Håper på en bedre dag i morgen

Med tanke på hvor utslitt jeg er akkurat nå så er jeg veldig spent på om jeg klarer å gå den turen i morgen eller om dette blir en pause på flere dager. Det vil jeg virkelig ikke at skal skje. Desverre er det sånn ganske ofte når man har bl.a fibromyalgi. Jeg har ligget rett ut i ganske mange dager i løpet av livet. Dager jeg har hatt planer og virkelig har hatt lyst til å dra ut, men ikke har orket det. Så er det de dagene jeg må dra hjem fordi jeg er for sliten, kroppen har vært utslitt og ubrukelig. Ja og oppå det hele så er det jo psyken som også har hindret meg i å gjøre ting. Jeg håper bare morgendagen ikke blir like slitsom som i dag for jeg har virkelig ikke lyst til å ligge rett ut i morgen også.

Som kirsebæret på toppen av iskremen så begynte jeg plutselig å blø neseblod. Jeg trodde først det var nesa som begynte å renne. Joda, men ikke akkurat sånn som jeg trodde. Det gikk heldigvis over og nå skal jeg sove. Jeg har virkelig fått mer enn nok av denne dagen. Kroppen har bare føltes verre og verre. Jeg har mistet all energien og styrken. Nå skal det virkelig bli godt å få slappet av og sovet. Så får vi se når jeg våkner, hva jeg orker.

Kroppen min har føltes ganske ille. Jeg er så sliten at jeg ikke klarer å stå oppreist mer enn 2 minutter. Da må jeg legge meg ned og ikke engang det føles bra. Beina er tunge, de verker og er virkelig ubrukelig i dag. Armene er også ganske ille, men jeg klarer i det minste skrive på bloggen. Ryggen min verker litt, men jeg har hatt det mye verre så den kan jeg takle. Og nå er det øynene. De er utslitt og svir. Det er derfor jeg har lyst til å sove nå. Jeg håper virkelig alt dette har roet seg ned i morgen. En tur hadde virkelig vært helt topp nå. Jeg har lyst til å få mest mulig ut av dagene uten snø. Derfor krysser jeg fingrene for at jeg får nok og god søvn sånn at jeg er ute på tur igjen i morgen.

Men nå vil jeg virkelig sove. Ikke glem å følge bloggen på facebook HER. Da får du med deg alt som skjer og du får sett alle naturbildene, alle oppskriftene og mye mer.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg