Mannfolk, psyken og forbedringer

De siste månedene har jeg jo vært veldig mye på farten og denne uka har ikke vært et unntak. Jeg har vært på besøk hos en fyr. Der satt vi å pratet, så på tv og spiste pizza. Ja, kort fortalt var det utrolig koselig. Jeg har ikke begynt med dating igjen. Jeg tenker at det er bedre å bli kjent med nye mennesker og lage nye bekjentskap enn å dra på date. For min del har jeg fått mer enn nok av nervøs og klein stemning. Når jeg møtte han jeg var hos nå så slappet jeg mer av og følte at jeg kunne være meg selv. Om jeg sa noe dumt så var det ikke så nøye og det føles mye bedre. Å hoppe inn i noe når jeg har så mye som skal falle på plass i mitt eget liv blir bare feil. Det var en lærdom jeg måtte lære på den harde måten. Når jeg nå kommer i kontakt med noen så sier jeg klart i fra hvordan ting er og hva jeg føler. Da går man ikke der og forventer noe som kanskje aldri blir noe av. Nei, i et forhold skal jeg ikke inn i med det første. Ting vil ta tid før jeg i det heletatt vurderer noe nytt nå.

 

Nå tenker dere kanskje “jammen hun møter jo nye mannfolk så da må hun jo lete”.

1. Jeg leter ikke etter noe som helst akkurat nå.

2. Det som skjer det skjer

3. Jeg har ikke hastverk med mannfolk.

4. Jeg vil bli godt kjent med vedkommende før noe som helst.

(Dette bildet av meg og søstern min ble tatt i går når vi tok en liten bytur. Vi spiste god mat og hadde det utrolig fint sammen.)

Så de jeg møter blir i “friendzone” til jeg har funnet ut av ting. Så sånn går nå mannfolk-delene av livet mitt for øyeblikket. Ellers så tar jeg egentlig ting ganske seriøst når det kommer til å få meg jobb, spare og bli frisk. Og hvilken måte er vel bedre å jobbe med psyken enn å møte nye mennesker? Jeg føler selv at jeg har blitt mye bedre og føler meg mer selvsikker enn før. Kan ikke noe annet enn å bli stolt av meg selv når jeg faktisk klarer å møte nye mennesker uten vondt i magen. Da blir plutselig hverdagen mye enklere. Jeg føler meg bare mer og mer klar for å komme meg ut i arbeid.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg