Glöd sine nye produkter

Reklame | LYKO

Glöd har kommet ut med nye produkter og det betyr shopping på meg. Jeg elsker både ansiktskrubben og ansiktmasken. Selvfølgelig måtte jeg ha de nye produktene også. Dette er produkter jeg virkelig stoler på og som jeg gleder meg ekstremt mye til å prøve. Det vil selvfølgelig komme et innlegg når jeg har testet dem ut, men jeg har ingen tvil om at dette blir nye favoritter hos meg. Merket har en så bra kvalitet og i tillegg er det ganske billig. Så jeg kan nesten ikke vente med å få de. De er hvertfall bestilt nå og det kan du også om du klikker på bildet under her eller linkene under bildet. Da kommer du rett til produktene. Jeg gleder meg også til å prøve ut Camilla Pihl sin aftersun, som jeg heller ikke har prøvd før. Alt ligger på på bildet og link under bildet om du også vil handle produktene jeg nettopp kjøpte.

Glöd body scrub//Glöd body cream//Camilla Pihl aftersun

Som jeg gleder meg. Disse nye produktene til glöd har jeg ventet på. De har absolutt vært et must å kjøpe inn så fort jeg fikk råd. Og så lenge det er produkter som ikke har med falsk brunfarge å gjøre så kommer jeg til å teste ut alle produktene til glöd i fremtiden. At Sophie Elise har jobbet mye for å få de perfekt er ingen tvil. Det gjenspeiles i produktenes kvalitet. Det er jo så klart andre produkter som Glöd har kommet ut med, som jeg ikke har prøvd. Jeg tenker at selvom jeg ikke ønsker å kjøpe dem, så kan det jo være at det er noe andre ønsker. Derfor legger jeg link til de produktene under her også. For de er nok veldig bra selvom de ikke passer meg. Grunnen til det er så enkel at jeg ikke har noen grunn til å ønske og være brun og jeg bruker ikke den type sminke, men om det er for deg så er jeg glad for å hjelpe med linker.

Glöd Selftan remover//Glöd facepalette//Glöd Selftan kit//Glöd Selftan drops face

I tillegg finnes selftan i både lys og mørk. Den har fått mye god omtale. Det har blitt sagt at den er lett å påføre og gir ikke skjolder. Så om du er den som liker å være brun hele året eller bare vil ha ekstra farge om sommeren uten å måtte ligge så mye i solen, er nok disse å anbefale. Dem jeg vet bruker disse produktene har hvertfall en helt nydelig brunfarge.

Når det kommer til palettet så har den alt man trenger for en naturlig look. Det er et veldig flott palett, men dere som kjenner meg vet jo at det ikke er det jeg går for når jeg først sminker meg. Så denne har jeg heller ikke planer om å kjøpe, men om jeg hadde brukt den type sminke så er jeg sikker på at jeg hadde blitt veldig fornøyd med resultatet.

Glöd Sheet mask//Glöd facescrub

I tillegg legger jeg ved link til mine favorittprodukter. Dette er en ansiktmaske som er den aller beste jeg har prøvd noensinne. Også en ansiktskrubb som fungerer så utrolig bra. Etter å ha brukt skrubben og hatt på ansiktmasken så er fjeset silkemykt og det føles så herlig. Så disse er som alltid anbefalt fra meg om du ønsker å gi fjeset ditt en skikkelig rens og pleie.

Jeg håper noen av dere syntes dette var til hjelp for neste shoppingrunde. Så håper jeg dere vil følge med på bloggen for en oppdatering fra meg når jeg har prøvd ut de nyeste produktene til Glöd.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg