Nytt og bedre

Hittil har ikke dagen min bestått av så veldig mye (som jeg kan fortelle dere). Det er jo første dagen med alle disse super sunne måltidene. Jeg har allerede spist frokost og nå sitter jeg med lunsj. Vel, hvis man kan kalle det et måltid. Siden jeg skal fortelle dere om alt dette senere og komme med oppskrifter etterhvert, så er det ikke noe jeg kan snakke om før det. Så når det kommer til mat og drikke blir det ikke noe å fortelle før til søndag (med mindre jeg kommer med en oppskrift). Og det er jo egentlig det hele denne uken handler om, mat og drikke. Derfor må jeg finne på andre ting å gjøre sånn at denne bloggen ikke bli for kjedelig. Kanskje noen turer, hobby eller noe sånt. Med andre ord må jeg sette meg ned og tenke litt på hva jeg kan gjøre og hva som kan være interessant for dere å lese. Ikke bare lese om alt jeg ikke kan fortelle.

Så dagen i dag blir å planlegge resten av ukens innhold på bloggen og hva jeg kan gjøre med dagene, utenom å spise hver fjerde time. Også har jeg jo litt mer rydding  igjen i gangen. Det føles ut som jeg aldri blir ferdig, selvom det bare er noen få ting igjen. Problemet der er bare at vi skal kjøpe nye skittentøykurver og skohylle, så det er ikke så mye jeg får gjort med det kaoset som er av klær og sko. Jeg ville virkelig vise dere hvor mye ryddigere det er i gangen nå, men samtidig har jeg lyst til å vente fordi jeg vil få alt på plass. Og bare det gjør det vanskelig å rydde det andre der. Hodet mitt er sånn. Når jeg får en tanke om å kjøpe inn noe for å gjøre det ryddigere og jeg ikke har fått orden på alt, så lar jeg det ligge frem til jeg har kjøpt inn den ene tingen. Selvom jeg kan gjøre alt annet så sier hodet mitt nei. Det er noe oppi der som ikke stemmer til tider. Vi får se om noe blir gjort i dag eller om jeg rett og slett må vente til helgen, for da skal vi få handlet inn alt.

Problemet er ikke at jeg ikke gidder, men når jeg setter i gang står jeg bare der og ser på alt jeg ikke får gjort også sliter jeg ut beina uten å egentlig få gjort noe som helst. Vi får vel bare vente og se hvordan det prosjektet der går. Nå har vi hvertfall et nytt tørkestativ. Noe som betyr at jeg kan begynne å vaske mye mer klær og bli kvitt mye av skittentøyet i gangen. Det er jo en start. Om du ikke har fått det med deg så knakk det andre tørkestativet eller rettere sagt så knelte det fordi jeg hadde hengt for mye/tungt tøy på det. Så da får jeg prøve å være litt mer forsiktig så kanskje dette varer i mer enn 2 år. Lov å håpe.

Enda en gladmelding er at samboeren min var å kastet all søppel som var i gangen. Vel, det som var plass til i bilen. Så nå kan jeg snart få ut resten også. Forhåpentligvis vil det ikke bli så mye pappsøppel i gangen igjen. Da tror jeg at jeg kommer til å bli gal. Vi får bare prøve å holde søppel unna gangen (og ellers i leiligheten) så godt vi kan. For jeg har virkelig lyst på en ryddig og fin gang. Også har jeg lyst til å gå i skuffene og hente klær uten å måtte flytte på enten sko, søppel eller tørkestativ fordi gangen er full av rot. Det skal bli veldig deilig når jeg blir helt ferdig i gangen, men det blir ikke i dag siden vi trenger et par ting. Jeg har jo kommet ganske langt da.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg