Netflix, boller og brus

Jeg ligger i stua og slapper av med film. Den siste filmen jeg så nå var ELI og bortsett fra slutten så var den kjempe bra. Den var ikke skummel eller noe, men jeg likte filmen veldig godt. Jeg syns den var bra lagd fordi den ikke er så forutsigbar at man vet hva som kommer. Jeg hadde virkelig ikke sett for meg hvordan det ville slutte. Så ja, en ganske bra lagd film.

Nå tenkte jeg å fortsette å se film. Jeg har rett og slett ikke ork til noe annet. Så her ligger jeg altså, spiser nystekte boller og ser på film. Det er jo ikke akkurat så mye jeg KAN gjøre uten energi eller krefter, men det gjør ikke noe. I dag kan jeg godt slappe av og se masse filmer. I morgen er det tur igjen.

Jeg har jo lagd boller og tatt litt oppvask så jeg har jo faktisk ikke sittet stille i hele dag. Nå skal jeg se på BIRD BOX. den hørtes veldig spennende ut. Om den er det vet jeg ikke ennå, men jeg håper det. Så da blir jeg vel liggende her foran tven resten av kvelden. Forhåpentligvis orker jeg en lang tur i morgen. I dag har jeg ikke klart å gå tur i det hele tatt. Satser på at morgendagen er bedre.

Da får jeg legge meg tilbake, sette på film og kose meg med boller og brus. Og hvis du vil følge bloggen min kan du gå inn på facebooksiden til bloggen HER. Da får du opp varsel når jeg legger ut nye innlegg her på bloggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg