Ukens film og serie

Og da var vi kommet til søndag og et nytt innlegg med film og serie som jeg har sett. Denne gangen skal jeg ikke bare skrive om 1, men 2 filmer. For jeg så på flere filmer denne uken som jeg har lyst til å snakke om. Pluss at det er 2 filmer som har med hverandre å gjøre så da kunne jeg likså godt slenge med begge to her. Så la oss bare komme til filmene og serien, skal vi?

Ukens film: Deadpool og Deadpool 2

Som sagt er disse filmene det samme. Dere som følger med på bloggen viste jo at jeg hadde sett den ene og hadde tenkt til å se den andre også. Så jeg tenkte jeg kunne fortelle litt om hva jeg syns om filmene. Først og fremst må jeg si at dette er en av mine absolutt favorittfilmer i denne sjangeren. Det jeg liker best ved disse filmene er Deadpool sin humor. Jeg digger humoren hans fordi han er så drøy og sær. Absolutt den beste karakteren hittil. Så om du ikke har sett disse filmene allerede så burde du virkelig se dem. Har du sett dem så se dem igjen! Jeg har sett dem mange ganger og jeg har det like gøy hver gang jeg ser dem. Det er humor, spenning og noen veldig triste scener. Deadpool er jo en veldig kjent karakter og det er nok mange som digger han. Ja, det var hvertfall det på Desucon. Folk cosplayer Deadpool hele tiden og det er awsome. Hvertfall når dem virkelig går inn i karakter. Så ja, se på Deadpool. Jeg har hvertfall gjort det denne uken.

Ukens serie: Titans

Å fy søren! Jeg digger denne serien. Som barn pleide jeg å se på Teen Titans og det var et av favoritt tv-program. Min favoritt karakter er uten tvil Raven. Kanskje ikke noe sjokk siden jeg er goth og liker alt som er creepy og spooky, men den karakteren er bare så awsome. Hun er halvt menneske og halvt demon. Faktisk (siden jeg var inne på det i stad) så har jeg alltid hatt lyst til å cosplaye henne, men jeg har aldri gjort det. Uansett… Denne serien må du bare se om du ikke alt har sett den. Den ligger på Netflix nå og jeg er godt i gang med å se den. Jeg syns den er så spennende og bra lagd. Alle detaljene og handlingen syns jeg er kjempe bra. Så om du liker slike type filmer som dette så vil jeg anbefale deg å se Titans.

Og det var altså ukens filmer og serie. Da blir det en hel uke til neste gang. Om det blir noe serie neste søndag får jeg se på. Akkurat nå holder jeg jo på med Titans, men det kommer hvertfall film.

Har du sett noen av dem før? Hva syns du om dem?

Følg bloggen på facebook HER

Du kan også følge meg på Snapchat, Instagram, Twitter og Tiktok. Der heter jeg cathrineruth92

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg