Gode ord gir energi

Nå mangler det bare noen få ting så er kjøkkenet helt rent og ryddig. Da har jeg lyst til å vise dere hvordan det har blitt. For som jeg fortalte dere så har vi jo satt enda en benk på kjøkkenet. Det høres kanskje mye ut, men det er faktisk nøyaktig slik jeg har ønsket det. Eneste som er kjipt er at benkene er forskjellig (selvom det er nøyaktig samme merke). Vi bestilte samme benk/hylle fra IKEA, men så har dem byttet ut den matte hvite med en glossy. Så nå har vi 1 av hver. På et tidspunkt kommer jeg nok til å bytte tvbenken og denne glossy benken med hverandre sånn at det matcher, men når det blir vet jeg ikke. Hovedfokuset mitt for tiden er å rydde og vaske.

For å gjøre denne endringen i stua/kjøkkenet så må jeg først ta ut alle bøker og DVDer som er i tvbenken. Så må tven, konsollen, insternett og pyntetingene bort fra toppen av benken. Benken må så flyttes bort og det må støvsuges. Deretter kan den glossy benken flyttes til stua og den matte til kjøkkenet. For så å sette alle kassene inn i den matte og bøker+DVDer inn i den nye tvbenken. Alt dette kommer nok til å ta en hel dag og derfor blir det ikke gjort i dag.

Det jeg skal gjøre i dag er å ta siste rest av oppvasken og få satt inn i skaper/hyller. Så må jeg rydde, vaske og sette på plass alt av pynt. Om jeg orker noe mer etter det får vi se på, men jeg må hvertfall få tatt en del klesvask etterhvert.

Allerede føles det mye bedre å bo her. En stund nå har det vært tungt å se på alt rotet, men ikke ha hatt ork til å begynne. Heldigvis har jeg ikke en mann som klager, så da blir det mye enklere for meg å komme til det punktet der jeg faktisk orker å ta en slik storopprydning. Jeg skulle jo selvsagt ønske at det ikke ble rotete, men når jeg har mine perioder med depresjon eller en kropp som ikke fungerer er det veldig vanskelig å gjøre noe som helst. Derfor er jeg heller ekstra glad for at jeg har en samboer som godtar meg for den jeg er og hjelper til så godt han kan.

Og da gjør dager som dette meg ekstra glad. Nå har jeg holdt på i 5 dager med å rydde og vaske, men det er overraskende gøy når man får fine tilbakemeldinger og ingen kommentarer på at jeg snart må gjøre noe. Jeg har nå opplevd begge deler og det er selvfølgelig mye lettere å få ting gjort når man bor med noen som aldri sier noe negativt, men alltid har en positiv kommentar på lur. Da får man plutselig superkrefter og vasker hele huset. Det er hvertfall ikke langt unna.

Og derfor har det ikke blitt så veldig mye blogging, men jeg skal komme sterkere tilbake. For hvis man har et ryddig hjem så blir det også mye enklere å få inspirasjon og motivasjon til jobben man gjør. Jeg driver jo med litt jobbing inni mellom også, så jeg har mange baller i luften samtidig.

Følg meg her:

Facebook(bloggen) Instagram Youtube

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg