Det gikk ikke så bra

Da har enda en dag gått, men den ble absolutt ikke sånn jeg trodde. For plutselig begynte jeg og samboeren min  å rydde soverommet/kontoret hans. Jeg vasket pulten og han flyttet den fordi han ville at pulten skulle stå litt annerledes. Når han hadde gjort det så startet han å sette sammen hylla som skulle stå inne på soverommet. De planene gikk ikke helt som de skulle.

Etter at jeg hadde ryddet, vasket og støvsugd soverommet så samarbeidet vi om å få opp alle ledningene fra gulvet og bak pulten. Når det var gjort så måtte jeg ta meg 5 minutter og da hører jeg en ganske oppgitt samboer som står foran pulten. Den hadde kollapset. Nå var den allerede ganske ødelagt og nesten så den takket for seg, men det var allikevel ganske kjedelig.

For det som er nå er at han nå står uten en pult og han bruker jo den pulten daglig. Så det var kjempe kjipt. Da ender det jo med at han må bestille en ny pulten. På en måte er jo det bra, men det kunne jo ikke skjedd på et verre tidspunkt.

Sånne ting kan jo skje og det er jo alltid kjipt når noe går i stykker. Enten det er en pult eller et kjøleskap. Alt koster jo penger. Så det som skjedde nå da var at den hylla som skulle på rommet nå står i stua. Og der blir den nok stående. Enda bedre badeplass for meg på kjøkkenet da. Også blir det oppbevaring av ting og tang for han i kurvene. Jeg hadde jo uansett lyst på en benk til, så det er aldri så galt at det ikke er godt for noe.

Jeg må jo si at det var ganske kjipt å høre at pulten var ødelagt når jeg hadde brukt alle kreftene i kroppen på å få ledningene opp bak pulten. Beina stod jo å dirret da jeg holdt på med ledningene, men sånt skjer. Det er ikke så mye man får gjort med det, men det ordner seg til slutt.

Sånn gikk hvertfall dagen min. Så nå er det bare å legge seg ned på sofaen og hvile kroppen. For I dag har jeg faktisk gjort en skikkelig innsats. Nå er det hvertfall ryddig og rent til en ny pult kommer på plass.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg