En rolig dag

Altså i dag fant jeg ut at jeg tar den rolige dagen siden det ikke ble noe av i dag. Jeg fikk ikke hvilt helt ut i natt kjennes det ut som. Derfor er det nok best å slappe av litt ekstra i dag. Ingen lang tur i dag, men jeg skal allikevel prøve å ta en liten tur ut. Jeg føler at jeg trenger å komme meg litt ut selvom det ikke blir så mye. Kanskje bare til begynnelsen av skogen og tilbake. Det er hvertfall bedre enn ikke noe.

Ellers går vel dagen til å lese litt i boka jeg holder på med. Kanskje litt baking til og med. Jeg begynte så vidt på oppvasken før jeg lagd frokost til samboeren min. I dag fikk han altså frokost på senga. Brød med ost, bacon og speilegg. Det var en som ble veldig fornøyd da jeg kom inn med mat til han. Jeg må jo skjemme han bort litt når han ikke er helt i form. Vel, jeg gjør vel egentlig det ganske ofte. Uansett om han er syk eller ikke så liker jeg å gjøre koselige ting for han. Han fortjener kun det beste.

Etter å ha lagd frokost til han så var jeg egentlig helt utslitt. Kroppen er utmattet og gjør vondt. Da er det greit med en hviledag. Så da er det vel bare å ta frem boka og begynne å lese. Denne boka er så spennende. Jeg tror jeg etterhvert skal se om jeg finner flere krimbøker. Akkurat nå har jeg jo nok å lese på og jeg har et par bøker på ønskelista mi også, men etterhvert kan jeg jo kikke litt på krimbøker og se hva som høres spennende ut.

Etter at jeg begynte å lese så ble faktisk hukommelsen min bittelitt bedre også. Jeg har slitt lenge med hukommelsen og det har irritert meg veldig, men det ser ut som lesing har hjulpet en smule. Kanskje med tiden vil det hjelpe ennå mer. Noen ganger føler jeg meg som Dory fra disneyfilmen Nemo. Jeg er helt ille noen ganger. Heldigvis går det riktig vei nå etter at jeg begynte å lese. Jeg har jo måttet tenke tilbake på bokas innhold når jeg skal skrive om den. Det har jo hjulpet mye bare det. Jeg tar meg også bedre tid når jeg leser sånn at jeg faktisk får med meg hva jeg leser. Bare sånne små ting for å hjelpe meg selv å huske. Mitt verst mareritt er å glemme mennesker, hvor jeg er og hva jeg holdt på med når jeg blir eldre. Derfor leser jeg bøker og prøver å finne måter som hjernen kan jobbe og bli bedre til å huske.

Ikke glem å følg facebooksiden til bloggen HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg