Dette ville vært perfekt

Akkurat nå prøver jeg bare å våkne og riste av meg den følelsen av å være helt utslitt. Forhåpentligvis vil dagen bli litt bedre, men jeg kommer allikevel til å ta det helt rolig i dag. Kanskje jeg får en bedre dag i morgen. For jeg har veldig lyst til å ta en tur i skogen igjen. Nå vet jeg at jeg ikke klarer det, men forhåpentligvis blir formen bedre snart. Jeg gjorde nok litt vel mye i går etter å ha brukt helgen til å rydde gangen. Da skulle jeg nok tatt det litt roligere, men det gjorde jeg ikke så da får jeg gjøre det i dag. Så enkelt er det.

Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag. Samboeren min og jeg hadde egentlig avtalt at jeg skulle lage frokost, men etter å ha blitt vekket sovnet jeg med en gang etterpå. Så da gikk ikke den matplanen helt som den skulle i dag, men da vet jeg til i morgen at jeg bare må reise meg opp og komme i gang med dagen. For jeg har virkelig lyst til å følge denne matplanen skikkelig for å se om det faktisk er mulig det dem sier på Pintrest om bedre kropp osv.

Nå som jeg endelig er våken så får jeg sette i gang med å lage det som står på matplanen. Kanskje jeg får satt i gang med denne dagen og ikke føler meg så trøtt og sliten lengre. Så da tenker jeg at jeg lager frokost og noe ekstra ved siden av. Også får vi bare se hvordan denne dagen blir. Skal jeg være helt ærlig så er det eneste jeg klarer å tenke på å gå tur eller bare sitte og nyte utsikten utover vannet. Jeg blir veldig fort lei av å være inne når det er sommer. Alt jeg har lyst til å gjøre er å komme meg ut. Kroppen min er ikke alltid like enig, men det ville vært utrolig deilig å sittet langs vannet oppi skogen og slappet av en time eller to. Kanskje det er nøyaktig det jeg burde gjøre denne uken. Bare slappe av med noe mat og drikke, ikke tenke på noe annet for en liten stund. Det ville vært perfekt. Jo mer jeg snakker om det, jo mer har jeg lust til å dra. Jeg er skikkelig rastløs, men også sliten så dette ville virkelig vært nøyaktig det jeg hadde trengt akkurat nå. Vi får se hva som skjer og hva jeg finner på, men jeg kjenner at noe må jeg hvertfall gjøre.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

2 kommentarer
    1. Av og til er det kanskje best at det ikke blir som planlagt. Men det er viktig at man veit hva man vil. For min del skal jeg både til lege og tannlege i morgen. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg