Oslo med snuppa

For en fantastisk helg det har vært. På lørdag var jeg og venninna mi i Oslo hele dagen. Det ble en tur innom både Neo Tokyo og Outland hvor venninna mi handlet litt. Jeg hadde ikke no penger å bruke, men det er jo alltid moro å dra innom de butikken allikevel. Etter at vi hadde løpt rundt i Oslo etter disse butikkene så skulle vi finne Pascal. Det dummeste vi gjorde var å stole på GPSen til venninna mi. Siden vi ikke er kjent i Oslo så ble det jo ganske omvei, men vi fant frem til slutt. Der satt vi å koste oss med dessert. Det er den beste desserten jeg har spist i mitt liv. Har du ikke vært på Pascal før så burde du virkelig ta turen innom. Her er det venninna mi kjøpte til oss.

Når vi hadde spist opp dette så skulle vi finne frem til sentrum scene. Det var heldigvis litt lettere. Med litt hjelp av GPSen min på mobilen så fant vi frem til køen og fikk kommet oss ganske langt frem i køen. Vi skulle nemlig på konsert. Når vi slapp inn går venninna mi å betaler for å ha bagene våres trygt oppbevart. Jeg går ned til lokalet der bandet skal spille. En liten stund etter kommer venninna mi. Hu har kjøpt caps til både henne og meg. Hun forteller at bandet skal signere etter konserten, noe jeg ikke hadde fått med meg. Jeg ble jo utrolig glad. Dette er et band jeg har vært fan av siden 8. Klasse. Jeg har fulgt så å si hele reisen dems og vært på alle konsertene dems i Oslo. De har ikke hatt signering før nå så det var jo veldig gøy å høre.

Første som skjer er at vi møter ei venninne av meg som er med søstra si. Vi står derfor sammen med dem igjennom konserten. Venninna mi spanderer en drink før oppvarmingsbandet kommer på scenen og lager skikkelig liv. Dette bandet heter Charming Liars og er virkelig verdt å høre på. Sangene ligger på Spotify.

Etter disse gutta kom Tokio Hotel på scenen og laget litt av et show. Det er en konsert jeg aldri kommer til å glemme.

Etter konserten var vi ganske slitne. Vi rakk akkurat toget og jeg var hjemme kl. 00.30.

Det var en lang dag, men en av de beste dagene i mitt liv.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg