Mitt lille paradis

Som jeg fortalte tidligere i dag så har jeg veldig lyst til å sitte langs vannet oppi skogen og bare nyte en rolig dag. Det ble ikke akkurat det i dag, men jeg fikk allikevel slappet av og hatt en veldig fin dag ute. Jeg har nemlig brukt flere timer ute i hagen nå og sitter her ennå. Ikke akkurat det samme som å sitte inni skogen, men det er det nest beste. Hvis man lar være å fokusere på bilen som kjører forbi i ny og ne så er det faktisk veldig avslappende og flott i hagen. Nå har jeg sittet å lest litt i boka mi, hørt på fuglene synge og hilst på vesle pusejenta som tittet ut fra verandaen i 2. etasje. Jeg koser meg under pleddet her i skyggen og nyter en ganske fantastisk tirsdag her hjemme.

Så her sitter jeg i mitt lille paradis. Bare nyter en liten pause fra alt. Og denne dagen har vært super fin på flere måter. Noe som jeg har ventet på i flere uker har endelig blitt lagt ut flere billetter til. Så denne sommeren ble plutselig enda bedre enn den alt var. Alt dette vil komme på bloggen når den tiden kommer, men frem til da vil det være en hemmelighet. Flere planer er lagt for både sommeren og høsten. Jeg tror dette kan bli et av de beste årene i mitt liv om alt går som planlagt. Og det er derfor jeg ikke vil fortelle om planene før det skjer, for man kan aldri vite om alt stenger ned igjen sånn plutselig eller om noe annet kommer i veien for planene.

Akkurat nå nyter jeg bare dagene med sol og gjør det beste ut av sommeren så lenge den er her. Derfor sitter jeg i hagen og leser bok, slapper av og nyter en flott dag i skyggen. Hvorfor i skyggen? Jo, fordi sola er bak huset og vi kan kun bruke hagen foran huset. Også var det faktisk overraskende deilig å sitte under pledd i skyggen. Så her kommer jeg til å bruke mye mer tid i dag og andre dager jeg trenger en pause fra alt. Kanskje jeg faktisk får lest ut boka i sommer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg