God morgen

Det er virkelig en god morgen i dag. Solen skinner og himmelen er blå. Helt fantastisk vær som lyser inn i stua. Jeg har også funnet ut hvilken bok jeg har lyst til å lese. Nå er jeg jo ferdig med boka til Lena Ranehag som du kan lese om HER. Den beste boka hittil.

Nå skal jeg hive meg løs på en av bøkene jeg fikk av ei jeg kjenner. Det var den som snakket høyest da jeg lurte på hvilken bok jeg skulle begynne på. Boka heter i ulvenes skygge og er skrevet av Stef Penney. Den er oversatt på norsk av Dag Biseth. Dette er en krimbøker og jeg gleder meg veldig til å lese den.

I dag skal jo da være en ganske rolig dag, men jeg har faktisk ikke noe vondt i kroppen så kanskje det blir en litt lengre tur i dag enn jeg trodde. Vi får se hva som skjer. Jeg vil hvertfall gå en tur om jeg vet at kroppen min orker det og det gjør den i dag.

Men før jeg gjør noe som helst så må jeg prøve å få i meg noe frokost. Jeg kan ikke gå tur på tom mage. Derfor har jeg slengt et rundstykke inn i ovnen. Uansett hvor mye jeg bruker kroppen så har jeg aldri matlyst om morgenen. Så lenge jeg får i meg noe så er jeg fornøyd.

Utenom frokost, tur og bok så tenker jeg å ta det litt rolig. Kanskje jeg baker noe i kveld. Jeg får se hva jeg orker, men jeg fant en oppskrift på noen grove pizzaboller som jeg har veldig lyst til å prøve ut. I tillegg til mye annet godt. I går bakte jeg jo brownie så jeg tenker at mer kake er ikke nødvendig (foreløpig), men det er jo mye annet man kan bake som ikke er kake og jeg har mange oppskrifter jeg har lyst til å prøve ut. Når jeg har fått prøvd de ut så deler jeg de bra oppskriftene med dere så klart. Så da er det egentlig bare å følge med. Det kan du gjøre på facebook ved å følge siden til bloggen min. Link finner du HER. Innpå facebooksiden poster jeg link til alle innleggene og da går du ikke glipp av noe.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg