Musikk, film og bok

Jeg har ligget her og sett på Netflix bare for å slappe av etter min femte tur på rad. Fem dager på rad har jeg gått fra 3 til 5km i ujevnt terreng i skogen. Jeg har gått steder jeg ikke viste hvor ville føre meg og jeg har bare gått til jeg har kommet meg hjem igjen på en eller annen måte. Så i dag føltes det veldig godt å bare ligge her. Det skal jeg faktisk fortsette med. PS3 er skrudd av, men jeg tenkte å ta frem boka igjen og lese litt. Det var utrolig spennende så jeg blir nok i den boka en god stund.

Grunnen til at jeg kom inn for å skrive var fordi det er en sang jeg har lyst til å dele med dere. Det er en veldig fin sang som traff meg. Jeg håper dere vil ta dere tid til å høre på den.

Always- Francois Klark

Det er hva den heter og hvem som synger. Det finnes helt sikkert andre versjoner, men denne syns jeg var nydelig. Den stemmen, musikken, teksten, alt var helt perfekt. Jeg likte den veldig godt og har lagt den til på min spilleliste på Spotify slik at jeg kan spille den sammen med de andre flotte sangene jeg liker så godt.

Men nå er det ikke musikk jeg har lyst til å høre på. Faktisk vil jeg ha fullstendig ro slik at jeg kan dykke ned i boka og den fantastiske verden som bøkene tar oss med til. Det er som om alt annet forsvinner og man lever i boka. Den følelsen syns jeg er det aller beste når det kommer til å lese. Så det er nøyaktig hva jeg skal gjøre nå. Etter å ha sett på tv og kost meg så skal det bli ganske fint å fortsette i boka. For jeg lurer virkelig på hva som skjedde med han mannen som ble funnet dø helt i begynnelsen av boka.

Ikke glem å følg bloggen på facebook HER sånn at du ikke går glipp av alle bøkene, oppskriftene, naturbildene og mye mer som jeg legger ut på bloggen. Så håper jeg dere får en flott kveld videre.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg