Åh! Det forklarer alt

Jeg satt her og tenkte at jeg hadde fått gjort så lite i dag. Også begynte jeg å tenke tilbake på dagen og skjønte hvorfor kroppen min er så sliten. For jeg har faktisk fått gjort en god del. Ja, jeg har stått med oppvask og nå har jeg nesten ikke noe igjen. Så da kan jeg senke skuldrene med god samvittighet. Plutselig er det ikke rart at jeg er så sliten allikevel. Selvfølgelig er det ting  som må gjøres her, men det er det alltid. Derfor har jeg bestemt meg for å ta det med ro resten av dagen og ikke tenke på alt som må gjøres. For de siste dagene har jeg jo faktisk fått gjort en god del husarbeid.

I tillegg har jeg funnet ut at jeg snart er ferdig med årets julegaver. Det høres kanskje lite ut, men når jeg har så mye annet å tenke på når høsten og vinteren kommer så er jeg veldig glad for at en ting allerede er krysset av på listen. Så kan jeg heller fokusere på å lage innhold til blogg og youtube. Den eneste jeg mangler er moren min og det er alltid like vanskelig. Hva kjøper man egentlig til noen som har alt? Ja, det er et godt spørsmål! Jaggu bra jeg har lang tid til å finne det ut.

Da jeg ryddet i stua i går så fant jeg også masse som blir halloween og juleprosjekter. Jeg håper jeg får tid til alt for det gjorde jeg ikke i fjor, men så hadde jeg ikke like god plan i fjor som jeg har hatt i år. Ting går mye bedre og jeg får gjort mye mer nå enn noen gang. Det har vært så bra å planlegge ukene og månedene sånn som jeg har gjort i år. Noen smell har jeg gått på, men som regel har det gått bra. Derfor har jeg en god følelse for resten av året. Selvom det ligger en god del planlegging fremover.

Ukene fremover nå vil gå til planlegging av spooky season. Grunnen til at jeg starter så tidlig med planlegging til Halloween er fordi det også går under høst. Så det vil bli mye høst tema som må planlegges og da trenger jeg en del kontortid fremover. Og den starter allerede i dag.

Har du gått glipp av dagens youtubevideo? Du finner link til min youtubekanal under her. Jeg anbefaler at du abonnerer på kanalen min for å ikke gå glipp av noen videoer.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg