeg får gjort med det kaoset som er av klær og sko. Jeg ville virkelig vise dere hvor mye ryddigere det er i gangen nå, men samtidig har jeg lyst til å vente fordi jeg vil få alt på plass. Og bare det gjør det vanskelig å rydde det andre der. Hodet mitt er sånn. Når jeg får en tanke om å kjøpe inn noe for å gjøre det ryddigere og jeg ikke har fått orden på alt, så lar jeg det ligge frem til jeg har kjøpt inn den ene tingen. Selvom jeg kan gjøre alt annet så sier hodet mitt nei. Det er noe oppi der som ikke stemmer til tider. Vi får se om noe blir gjort i dag eller om jeg rett og slett må vente til helgen, for da skal vi få handlet inn alt.

Problemet er ikke at jeg ikke gidder, men når jeg setter i gang står jeg bare der og ser på alt jeg ikke får gjort også sliter jeg ut beina uten å egentlig få gjort noe som helst. Vi får vel bare vente og se hvordan det prosjektet der går. Nå har vi hvertfall et nytt tørkestativ. Noe som betyr at jeg kan begynne å vaske mye mer klær og bli kvitt mye av skittentøyet i gangen. Det er jo en start. Om du ikke har fått det med deg så knakk det andre tørkestativet eller rettere sagt så knelte det fordi jeg hadde hengt for mye/tungt tøy på det. Så da får jeg prøve å være litt mer forsiktig så kanskje dette varer i mer enn 2 år. Lov å håpe.

Enda en gladmelding er at samboeren min var å kastet all søppel som var i gangen. Vel, det som var plass til i bilen. Så nå kan jeg snart få ut resten også. Forhåpentligvis vil det ikke bli så mye pappsøppel i gangen igjen. Da tror jeg at jeg kommer til å bli gal. Vi får bare prøve å holde søppel unna gangen (og ellers i leiligheten) så godt vi kan. For jeg har virkelig lyst på en ryddig og fin gang. Også har jeg lyst til å gå i skuffene og hente klær uten å måtte flytte på enten sko, søppel eller tørkestativ fordi gangen er full av rot. Det skal bli veldig deilig når jeg blir helt ferdig i gangen, men det blir ikke i dag siden vi trenger et par ting. Jeg har jo kommet ganske langt da.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Oppskrift: Ciabatta

Dere aner ikke hvor lenge jeg har hatt lyst til å lage disse. Jeg har lagd ciabatta før, men det var på skolen. Og derfor vet jeg hvor lang tid det tar og alt det der. Så jeg har bare utsatt det og utsatt det, men nå fikk jeg endelig gjort det. Det er jeg veldig glad for fordi det er så godt og egentlig veldig enkelt. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg setter sånne ting på vent når det er så lett å lage. Det må jeg slutte med og bare hoppe i det. Nå har jeg hvertfall gjort det og oppskriften fungerte veldig bra. Så her har dere oppskriften på nydelig ciabatta.

Du trenger:

5dl varmt vann (ca.40°c)

½ts sukker

1pk tørrgjær

9dl hvetemel

1ts salt

Slik gjør du:

Ha varmt vann og sukker i en bolle. Sukkeret må være helt løst opp i vannet før du tilsetter gjær.

Putt hvetemel og salt oppi og bland det sammen. Dette skal stå i 15 minutter før du blander det godt i noen minutter. Den skal blandes til en deig, men den kommer til å være klissete og løs.

La den heve i 1 1/2-2 timer til deigen har blitt 3 ganger større.

Kutt opp firkanter og rull dem i hvetemel, før du legger de på en stekeplate med bakepapir på.

Et lite tips er å ha deigen på bordet med godt med mel under. Prøv også å ikke fikle for mye med deigen. Bare kutt firkanter og løft dem oppi en bolle el. med mel, snu den og legg dem på brettet. Jo mindre du dytter på deigen, jo mer luftig vil ciabatta rundstykkene bli. Jeg liker å bruke en skrape når jeg skal dele opp fordi dem en mye enklere enn f.eks en kniv. Så håper jeg disse små tipsene kan hjelpe dere til å lykkes, for det er jo hele grunnen til at jeg deler oppskrifter og tips på bloggen.

La de etterheve i 1 time, for så å steke de midt i ovnen på 225°c i ovnen i 13-15minutter.

Når jeg gikk på videregående så pleide vi å spise disse når de ennå var varme. Vi hadde bare smør på og spiste dem sånn. Det var så utrolig godt og det er faktisk et av de beste minnene jeg har fra skolen. Vi bare satt rundt bordet på bakeriet og nøyt ciabatta med smør. Et nydelig minne fra skolen som jeg delte med flotte mennesker. Så det er absolutt noe du burde prøve om du ikke har prøvd det før. Lag ciabatta og spis dem med smør, mens de ennå er litt varme. Jeg lover deg at det er så utrolig godt. Eller du kan ha noe skikkelig godt pålegg på, spise dem til suppe/gryte eller bare uten noe som helst. Uansett er dem veldig gode og nå har du jo oppskriften til å prøve det ut.

Og hvis du ikke vil gå glipp av noen oppskrifter så anbefaler jeg deg å følge bloggen på facebook. Linken finner du under her sammen med de andre stedene du kan følge meg. Så håper jeg du sier i fra om du likte oppskriften og har lyst til å prøve den ut. Kom gjerne med bilder av ditt resultat og ikke nøl med å spørre om du har noen spørsmål. Jeg svarer på alle spørsmål du lurer på om oppskriftene mine.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Fra kaos til system

Jeg har egentlig prøvd å ha det ganske ryddig på benkene siden vi monterte dem, men så mistet jeg helt kontrollen og det endte med kaos. Med så mye annet rot i gangen så har heller ikke denne benken vært et så stort behov for meg å ha ryddig. Hodet mitt sier at enten må alt være ryddig eller så er ikke noe det. Med alle pappeskene og alt sånt så gikk det til et punkt der jeg gav opp. Og det endte med en stor haug av klær som ikke skulle vært på benken. Endelig fikk jeg ryddet hele benken og det gjorde meg veldig glad. Så her får dere se før og etter bilde av hvordan benken ser ut.

Og det skal så lite til før det er ryddig igjen. Bare noen klær som skal i skuffene sine, småting som må på plassene sine og så har man en helt strøken og ren benk igjen. Sånn skal jeg også prøve å ha det fremover. Nå er jeg så lei av at gangen ser helt bomba ut. Jeg er faktisk flau over å åpne døra i tilfelle noen får se hvor mye rot det er, men ikke nå lengre. Nei, nå kan jeg lukke opp døra og ha den åpen uten å være flau over noe som helst. For nå har jeg stått på både i går og i dag for å få det ryddig. Endelig kan jeg være stolt av å ha en ryddig gang igjen. Vel, det er noen småting som må gjøres før jeg kan vise dere hele gangen, men i det minste er benken ren og ryddig. Jeg har fått hengt opp smykkene og lagt alle solbrillene i kassen. Jeg har tørket støv og ryddet i klærne i skuffene. For alle skuffene som er i denne benken er fylt med klærne mine. Nå som alt er ryddig og alle skuffene er gått igjennom så kan jeg si at jeg er fornøyd, hvertfall med denne delen av gangen.

Nå er det bare resten av gangen som må gjøres like fin som benken. Noen ting gjenstår og det håper jeg å få gjort i løpet av kvelden. Det er jo fortsatt en liten stund igjen før jeg skal legge meg og jeg er ikke helt utslitt i kroppen. Dessuten klarer jeg ikke sitte stille i dag. Noe som er en god ting. Så da får jeg prøve å bli ferdig med de småtingene som gjenstår også kan jeg forhåpentligvis vise dere gangen i morgen. Det har hvertfall blitt veldig fint på benken igjen. Alt føles så  mye bedre når man har fått systemet tilbake. Jeg håper virkelig det holder seg sånn fremover. Har man det ryddig rundt seg så føler man seg jo så mye bedre også. Om man bare gjør litt og litt så kommer man til slutt i mål.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

Ukens middager

Hver uke prøver jeg å variere på middagene sånn at det ikke blir det samme hver uke. Så det har blitt litt av en uke med mye godt til middag. Man må jo kose seg litt. Særlig når neste uke blir som den blir. Mer om det i slutten av innlegget. Nå skal vi ta en titt på ukens middager.

Mandag: Ble det hjemmelaget pizza. Jeg hadde på pepperoni, skinke og champignon.

Tirsdag: Her har jeg brukt tacoskjell og fylt med kjøttdeig og ost. Så tok jeg dem litt inn i ovnen og tok på litt ekstra ost etterpå. Den smaker enda bedre med litt mais og rømme, men vi hadde verken rømme eller mais så da ble det kun kjøttdeig og ost. Det smakte uansett veldig godt.

Onsdag: Ostepanetter kan bli litt kjedelig alene, men med kyllingsaus blir det hundre ganger bedre. Jeg liker også å ha ris ved siden av. Noe som gjør det enda bedre å ha denne sausen til.

Torsdag: Sommeren er jo ikke det samme uten av man har spist reker hvertfall en gang. Så denne torsdagen ble det altså rekesmørbrød. Som regel har jeg både salat, sitron og dill til rekene, men denne gangen ble det hjemmelagd loff og majones. Uansett smakte det helt fantastisk og jeg gleder meg allerede til neste gang vi skal ha reker. For det ligger nemlig en pose med reker i frysern. Da blir det nok både dill og sitron til også. For uansett hvor nydelig det var nå så manglet det sitron og dill.

Fredag: Litt kosemat har det blitt. Fredag var ikke et unntak. Da lagde jeg kyllingvinger med potetsalat og rundstykker. Fordi noen ganger trenger man enkle middager.

Lørdag: Disse pølsene er så utrolig gode. Jeg hadde dem med lomper. Ostepølse og baconpølse. Jeg pleide å like vanlig wienerpølse fra Gilde, men disse er så mye bedre. Mye mer smak. Dyrere, men også verdt pengene. Flere enn meg som foretrekker disse fremfor vanlig wiener/grillpølser?

Søndag: og helt til slutt har vi dagens middag som ble grøt. Jeg fikk plutselig veldig lyst på grøt, så da lagde jeg det. Det tar ganske lang tid, men det er enkelt og det lager seg jo nesten selv. Alt man trenger å gjøre er å røre i gryta nå og da. Noe som betyr at jeg fikk gjort andre ting med det samme. Og det så utrolig godt med grøt igjen. Utrolig nok har vi snart brukt opp en hel pakke med grøtris. Det tok jo bare et halvt år.

Og det var hele denne ukens middager. Håper du fant litt inspirasjon. Ikke gå glipp av neste uke når jeg tester ut om Pintrest sine sunne “gå ned i vekt på kun 1 uke” og “føl deg bedre på kun 1 uke”. Det kommer også en oppsummering av alt sammen når uka er over. Hvis du vil få med deg det anbefaler jeg deg å følge bloggen på facebook. Linken finner du under her.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube