Fra kaos til system

Jeg har egentlig prøvd å ha det ganske ryddig på benkene siden vi monterte dem, men så mistet jeg helt kontrollen og det endte med kaos. Med så mye annet rot i gangen så har heller ikke denne benken vært et så stort behov for meg å ha ryddig. Hodet mitt sier at enten må alt være ryddig eller så er ikke noe det. Med alle pappeskene og alt sånt så gikk det til et punkt der jeg gav opp. Og det endte med en stor haug av klær som ikke skulle vært på benken. Endelig fikk jeg ryddet hele benken og det gjorde meg veldig glad. Så her får dere se før og etter bilde av hvordan benken ser ut.

Og det skal så lite til før det er ryddig igjen. Bare noen klær som skal i skuffene sine, småting som må på plassene sine og så har man en helt strøken og ren benk igjen. Sånn skal jeg også prøve å ha det fremover. Nå er jeg så lei av at gangen ser helt bomba ut. Jeg er faktisk flau over å åpne døra i tilfelle noen får se hvor mye rot det er, men ikke nå lengre. Nei, nå kan jeg lukke opp døra og ha den åpen uten å være flau over noe som helst. For nå har jeg stått på både i går og i dag for å få det ryddig. Endelig kan jeg være stolt av å ha en ryddig gang igjen. Vel, det er noen småting som må gjøres før jeg kan vise dere hele gangen, men i det minste er benken ren og ryddig. Jeg har fått hengt opp smykkene og lagt alle solbrillene i kassen. Jeg har tørket støv og ryddet i klærne i skuffene. For alle skuffene som er i denne benken er fylt med klærne mine. Nå som alt er ryddig og alle skuffene er gått igjennom så kan jeg si at jeg er fornøyd, hvertfall med denne delen av gangen.

Nå er det bare resten av gangen som må gjøres like fin som benken. Noen ting gjenstår og det håper jeg å få gjort i løpet av kvelden. Det er jo fortsatt en liten stund igjen før jeg skal legge meg og jeg er ikke helt utslitt i kroppen. Dessuten klarer jeg ikke sitte stille i dag. Noe som er en god ting. Så da får jeg prøve å bli ferdig med de småtingene som gjenstår også kan jeg forhåpentligvis vise dere gangen i morgen. Det har hvertfall blitt veldig fint på benken igjen. Alt føles så  mye bedre når man har fått systemet tilbake. Jeg håper virkelig det holder seg sånn fremover. Har man det ryddig rundt seg så føler man seg jo så mye bedre også. Om man bare gjør litt og litt så kommer man til slutt i mål.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg