En nydelig dag

Jeg tenkte jeg skulle komme med en liten oppsummering av dagen før jeg går og legger meg. For det har vært litt av en dag. Det startet jo med, som dere vet, at jeg fikk ryddet og vasket kjøkkenbenken som nå er min nye kontorplass. Å kunne sitte her å skrive på pcen i stedenfor å ligge på sofaen gjør faktisk en stor forskjell for meg. I tillegg har jeg brukt denne plassen til å spise middag. Jeg har også fått dratt ut alt og ryddet i det hvite skapet som står på kjøkkenet. Der var det så mye som skulle kastes og jeg fant ut at jeg ikke trenger å kjøpe plaster på en stund. Så det å rydde og vaske denne plassen har gjort at jeg har fått brukt plassen til så mye mer.

Etter å ha fått ryddet i det hvite skapet så begynte jeg likså godt å flytte alle spillene som nå har tatt opp plass i kjøkkenhyllene. Opprinnelig var jo disse benkene en del av stua, men så utvidet jeg heller kjøkkenet. Da har spillene bare stått der, men jeg kjenner jo at det kan være lurt å bruke den plassen litt annerledes. Og nå som jeg også har kontoret mitt her så trenger jeg hvertfall litt ekstra plass. Jeg trenger jo bl.a et sted å ha pcen min når jeg ikke bruker den. Det har jeg nå. Så det eneste som mangler nå er å finne plass til noen småting som ennå ligger på benken her, men det får bli morgendagens oppgave.

Når jeg hadde ryddet alt det så var det på tide med middag og siden det ikke tok så veldig lang tid begynte jeg også å bake. Egentlig var det mest for å ha noe snacks til film. For etter å ha bakt begynte jeg å se på Hobbiten. Nå har jeg sett del 1 og i morgen tenker jeg at det blir del 2. Jeg ble nettopp ferdig med å se filmen og nå begynner jeg å bli ganske trøtt og sliten. Så da er det vel på tide å gå og legge meg. Det har vært en veldig bra dag i dag og jeg gleder meg til å se hva morgendagen bringer. Kanskje jeg kan fortsette med å planlegge alt av halloween og juleprosjekter, mens jeg sitter her på kontorplassen og koser meg med en kopp te. Jeg vet hvertfall én ting og det er at jeg skal sitte her og spise frokost i morgen, men nå skal jeg sove før øynene detter igjen her jeg sitter.

God natt!

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg