Musikk i Disneyfilmer

Som regel vil jeg gi dere en spilleliste over sanger jeg har hørt på og gjerne noen nye jeg har oppdaget den siste måneden, men jeg tenkte det kunne være gøy å gjøre en liten vri denne gangen. Disse sangene er forsåvidt sanger jeg har hørt på i februar. Så la oss ta en liten Disney- Månedens spilleliste.

Når det kommer til musikk i filmer så er jeg veldig glad i alt fra Disney. Så jeg tenkte det kunne være gøy å lage en liten liste over sanger jeg digger fra mine favorittfilmer. Når de spilles klarer jeg ikke sitte stille og bare høre på. Om jeg sitter alene så synger jeg gjerne med og/eller danser. Ja, noen sanger er bare så utrolig fengende. Også er det de sangene som virkelig treffer meg og tårene begynner å trille. Dem er det nok av! Så la oss ta en titt på mine topp 5 sanger fra Disney sine filmer. Så jeg nevner filmen den er fra og hva sangen heter også forteller jeg litt om hver enkelt. Fortell meg gjerne hvilken sang du syns er finest fra Disney.

1 Descendants 3- Do what you gotta do

Når Mal og Hades synger denne sammen så får jeg gåsehud. Den er rett og slett helt rå. Jeg liker virkelig stemmen til Dove Cameron, men jeg ble også en stor fan av Cheyenne Jackson når jeg først hørte denne sangen. Ja, jeg hørte faktisk sangen før jeg hadde fått sett filmen. Når jeg endelig hadde fått sett filmen så digget jeg denne sangen enda mer fordi Hades er en så utrolig kul karakter. Cheyenne Jackson passet virkelig til denne rollen. Han spiller den utrolig bra.

2 Frozen 2- Into the unknown

Denne sangen er så utrolig nydelig. Elsa er jo en veldig vakker karakter i seg selv, men med denne stemmen som kaller på henne i denne sangen så blir dette absolutt en av mine absolutt favorittsanger fra Disney. Jeg liker at dem faktisk har klart å løfte å Frozen til neste nivå med så utrolig flotte sanger og mange nydelige detaljer. Så hele filmen er veldig vakker, trist, morsom og nydelig. Dette er faktisk en sang som er på min spilleliste og som jeg hører på en god del, når jeg er i Disneyhumør.

3 Zombies 2- We own the night

Når jeg så filmen så var jeg ikke like glad i den som første filmen. Dette er jo egentlig ganske standard Disney egentlig, men allikevel er det en film jeg liker å se på. Den har jo flotte sanger og da blant annet denne som handler om varulvene i filmen. Ja, det er både varulver og zombier i filmen. Mye som foregår på en gang, men i det minste er det bra musikk. Og disse type filmene er det jo ganske mye fokus på musikken. Jeg hadde gledet meg veldig til å se denne og jeg kommer nok til å se den igjen, men det er ikke det beste Disney har gjort. Sangen derimot er kjempe bra og jeg har lyst til å danse til den. Så denne sangen kommer helt klart på listen min.

4 Descendants 3- Queen of mean

Igjen en sang fra Descendants 3 fordi det var en ganske bra film. Jeg digger kostymene, handlingen og musikken i alle 3 filmene, men denne (som den andre fra denne filmen) hørte jeg før jeg hadde sett filmen og jeg digget den. Etter å ha sett den 20 ganger på youtube på en dag så bare gledet jeg meg til å se filmen. Den fikk jeg dessverre ikke sett før lenge etterpå, men det var absolutt verdt ventetiden. Nå kan jeg nesten ikke se filmene uten å gråte fordi for en stund siden gikk Cameron Boyce bort. Jeg har jo fulgt han på Disney Channel i bl.a Jessie og har alltid likt han som skuespiller så jeg ble jo kjempe lei meg da jeg leste om dette. Da satt jeg å så på instagramvideoene fra vennene hans fra denne filmen og de han har jobbet med tidligere. Det var helt grusomt og jeg gråter ennå når det ser han i disse filmene. Allikevel ser jeg på dem fordi dem er veldig bra. Denne sangen er kraftfull og karakteren er så utrolig godt spilt. Jeg digger alt ved både filmen og musikkvideoen til denne filmen. Utrolig bra!

5. Beauty and the beast- Evermore

Åh, denne sangen er så utrolig trist. Endelig hadde han funnet ekte kjærlighet også står han der og ser henne ri av sted. Den scenen får meg alltid til å gråte. Også er det jo en så fantastisk stemme som synger den. Det er en sang man virkelig får gåsehud av. En klokkeklar stemme som gir denne scenen liv. Dette er virkelig en vakker sang, men også en utrolig vakker film. Jeg trodde ikke jeg kom til å falle for en slik type film, en film som er lagd ut fra en klassiker, men jeg liker faktisk denne enda bedre enn originalen. Dem fant jo de perfekte skuespillerne til de forskjellige rollene også som har gjort filmen så bra, men det vakreste med filmen er allikevel denne sangen.

Det er jo veldig mange nydelige sanger fra Disneyfilmer. Dette her er jo kun fra de nyere filmene. Etterhvert tenkte jeg også å komme med en liste over musikk fra gamle klassikere som jeg liker eller en liste over filmene jeg liker. Vi får se hva det blir til. Her er hvertfall mine 5 favoritter fra litt nyere filmer.

Hvilken Disney sang er din favoritt?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg