Oppskrift: smoothie

Denne uken er det jo mye spennende som står på matplanen. Bl.a har jeg lagd smoothie. Som regel klarer jeg ikke smaken på de. Jeg har prøvd flere fra butikken og en gang lagde jeg det selv, hvis man kan kalle det smoothie. Det var lite jeg viste om smoothie og hvordan man lager en god smoothie med ferske råvarer. Så jeg måtte jo selvfølgelig smake. Tross alt er det sommer og det er jo da det smaker aller best med frukt generelt. Derfor valgte jeg å prøve ut et par og her er oppskrift på den ene av de jeg har tenkt til å drikke denne uken.

Du trenger:

1 banan

1 eple

3dl ananas i biter

6 baller fryst spinat

2,5dl mandelmelk/kokosmelk

Slik gjør du:

Putt alt i en blender.

La den gå til det ikke er flere klumper igjen.

Så er det bare å nyte en nydelig smoothie i solen eller hvor du enn måtte ønske.

God er den hvertfall og det kommer fra ei som aldri har likt smoothie. Derfor gleder jeg meg til å prøve ut flere varianter og dele flere oppskrifter med dere. Kanskje jeg kan nyte smoothie fremover i stedenfor masse usunt. Tror nok kroppen min vil sette pris på det. Tror ikke du?

Vil du ikke gå glipp av flere oppskrifter kan du følge bloggen på facebook. Linken finner du under her. Det er mange spennende oppskriftersom kommer ut på bloggen hver uke, så jeg tror ikke du vil gå glipp av det.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg